• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Pro 1TB = 1 .900.000 T

f12

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
ببخشید دیر پاسخ میدم
ما حقیقتاً هیچ موقع پیش فروش انجام نمیدیم چون بار مسئولیتی زیادی داره و هیچ موقع ادعائی توی سرعت تحویل جنس نداریم چون کار ما گمرکی هست و دست خودمون نیست
شما اگر مایل هستید میتونم کنسول پرو رو با قیمت اروپا و هزینه های حملش به شما تقدیم کنم ولی اینکه کی دستتون میرسه معلوم نیست
شاید یکماه شاید هم 3 ماه ....
اما کالائی که از دبی خرید بشه واقعا قیمت های نامعلومی داره
دوربین VR ساده رو ما از لندن تهیه کردیم به قیمت 1،450 هزار تومان ولی همین VR در دبی قیمتش 2 میلیون هست و VR به همراه دوربین هم 2300
با تشکر

سلام
شرمنده ریجن 2 رو ما فعلا موجود نخواهیم داشت
تخفیف روی یک سری از بازیها آخر هفته انشاءالله چشم
ممنون بابت پاسخگویتون همون وا میستیم شما با قیمت معقول گیر بیارید از خود شما بگیریم حالا از هرجا که جور بشه الان مناسبترین قیمتی که من چک کردم چه داخل بازار چه تو فضایه مجازی اینجا داره!جوری که رقیباهم بالاخره قیمتشون شکوندن که نزدیک به قیمت اینجا برسه!اما همیشه اون نفره اول مهمه شما هوایه مارو داشته باشید ماهم هوایه کاسب منصف مثله شماها رو داریم.
یاحق

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
ممنون بابت پاسخگویتون همون وا میستیم شما با قیمت معقول گیر بیارید از خود شما بگیریم حالا از هرجا که جور بشه الان مناسبترین قیمتی که من چک کردم چه داخل بازار چه تو فضایه مجازی اینجا داره!جوری که رقیباهم بالاخره قیمتشون شکوندن که نزدیک به قیمت اینجا برسه!اما همیشه اون نفره اول مهمه شما هوایه مارو داشته باشید ماهم هوایه کاسب منصف مثله شماها رو داریم.
یاحق
سلامت باشید
در خدمت هستیم
انشاءالله تو اواخر هفته آینده تعداد اندکی وارد ایران میشه ولی طبیعتاً قیمت بالا هست
همونطور که ابتدای ورود اسلیم جهت خرید دوستان موجودی داشتیم اما حداقل 10 نفر رو به طور کامل از خرید منصرف کردیم چرا که افت قیمت شدید قابل پیش بینی بود و راضی به ضرر کسی نبودیم

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
عزیز چه واسه Xbox one و چه واسه Ps4 بهترین ریجنی که واسه بازار ایران مناسبترین هست چه ریجنی هست
که بازیهاش راحت تر و ارزانتر در دسترس باشه

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
عزیز چه واسه Xbox one و چه واسه Ps4 بهترین ریجنی که واسه بازار ایران مناسبترین هست چه ریجنی هست
که بازیهاش راحت تر و ارزانتر در دسترس باشه
سلام
ریجن دستگاه اهمیتی نداره
اما در کل :
ایکس باکس وان قدیمی رو به خاطر آداپتورش ریجن اروپا یا 2 بگیرید
ایکس باکس وان اس که دیگه همش یکیه
PS4 هم ترجیحاً ریجن 2 به خاطر اینکه خوش فروش تره
همین

mcmohon

Registered User
لایک‌ها
64
خیلی عجیب فروشگاه بروزی هست Consolenetچه بازی چه دستگاه احتمالا جز اولین نفرات پرو میاره چند روز دیگه فقط حیف شماره تماس ندارن

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
ممنون بابت پاسخ کاملتون
راستش من کلا فقط Xbox دوست دارم و طرف Ps نمیرم ولی الان به خاطر اینکه هیچکدوم از اینها نسخه کپی خور ندارن بیشتر دوستان به خاطر شرایط و قیمت بازیها نظرشون روی Ps4 هست و الان گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم اگه میشه میخواستم نظر شما هم بدونم قیمت کنسول هم واسم مهم نیست
سوال دیگه اینکه اگه نسخه کپی خور هر کدوم از این دو کنسول بیاد میشه این کنسولی که خریدیم را کپی خور کنیم یا اینکه باید یدونه دیگه کنسول کپی خور بخریم
تشکر فراوان

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
خیلی عجیب فروشگاه بروزی هست Consolenetچه بازی چه دستگاه احتمالا جز اولین نفرات پرو میاره چند روز دیگه فقط حیف شماره تماس ندارن
سلام
لطف دارید
شماره روی سایت هستش
33907901

ممنون بابت پاسخ کاملتون
راستش من کلا فقط Xbox دوست دارم و طرف Ps نمیرم ولی الان به خاطر اینکه هیچکدوم از اینها نسخه کپی خور ندارن بیشتر دوستان به خاطر شرایط و قیمت بازیها نظرشون روی Ps4 هست و الان گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم اگه میشه میخواستم نظر شما هم بدونم قیمت کنسول هم واسم مهم نیست
سوال دیگه اینکه اگه نسخه کپی خور هر کدوم از این دو کنسول بیاد میشه این کنسولی که خریدیم را کپی خور کنیم یا اینکه باید یدونه دیگه کنسول کپی خور بخریم
تشکر فراوان
سلام
خواهش میکنم
با توجه به اینکه سخت افزار هاشون یکیه بله اگر روزی روزگاری کپی خور بشه همشون میشن

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام داداش من pes 2017 رو میخوام اما شما فرمودی 130 اما تو سایت 135 هست میشه زحمت بکشی و یه کد تخفیف درست حسابی بهم بدی من این فوتبال رو بخرم خیالم راحت بشه حالا که پول دستمه ;):D

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
سلام گرامی داستان این رفرشها چیه بازار موجود شده؟قیمتش چجوریاست ؟الان خوب کار میدن بخریم مشکل ساز نمیشه؟
سلام
کدوم ریفر ها ؟
سلام داداش من pes 2017 رو میخوام اما شما فرمودی 130 اما تو سایت 135 هست میشه زحمت بکشی و یه کد تخفیف درست حسابی بهم بدی من این فوتبال رو بخرم خیالم راحت بشه حالا که پول دستمه ;):D
سلام
اصلاح شد

kamran682

Registered User
لایک‌ها
166
داداش قیمت پرو مشخص نیست؟

neginshopgame

Registered User
لایک‌ها
122
xbox 360 نو می خواستم جی تگ هم نباشه و کپی خور موجود هست چیزی

seza33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام پرو اومده ؟حدود قیمتش ؟

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام و عرض ادب

یک عدد PS4 PRO ما هم میخواهیم... :)

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59

mcmohon

Registered User
لایک‌ها
64
خسته نباشید قیمت معقوله به مسبت ولی فقط 1؟ اون خریدار خوش شانس کیه احتمالا مزایده میشه سرش

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
خسته نباشید قیمت معقوله به مسبت ولی فقط 1؟ اون خریدار خوش شانس کیه احتمالا مزایده میشه سرش
دیگه موجود نیست
انشاءالله شنبه
هفته آینده قیمت روی 2 هست
دو هفته آینده تا 1800 هم میاد

بالا