پیرو حرف شمابانک شهر برای دریافت مراجعه کردم علی رغم قول مدیر عامل که این کارت را اعطا می کند امروز اعلام کردند که دروغ گفتیم و فقط به کارمندان شهرداری می دهند! شهری که شهردارش ....مشخصه بانکش چیه حرف های قبلیمو پس می گیرم
بانک ملت به طرز جالبی بخش نامه بانک مرکزی را گزینشی اجرا کرده امروز با پرس و جو بیشتر متوجه شدم میدهند اما شش ماهه بعد از شش ماه حتما باید تبدیل به اقساط بشه! در صورتی که فلسفه این کارت ها این نیست که همه کارت را استفاده کنی و همش را هم تقسیط کنی سودبا جویی بانک
بانک پاسارگارد با توچه به اطلاعیه سایتش با مرکز خدمات مشریانش تماس گرفتم گفتند باید هشتاد درصد سپرده را گرو بگزاری!
بانک آینده در ازای گرو سپرده کارت میده!
دنبال بانک های دیگر هستم تا شاید بتوانم یکی دیگر بگیریم!
باز دم بانک ملی گرم که بیشترین واگزاری کارت را داشته البته باید صورت حسابش بیاد صورت حساب که آمد برای شما می گزارم
واقعا متاسفم که در کشوری زندگی می کنیم که همه قانون ها گزینشی و به نفع اجرا میشه آیا مشکل از قانون گزار است؟یا مشکل از عدم نظارت؟یا اقتصاد دستوری؟
سوداگری بانک ها تا چه حد یک روزی این بانک ها اقتصاد این کشور را زمین می زنند به نظر من
کسی موفق شده از یکی از بانکها بگیره ؟ اگر گرفته شرایطش را هم بگه
کسانی که وقت آزاد دارند می توانند این بانک را هم شرایطش را بپرسند و به دوستان دیگه اطلاع بدهند؟https://www.sb24.com/Fa/news/samanbank-creditcard-9508
صدور کارت اعتباری مرابحه در بانک سامان آغاز شد
بانک سامان در راستای پاسخگویی به نیازهای مصرفی مشتریان، صدور کارتهای اعتباری بر پایه عقد مرابحه را در دستور کار خود قرار داد.
به گزارش اداره روابط عمومی بانک سامان، رضا شیرین گوهریان مدیر اعتبارات خرد و صنفی با اعلام این خبر گفت: کارت اعتباری مرابحه بانک سامان براساس دستورالعمل اجرایی صادره از سوی بانک مرکزی و به درخواست متقاضیان واجد شرایط، پس از احراز اهلیت و صلاحیت آنها در سامانه اعتبارسنجی داخلی بانک و همچنین سامانه اعتبارسنجی مکنا، صادر میشود و دارنده آن میتواند تا سقف اعتبار مشخصشده برای کارت خود، نسبت به خرید کالا از پذیرندگان اقدام کند.
مدیر اعتبارات خرد و صنفی بانک سامان تصریح کرد: اعتبار تخصیصی در این کارتها به صورت گردان است و پس از تسویه صورتحساب ارسالی و یا بازپرداخت اقساط تسهیلات، مبلغ اعتبار کارت متناسب با رقم پرداخت شده، دوباره شارژ خواهد
جووونا ناببود شدنپیرو حرف شما
باید بگم که من هم خیلی دنبال دریافت این کارت هستم و به نتایج جالبی هم رسیدم ،
اینکه در اجرای اصل این ماجرایی که رسانه ای شده نه تنها هر بانکی به سلیقه خودش عمل میکنه
بلکه شعبات مختلف بانک ها هم به روش های مختلف عمل میکنن
مثال هایی که باهاش بر خورد داشتم
1- بانک پارسیان شعبه ولیعصر استان خودمون هنوزم که هنوزه میگن بخشنامه برای ما نیومده :|
2- بانک پاسارگاد شعبه فلسطین استان خودمون هم مثل بالا هفته پیش پرسیدم گفتن بخشنامه نیومده :||
3- بانک پاسارگاد شعبه دانشگاه استان خودمون فرمودن 150 درصد مبلغی که میخوام کارت بگیرم باید سپرده یکساله کنم تو بانکشون :|
که همونجا به معاون شعبه گفتم کسی که 10 تومن بخواد مگه مرض داره 15 میلیون سپرده کنه پیشتون ، خب از پول خودش استفاده میکنه
که سری تکون دادن و متاسفانه من متوجه منظورشون نشدم :/
4-بانک ملی استان شعبه مرکزی فرمودن به بنده با شرایطم تنها تا 10 تومن میتونن کارت صادر کنن و نه بیشتر حتی با وجود وثایق معتبر !
