CONSOLENET
Registered User
سلامقیمت پایین نمیاد فیفا؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اواخر هفته آینده حدود 200
سلامقیمت پایین نمیاد فیفا؟؟؟
این نظر شماست نه همه فوتبال دوستان !فیفا هنوزم برتره از ساکر . خاک بر سر ساکر کنم که 10 ساله زیر سایه ی فیفاست
این نظر شماست نه همه فوتبال دوستان !
ساکر هم چند ساله که اسمش شده PES دوست عزیز ! و معلومه که تا حالا PES رو بازی نکردی که بدونی بازی یعنی چی !
خوب منم نگفتم که وینینگ ایلون نبود ! شما داری نسخه PES رو به نام قدیمیش معرفی میکنی که خواستم اصلاح کنم ! پیش داوری هم ارتباطی با موضوع نداشتپسر جان من ار وینینگ ایلون از سال 1999 تا الان دارم پلی میدم . اول که اومده بود اسمش ویلینگ ایلون بود بعد شد ساکر الانم که به پیس معروفه . بله عزیزم پیش داوری نکن تو زندگیت . موفق باشی ...![]()
شرمنده من یه سوال داشتم
اگه کسی یه بازی ارجینال مثل همین fifa 17 رو بخره و بزاره رو کنسول کامل هست ؟ یا هنوز باید برای نصب و اجرا از اینترنت فایل دانلود کنه ؟ اگه اره چقدر باید دانلود کنه ؟
فیفا چند شده ؟؟؟؟
گفتین هفته دیگه 200 که تخفیف بدی دو دیسک میخوایم
سلام
اگه امکان ابتدا ارسال و سپس واریز وجود داشته باشه و فیفا ۱۷ ریجن آل ۲۰۰ ت حساب کنید ،
من ۲ تا می خوام
ممنون از پاسختونبله اما به حدي استقبال از فيفا بالاست كه باعث ميشه قيمت ها كاهش پيدا نكنن
اين مورد رو ما دوست نداريم پيش بياد ولي دبي بدش نمياد
سلام
مشكلي براي ارسال نيست ولي قيمت رو توضيح دادم كه چرا مقدور نيست
سلامسلام اکس باکس 500 گیگ چجند هست؟
رفریش نیست؟ اک یا دسته دو ؟سلام
850 تومان
نو هسترفریش نیست؟ اک یا دسته دو ؟
برق مستقیم هست ترانس چیه اداپتور نمیخواد؟سلام
850 تومان
ارسال دارین خودتون ؟ هزینه ارسال با ما اپدیتشم بروزه یا جدا انجام میدین؟نو هست
نه اروپائی هست و برق مستقیمبرق مستقیم هست ترانس چیه اداپتور نمیخواد؟
بله روی سایت سفارش بزارید و توی توضیحات بنویسید که آپدیت بشه یا کامل آکبند باشهارسال دارین خودتون ؟ هزینه ارسال با ما اپدیتشم بروزه یا جدا انجام میدین؟
سلام بهمراه کنسول ها بازی هم داده میشه؟ بازی های شرکتی منظورمه و این کنسول ها هک شده اند؟با سلام
شرایط ویژه فروش کنسول های بازی به مناسبت انتهای تابستان
![]()
لطفاً آخرین موجودی و قیمت ها را بر روی کانال تلگرام و سایت کنسول نت چک کنید
![]()
![]()
![]()
![]()