• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در بروز رسانی راهنمای عناوین

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستانی که تمایل دارن در بروز رسانی راهنمای عناوین همکاری کنن، در این ترد می تونن آمادگی خودشون رو اعلام کنن.
character0144.gif

نرم افزار ها در راهنمای عناوین به صورت زمانی لیست می شن، و در صورت معرفی یک ورژن تکراری یا قدیمی یک برنامه در ترد نرم افزار، ازین به بعد سعی رو بر این می ذاریم که برای جلوگیری از سردرگمی دوستان، اون پست ها پاک شن. اگه نرم افزاری رو معرفی کرده بودید و دیدید که دوست دیگری دقیقاً همون ورژن نرم افزار، یا یه ورژن قدیمی ترش رو، دوباره معرفی کرده، از دکمه ی ریپورت
report.gif
استفاده کنید، و در صفحه ی بعدی لینک پست خودتون رو قرار بدید و دکمه ی ارسال رو بزنید تا سریع رسیدگی بشه.

خوب، سیستم همکاری به این صورته که دوستانی که اعلام آمادگی می کنن به نوبت هر 10 صفحه ای که ترد نرم افزار می ره جلو، عناوین رو ایندکس می کنن و در این تاپیک قرار می دن، بعد دانیال یا من لینکارو انتقال می دیم به راهنمای عناوین.

الگوی کار به این صورته؛ شماره صفحه ها و لینکشون، و لینک عناوین با یه توضیح مختصر در مورد هرکدوم؛
اگر هم در مورد یه نرم افزار مشکلی مطرح بشه و راه حلش در ترد نرم افزار (حتی در صفحه های بعد) ذکر شده باشه، مشکل و راه حلش رو زیر عنوان اون برنامه قرار می دیم. (این قسمت کار یه خورده حوصله می طلبه ولی انجامش هم نظم فروم رو و هم سهولت دسترسی برای آیندگان رو کلی می بره بالا)

نمونه:

درضمن، دیر زمانی پیش، وقتی که این بخش تازه از سر راهی بودن در اومده بود و فروم موبایل رو به مادر خوندگی خودش قبول کرده بود:د ، رئیس رئسا با کاربرا یه قراری گذاشته بودن، اینکه هر کسی سوالی پرسید در بخش سوال و جواب، و جوابش رو گرفت، مطلب رو در Complete Idiots Guide to PDA بازنویسی کنه، تا دیگران بتونن در آینده به راحتی اون مطلب رو ببینن و استفاده کنن. خوب به هر دلیل ملموس یا ناملموسی که بود دوستان در این مورد کم لطفی کردن و اکثراً بعد از گرفتن جواب، دُمب بر کولان(!) پا بر فرار گذاشتن! حالا به نظرم رسید که بد نیست به موازات ترد نرم افزار، ترد سوال و جواب روهم ایندکس کنیم. (به صورت عقبگرد البته)

همینطور که به صف می شید واسه ایندکس، نظرتون رو در این مورد هم بگید.
2hdbf49.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درضمن اگه پیشنهادی هم داشتید در این زمینه، حتماً بنویسید, استفاده می کنیم
2usv2c8.gif

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
منم در خدمت هستم هر 10 صحفه عالیه فقط دوستان قبل از اینکه 10 صحفه بشه لطف کنن بگن چون من دقیقا یادم میره چند صحفه از آخرین آپیدیت گذشته ....

( به علت کنکور و دروس دانشگاه ممکنه بدقولی کنم و به جای 10 صحفه 15 صحفه بشه ولی اگر تعداد بیشتر شد یک نفر این کارو جای من انجام بده و بجاش منم یک بار که نوبت دوستمون شد این کارو میکنم ) .

باتشکر از آقا فرهاد و مدیران محترم که برای فروم زحمت می کشند ....

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
منم ميخاستم بگم که دور من و خط بکشين :D

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم خيلی دوست داشتم بهتون در این کار کمک کنم ولی حالا که امتحانات بيشتر اعضا که يا دانش آموزن يا دانشجو تموم شده، خيالم از بابت بروز رسانی اینجا راحت تره و میتونم به کار اصليم برسم.

