• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Eworld Technology True North v1.3

main.jpg

Requirements: All PPc
Overview: Worldwide informations about country/city, direction and distance between two places, time between different timezone with notification and time measurement with StopWatch

True North gives worldwide useful Travel information you need such as: - Country Database that inculde Country Flag, Long Name, Capital, Main Cities, Language Spoken, Currency, Emergency Number, Voltage and Plug / Outlet used and etc. - City Data such as Latitude / Longitude., Time Zone Airport Code, Phone Code, Daylight Saving (if applied), Current Time, Sunrise, Mid Day, Sunset Time. - Compare, Convert Time and set Notification between different Timezone. - Convert Curreny, Units and Temperature. - Calender of different years through Date Book without disturbing system clock. - Measure any event up to 1/10th of second through StopWatch. True North is specially design for traveler, professional / business people and for people who want to know about the World and time of different City / Area from their home location.​

لينک دانلود :​

http://rapidshare.com/files/35527284/Eworld.Technology.True.North.NET.v1.3.XScale.WM2003.WM5.Cracked-SyMPDA.zip

Mirror​

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وخسته نباشید،
می خواستم بدونم که آیا برنامه ای هست که بشه فایلهایی که با Access 2007 روی PC معمولی ساخته شدن رو توسط PPC باز کنه (تحت WM5)؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینم برنامه ای که همه جای این ترد راجعبش صحبت هست از قبیل اینکه "چطوری نصب میشه؟" یا مثلاً "رو گوشی من کار نمیکنه!" و "برای من میره تو برنامه ولی سریع میاد بیرون!" و.......
حالا با نصب این نسخه -که ریشه بنیادیش رو فرهاد کاشته بود و ما هم ادیمه دادیم- و نیازی به کرک و این چیزا نداره میتونید به راحتی از این برنامه تووووپ استفاه کنید و لذت ببرید برنامه کاملاً رجیستر شدس و هیچ تفاوتی با نسخه اصلی نداره و همه چیش هم کار میکنه علاوه بر ان کیبرد برنامه هم رجیستر شدس و کاملاً سالم و سازگار امیدوارم لذت ببرید;)
285.gif

عکس:
2679_Lingvosoft_EngPer_1.gif
نسخه:2007 Pre Registered Version
حجم فایل exe. بهمراه فایل های کب: 6.5 مگابایت
حجم فایل های کب: 2.89 مگابایت
لینک توضیحات: LingvoSoft
لینک دانلود:
Cabs and Setup exe
Only Cab Files
اگه لینک های بالا کار نکرد از لینک زیر استفاده کنید:
Download At RapidShare
Download At PrimeUpload
*علت ادیت این بود که یه لینک مسئله داشت و یه لینک جا مونده بود! الان حلش کردم.
حالشو ببرید
90.gif
271.gif

آقا من این برنامه دیکشنری رو نصب کردم، بعد از نصب فایل exe گوشی reset شد. ولی من در قسمت Programs آیکون مربوط به برنامه دیکشنری رو پیدا نمی کنم. یه بار دیگه هم از اول نصبش کردم ولی بازم همونجوری بود.
جای دیگه ای باید دنبالش بگردم یا ...

اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه برنامه ی نقلی و جمع و جور برای فرستادن Flash SMS (یا همون SMS Class 0 ) یونیکود رو هم ساپورت می کنه.

برای اجراش نیاز به Net Compact Framework 2.0. دارید روی پاکت پی سی

اگه یه برنامه ی مشابه می خواید که بدون Net. کار بکنه، از VJ SMS Class 0 استفاده کنید

4z400me.png

فایل های ضمیمه

• FlashSMS v1.0_Net CF 2.0 required.cab
    29.5 KB · نمایش ها: 133

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
توضیح مختصر: اینم یه برنامه فیری شاخ البته قبلاً توسط amirmw معرفی شده ولی بجز اینکه بگن یه برنامه مدیریت مموری هست چیز دیگه ای پیدا نمیشه:f34r: گفتم یکم توضیح بیشتر بدم;) این برنامه یه برنامه مدیریت مموری هست که قابلیت این رو داره که فضای زیای از مموری رو که توسط برنامه ها اشغال شده رو آزاد کنه بدون اینکه به برنامه آسیبی یا ویندوز موبایل دچار مشکلاتی بشه
برنامه از دو قسمت تشکیل شده:
1. Oxios Hibernate :
پیام WM_HIBERNATE یک پنجره ویندوزه که توسط OS ویندوز تولید میشه و وقتی که ریسورس های ویندوز بکندی اجرا میشن برای برنامه ها توسط ویندوز فرستاده میشه همه برنامه ها باید پیام رو دریافت کنن و بوسیله تلاش برای آزاد سازی مموری دستور پیام رو بکار ببرن هر چند این تلاش برای آنلود کردن Process ها باشه یا بستن پنجره ها یا آزاد کردن لوکال مموری به اندازه ممکن والبته بدون آسیب رسوندن به حالت داخلی میندوز
Oxios Hibernate این پیام WM_HIBERNATE رو برای تمام برنامه ها میفرسته و مموری در حال استفاده رو کاهش میده;)
2.Oxios CloseApps :
هر برنامه ای که روی ویندوز موبایل اجرا میشه فضایی از مموری رو بخودش اختصاص میده و این فضا تا بسته شدن برنامه قابل آزاد سازی نیست و بطور اتوماتیک به هنگام بسته شدن برنامه آزاد میشه.
Oxios CloseApps پیام WM_CLOSE رو به همه برنامه ها میفرسته اسماً بنظر میآد که برنامه رو میبنده ولی در حقیقت برنامه بازه ولی حداکثر فضای موجود قابل آزاد سازی رو که توسط برنامه اشغال شده آزاد میکنه .;)

نسخه: 1.4

تست شده:[•]

حجم: 58 کیلوبایت

عکس :
oxios_hibernate.ppc.gif

سیستم مورد نیاز: همه پاک پیسی ها بجز ویندوز موبایل 2002

سازگاری با سیستم: 4.5/5

لینک اطلاعات: Info

لینک دانلود: Download

فعال سازی: برنامه کلاً مجانیه ولی برای توضیح و استفاده عموم و معرفی گذاشتم اینجا ;)
*برنامه توسط 4Shared Uploader بر روی سرور آپلود شده:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه برنامه جالب برای کنترل برنامه های مولتی مدیای PC از طریق PPC .

برای استفاده ازین برنامه نیازی به برقراری اتصال ActiveSync over BT نیست
ولی فقط و فقط در صورتی کار می کنه که بلوتوث شما به صورت native توسط ویندوز شناخته شده باشه ، یعنی اگه مثلاً از BlueSoleil استفاده می کنید باید Uninstall ش کنید! (
141fs769240.gif
)

مدیا پلیر هایی که می تونن توسط این برنامه کنترل بشن رو در عکس پایین می تونید ببینید

نیازمندی ها:
سیستم عامل XP با سرویس پک 2
یک پاکت پی سی بلوتوث دار(!)
Net Framework 2.0. روی PC (ازینجا می تونید dl کنید اگه نصب نبود)

دانلود

4muh9j4.png

66c4whv.png

4v3j2o1.png

4v7iy48.png

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه برنامه ی نقلی و جمع و جور برای فرستادن Flash SMS (یا همون SMS Class 0 ) یونیکود رو هم ساپورت می کنه.
عالی بود خدا عمرت بده نمیدونی چقدر دنبال این برنامه بودم:D

mat226

Registered User
لایک‌ها
0

اگه یه برنامه ی مشابه می خواید که بدون Net. کار بکنه، از VJ SMS Class 0 استفاده کنید

4z400me.png

ممنون...منم خیلی وقت بود دنبال یه همچین برنامه ای میگشتم:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عالی بود خدا عمرت بده نمیدونی چقدر دنبال این برنامه بودم:D
bigwink%5B1%5D.gif

//

ورژن جدید برنامه ی Slide2Unlock

4qfy2dc.png

باید بگم من شخصاً اصلاً ازین برنامه ها خوشم نمی یاد، چون معمولاً هم سرعت دستگاه رو می یارن پایین و هم RAM Usage بالایی دارن. ولی خوب این یکی فرق داره ..
2usv2c8.gif

کاری که برنامه می کنه خیلی ساده 'ست ، هر وقت دکمه ی پاور گوشی رو بزنید، یا بک لایت خاموش بشه، بلافاصله صفحه ی Lock ظاهر می شه، و تمام کلید ها هم از کار می افته، تنها راه آنلاک کردن دستگاه کشیدن slider به طرف راست هستش. بدیش اینه که 4 مگابایت RAM اشغال می کنه وقتی که در پس زمینه 'ست ، خوبیش اینه که خیلی جالب تر از device lock خود wm5 & wm6 عمل می کنه!

می تونید برنامه رو روی device memory یا storage card نصب کنید، ولی بهتره که برای جلوگیری از فریز های احتمالی ، روی Device Memory باشه؛ چون بعد از هر device wakeup قراره ازین فایل ها استفاده بشه.

