• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشيد نمي شه اين جمله رو ريويو كني ؟:blush:

به خدا خيلي حالم گرفته 500 تومن بدي گوشي بعد صداش در نياد:(

ببین ایمان جان سری اولی های htc که اومدن بیرون تقریبا همشون این مشگل رو داشتن هم مشگل کم بود صدا(که معمولا تو پاکت پسی رایج) و بعد خراب شدن بازر و ....:blush:

از اون جمله گوشیها میشه به همین جمین و اس 200 اشاره کرد:rolleyes:

پ.ن:راستی الان هم نمیدونم آیا این مشگل رو تو دستگاه های جدید حل کردن یا نه باید یه مدت بگذره:)

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

با تشكر از همه دوستان ديروز جمين رو بردم پيش دوستم با يكم تميز كردن جك هندسفري الان صداي گوشي درسته و ديگه هم هندسفريو نمي زنم توش كه خراب بشه :rolleyes:

خوشحا لو شادو خندانم قدر جمين رو مي دانم :lol::thumbsup:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره خدمت اساتيد

من يه سوال دارم

ببخشيد به چند روش ميشه روي پاكت پي سي برنامه نصب كرد

اخه بعضي برنامه ها مثل يك ديكشنري فارسي كه فرهاد داده بود يا برنامه هاي ديگه وقتي از حالت زيب درشون مياري يه مشت فايل ناشناس هستن كه نه قسمت نصب دارن نه هيچي:( ممنون مي شم اگه جواب بديد

تو رو خدا نگيد سرچ كن باور كنيد 150 صفحه از تاپيك نم افزار رو گشتم تو يك هفته ولي 5تا برنامه خوب پيدا نكردم 3تا پيدا كردم اونا هم تريال بودن ببخشيد اگه من يكم رك هستم:hmm:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوباره خدمت اساتيد

من يه سوال دارم

اخه بعضي برنامه ها مثل يك ديكشنري فارسي كه فرهاد داده بود يا برنامه هاي ديگه وقتي از حالت زيب درشون مياري يه مشت فايل ناشناس هستن كه نه قسمت نصب دارن نه هيچي:( ممنون مي شم اگه جواب بديد

تو رو خدا نگيد سرچ كن باور كنيد 150 صفحه از تاپيك نم افزار رو گشتم تو يك هفته ولي 5تا برنامه خوب پيدا نكردم 3تا پيدا كردم اونا هم تريال بودن ببخشيد اگه من يكم رك هستم:hmm:

اون فایل ها رو نباید از حالت زیپ در بیاری ایمان جان. بریزشون روی پاکت پی سی و همونجا اجراشون کن. یعنی با اکسپلورر برو به محلی که این فایل ها رو ریختی و روشون تپ کن.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوباره خدمت اساتيد

من يه سوال دارم

دوست من،قبل از شروع به کار و یا حتی در حین کار و دانلود و نصب برنامه ها،قسمت کامپلیت رو هم حتما" بخونید،به شما اطلاعاتی میده که شما به راحتی با دستگاهتون کار کنید.چون این سوالات و مشابه اینها با خوندن ترد کامپلیت تا حدود زیادی رفع خواهد شد،به مرور این ترد رو بخونید،
موفق باشید.

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد ديگه اينجا با فشار يك دكمه نمي شه تشكر كرد و من هم نتونستم كه از دوستان تشكر نكنم بعدا اينو پاك كنيد:rolleyes: از احمد رضا و مجتبي متشكرم

راستي دوباره صداي گوشيم قطع شد اي ضد حال :wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
بچه ها از كلي وقت پيش چندتا رام WM2005 كه بدست گيكها درست شده اينجا معرفي شده ! ولي بعد از هركدوم چند جور مشكل ازشون در اومده و خلاصه نشده كه ازشون استفاده بشه.
ميخوام ببينم كه الان رامي هست كه كسي نصب كرده باشه و راضي باشه و مشكلي باهاش نداشته باشه ؟!
و اگر هست لطفا يه لينك ازش برام بذارين ;)

مرسي
نيما

نیما جان، برای جم/مجیشن هیچوقت wm5 نیومد متاسفانه
Just_Cuz_19.gif

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیما جان، برای جم/مجیشن هیچوقت wm5 نیومد متاسفانه
Just_Cuz_19.gif

سلام
آقا مرسي از جوابت!
خيلي هم بده! چون من واقعا ديگه براي من يه نواخت شده ! نميدونم چيكار كنم ! دوست داشتم يه تغييري توي os بوجود بايرم ولي مثلاينكه نميشه ! :cool:

مرسي
نيما

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
میخواستم از ویدئو های یوتیوب استفاده کنم ولی پیام داد که Javascript پاکت پی سی ات خاموشه .شیر پاک خورده ای پیدا میشه که منو راهنمائی کنه چطور میشه Javascript رو Enable کرد؟ در ضمن اگه ورژنش پائین باشه (میندوز پاکت پس سی من 5) میشه از ورژن بالاترش که خود سایت یوتیوب برای دانلود گذاشته روی پاکت پی سی نصب و استفاده کرد؟
ممنون میشم از راهنمائی دوستان
امیر-مالزی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان عزیز
میخواستم از ویدئو های یوتیوب استفاده کنم ولی پیام داد که Javascript پاکت پی سی ات خاموشه .شیر پاک خورده ای پیدا میشه که منو راهنمائی کنه چطور میشه Javascript رو Enable کرد؟ در ضمن اگه ورژنش پائین باشه (میندوز پاکت پس سی من 5) میشه از ورژن بالاترش که خود سایت یوتیوب برای دانلود گذاشته روی پاکت پی سی نصب و استفاده کرد؟
ممنون میشم از راهنمائی دوستان
امیر-مالزی

قربان، TCPMP رو ازینجا دریافت کنید، بعد پلاگین FLV رو ازینجا بگیرید، بعد هر کلیپی از یوتیوب رو که خواستید ببینید باید کد صفحه (http://www.youtube.com/watch?v=utsHE5xWges )رو بذارید داخل اون برنامه تا براتون دانلودش کنه، و بعد با tcpmp ببینیدش
2hdbf49.gif

king_nader27

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
درخواست کمک دارم

می خوام یک کا جم و به کامپیوتر متصل کنم وفایل داخلش بریزم.
دوتارادارم:1-activesync
2-بلوتوث

مورداول بااینکه نرم افزار مربوطش رو در کامپیوتر نصب کردم به هیچ عنوان دستگاه کا جم رو نمی شناسه!

مورد دوم یعنی با بلوتوث کامپیوتر،با دستگاه کاجم ارتباط برقرار میشه و ازموبایل به داخل کامپیوترفایل فرستاده ام ولی در نرم افزار بلوتوث در کامپیوتر آیکون سرویس ftpخاموشه وبنابراین نمی توانم فایل به داخل موبایل بفرستم وبه هیچ عنوان هم این سرویس فعال نمی شود.

دیگه عقلم بجایی نمیرسه!
ازقبل ازتون متشکرم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
گوشیه منk-jam ) qtek 9100 ) هستش ولی جوری طراحی شده که با نکه داشتن دکمه ها هارد ریست نمیشه و فقط با برنامه clear Storage هارد ریست میشه !

حالا گوشی داغون شده و برنامه هاش بعضی هاش کار نمی کنه و clear storage هم جزو هموناس !

واسه هارد ریست چیکار کنم ؟؟؟؟؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
من چن تا سوال داشتم که ممنون می شم زودتر جوابشو بدین:
1) Jamin برای فیلم برداری خیلی بد فیلم می گیره و اصلا کیفیت نداره. آیا برنامه بهتری سراغ دارین که این کار رو به کیفیت بهتری انجام بده؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2) من یه گوشی جمین دارم که نحوه زنگشو گذاشتم ویبراتور+زنگ، (البته تازه گرفتمش) ، این گوشی بعد از چند بار که درست زنگ میخوره و پاسخ میدیم، یه دفعه یه نفر دیگه که زنگ می زنه همینطوری ویبراتور به صورت ممتد میزنه و اصلا صدای زنگی شنیده نمی شه و گوشی هنگ میکنه و فقط باید باطری رو در بیاری و دوباره روشنش کنی تا درست بشه. آیا میشه کاریش کرد؟ دلیلش چیه؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3) می خواستم بدونم که آیا برنامه ای هست که بشه فایلهایی که با Access 2007 روی PC معمولی ساخته شدن رو توسط PPC باز کنه (تحت WM5)؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4) موقع نصب بعضی برنامه ها، چند تا فایل غیر اجرایی هست+ یه فایل Setup.xml وجود داره، اینا رو چطوری میشه نصب کنی.

البته تو ترد ها خیلی گشتم دنبال جواب ولی هم حجم ترها بالا بود، هم تو اونایی که گشتم چیزی پیدا نکردم. :wacko:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان، TCPMP رو ازینجا دریافت کنید، بعد پلاگین FLV رو ازینجا بگیرید، بعد هر کلیپی از یوتیوب رو که خواستید ببینید باید کد صفحه (http://www.youtube.com/watch?v=utsHE5xWges )رو بذارید داخل اون برنامه تا براتون دانلودش کنه، و بعد با tcpmp ببینیدش
2hdbf49.gif

فرهاد جون
خیلی از راهنمائیت متشکرم.ولی من میخواستم بدونم اگه از تو همین سایت یو تیوب نسخه نهائیه Javascript رو دانلود کنیم میشه رو پاکت پی سی نصب و استفادش کرد یا نه؟
اگه نه پس میشه بپرسم آیا اینترنت بروزر دیگه ای برای PPC سراغ دارین که Javascript رو پشتیبانی بکنه؟
بازم از لطفتون سپاسگذارم

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
پاکت پی سیه من تقریبا هر 24 ساعت یکبار این مموری کارت رو از حافظه اش پاک میکنه یعنی درایو SD خود بخود ناپدید میشه که خوشبختانه با سافت ریسیت مشکل حل میشه تا 24 ساعت بعد !!!! میخواستم بپرسم آیا این مشکل طبیعیه؟!؟!؟!؟ دلیلش چی میتونه باشه؟!؟!؟!؟!؟
ممنون میشم راهنمائیم کنی:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا