• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

djmani2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
sg
با سلام خدمت کاربران عزیز پرشین تولز.دردنیای پر دغدغه کاربران وب جهان و موتورهای جست و جوگو هوشمند ، مردم به دنبال افزایش ورودی گوگل و بازاریابی میباشند.در دنیاب وب فارسی که‌ شاید به جرات بتوان گفت ۸۰ ٪ سایت های فارسی یا مطالب خود را کپی میکنند یا ترجمه یا ویرایش ، سایت های پیشکوست یا در صدر نتایج قرار میگیرند یا انهایی که سئو قوی تری دارند .به طور مثال سایت بیتوته که قالب سئو شده و تیم نویسنده سئو قوی دارد تمام مطالب خود را کپی میکند اما منبع ها پشت کوهند سئو و بهینه سازی حرفه ای و تضمینی با هرکیوردی لینک اول گوگل فقط و فقط صد هزارتومان سئو داخلی و خارجی کامل و پروسه لینک بیلدینگ و بک لینک و ctr و smo و social و افزایش pa و da و‌trust rank و moz rank و‌ real rank و viloune و referesh domain و بک لینک های ورودی ، دسته بندی صحیح سایت و تگ زنی و لینک زنی داخلی و خروجی و رپرتاژ ، افزایش سرعت سایت و بهبود ساختار سایت ، فقط به فکر سئو باشید نه محتوا ، تماس بگیرید
۱- سئو داخلی کامل seo on page
۲-سئو خارجی کامل seo of page
سئو داخلی شامل : تگ زنی ، افزایش سرعت سایت ، بهینه سازی ساختار سایت ، بهینه سازی نقشه سایت و معرفی به گوگل ، بهینه سازی فایل ربوت ،اینفوگرافیک هرم سایت ، لینک سازی داخلی ، Antor text کردن مطالب ، دسته بندی صحیح موضوعات ، بهینه سازی تصاویر ، کلمات کلیدی داخل متن ، google analyct , تگ های Heading , متاتگ های سئو ، پسوندهای rewrite , بهینه سازی عنوان و توضیحات و کلمات کلیدی‌، بهینه سازی کدهای هسته ، افزایش سرعت ایندکس، برچسب ها، نصب پلاگین ها و افزونه های وردپس ، دفع لینک های معیوب، جلوگیری و مبارزه با کپی کنندگان سایت شما و اسپم انها، ثبت حرفه ای در گوگل ، گوگل وبمستر تولز، ایجاد مطالب و محتوای مفید و اپدیت سایت شما ، پیچ رنک نویسندگی بنده ۳ میباشد‌.ست کردن یوزرنیم نویسندگی بنده سایت شما به گوگل که پیچ رنک نویسنده ۳ میباشد سئو سایت شما را طلایی میکند.سئو داخلی شامل موارد مهم دیگری است
کع درصورت تمایل گزایش داده میشود. سئو خارجی seo of page : شامل مواردی چون‌: ۱- بک لینک‌۲- لینک بیلدینگ ۳- social شبکه های اجتماعی و shrina ها ۴- ctr افزایش نرخ کلیک ۵- تبلیغات رپرتاژ ۶- تبلیغ در گوگل ۷- تبلیغات ۸- برندینگ . پکیچ سئو خارجی ما شامل : بک لینگ از سایت های هم موضوع ، پیچ رنک بالا ، page autority و domaim autority بالای ۵۰ ، تعداد ایندکس بالا، trust rank بالا ، moz rank و‌real rank و velione بالا ، که بک لینک های کاملا قدرتمند میباشد.۲- پروسه لینک بیلدینگ که شامل درج لینک وسط متن پست های سایت های قوی ، درج لینک در ویکی پدیا و سایت های ویکی ، درج لینک در سایت های web2 , لینک های edu و gov , لینک سازی سه طرفه و چرخه ای ، ۳- تبلیغات رپرتاژ : گذاشتن پست ها و مطالب سایت شما در سایت های قدرتمند دیگر , ۴- ctr افزایش نرخ کلیک خور سایت شما با کلمه مد نظر به صورت طبیعی در گوگل ۵- فعالیت در شبکه های اجتماعی و گذاشتن مطالب شمت در شبکه های اجتماعی . تمامی کارها و سئو داخلی و خارجی که ذکر شد همه گی با پشتیبانی یک ماهه فقط و فقط ۸۰ هزارتومان ۲۰ هزارتومان تخفیف داده شد.بک لینک ها هم دائمی میباشند.نمونه کارهای ما : فروشگاه اینترنتی تک سبد ، وب سایت android30t.com تمامی پست های وبسایت سریع ایندکس میشوند و در لینک ۱ قرار میگیرند.مشتی دانلود وبلاگ cooldownload.ir با کلمات دانلود سریال شهرزاد ، دانلود فیلم من سالوادور نیستم ، دانلود فیلم فروشنده ، دانلود فیلم فی المدت المعلوم ، که از سایت های رقیب با هاست و سرور قوی پیشی گرفت در نتایج که فقط وبلاگ روی رزبلاگ میباشد.سئو و بهینه سازی فیلم من سالوادور نیستم

