• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Pro 1TB = 1 .900.000 T

agent13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ps vr قیمتش 400 دلاره چطور شما میدین 3.000.000 تومان ؟؟؟؟ ps4 slim 299 دلاره چطور شما میدین یک میلیون و سیصد ؟ کی این فروشنده ها دست از دلالی بر میدارن؟ حتما ps4 pro هم میخواین بفروشین 5 میلیون.

majidsnake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام دوستان
چجوری دوستان شخصی رو توی شیراز پیدا کردن که میده 1250 واقعا موندم! بالاخره هممون شاهد بودیم آیفون 7 هم که وارد بازار شد قیمتش 5 به بالا بود
همه ی محصولاتی که گارانتی نمیشن توی ایران همینه قیمتش، اول فوق گرونه
من نمیخواستم جواب بدم ولی ظاهرا اگه جواب ندم تهمت دروغگویی به امثال من زده میشه. اشکال شما اینه که پست و کامل نمیخونید. گفتم تو سایت دیوار vr و سرچ کنید ببینید تو شیراز چند میدن. نمیدونم چرا لج میکنید میشه یه سرچ ساده کرد. من کاری به قیمت های دیگه و فروشندگان دیگه ندارم. گفتم 400 دلار و هر جور به ریال تبدیل کنید 3 میلیون و 3 میلیون و 200 نمیشه. این قیمتی که الان هست نزدیک 2ونیم برابر 400 دلار میشه

Last edited:

حمیدحمیدپور

Registered User
لایک‌ها
358
دوستان بجای مجادله خودتون الان دوربینو وارد کنین 2800 نمیشه
دوما ما با فروشنده محترم جنگ نداریم الان تو جمهوری یا خود تهران نهایت قیمت 1550 هست مگه اینکه تفاوت قیمت سر یه مسئله دیگه باشه نهایتا شما دوست دارید میتونین 2800 بخرین ما هم 1250 شما میتونین با مراجعه به سایر فروشگاه های موجود یا مجازی تهیه کنین جنس گرونترو مثل کسایی که کت و شلوار معمولیو با یه مارک کذایی میلیون ها تومن پول برند قلابیشو میدن ضمنا الان فروشنده عزیز با بازار هماهنگ شدن الان از قیمتا خبر دارن که خیلی اومده پایین و الان یقینا قیمت بپرسین کمتر میدن دوربینو

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
400 دلار ضربدر 3600 = 1،440
اینکه شما دارید میدید ۳ میلیون تومن دقیقا ۲ برابر بیشتر از قیمت خودشه و اسم اینکار جز کلاه برداری و حروم خوری چیز دیگه ای نیست. اینم که الان بگید فلان و فلان جا دارن گرونتر میدن هیچ معنی نمیده. اونا هم دارن حروم خوری میکنن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان رحم کنید به استارتر این همه قیمت خوب کنسول زدن بچشم نمیاد حالا اینو دیدین اونم درست میکنن اپل هم قیمت دلاریش چقدر هست ولی اولش فضایی میاد به مرورقیمت اصلی میرسه

trrxrezaaa

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان عزیزی که میگن یک نفر رو پیدا کردند توی شیراز میده 1250 . آیا تابحال باهاش صحبت کردید ؟ شمارش 0901 داره و بهتون میگه 400 تومن براش واریز کنید . نه جواب تلفن میده و نه آدرس و سایتو تلفن ثابت داره . دیگه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه . سرکاریه . قیمت دستگاه 400 دلاریه . بعد 50 دلارم داره زیر قیمت میده تحویل شیراز دیگه خیلی خنده داره . به فروشنده ی این تاپیک فشار نیارید . اون شیرازیه سر کاریه.

حمیدحمیدپور

Registered User
لایک‌ها
358
نیازی به شیرازی نیست عزیز یه سر برو توپخونه یا جمهوری در خوب بودن قیمتای صاحب تاپیک به استثنا این مورد شکی نیست امیدوارم اینم مثل بقیه اجناسشون به نرخ کمتر از بازار برسونن

John Marston

Registered User
لایک‌ها
220
ایشون صاحب جنس هستش.

اصلا 3 میل نه 30 میل.

خریدار هستین بسم الله .

خریدار نیستین اشغال بیجا مانع کسب است.

ما کی میخوایم این مسائل رو یاد بگیریم خدا داند.