یه شورتکات به نام iLock توی Programs هست، برای اجرای برنامه iLock رو اجرا می کنید و برای بستش هم باید دوباره iLock رو اجرا کنید.

** می تونید بک گراند و فونت هاو .. رو تغییر بدید، توی readme توضیح داده چجوری

فایل های ضمیمه

• Readme.txt
    9.2 KB · نمایش ها: 40
  • Slide2Unlock v1.51 WM5, WM6.cab
    957.3 KB · نمایش ها: 68

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه های زیادی برای فرستادن FlashSMS هست که من 3 تا از بهترین هارو چند دقیقه پیش رو گوگل پیدا کردم اگز کسی طالب هست بزارم;)

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه های زیادی برای فرستادن FlashSMS هست که من 3 تا از بهترین هارو چند دقیقه پیش رو گوگل پیدا کردم اگز کسی طالب هست بزارم;)
ببخشیدا ولی میشه بگین این برنامه ها چکار می کنند

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
img-38642-5.png

این Comm Manager باید روی تمام HTC های wm6 کار کنه، wm5 رو نمی دونم. روی wm2003 کار نمی کنه. اگه مشکلی برای Comm Manager تون به وجود آورد، می تونید از یه ورژن قدیمی تر استفاده کنید.
اگه نصب کردید لطفاً ریپورت کنید نتیجه رو
3550.gif

** قبل از نصب Comm Manager رو باید ببندید ( Start-->Settings-->Memory )

فایل های ضمیمه

• CommManager_hermes.rar
    308.6 KB · نمایش ها: 104

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0

4z400me.png

ببخشید کارایی این برنامه چیه؟;)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

هيراد اين که سؤال نداره بزار ديگه،فقط نگو CF2 احتياج داره :f34r:​

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
img-38642-5.png

این Comm Manager باید روی تمام HTC های wm6 کار کنه، wm5 رو نمی دونم. روی wm2003 کار نمی کنه. اگه مشکلی برای Comm Manager تون به وجود آورد، می تونید از یه ورژن قدیمی تر استفاده کنید.
اگه نصب کردید لطفاً ریپورت کنید نتیجه رو
3550.gif

** قبل از نصب Comm Manager رو باید ببندید ( Start-->Settings-->Memory )

فرهاد فکر کنم تنها مزيتی که ورژن قبلی اون داره گزينه IR/Beam هستش که تو اين ورژن حذف شده :(

2akkavn.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشید کارایی این برنامه چیه؟;)

Flash SMS ، یا SMS Class 0 ، یه مدل SMS ــه، که وقتی می فرستیدش بلافاصله روی صفحه نمایش موبایل طرف مقابل ظاهر می شه، و داخل inbox هم ذخیره نمی شه. طرف مقابل وقتی Ok رو فشار بده اون مسیج برای همیشه ناپدید می شه
foof.gif

ایده آل برای انواع رابطه های نامشروع !!
2hdbf49.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد فکر کنم تنها مزيتی که ورژن قبلی اون داره گزينه IR/Beam هستش که تو اين ورژن حذف شده :(

محسن جان، این Comm Manager ی هست که HTC روی تمام WM6 ها قرار داده، از جمله HTC Touch که پریروز ریلیز شد. ظاهراً به این نتیجه رسیدن که کسی از Beam استفاده نمی کنه... حالا به هرصورت, Flight Mode رو عشق 'ست
brsh1.gif

misagh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا خوب یکی پیدا شه جواب مارا هم بدین 20 بار سوال کردم اولا سراغ registere 1-2 remot را گرفتم بعدشم سوال کردم که چرا dr bluetooth روگوشیم start میکنه اما stop نمیکنه یعنی bluetooth را روشن می کنه فایل میفرسته فایل میگیره اما خاموشش نمیکنه ضمنا گوشیم Imate Jasjar هستش که هیچ کس جوابم رو نداد:eek:hno:

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
محسن جان، این Comm Manager ی هست که HTC روی تمام WM6 ها قرار داده، از جمله HTC Touch که پریروز ریلیز شد. ظاهراً به این نتیجه رسیدن که کسی از Beam استفاده نمی کنه... حالا به هرصورت, Flight Mode رو عشق 'ست
brsh1.gif

اگه يادت باشه تو S200 تا موقع اي که Beam رو روشن نميکردی نميتونستی فايلی از طريقBluetooth بگيری
حالا نميدونم تو بقيه PPC ها هم همين جوره يا نه!​

بالا