سلام همه اینها درست اما ترفندهاییی وجود دارد که برای آنها باید به یه سری شرکتهای سئو کار را سپرد چون بعضی از کلمات بسیار ترافیک بالایی دارند مثل کلمه "تور"

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
sg

سلام همه اینها درست اما ترفندهاییی وجود دارد که برای آنها باید به یه سری شرکتهای سئو کار را سپرد چون بعضی از کلمات بسیار ترافیک بالایی دارند مثل کلمه "تور"
بله برای این جور مواردهم سئو داخلی کامل+لینک بیلدینگ انبوه+بک لینک های با کیفیت+پروسه ctr+social+لینک سازی سه طرفه و چرخه ای

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
نمی خواستم وارد بحث بشم چون این یه کشمکش بیست ساله بود ده پونزده سالش رو که من یادمه بقیشم از جدال موز و گوگل بپرسید ! ایا محتوا اوله یا لینک چه بحثای داغی که نشد تو همین پی تی چون اولین فوورم تو ایران و خاورمیانه بود و هست که به شکل جدی بحث سئو رو در منطقه دنبال و گسترش داد و میده به جرئت اکثر بزرگان این صنعت در ایران از همین پی تی شروع کردن یا اینجا فعال بودن و هستن اما خوب می بینم بازم این بحث دوباره به جریان افتاده انگار یه دومینو هست که پایانی نداره در صورتی که نتیجه خیلی وقته که معلوم شده طبیعیه اقای ایکس یه نظر داره من نوعی یه نظر اصلا سئو یعنی دنیای تفاوت ها اما خط قرمز مشخص هست بعید می دونم کسی تبلیغ شیوه های غیر اصولی رو نشانه تخصص بدونه که مطمئنا این چنین نیست
من مطالب رو خوندم اما شاید تعجب کنید هر کدوم از گرامیان به یک گوشه از واقعیت اشاره کردید بله گوگل اهمیت نمیده چونشاید بیشتر ما اهمیت نمیدیم و شاید حق هم داریم با این اوضاع و احوال کی حال داره مطلب بزنه اونم از نوع ابتکاری و جدید وقت بزاری هزینه کنی مطلب بزنی که چی نمی خوام بیشتر توضیح بدم دلایل این عدم رغبت رو همه می دونیم وقتی نمی گم همه عده کثیری ترجیحشون براین شیوه کار هست به هزار یک دلیل درست از طرف گوگل چه انتظاری هست همه رو پنالتی کنه میشه همچین چیزی نه نمیشه پس بالا پایین رفتار می کنه تا تعغییر حاصل بشه نه از طرف گوگل از طرف ما و این هوش بالای گوگل رو میرسونه که چقدر داره شبیه ما میشه هرگز شما در وب هیچ کجای جهان نمی تونید با شیوه های سیاه در صدر حتی ضعیف ترین کلمات کلیدی بشینید به سرعت پتالتی شده یا سایت فریز میشه و دیگه هیچ رشدی در کواری های مرتبط هم افزا ترافیک زا مشاهد نمی کنید و عملا سایت مرده هست من دعوت می کنم اگر کسی در وب انگلیسی یا هر زبان دیگه ای با شیوه های غیر اصولی به نتیجه رسیده در اینجا معرفی کنه با شرح کامل و دسترسی کامل و ارائه چگونگی کار تا سایت انلیز بشه و نتیجش به اصلاح رسانه ای بشه هههه!
اما مطلب مطلب همیشه پادشاه هست شکی درش نیست در همین وب خودمون در کلمات طلایی بسیار چگال و پر رقابت و تجاری که هر ورودی گوگل برای یک سایت خریدار بلقوه دست به جیب میاره سایت های موفقی هستنند و دارند کار می کنند که فقط بر پایه مطلب پایه گذاری شدند و نه بک لینک رقبای اون ها با داشتم میلیارد ها تومان سرمایه و فروشگا های افلاین در سراسر ایران مقهور قدرت اون ها شدن تنها سرمایه این ها در مقابل این رقبا فقط وب سایت مطلب زا و یک مجموع کوچک هست پس هرگز نمیشه سایتی رو معیار قرار داد و نتیجه گیری کرد چون هر سایتی که موفقم هست ممکنه خودش در بهینه سازی یک معیار باشه نام ها مهم نیست عملکرد مهم هست یاد فیلم هیا هو برای هیچ افتادم ههه! فکر کنم این جنگ قدیمی خیلی وقته که به پایان رسیده و حکایت همچنان باقی است...

