saman1392
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 808
- لایکها
- 112
درود هموطن : 200 تومان صفحه اول
شوخیت گرفته؟
درود هموطن : 200 تومان صفحه اول
درود هموطن : نه ما با هیچ کسی شوخی نداریم عزیز.معمولا افرادی که بک لینک میخرند و لینک بیلدینگ رو با senuke و سرور انجام میدهند هزینه هارو سنگین میگیرند الان به دلیل این که تعداد پروژه های دست ما زیاد نیست هزینه انقدره مگرنه هزینه همین کیورد رو یک میلیون برآورد میکردیم.سئو تضمینیشوخیت گرفته؟
درود هموطن : بله با هر کلمه ای با هر هزینه ای میشه بالا اورد فقط زمان دیگه خیلی مثلا زیاد و طولانی میشه , اگه کسی بک لینک نخره و لینک بیلدینگ رو دستی انجام بده میتونه با هزینه کم بیاره بالا.مثلا خیلی از سایت های سئو با senuke و سرور اختصاصی لینک بیلدینگ و scprax انجام میدهند که حداقل ماهیانه 500 هزار senuke میگیره یک میلیون هم باید برای سرور بدهند و هزینه ها بالا میرهاخه خیلی کم میگید قیمت را مگه میشه با 200 تومان طراحی سایت را صفحه اول اورد؟
با اینکه میدونم به این راحتی که میگی نیست چون اطلاعاتم کامله ولی برای کلمه سئو در صفحه اول من حاضرم مبلغ 200 تومانی که مد نظرتون هست رو بدم اما پله پله جوابش رو برام به تلفن 09125308925 اس ام اس کنید در غیر این صورت که اگه نمیتوانید همین جا اعلام نماییدمگه شما نمیگی با 80 هزار تومان من 2 برابرش رو میدم شما سایتی که من بهت میدمو با کلمه سئو بیار لینک یک من که قبلا با شما با تلگرام صحبت کردم و قرار شد اینکار را انجام بدی اما به خاطر اینکه نتونستی منو بلاک کردی پس چرا اینجا اومدی باز همچین ادعایی میکنی ؟ شما که به خاطر نتونستن انجام کار منو بلاک کردی که دیگه تماس نداشته باشم واسه انجام کار اما عیب نداره بازم این تلفن تماس اگه ادعات درسته زنگ بزن تلفن تماس:09125308925
من خاضرم 1 میلیون بدم 200 تومان که چیزی نیستاخه خیلی کم میگید قیمت را مگه میشه با 200 تومان طراحی سایت را صفحه اول اورد؟
درود هموطن : ما برای استارت کار هزینه دریافت میکنیم تا هزینه ای نگیریم استارت نمیزنیم موفق باشید.من خاضرم 1 میلیون بدم 200 تومان که چیزی نیست
بله ولی زمانش بالا میرهاخه چطوری با 200 تومان مگه میشه؟
درود هموطن : لطفا در تلگرام در ارتباط باشید 09370501685با کلمه جوک چند میگیرید که لینک اول باشم؟
درود هموطن : لطفا در تلگرام در ارتباط باشید برای مشاوره رایگان 09370501685من هم از نت افراز استفاده می کنم اینم سایت من
طراحی سایت