تو این مدت کوتاه، با دوستان بسيار خوبی آشنا شدم که جای بسی خرسنديست.
بايد از زحمات فرهاد گل و دانيال عزيز به عنوان مديران لايق بخش پاکت پی سی تشکر ويژه کنم.
از دوستان خوب و فعالی مثل محسن و میلاد بخاطر فعاليت بی چشمداشتشون واقعا متشکرم.
و البته آقا هيراد گل هم که زحمت زيادی در معرفی برنامه میکشن، هرچند اگه کمتر این مطلب رو بيان کنن نه تنها از ارزش کارشون کم نمیشه بلکه فروتنی باعث افزايش محبوبيتشون خواهد شد. (ایشالا که از حرف من ناراحت نشن و این رو به عنوان يه کلام دوستانه از برادر بزرگشون بپذيرن.)

نخواستم این مطلب رو تو بخش نرم افزار بگم چون این تريد رو فقط کسانی میخونن که تو این فروم فعاليت دارن و این پست هم مناسب همينجاست که البته اگه اشتباه میکنم، مديران عزيز با خيال راحت پاکش کنن.

يه خداحافظی مختصره ولی اگه توفيقی باشه دوباره به جمع خوب اینجا برميگردم.
موفق باشيد.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
من هم خيلی دوست داشتم بهتون در این کار کمک کنم ولی حالا که امتحانات بيشتر اعضا که يا دانش آموزن يا دانشجو تموم شده، خيالم از بابت بروز رسانی اینجا راحت تره و میتونم به کار اصليم برسم.

تو این مدت کوتاه، با دوستان بسيار خوبی آشنا شدم که جای بسی خرسنديست.
بايد از زحمات فرهاد گل و دانيال عزيز به عنوان مديران لايق بخش پاکت پی سی تشکر ويژه کنم.
از دوستان خوب و فعالی مثل محسن و میلاد بخاطر فعاليت بی چشمداشتشون واقعا متشکرم.
و البته آقا هيراد گل هم که زحمت زيادی در معرفی برنامه میکشن، هرچند اگه کمتر این مطلب رو بيان کنن نه تنها از ارزش کارشون کم نمیشه بلکه فروتنی باعث افزايش محبوبيتشون خواهد شد. (ایشالا که از حرف من ناراحت نشن و این رو به عنوان يه کلام دوستانه از برادر بزرگشون بپذيرن.)

نخواستم این مطلب رو تو بخش نرم افزار بگم چون این تريد رو فقط کسانی میخونن که تو این فروم فعاليت دارن و این پست هم مناسب همينجاست که البته اگه اشتباه میکنم، مديران عزيز با خيال راحت پاکش کنن.

يه خداحافظی مختصره ولی اگه توفيقی باشه دوباره به جمع خوب اینجا برميگردم.
موفق باشيد.
1.
220.gif

2.
92.gif
تو این دوران خیلی حال دادی عزیز
3.مثل گلوله بورو مثل گلوله برگرد
4. فلن
99.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درضمن، دیر زمانی پیش، وقتی که این بخش تازه از سر راهی بودن در اومده بود و فروم موبایل رو به مادر خوندگی خودش قبول کرده بود:د ، رئیس رئسا با کاربرا یه قراری گذاشته بودن، اینکه هر کسی سوالی پرسید در بخش سوال و جواب، و جوابش رو گرفت، مطلب رو در Complete Idiots Guide to PDA بازنویسی کنه، تا دیگران بتونن در آینده به راحتی اون مطلب رو ببینن و استفاده کنن. خوب به هر دلیل ملموس یا ناملموسی که بود دوستان در این مورد کم لطفی کردن و اکثراً بعد از گرفتن جواب، دُمب بر کولان(!) پا بر فرار گذاشتن! حالا به نظرم رسید که بد نیست به موازات ترد نرم افزار، ترد سوال و جواب روهم ایندکس کنیم. (به صورت عقبگرد البته)

همینطور که به صف می شید واسه ایندکس، نظرتون رو در این مورد هم بگید.
2hdbf49.gif

ما که خودت میدونی چاکرتیم ودربست در خدمت ولی به نظر تو اگه کامپلیت رو ایندکس کنیم بهتر نیست؟؟؟ و اگه تموم شد بریم سراغ سوال و .... مشتاق پاسخم

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
bullet جان واقعاً از زحماتی که تو اين مدت کشيدی ممنون اميدوارم که هميشه موفق باشی
83.gif

فرهاد جان واقعاً ايده خوبيه و نمونشو شايد تو هيچ جای ديگه اي نشه پيدا کرد،ولی اينم در نظر داشته باش که مديرييتش يه کم سخت بنظر ميرسه :f34r:
در هر صورت خوشحال ميشم بتونم کمکی بکنم​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میلاد جان، محسن جان؛ ممنون از اعلام آمادگیتون :)

محسن، برادر، نگران مدیریتش نباش :) میلاد جان، دوستانی که اعلام آمادگی می کنن اینجا اسم هاشون رو می نویسیم به ترتیب، و هر وقت نوبتشون شد اینجا اعلام می کنیم. اگه ایندکس 15 صفحه رفت جلو و کسی که نوبتش هست پیداش نشد، نفر بعدی دست به کار می شه.

بولت جان، ممنون از زحماتی که توی این مدت کشیدی و برنامه های خوب و تست شده ای که معرفی کردی. امیدوارم ازین به بعد دوستان به این سبک کار کنن. همچنین امید که "توفیق" مربوطه زودتر نصیبتون بشه و دوباره اینجا ببینیمتون. :happy:

هیراد جان، ممنون از پیشنهاد عالیت، 6 صفحه ی آخر کامپلیت ایندکس شدن. (سه ساعت شیرین
127fs4732997.gif
)
یه تشکر دیگه هم از هیراد به خاطر به روز رسانی راهنمای عناوین.:happy:

ولی لطف کنید ازین به بعد لینک هارو در این ترد قرار بدین ، تا توضیحاتی که جلوی نرم افزار ها قرار گرفتن یه بررسی کوچیک بشن و اگه چیزی جا مونده اصلاح بشه.

ممنون از همه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والل من که این دفعه ناشی گری مردم و توضیح نزاشتم بازم باید اینجا بدم لینک ها رو اگر اینطوریه چشم;)

Page 450

Nero ShowTime 1.2.13

راستی این رو هم به قواعد اضافه کن که نوشتن ورژن برنامه الزامیه
البته اگر حال کردی چون من فکر کردم خیلی مهمه مثلاً PIMBackup رو نگاه کن تو 1 ماه 4 تا ورژن میده:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بسیار ایده ای خوب است.
ولی دقت کنید به چند نکته :
.فرهاد ، پاک کردن ورژن های قدیمی تر اصلا درست نیست ، بعضی اوقات به درد بعضی ها همون ورژن قدیمی ه می خوره.در ضمن سر اینکه کی پست تکراری زده هم خیلی باید بحث شه ، بهترین کار اینه که معرفی کننده مسئولانه اول سرچ بکنه و بعد پست کنه
.هیراد این ایندکس کردن که اپیدمی نیست ،خود وی بی یک امکاناتی داره که شما مثلا فقط تایتل پست ها رو ببینی ، اگر می بینی نرم افزار ایندکس شد دلیلش فوق العاده طویل شدنش بود نه چیز دیگه.برای مثلا کامپلیت من فکر نمی کنم که ایندکس کردنش خواننده شو بیشتر کنه
.اینکه نوبتی اینکار رو به عهده بگیرید رو هستم شدیدا
:p
موفق باشید

_nima

Guest
لایک‌ها
0
منم در خدمت هستم هر 10 صحفه عالیه فقط دوستان قبل از اینکه 10 صحفه بشه لطف کنن بگن چون من دقیقا یادم میره چند صحفه از آخرین آپیدیت گذشته ....

( به علت کنکور و دروس دانشگاه ممکنه بدقولی کنم و به جای 10 صحفه 15 صحفه بشه ولی اگر تعداد بیشتر شد یک نفر این کارو جای من انجام بده و بجاش منم یک بار که نوبت دوستمون شد این کارو میکنم ) .

باتشکر از آقا فرهاد و مدیران محترم که برای فروم زحمت می کشند ....

من هم بعد از امتحانهای ترم (10 تیر به بعد) در خدمتم.
راستی اینقدر با تاکید سه چهار بار نوشتین صحفه آدم شکش میگیره که صحفه درسته یا سحفه! بابا خب صفحه درسته دیگه!!!
مدیرا مگه قرار نیست جلوی اشتباهات رو بگیرن؟ اینجوری؟

موفق باشین.
(روال کار رو یه کم بیشتر توضیح میدین؟ من متوجه نشدم. یعنی باید اسم برنامه رو بنویسیم، بعد اسمش رو لینک کنیم به لینک دانلود تو اون صفحه اصلی؟ اینی که گفتین بدیم به فرهاد یا دانیال یعنی چی؟ مگه به عنوان یه پست قرار نیست نوشته بشه؟ دیگه چی رو باید به شما تحویل بدیم!؟؟)
ممنونم

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار ایده ای خوب است.
ولی دقت کنید به چند نکته :
.فرهاد ، پاک کردن ورژن های قدیمی تر اصلا درست نیست ، بعضی اوقات به درد بعضی ها همون ورژن قدیمی ه می خوره.در ضمن سر اینکه کی پست تکراری زده هم خیلی باید بحث شه ، بهترین کار اینه که معرفی کننده مسئولانه اول سرچ بکنه و بعد پست کنه
.هیراد این ایندکس کردن که اپیدمی نیست ،خود وی بی یک امکاناتی داره که شما مثلا فقط تایتل پست ها رو ببینی ، اگر می بینی نرم افزار ایندکس شد دلیلش فوق العاده طویل شدنش بود نه چیز دیگه.برای مثلا کامپلیت من فکر نمی کنم که ایندکس کردنش خواننده شو بیشتر کنه
.اینکه نوبتی اینکار رو به عهده بگیرید رو هستم شدیدا
:p
موفق باشید

15.gif

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خوب آقا فرهاد از الان تا 100 صحفه دیگه رو برنامه ریزی کنیم .... مثلا میلاد از آخرین صحفه ای که آقا هیراد لطف کردند به روز کردند تا 10 صحفه بعدش رو انجام بده ! و همین طور بچه های .....

متشکرم ....

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا همه حرف زدن !!!! کو عمل؟؟؟؟؟ من میخوام 470 به بعد رو ایندکس کنم اگه داوطلب هست خبر بده لطفاً تا 3 روز دیگه.
امروز: دوشنبه 11 ام تیرماه
سه روز دیگه: پنج شنبه 14 ام تیر ماه
روز ایندکس کردن: جمعه 15 ام تیر ماه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
www_MyEmoticons_com__burp.gif

v2.gif

بدون كلام :eek: قريب 80 تا صفحه فكر كنم عقب باشه

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من از علیرضای عزیز معذرت میخام که این تاپیکو ندیده بودم
s050.gif
. بی تعارف حاضرم پستمو پاک کنم اگر تموم شده کارش و فکز میکنه قالب بندی بهتری داره. امر کن علیرضا اقدام کنم
rose3.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من از علیرضای عزیز معذرت میخام که این تاپیکو ندیده بودم
s050.gif
. بی تعارف حاضرم پستمو پاک کنم اگر تموم شده کارش و فکز میکنه قالب بندی بهتری داره. امر کن علیرضا اقدام کنم
rose3.gif

نه بابا چه کاریه:D
من فقط لینک پستها + اسم برنامه هارو ایندکس کرده بودم
فرشید جان قرار بود توضیحات رو هم اضافه کنه.

بالا