Last edited:

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
درود
نمی خواستم وارد بحث بشم چون این یه کشمکش بیست ساله بود ده پونزده سالش رو که من یادمه بقیشم از جدال موز و گوگل بپرسید ! ایا محتوا اوله یا لینک چه بحثای داغی که نشد تو همین پی تی چون اولین فوورم تو ایران و خاورمیانه بود و هست که به شکل جدی بحث سئو رو در منطقه دنبال و گسترش داد و میده به جرئت اکثر بزرگان این صنعت در ایران از همین پی تی شروع کردن یا اینجا فعال بودن و هستن اما خوب می بینم بازم این بحث دوباره به جریان افتاده انگار یه دومینو هست که پایانی نداره در صورتی که نتیجه خیلی وقته که معلوم شده طبیعیه اقای ایکس یه نظر داره من نوعی یه نظر اصلا سئو یعنی دنیای تفاوت ها اما خط قرمز مشخص هست بعید می دونم کسی تبلیغ شیوه های غیر اصولی رو نشانه تخصص بدونه که مطمئنا این چنین نیست
من مطالب رو خوندم اما شاید تعجب کنید هر کدوم از گرامیان به یک گوشه از واقعیت اشاره کردید بله گوگل اهمیت نمیده چونشاید بیشتر ما اهمیت نمیدیم و شاید حق هم داریم با این اوضاع و احوال کی حال داره مطلب بزنه اونم از نوع ابتکاری و جدید وقت بزاری هزینه کنی مطلب بزنی که چی نمی خوام بیشتر توضیح بدم دلایل این عدم رغبت رو همه می دونیم وقتی نمی گم همه عده کثیری ترجیحشون براین شیوه کار هست به هزار یک دلیل درست از طرف گوگل چه انتظاری هست همه رو پنالتی کنه میشه همچین چیزی نه نمیشه پس بالا پایین رفتار می کنه تا تعغییر حاصل بشه نه از طرف گوگل از طرف ما و این هوش بالای گوگل رو میرسونه که چقدر داره شبیه ما میشه هرگز شما در وب هیچ کجای جهان نمی تونید با شیوه های سیاه در صدر حتی ضعیف ترین کلمات کلیدی بشینید به سرعت پتالتی شده یا سایت فریز میشه و دیگه هیچ رشدی در کواری های مرتبط هم افزا ترافیک زا مشاهد نمی کنید و عملا سایت مرده هست من دعوت می کنم اگر کسی در وب انگلیسی یا هر زبان دیگه ای با شیوه های غیر اصولی به نتیجه رسیده در اینجا معرفی کنه با شرح کامل و دسترسی کامل و ارائه چگونگی کار تا سایت انلیز بشه و نتیجش به اصلاح رسانه ای بشه هههه!
اما مطلب مطلب همیشه پادشاه هست شکی درش نیست در همین وب خودمون در کلمات طلایی بسیار چگال و پر رقابت و تجاری که هر ورودی گوگل برای یک سایت خریدار بلقوه دست به جیب میاره سایت های موفقی هستنند و دارند کار می کنند که فقط بر پایه مطلب پایه گذاری شدند و نه بک لینک رقبای اون ها با داشتم میلیارد ها تومان سرمایه و فروشگا های افلاین در سراسر ایران مقهور قدرت اون ها شدن تنها سرمایه این ها در مقابل این رقبا فقط وب سایت مطلب زا و یک مجموع کوچک هست پس هرگز نمیشه سایتی رو معیار قرار داد و نتیجه گیری کرد چون هر سایتی که موفقم هست ممکنه خودش در بهینه سازی یک معیار باشه نام ها مهم نیست عملکرد مهم هست یاد فیلم هیا هو برای هیچ افتادم ههه! فکر کنم این جنگ قدیمی خیلی وقته که به پایان رسیده و حکایت همچنان باقی است...
درود هموطن بابت وقتی که گذاشتید ، به هر حال هر کسی نظر خودشو داره اما شما واسه ی سایت های چت روم و شارژ و فروشگاهی و .. بروید مطالب اختصاصی و مفید بنویسید که حامی کلمات کلیدی باشه ، یک درصد هم رشد نخواهید کرد ، مشکل ما ایرانی ها این که بعضی هامون گوگل رو خیلی هوشمند میبینیم و بعضی ها گوگل رو احمق فرض میکنیم ، وقتی شما عبارت رادیو جوان یا ایرانسل رو سرچ میکنید گوگل از کجا میتونه بفهمه کدوم سایت واقعا رادیو جوان و کدامیک واقعا ایرانسل حقیقی میباشد؟بر طبق فاکتورهای برندینگ و ctr و پیشکسوت بودن و لینک بیلدینگ و بک لینک ها ، عمرا محتوا رو معیار قرار بده ، درسته که میبینید سایت های بزرگ و معروف محتوای قوی دارند و بالا هستن ، اما همین ها طبق الگوریتم های قدیمی گوگل رتبه و رنک گرفته اند ، مدیر عاملان گوگل مرتب طی اعلامیه ها و گزارشات خود اعلام میکنند که محتوا پادشاه است تا جلوکیری از لینک سازی و خرید بک لینک شوند ، ولی در کل وقتی محتوای شما لینک نخوره اصلا شناسایی نخواهد شد ، من خودم شخصا چند سایت دارم و محتوارو از ویکی پدیا کپی میزنم با کمی ویرایش کوچک ، با لینکسازی میاد صفحه اول ، درکل محتوا مقابل بک لینک چیزی نیست ، ده سالی مانده است که گوگل هوشمند شود و بتواند بدون لینک ها سایت هارا جمع اوری کند ، حالا حالا ها لینک بیلدینگ و ctr پادشاهند

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
درود
japanmusic.ir با لینک بیلدینگ قدرتمند و ctr قوی و رفرش دامین قوی ، دارد برندینگ خودرا تقویت میکند و با کلمه دانلود اهنگ جدید تنها با داشتن ۲۸ صفحه لینک پنجم گوگل است ، وبسایت های تهران موزیک و گانجاموزیک و موزیک باران و .. دیگه منظم کار میکنند و مطالب اختصاصی میزارن و سایتاشون هر روز اپدیت میشه ولی ورودی گوگل بسیار پایینی هم دارند ، زیرا فقط به محتوا تکیه کرده اند و لینک سازی و موارد دیگر را از یاد برده اند ، یا مثلا سایت نکس وان موزیک که با خرید پاپ آپ های تضمینی و برنامه ریزی شده میزان bounce rate سایت خودرا پایین برد و این تنها دلیل موفقیت این سایت است. توجه کنید که همیشه پاپ آپ باعث دفع کاربر وbounce rate بالا رود نمیشود ، در خیلی موارد سئو را بهبود میبخشد سئو و بهینه سازی حرفه ای ۰۹۳۷۰۵۰۱۶۸۵

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
در کل یک سایت موفق باید محتوای مفید و جدید و منظم را در کنار لینک بیلدینگ و بک لینک و شبکه های اجتماعی و سئو قوی داشته باشد تا نزد گوگل محبوب شود

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
برخی کلمات کلیدی هستنند که نیاز مطلب بیشتر ندارند یا قالب اون ها در حوزه مدیا هست مثلا اخبار مشارکت در فروش ها مطالب علمی صرف و حتی موزیک البته از نوع دانلودیش در اینجا گوگل انتظاری نداره از یه سایت صرفا ارایه کننده و پخش کننده مدیای موزیک مطلب سازی کنه این بدیهی هست یه موقع هست شما سایت نقد موزیک میزنی بله در اینجا مطلب دهی موثر مهم هست پس نمی شه اینگونه کلمات کلیدی رو معیار قرار داد اما در همین ها هم مطلب پادشاه هست چگونه اجازه بدید مثالی بزنم دو تا سایت دانلود موزیک رو در نظر بگیرید تقریبا مشابه با دامنه یک جنس مثلا دات کام و فقط موزیک برای دانلود ارائه می کنند یکی از این ها شروع به جذب اعتبار توسط بکارگیری از تکنیک های غیر اصولی بک لینک می کنه اما اون یکی هیچی در اینجا گوگل در مقام مقایسه طبیعتا سایت لینکی رو ارجح قرار میده اما همزمان پرچم پنالتی رو هم برای اون بالا میبره چرا سادس سوال اول چرا این تعداد سایت معتبر باید از یک سایت گمنام که مطالبش شبیه ده هزار سایت دیگه هستش داوطلبانه در سایت خودشون لینک دهی کنند؟ در مقام جواب گوگل سایت لینکی رو زیر نظر می گیره و شروع به انلیز دقیقتر می کنه شما می بینی رتبت بهتر شد اندکس سریعتر شد این ها عوارض سایت لینکی هست در اینگونه کلمات کلیدی گوگل هدفش فقط تست و بررسی بیشتر 1- به جهت انلیز نظر بازدیدکنندگان از طریق بررسی تطبیقی معادله امپرشن -کلیک یا کلیک خور سایت هست 2-از دست ندادن یک سایت خوب و اندکسی مرغوب ان در صورت مثبت بودن نتیجه تست هستش بسیار روشن هست که نتیجه تست چه خواهد شد این سایت به مرور دچار افت رتبه شده یا تولید کواری های ترافیک زای اون متوقف میشه و عملا سایت به ایستایی میرسه چرا چون چیزی برای ارائه نداره که این تعداد بک لینک مرغوب رو توجیح کنه این رو هم اضافه کنم در اینگونه کلمات کلیدی بک لینک طبیعی نقش اصلی رو داره و اگر با رعایت تمامی نکات اصلی و انلیز دقیق بک دهی کم در زمان بسیار طولانی و به تدریج صورت بگیره شاید شانس موفقیت وجود داشته باشه خوب در اینجا این پنالتی چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفته کما اینکه اگر شما چند مثال از موفقیت برخی سایت های اینگونه میزنید که البته من نمیدونم دقیقا ایا از روش های بک لینک غیر اصولی استفاده کردنند یا خیر چون نیاز به انلیز بسیار دقیق داره صدها سایت در این موضوع هم در مقابل هستنند که پنالتی شده یا کلا خنثی شدن بنابراین هرگز نمی شه در بهینه سازی به قطعیت حکم کرد
شما فرض بگیر در مثال بالا سایت دوم به جای بک لینک از مطلب استفاده کنه مثلا متن اهنگ رو قرار بده یا نقد موزیک رو بنویسه و یا حتی کاربرا رو تشویق به کامنت گذاری کنه به مرور این سایت جایگزین سایت اول خواهد شد و اینجاست که مطلب قدرت خودش رو به رخ می کشه سایت اول سرنوشتی جز پنالتی و ایستایی نداره اما سایت دوم با صبر و مطلب دهی رقیب خودشو رو از صحنه خارج می کنه این خودش یه تکنیک در بهینه سازی هست که به اون " نظیر به نظیر" می گیم و ازش برای مقهور کردن سایت های که از روش های غیر اصولی استفاده می کنند استفاده حداکثری میشه و اغلب نیز موفقیت امیز هست چوب پنالتی همیشه بالای سر سایت های چیتینگ و تخریب کننده الگریتم گوگل هست و بار ها گوگل بک لینک غیر طبیعی رو یکی از مهمترین عوامل چیتینگ و تخریب الگریتم اعلام کرده چگونه می شه با تخریب الگریتم به موفقیت دست پیدا کرد اونم هوش چند میلیارد دلاری و کوانتومی گوگل که در دنیا فقط دو نمونه داره و دومیش در دست ناسا هستش من نمیدونم و این نقطه ضعف بزرگ سایت های هست که با بک لینک غیر طبیعی حرکت می کنند نقطه ضعفی که یک بهینه ساز موشکاف با هوشمندی اون رو کشف می کنه و ازش برای به زیر کشیدن رقیب و بالا کشیدن مشتری خودش استفاده می کنه پس بهتره در این رقابت شدید نقطه ضعف به دیگری نداد و اصولی کار کرد که مطمئنم همه گرامیان همینگونه عمل می کنند

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سئو توهمی بیش نیست , من سال قبل یه سایت راه اندازی کردیم , دیمی توش مطلب گذاشتم , نه گوگل وبمستر ثبت کردم نه هیچ چیز دیگه , سایت در عرض دو ماه با زیر 3000 بازدید و تقریبا زیر 500 آی پی در روز در سرچ با هر کلمه کلیدی مرتبط به موضوع سایت جزو سه سایت اول شد ! o_O
منتها دوستان ما رو مورد عنایت فیل قرار دادند , اگر فیل نمیشد چه سایتی میشد :general710:

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
سئو توهمی بیش نیست , من سال قبل یه سایت راه اندازی کردیم , دیمی توش مطلب گذاشتم , نه گوگل وبمستر ثبت کردم نه هیچ چیز دیگه , سایت در عرض دو ماه با زیر 3000 بازدید و تقریبا زیر 500 آی پی در روز در سرچ با هر کلمه کلیدی مرتبط به موضوع سایت جزو سه سایت اول شد ! o_O
منتها دوستان ما رو مورد عنایت فیل قرار دادند , اگر فیل نمیشد چه سایتی میشد :general710:
درود هموطن : هر مسلمانی نظر خودش را دارد ، شما با گذاشتن مطالب ورودی گوگل گرفتین؟سایت هایی با موضوعات رقابتی چه کنند؟اونا ک نمیتونن محتوا تولید کنند ، بعدم اگه شما اصول سئو رو رعایت کرده بودی شاید ب جای ۳۰۰۰ بازدید ۵۰۰۰ بازدید داشتید ، سئو برای سایتای بزرگم لازمه که از بقیه عقب نمونن ، هرسایتی نیاز ب سئو داره

