خصوصی شد دوست عزیزشرایط پرداخت رو لطفا برای آفیس 2016 ارسال نمایید؟ همچنین اگر امکان انتقال با آریان پال (پارس پال) یا پی پل را دارید بفرمایید.
دوست عزیز آفیس برای مک نیازی به اکتیو نداره و از این لینک میتونید دانلود کنید :لایسنس Office 2016 برای مک هم دارید ؟
ممنون، الان هم دارم از همین نسخه Volume Licenced استفاده می کنم.دوست عزیز آفیس برای مک نیازی به اکتیو نداره و از این لینک میتونید دانلود کنید :
Microsoft Office for Mac 2016 VL 15.23 Final آفیس مکینتاش
متاسفانه برای مک لایسنس نداریم بزرگوارممنون، الان هم دارم از همین نسخه Volume Licenced استفاده می کنم.
ولی من دنبال لایسنس ارجینالش هستم.
سلام قربان،لایسنس مورد نظر شما مبلغ 20 هزار تومان می باشد (البته قابل دار نیست)سلام. بزرگوار قیمت لایسنس ویندوز 10 اینترپرایز الان چند هست؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
من قبلا ویندوز را کرک کردم....برای استفاده از این لایسنس باید ویندوز جدید نصب کنم؟سلام قربان،لایسنس مورد نظر شما مبلغ 20 هزار تومان می باشد (البته قابل دار نیست)
قربان روشی که میتونید با استفاده از اون کرک رو ازبین ببرید روش Restore هست،اما این روش رو توصیه نمیکنیم چون ممکنه به دلیل ریستور به تاریخ گذشته فایل های شما که در اون تاریخ وجود نداشتن از بین برن،البته برای جلو گیری از این مشکل هم راه هایی هست اما درکل سختی خودش رو داره،اگر به این ویندوز احتیاج دارید یا هر دلیل دیگه میتونم آموزش حذف کرک رو براتون بفرستم در غیر این صورت ویندوزتون رو عوض کنیدمن قبلا ویندوز را کرک کردم....برای استفاده از این لایسنس باید ویندوز جدید نصب کنم؟
لایسنس قانونی هست؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
بله قربان لایسنس تمامی نسخه هایی که فرمودید موجود هست و قیمت هر لایسنس مبلغ 20 هزارتومان می باشدسلام لایسنس سرور 2008 R2 موجود دارین اگر هست قیمت میدین ؟ همچنین win 7 و افیس هم موجو دارین ؟!
دوست عزیز باید کد از ویندوز بدیدسلام
براي گرفتن لايسنس win 10 professional retail من بايد حتما در ابتدا به شما كد از ويندوزم بدم يا شما بعد از پرداخت بلافاصله لايسنس رو بدون نياز داشتن به اطلاعي به من ارسال ميكنيد؟
ممنون
سلام قربانسلام
وقت بخیر
شرابط رو میفرمایید؟
با تشکر