با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان بزرگوار.
بنده چندسوال دارم از دوستان اهل فن و باتجربه در ضمینه موادغذایی و رستوران داری در مورد افتتاح یک تهیه غذای کوچک یا همان آشپزخانه یا کیترینگ!(سه تاش یکیه دیگه تقریبا!؟):wacko:
اول اینکه برای شروع کار یک تهیه غذای کوچک در تهران برای سقف روزانه تا500 پرس غذا (بدون احتساب بهای رهن و اجاره) چقدر سرمایه لازمه؟
برای دریافت مجوز چگونه و از کجا باید اقدام کرد؟ یه نفر بهم گفت فقط پرسنل کارت بهداشت داشته باشن کافیه!؟ آیا همینطوره؟:blink:
بعد اینکه آیا دو نفر پرسنل(یک آشپز و یک کمکی) فقط برای پخت غذای روزانه تا سقف 500تا کافیه؟ مزنه حقوق مناسب برای آشپز و کمکش چنده؟
به فرض اینکه این تهیه غذا در یک محل نسبتا شلوغ که پر از پاساژو مغازه هست باشه و تهیه غذایی دیگری در محدوده اش نباشد آیا میشه به رسیدن به 500 پرس فروش روزانه امیدوار بود؟ یعنی میخوام بدونم دوستانی که تهیه غذا دارن به این سقف رسیدن یا فقط یه آرزوی محاله!؟:upsided:
برای شروع یک آشپزخونه کوچیک 5نوع غذا که روزانه دو یا سه نوعش طبخ بشه مناسبه؟
از همه دوستان خواهش می کنم اگر تجربه ای در این مورد دارن یا مطلبی یا توصیه و نصیحتی در مورد این کار به نظرشون میرسه از ما دریغ نکنند.
از همیاری شما پیشاپیش ممنونم!:blush:
بنده چندسوال دارم از دوستان اهل فن و باتجربه در ضمینه موادغذایی و رستوران داری در مورد افتتاح یک تهیه غذای کوچک یا همان آشپزخانه یا کیترینگ!(سه تاش یکیه دیگه تقریبا!؟):wacko:
اول اینکه برای شروع کار یک تهیه غذای کوچک در تهران برای سقف روزانه تا500 پرس غذا (بدون احتساب بهای رهن و اجاره) چقدر سرمایه لازمه؟
برای دریافت مجوز چگونه و از کجا باید اقدام کرد؟ یه نفر بهم گفت فقط پرسنل کارت بهداشت داشته باشن کافیه!؟ آیا همینطوره؟:blink:
بعد اینکه آیا دو نفر پرسنل(یک آشپز و یک کمکی) فقط برای پخت غذای روزانه تا سقف 500تا کافیه؟ مزنه حقوق مناسب برای آشپز و کمکش چنده؟
به فرض اینکه این تهیه غذا در یک محل نسبتا شلوغ که پر از پاساژو مغازه هست باشه و تهیه غذایی دیگری در محدوده اش نباشد آیا میشه به رسیدن به 500 پرس فروش روزانه امیدوار بود؟ یعنی میخوام بدونم دوستانی که تهیه غذا دارن به این سقف رسیدن یا فقط یه آرزوی محاله!؟:upsided:
برای شروع یک آشپزخونه کوچیک 5نوع غذا که روزانه دو یا سه نوعش طبخ بشه مناسبه؟
از همه دوستان خواهش می کنم اگر تجربه ای در این مورد دارن یا مطلبی یا توصیه و نصیحتی در مورد این کار به نظرشون میرسه از ما دریغ نکنند.
از همیاری شما پیشاپیش ممنونم!:blush: