• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین سکانسهای نقش آفرینی بازیگران ایرانی از نظر شما

Halit

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
کمتر بازیگری پیدا میشه در ایران که تمام صحنه های بازیش در یک فیلم عالی باشه...اصولا تماشاگرا چند سکانس بازیه یک هنرپیشه فیلم رو ملاک خوبی و بدی کارش قرار میدن...که البته مشکلی هم نیست در این قضیه! بازیگرای ایرانی تک و توک در حد عالی هستن و بیشتر اونا میشه گفت خوب بازی میکنن پس ما بیشتر موقع تماشای یه فیلم منتظر اون سکانس ملاک هستیم!
من چند تا سکانس تو سینمای ایران رو میخوام نام ببرم که تعدادی ملاک خوب بودن بازی و تعدادیش هم ملاک بد بودن بازی بازیگر شدن! شما هم اگر سکانسی به ذهنتون رسید بنویسید در موردش.:)

Halit

کاربر فعال
لایک‌ها
0
مثلا در فیلم بوتیک یه جایی از فیلم مهرداد(حامد بهداد) یه دعوای حسابی با زنش؛ ژاله( افسانه چهره آزاد) داره...چه سکانس دعوا و شه چند پلان قبل از اون که مهرداد میزی که جلوشه رو میشکونه از اون سکانسهای عالیه فیلمه که باعث شد کاندیداتوریه جشن خانه سینما رو برای حامد بهداد به ارمغان بیاره البته چون حامد بهداد در این فیلم در حدود 7 دقیقه بازی میکنه این سکانس باعث شد به طور کل از بازیش تقدیر شه!(البته سکانس اول بازیش هم دیدنیه) یا مثلا تو فیلم مهمان مامان جایی که صدیقه(نسرین مقانلو ) حالش بد میشه و داره با شوهرش (پارسا پیروز فر) حرف میزنه بسیار خوب تونسته طنز رو به این قسمت فیلم وارد کنه و بسیاری از منتقد ها به خاطر این سکانس بازی مقانلو رو خیلی خوب عنوان کردن..
البته این سکانسهایی که من گفتم تنها معیار خوب بودن بازیها نبود ولی بسیار تاثیر گذار بود و بسیار زیاد دیده شد!
هزاران سکانس دیگه هست که میشه گفت ولی فعلا حافظه ام یاری نمیکنه...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من اون سکانس فیلم مادر رو که رقیه چهره آزاد می میره و فریماه فرجامی و اکبر عبدی با هم اون سکانس رو بازی می کنن خیلی دوست دارم و معتقدم یکی از بهترین سکانس های سینمای ایرانه

مادر مرد...مادر جان ندارد..............

Halit

کاربر فعال
لایک‌ها
0
من اون سکانس فیلم مادر رو که رقیه چهره آزاد می میره و فریماه فرجامی و اکبر عبدی با هم اون سکانس رو بازی می کنن خیلی دوست دارم و معتقدم یکی از بهترین سکانس های سینمای ایرانه

مادر مرد...مادر جان ندارد..............
منم موافقم البته بیشتر در مورده فریماه فرجامی...چون نقش اکبر عبدی به طور کلی نقش خاصیه! و کل سکانسهاش به هم نزدیکه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
توی فیلم دو زن سکانس آخرش رو هم خیلی دوست دارم اونجا که مریلا زارعی(رویا)و نیکی کریمی(فرشته) با هم دیالوگ رد و بدل می کنن

فرشته:رویا
رویا:جانم(با بغض)
فرشته:یعنی راحت شدم
رویا:نمی دونم عزیزم
فرشته:رویا
رویا:جانم
فرشته:می خوام برم دانشگاه ثبت نام کنم.....

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
فدای سه کس : رفیق ناموس وطن
برای سه تن : سرباز زندانی بی کس

خدایش بیامرزد فتحی را که غوغا میکرد در این صحنه با تعریفش از آزادی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

دوست خوب می شه واضح تر بگی من متوجه فیلم نشدم؟؟؟؟؟

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
سکانسی از فیلم مرسدس ساخته مسعود کیمیایی جایی که محمد رضا فروتن ماشین بنزش رو آتیش میزنه و داره به سوختن اون نگاه میکنه

Halit

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سکانسی از فیلم مرسدس ساخته مسعود کیمیایی جایی که محمد رضا فروتن ماشین بنزش رو آتیش میزنه و داره به سوختن اون نگاه میکنه
دقیقا!!! منم اون سکانس رو خیلی دوست داشتم!! یه سکانسی که جدیدا یادم افتاده تو فیلم پری اون سکانس که علی مصفا داره دوچرخه سواری میکنه رو خیلی دوست داشتم و خیلی هم اون سکانس در بازی مصفا تاثیر داشت! الان یادم نیست چی میگفت!! فقط یادمه دوست داشتم!

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مربوط است به فیلم اعتراض با بازی داریوش ارجمند و مرحوم مهدی فتحی .
این دیالوک رو هم که دوستمون جابجا نوشتن اینه:

سلامتیه سه کس: سرباز و زندانی و بی کس
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیباترین سکانسی رو که من دیدم مربوط میشه به فیلم گاو .

اون جایی که استاد مسلم سینمای ایران جناب عزت الله انتظامی فکر میکنه گاوه. و نقش گاو رو بازی میکنه

maryam2810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وسطای فیلم " نقاب " ... همونجایی که پارسا پیروزفر خنده ی شیطانی میکنه و تازه مخاطب میفهمه که بابا ای ول .. تا حالا همه سر کار بودیم .....
من که چند بار این تیکشو دیدم ... خیلی خدا بود !!!

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خسرو شكيبايي در فيلم عاشقانه تو تيكه‌هايي كه مي‌خواد جريان عشق به دختر دوستش رو يه جوري اظهار كنه (چند تا سكانس) كولاكه. التماس، خجالت و درماندگي به زيباترين و ماهرانه‌ترين شكل تلفيق شده تو حركات چهره و بدن و نگاهش.

تو فيلم هامون اون قسمتي كه رييس شركتش (حسين سرشار) كلي كارتون گذاشته تو بغل هامون و هامون شعر خوانان سوار آسانسور مي‌شه خداست...

(كلا بازي شكيبايي تو اين دو تا فيلم خيلي عاليه و جدا كردن يه سكانس كار سختيه.)

ترانه علي‌دوستي در بازي كردن اون لحظه‌اي كه براي اولين بار سر كلاس وجود بچه در درونش احساس مي‌كنه معجزه كرده... (من ترانه 15 سال دارم)

همه‌ي لحظات بازي حميده خيرآبادي رو بي‌نهايت دوست دارم. از جمله تو فيلم اجاره نشين‌ها وقتي داره سر ميز آشپزخونه عباس آقا رو نصيحت مي‌كنه...

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
زیباترین سکانسی رو که من دیدم مربوط میشه به فیلم گاو .

اون جایی که استاد مسلم سینمای ایران جناب عزت الله انتظامی فکر میکنه گاوه. و نقش گاو رو بازی میکنه

آره واقعا صحنه تاثیر گذاریه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ترانه علي‌دوستي در بازي كردن اون لحظه‌اي كه براي اولين بار سر كلاس وجود بچه در درونش احساس مي‌كنه معجزه كرده... (من ترانه 15 سال دارم)

تایید می شود

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
میم مثل مادر

گلشیفته روی تخت بیمارستان می گه میم مثل مادر و پسرش هم همزمان نت می رو بالاخره درست می زنه(آخ که اشکم در اومد:(:(:(:(:(:(

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
میم مثل مادر

گلشیفته روی تخت بیمارستان می گه میم مثل مادر و پسرش هم همزمان نت می رو بالاخره درست می زنه(آخ که اشکم در اومد:(:(:(:(:(:(

آره واقعا مخصوصا با اون آهنگ زیبای غم انگیز و اون هنرپیشه کور که داشت میخوند خدا ملاقلی پور رو بیامرزه مثل اینکه خودشم میدونست این آخرین فیلمشه :(
راستی جری من جیگر اون آواتورتو بخورم گوگولی مگولی چه نازه:happy:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
فیلمه گوزن ها تقریبا تمام صحنه هاش برای من به یاد موندی و زیبا بود ولی یه صحنه که میره پیش مواد فروشه که ازش مواد بگیره خیلی زیبا بازی شده بود

2a6l1js.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آره واقعا مخصوصا با اون آهنگ زیبای غم انگیز و اون هنرپیشه کور که داشت میخوند خدا ملاقلی پور رو بیامرزه مثل اینکه خودشم میدونست این آخرین فیلمشه :(
راستی جری من جیگر اون آواتورتو بخورم گوگولی مگولی چه نازه:happy:

:p:p:blush::blush:
مرسی ممنون

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
:happy:
لحظه ی اوج بود وقتی صدای اهنگ میاد تو گوشم بازم اشکم در میاد الانم موای بدنم سیخ شده ا
ز اون به بعد هیچ فیلمی ارضام نکرده
صحنه صحنش عشق مادر
واقعا...
من دیگه دوست ندارم این فیلمو ببینم.....تا برام عادی نشه
اگه خواستی عیار قلب ادما رو بفهمی این فیلمو نشونش بده اگه گریه کرد که .....
10 نفری که از دوستان که فیلم و دیدند فقط 2 اشک ریختند جالب اینکه در ناز و محبت مادر نبودند
مادر ... لالایاتو دوست دارم .....

بالا