linghuchong
مدیر بازنشسته
سرعت تو از منم بيشتره!!! :blink::blink:فعلا 128Kb ولی از اول تیر(22 ژوئن)میشه 512Kb
تقریبا همش در اختیار انیمه هست
گاهی اوقات هم بهم اجازه میده که Email چک کنم:lol::lol:
سرعت تو از منم بيشتره!!! :blink::blink:فعلا 128Kb ولی از اول تیر(22 ژوئن)میشه 512Kb
تقریبا همش در اختیار انیمه هست
گاهی اوقات هم بهم اجازه میده که Email چک کنم:lol::lol:
برادر ماكزيمم بتوني تو روز 1 گيگ يا كمي بيشتر دان كني من الان روزي 2-3 گيگ يا بيشتر دان دارم اين طور سريع تموم نميشه :blink: چي كار كردي؟
هومآخه من Torrent کار نمی کنم. یک سایت هست که upload ش 4Mbps هست واسه همین اگر کاری نکنم 15.5KB می گیرم حدودا روزی 1.2 GB می گیرم![]()
برادر ماكزيمم بتوني تو روز 1 گيگ يا كمي بيشتر دان كني من الان روزي 2-3 گيگ يا بيشتر دان دارم اين طور سريع تموم نميشه :blink: چي كار كردي؟
هوم![]()
رکورد من 12 گيگ بود يه بار!
2 سال پيش که از دانشگاه هم دان ميکردم، کل کنشين در عرض يه روز دان شد!:blink: اگه اشتباه نکنم با 900-500 kb/s داشت دان ميشد!تنها چيزی بود که من با اين سرعت ديدم تو عمرم.
بعد از اون ناروتو بود که تو خونه با سرعت 300 kb/s دان شد.
مثله اينکه 5 دقيقه طول کشيد يه قسمتش!![]()
ولی خوب بستگی به سيد و پير ها هم داره! مثل الان که دارن با 2kb/s دان ميشن!![]()
از کجا اینترنتتو گرفتی که اینقدر دانلود می کنی اگر خوبه به ما هم بگو:happy:
والا خواهر قرار بود ما دانلود کنیم البته هنوز نکردیم اگر بکنید که خوبه ما با بقیه چیزایی که باید دانلود کنیم کنار بیایم:lol:]خوب من ميخوام سريال Elemental Gerade رو شروع کنم. کسی نداره؟![]()
شرمنده! اصلاً حواسم نبود.:blush: پس خودت بگير. من ميرم سراغ يه چيزه ديگه.والا خواهر قرار بود ما دانلود کنیم البته هنوز نکردیم اگر بکنید که خوبه ما با بقیه چیزایی که باید دانلود کنیم کنار بیایم:lol:
برادر علی داره ميگيرهراستی یه سری جدید در حال پخش هست به نام Kishin Taisen Gigantic Formula اگر کسی دان نکرده من ترتیبشو بدم
:lol::lol::lol:
همه کارتون ها که نبايد بزن بزنی باشن. به هر جهت rating بسيار خوبی داره و بايد به يه بار ديدنش بيارزه!:happy:
برادر ميتونه يه نسخه ازش رو به دنيل بدی؟
در ضمن اگه کارتون ديگه اي داری ميتونی ليستش رو اينجا بزاری که ما دوباره کاری نکنيم؟![]()
کنشين رو دانلود نکن. از بچه ها بگير.الان هم دارم Rirouni keshin - Reminiscence رو دان ميكنم !
سلان برادر احسان :happy:کمکی بود در خدمتیم