ببخشید 3- 2 تا خواهش از مدیران و اهالی محترم این بخش و اساتید بزرگ بویژه High post rate ها دارم
- یکی اینکه لطف کنید موقع نقل قول یا quote متن های بزرگ و پر عکس اونها رو کوتاه کنید یا لا اقل عکس ها رو بردارید.
چون الکی صفحه ها طویل میشن و سرعت بالا اومدن برای من نه ولی برای خیلی ها پایین میاد
- دیگه اینکه اگر انجمن های معتبر خارجی رو دیده باشید تو سایتشون برای فحش و کلمات ناجور فیلتر میگذارند
ولی توی این قسمت برای تعارف و تشکر باید فیلتر گذاشت چون غلظت بسیار بالایی از تعارف و تمجید و تعریف دیده میشه...
مثلا توی 50 صفحه اخیر بیش از نصف پست ها فقط ! تعریف و تشکر و چاکرم مخلصم و اینجور لوس بازی ها بوده . (ایرانی گری هم حدی داره )
بر و بچ اگر اینقدر به هم علاقه دارن که یکی دو تا تشکر براشون کمه میتونن توی pm های خصوصی با هم ارتباط داشته باشن که تازه میتونن اونجا عمق ! روابط رو هم افزایش بدهند
- یک مطلب دیگه اینکه خیلی وقت ها ترجمه صرف توضیحات یک نرم افزار و معرفی با تفاصیل زیاد ابدا فایده ای نداره
چون خیلی از نرم افزار ها حتی ارزش داونلود هم ندارند.
به نظر من چیزی که خیلی مهمه سریع معرفی کردن نسخه های جدید نرم افزار های معروف و جواب پس داده همراه با کرک و رفع مشکلات موجود در زمینه کار با اونهاست
مثلا الان فکر کنم تکلیف دیکشنری فارسی و یکی دو تا فارسی ساز بسیار خوب با روش کارشون تماما مشخص شده .
اگر اینها بصورت شسته رفته یک جای مشخص قرار بگیرند دیگه هیچ فرد تازه واردی هم برای پیدا کردنشون گیج نمیشه.
من جاهای دیگه دیده ام که مثلا یک تاپیک خاص فقط به دیکشنری یا یک موضوع پر کاربرد دیگه اختصاص داده شده و در چند پست اول همیشه آخرین ورژن ها و نکات مهم هست و بقیه اش سوال و جواب...( مثلا برنامه های پزشکی که اینجا داریم هیچ جا به این کاملی نیست ولی کمی پراکنده )
ببخشید زیاد حرف زدم . قصد جسارت به هیچ فرد خاصی رو هم نداشتم فقط اینها مدتی بود توی ذهنم بود میخواستم بگم.
بازم دستتون درد تکنه