1015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. من به یک درایو ایکس باکس جهت خرید نیاز دارم. لطفآ راهنمایی کنید. تشکر

amir1378

Registered User
لایک‌ها
111
قیمت ایشون خیلی هم مناسبه
درسته vr 400 دلاره ولی تازه تو بازار اومده و قیمتش خیلی بالاست تا 2-3 ماه دیگه قیمتش معقول میشه

mac man

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان قصدم دفاع از فروشنده نیست اما من که چندین بار جنس از آمریکا وارد کردم میتونم اینو بگم:
400 دلار با دلار 3600 میشه 1میلیون و 440 تومن و پست محض رضای خدا از آمریکا تا ایران رو مجانی نمیاره و گمرک ایران هم عاشق چشم و ابرو من و شما نیست .
من هدفون معمولی وارد کردم چون مستقیم از آمریکا وارد نمیشه ابتدا میره امارات سپس میاد ایران و اگر تو امارات مالیات نخوره هزنیه پست از آمریکا تا امارت و امارات تا ایران بهش وارد شد بعد تو گمرک جلو خودم اینو باز کردن و اینور و اونور و کلی سوال چرت مثله دوربین داره؟ یا صدا ضبط میکنه؟ برای چی میخوای؟ فرقش با هدفونای داخل چیه؟ و در آخر هم 100 تومن گمرکی زدن.
همه اینا رو گفتم که بگم هزینه تمام شده این برای کسی که تاجر نیست و تکی وارد میکنه چیزی حدود 2600 تا 2650 در میاد.
و موقعی قیمتش معقول میشه که یه تاجر همراه با دیگر جنساش وارد کنه که خیلی از هزینه های اضافی کم یا صفر بشه.

Reza-R2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش چه جوری میشه فهمید بازی اصل یا نه

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
ادمین عزیز PES 2017 چند شده قیمتش ؟ چرا تو سایتت بازی هارو قرار نمیدی داداش ؟

f12

Registered User
لایک‌ها
45
سلام شما پیش فروشی برایه ps4pro ندارید ؟لطفا کاری که باید 3ماهه بعد انجام بدید برابه اولین بار تو ایران خودتون انجام بدین با قیمت واقعی بزارید که نیازی به صبر کردن هم نداشته باشه اینجوری هم جنستون زود فروش میره همم ما تو عرضه جهانی از دستگاه استفاده میکنیم به نفعه همس!
حالا اگر گرونم خواستین مثله بقیه جاها بدینم مهم نیست من صبر میکنم ولی اگر به نسبت سودتون رویه بقیه دستگاها میکشین رو proهم بکشید بدید خیلی خوب میشه

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
ادمین جان تو قسمت بازی های یه PES 2017 ریجن 2 داری که موجود نیست ! اون کی موجود میشه ؟ برای بچه های PT تخفیف نداری تو سایت ;)

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
سلام شما پیش فروشی برایه ps4pro ندارید ؟لطفا کاری که باید 3ماهه بعد انجام بدید برابه اولین بار تو ایران خودتون انجام بدین با قیمت واقعی بزارید که نیازی به صبر کردن هم نداشته باشه اینجوری هم جنستون زود فروش میره همم ما تو عرضه جهانی از دستگاه استفاده میکنیم به نفعه همس!
حالا اگر گرونم خواستین مثله بقیه جاها بدینم مهم نیست من صبر میکنم ولی اگر به نسبت سودتون رویه بقیه دستگاها میکشین رو proهم بکشید بدید خیلی خوب میشه

سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم
ما حقیقتاً هیچ موقع پیش فروش انجام نمیدیم چون بار مسئولیتی زیادی داره و هیچ موقع ادعائی توی سرعت تحویل جنس نداریم چون کار ما گمرکی هست و دست خودمون نیست
شما اگر مایل هستید میتونم کنسول پرو رو با قیمت اروپا و هزینه های حملش به شما تقدیم کنم ولی اینکه کی دستتون میرسه معلوم نیست
شاید یکماه شاید هم 3 ماه ....
اما کالائی که از دبی خرید بشه واقعا قیمت های نامعلومی داره
دوربین VR ساده رو ما از لندن تهیه کردیم به قیمت 1،450 هزار تومان ولی همین VR در دبی قیمتش 2 میلیون هست و VR به همراه دوربین هم 2300
با تشکر

ادمین جان تو قسمت بازی های یه PES 2017 ریجن 2 داری که موجود نیست ! اون کی موجود میشه ؟ برای بچه های PT تخفیف نداری تو سایت ;)
سلام
شرمنده ریجن 2 رو ما فعلا موجود نخواهیم داشت
تخفیف روی یک سری از بازیها آخر هفته انشاءالله چشم

بالا