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
ددرود هموطن : در کل طی تجربیات ما محتوا مقابل لینک بیلدینگ وctr چیزی نیست ، محتوا مال ده سال قبل بود که سایت ها اسپمر بودند ، الان شما با چه موضوع جدیدی میخواین نهایت محتوا تولید کنید که حامی کلمات کلیدی باشه؟الان سایتای پیشکسوت و قدرتمند صفحات و رتبه های گوگل رو اشغال کردند و بایستی اول به خدا و دوم به سئو پناه آوردQUOTE="mazyar123, post: 11847405, member: 174976"]برخی کلمات کلیدی هستنند که نیاز مطلب بیشتر ندارند یا قالب اون ها در حوزه مدیا هست مثلا اخبار مشارکت در فروش ها مطالب علمی صرف و حتی موزیک البته از نوع دانلودیش در اینجا گوگل انتظاری نداره از یه سایت صرفا ارایه کننده و پخش کننده مدیای موزیک مطلب سازی کنه این بدیهی هست یه موقع هست شما سایت نقد موزیک میزنی بله در اینجا مطلب دهی موثر مهم هست پس نمی شه اینگونه کلمات کلیدی رو معیار قرار داد اما در همین ها هم مطلب پادشاه هست چگونه اجازه بدید مثالی بزنم دو تا سایت دانلود موزیک رو در نظر بگیرید تقریبا مشابه با دامنه یک جنس مثلا دات کام و فقط موزیک برای دانلود ارائه می کنند یکی از این ها شروع به جذب اعتبار توسط بکارگیری از تکنیک های غیر اصولی بک لینک می کنه اما اون یکی هیچی در اینجا گوگل در مقام مقایسه طبیعتا سایت لینکی رو ارجح قرار میده اما همزمان پرچم پنالتی رو هم برای اون بالا میبره چرا سادس سوال اول چرا این تعداد سایت معتبر باید از یک سایت گمنام که مطالبش شبیه ده هزار سایت دیگه هستش داوطلبانه در سایت خودشون لینک دهی کنند؟ در مقام جواب گوگل سایت لینکی رو زیر نظر می گیره و شروع به انلیز دقیقتر می کنه شما می بینی رتبت بهتر شد اندکس سریعتر شد این ها عوارض سایت لینکی هست در اینگونه کلمات کلیدی گوگل هدفش فقط تست و بررسی بیشتر 1- به جهت انلیز نظر بازدیدکنندگان از طریق بررسی تطبیقی معادله امپرشن -کلیک یا کلیک خور سایت هست 2-از دست ندادن یک سایت خوب و اندکسی مرغوب ان در صورت مثبت بودن نتیجه تست هستش بسیار روشن هست که نتیجه تست چه خواهد شد این سایت به مرور دچار افت رتبه شده یا تولید کواری های ترافیک زای اون متوقف میشه و عملا سایت به ایستایی میرسه چرا چون چیزی برای ارائه نداره که این تعداد بک لینک مرغوب رو توجیح کنه این رو هم اضافه کنم در اینگونه کلمات کلیدی بک لینک طبیعی نقش اصلی رو داره و اگر با رعایت تمامی نکات اصلی و انلیز دقیق بک دهی کم در زمان بسیار طولانی و به تدریج صورت بگیره شاید شانس موفقیت وجود داشته باشه خوب در اینجا این پنالتی چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفته کما اینکه اگر شما چند مثال از موفقیت برخی سایت های اینگونه میزنید که البته من نمیدونم دقیقا ایا از روش های بک لینک غیر اصولی استفاده کردنند یا خیر چون نیاز به انلیز بسیار دقیق داره صدها سایت در این موضوع هم در مقابل هستنند که پنالتی شده یا کلا خنثی شدن بنابراین هرگز نمی شه در بهینه سازی به قطعیت حکم کرد
شما فرض بگیر در مثال بالا سایت دوم به جای بک لینک از مطلب استفاده کنه مثلا متن اهنگ رو قرار بده یا نقد موزیک رو بنویسه و یا حتی کاربرا رو تشویق به کامنت گذاری کنه به مرور این سایت جایگزین سایت اول خواهد شد و اینجاست که مطلب قدرت خودش رو به رخ می کشه سایت اول سرنوشتی جز پنالتی و ایستایی نداره اما سایت دوم با صبر و مطلب دهی رقیب خودشو رو از صحنه خارج می کنه این خودش یه تکنیک در بهینه سازی هست که به اون " نظیر به نظیر" می گیم و ازش برای مقهور کردن سایت های که از روش های غیر اصولی استفاده می کنند استفاده حداکثری میشه و اغلب نیز موفقیت امیز هست چوب پنالتی همیشه بالای سر سایت های چیتینگ و تخریب کننده الگریتم گوگل هست و بار ها گوگل بک لینک غیر طبیعی رو یکی از مهمترین عوامل چیتینگ و تخریب الگریتم اعلام کرده چگونه می شه با تخریب الگریتم به موفقیت دست پیدا کرد اونم هوش چند میلیارد دلاری و کوانتومی گوگل که در دنیا فقط دو نمونه داره و دومیش در دست ناسا هستش من نمیدونم و این نقطه ضعف بزرگ سایت های هست که با بک لینک غیر طبیعی حرکت می کنند نقطه ضعفی که یک بهینه ساز موشکاف با هوشمندی اون رو کشف می کنه و ازش برای به زیر کشیدن رقیب و بالا کشیدن مشتری خودش استفاده می کنه پس بهتره در این رقابت شدید نقطه ضعف به دیگری نداد و اصولی کار کرد که مطمئنم همه گرامیان همینگونه عمل می کنند[/QUOTE]

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
خیلی عجیب و در عین حال جالبه که با 80 تومن سئو میکنید کلمه ای رو و تازه احتمال هم داره که تضمین بدید که کارایی که میگید(که احتمالاً امیدوارم هزینه های جانبی و آینده ی زیادی نداشته باشه) سایت بالا خواهد موند دیگه تا زمان خیلی زیادی....اگه اینجوری بود که برا چی آخه 80 تومن بخواید بگیرید و برای مشتری ها کار رو بزنید؟!
خب خودتون سایت بزنید توی زمینه های مختلف از سئو و فروشگاه(مثل دیجی کالا و بامیلو) و تورهای داخلی و خارجی و نمیدونم هر زمینه دیگه ای...فقط 6 ماه وقت بذارید دیگه کل وب ایران رو سایت های شما خواهند گرفت و اون موقع میتونین حداقل ماهی 200 میلیون سود در بیارین...(80 تومن کجا و 200 میلیون تومن کجا)...این به نظر من بود...واقعاً شاید شما راهی بلدی که افراده نادری توی جهان(مخصوصاً ایران!) میدونن که خب در این صورت واقعاً علاقه مند خواهم بود که با دادن 80 تومن سایت مورد نظرم رو در کلمه مورد نظر در صفحه اول ببینم تا چندین ماه و یا حتی سال...

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خیلی ها پیشنهاد سئو سایتشون رو دادن و بعد منصرف شدن ماروهم اذیت کردن ، الان سئو کارای دیگه سئو داخلی رو فقط انجام میدن ۵۰۰ میگیرن ، ما سئو داخلی رو برای شما کامل انجام میدی تعداد زیادی بک لینک با کیفیت دائمی هم ثبت میکنیم ، پروسه ctr روهم تا یک ماه انجام صد در صد حتی اگه موضوع سایت شما تور هم باشه فرض کنید از صفحه ۲۵ به صفحه ۳ میاد تضمینی ، ولی مسئله این که مردم میان یگ عالمه سئوال از ما میپرسن از آخرم پروسه ی سئو مارو بیخیال میشن فقط قصد و هدفشون این که از اطلاعات و توانایی های ما در سئو سو استفاده کنن ، ما در خدمتیم
خیلی عجیب و در عین حال جالبه که با 80 تومن سئو میکنید کلمه ای رو و تازه احتمال هم داره که تضمین بدید که کارایی که میگید(که احتمالاً امیدوارم هزینه های جانبی و آینده ی زیادی نداشته باشه) سایت بالا خواهد موند دیگه تا زمان خیلی زیادی....اگه اینجوری بود که برا چی آخه 80 تومن بخواید بگیرید و برای مشتری ها کار رو بزنید؟!
خب خودتون سایت بزنید توی زمینه های مختلف از سئو و فروشگاه(مثل دیجی کالا و بامیلو) و تورهای داخلی و خارجی و نمیدونم هر زمینه دیگه ای...فقط 6 ماه وقت بذارید دیگه کل وب ایران رو سایت های شما خواهند گرفت و اون موقع میتونین حداقل ماهی 200 میلیون سود در بیارین...(80 تومن کجا و 200 میلیون تومن کجا)...این به نظر من بود...واقعاً شاید شما راهی بلدی که افراده نادری توی جهان(مخصوصاً ایران!) میدونن که خب در این صورت واقعاً علاقه مند خواهم بود که با دادن 80 تومن سایت مورد نظرم رو در کلمه مورد نظر در صفحه اول ببینم تا چندین ماه و یا حتی سال...

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
نمونه کار موفق دارید؟
سایت سئو دارید خودتون؟

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
نمونه کار موفق دارید؟
سایت سئو دارید خودتون؟
درود هموطن : seotazmini.com در حال راه اندازی سایت نیز هستیم.نمونه کار موفق در زمینه تور مسافرتی و همنچنین موضوعات رقابتی نیز داریم.برای مشاوره رایگان ما در تلگرام 09370501685 خوشحال میشیم از همکاری با شما و پروژه ی سئو

djmani2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما اگه کارت اینقدر درسته که میگی کسی به محتوای کپی اهمیت نمیده اصلا اینطور نیست شما با محتوای کپی میای بالا بعدش میخوری به جریمه گوگل با این حرفیم که گوگل رو وب فارسی دارای خطاست هم موافق نیستم چون گوگل به خوبی این اشتباهات رو تشخیص میده اصلا اگر شما اینقدر از کارت مطمئنی من یه سایت بهت میدم با کلمه سئو بیارش رنک یک قبوله؟ اگر نتونستی دیگه از اطلاعات اشتباهت دیگران رو هم به اشتباه ننداز هر وقت قبول کردی بگو اسم سایت رو بدم بهت
09125308925
http://www.seotrickir.com

ashkan0098

Registered User
لایک‌ها
19
شما اگه کارت اینقدر درسته که میگی کسی به محتوای کپی اهمیت نمیده اصلا اینطور نیست شما با محتوای کپی میای بالا بعدش میخوری به جریمه گوگل با این حرفیم که گوگل رو وب فارسی دارای خطاست هم موافق نیستم چون گوگل به خوبی این اشتباهات رو تشخیص میده اصلا اگر شما اینقدر از کارت مطمئنی من یه سایت بهت میدم با کلمه سئو بیارش رنک یک قبوله؟ اگر نتونستی دیگه از اطلاعات اشتباهت دیگران رو هم به اشتباه ننداز هر وقت قبول کردی بگو اسم سایت رو بدم بهت
09125308925
http://www.seotrickir.com
درود هموطن : نمونش سایت بیتوته . به دلیل سئو قوی و سرعت ایندکس بالا مطالب را زودتر یافت میکند.نمونش بسیاری از سایت های موزیک.اگ محتوا فاکتور اصلی بود الان رتبه سایت ها تو کلمه دانلود آهنگ جدید یک چیز دیگه ای بود.سایت های تهران موزیک و گانجا موزیک ک سئو نشده اند و بک لینکی ندارند در صفحات پایین تر مانده اند.درحالی که سایت هایی همانند ژاپن موزیک با سئو قوی و لینک بیلدینگ با 30 صفحه اومدن صفحه اول گوگل.در کل 60 % جست و جو های گوگل به کمک الگوریتم پنگوئن است و کار الگوریتم پنگوئن هم شناسایی لینک و بک لینک و فاکتور های مربوط به بک لینک است.برای مشاوره رایگان تشتیف بیاورید تلگرام 09370501685 مشکل نداره رو کلمه سئو میارم صفحه اول ولی ما مجانی واسه کسی کاری رو انجام نمیدیم موفق باشید.

djmani2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود هموطن : نمونش سایت بیتوته . به دلیل سئو قوی و سرعت ایندکس بالا مطالب را زودتر یافت میکند.نمونش بسیاری از سایت های موزیک.اگ محتوا فاکتور اصلی بود الان رتبه سایت ها تو کلمه دانلود آهنگ جدید یک چیز دیگه ای بود.سایت های تهران موزیک و گانجا موزیک ک سئو نشده اند و بک لینکی ندارند در صفحات پایین تر مانده اند.درحالی که سایت هایی همانند ژاپن موزیک با سئو قوی و لینک بیلدینگ با 30 صفحه اومدن صفحه اول گوگل.در کل 60 % جست و جو های گوگل به کمک الگوریتم پنگوئن است و کار الگوریتم پنگوئن هم شناسایی لینک و بک لینک و فاکتور های مربوط به بک لینک است.برای مشاوره رایگان تشتیف بیاورید تلگرام 09370501685 مشکل نداره رو کلمه سئو میارم صفحه اول ولی ما مجانی واسه کسی کاری رو انجام نمیدیم موفق باشید.
مگه شما نمیگی با 80 هزار تومان من 2 برابرش رو میدم شما سایتی که من بهت میدمو با کلمه سئو بیار لینک یک من که قبلا با شما با تلگرام صحبت کردم و قرار شد اینکار را انجام بدی اما به خاطر اینکه نتونستی منو بلاک کردی پس چرا اینجا اومدی باز همچین ادعایی میکنی ؟ شما که به خاطر نتونستن انجام کار منو بلاک کردی که دیگه تماس نداشته باشم واسه انجام کار اما عیب نداره بازم این تلفن تماس اگه ادعات درسته زنگ بزن تلفن تماس:09125308925

Last edited:

samira27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با کلمه طراحی سایت چقدر هزینه می گیرید؟

بالا