5- بانک ملی یکی از شهرستان ها قبول کردند که در ازای قفل 20 درصد مبلغ درخواستی بنده به مدت سه ماه کارت درخواستی رو صادر کنند
که فعلا بهترین شرایط همین گزینه شماره 5 بوده که البته یک گلایه دارم اینکه سند خونه رو به عنوان وثیقه قبول دارند ولی سند زمین تجاری رو به عنوان وثیقه قبول نمیکنن![]()
باز اگر به جایی رسیدم همینجا خدمتتون عرض میکنم
بعید می دونم چون بانک ملی متولی صدور این کارت ها است از شعب دیگر هم سوال کنید. هر شعبه یک سقفی برای پرداخت تسهیلات دارهمثل اینکه سه شنبه به شعب بانک ملی بخشنامه دادن که صدور وام کارت متوقف بشه.
حالا ما از طریق آموزش و پرورش اقدام کردیم برای وام 20 میلیونی که با وجود این بخشنامه معلوم نیست کارت بدن یا نه![]()
شاید وام خرید کالای ایرانی منظور شما هست که لغو شده تا آنجا که من اطلاع دارم کارت اعتباری مراحبه هنوز دارند می دهند ممکنه موقتی متوقف شده باشده یا کارتی که شما در نظر داری کارت اعتباری مراحبه نیست . شاید هم متوقف کردن و فعلا بودجه ندارند ولی دوباره می دهنداز دو شعبه پرسیدیم از دو شهر مختلف. خود اداره آموزش و پرورش هم تایید کرد که نامه جدید اومده برای لغو صدور کارت.
البته گفتن وام معمولی میدن اونم باید فاکتور ببری
نه . منظور همین وام کارت هست. دقیقا یکی از آشنایان 5 شنبه رفت وام کارت 50 میلیونی بگیره که گفتن 3 شنبه بخشنامه لغو وام کارت اومده . حالا واسه ما که دوهفته پیش برای 20 میلیونی اقدام کرده بودیم نمیدونیم وام کارت صادر میشه یا نهشاید وام خرید کالای ایرانی منظور شما هست که لغو شده تا آنجا که من اطلاع دارم کارت اعتباری مراحبه هنوز دارند می دهند ممکنه موقتی متوقف شده باشده یا کارتی که شما در نظر داری کارت اعتباری مراحبه نیست . شاید هم متوقف کردن و فعلا بودجه ندارند ولی دوباره می دهند
ما کارت اعتباری بیست میلیونی نداریم یا ده یا سی یا پنجاه میلیونی است شما کارت دیگری مد نظرت بوده که اکنون متوقف شده کارت اعتباری مراحبه در نظر نداشتید احتمالا باز خدا می داندنه . منظور همین وام کارت هست. دقیقا یکی از آشنایان 5 شنبه رفت وام کارت 50 میلیونی بگیره که گفتن 3 شنبه بخشنامه لغو وام کارت اومده . حالا واسه ما که دوهفته پیش برای 20 میلیونی اقدام کرده بودیم نمیدونیم وام کارت صادر میشه یا نه
من از آشنام در بانک ملی پرسیدم ایشان می فرمایند کارت اعتباری که به آموزش و پروش می دادند کارت اعتباری خرید کالای ایرانی بوده که فعلا متوقف شده اما ممکنه دوباره تمدید شهشاید وام خرید کالای ایرانی منظور شما هست که لغو شده تا آنجا که من اطلاع دارم کارت اعتباری مراحبه هنوز دارند می دهند ممکنه موقتی متوقف شده باشده یا کارتی که شما در نظر داری کارت اعتباری مراحبه نیست . شاید هم متوقف کردن و فعلا بودجه ندارند ولی دوباره می دهند
ممنون که پیگیر بودید . فردا قراره از بانک بپرسیم ماجرا چیه . یه قانون و بخشنامه به 100 شکل اجرا میکنن اینامن از آشنام در بانک ملی پرسیدم ایشان می فرمایند کارت اعتباری که به آموزش و پروش می دادند کارت اعتباری خرید کالای ایرانی بوده که فعلا متوقف شده اما ممکنه دوباره تمدید شه
کارت اعتباری عام یا کام که با کارت اعتباری مراحبه معروف هست همچنان دامه دارد البته باید شش ماه حساب داشته باشی با گردش یک میلیون شرایط حدید بعضی شعب هست گفت
پیگیری کردید ماجرا چی بود به شما چی گفتند؟ممنون که پیگیر بودید . فردا قراره از بانک بپرسیم ماجرا چیه . یه قانون و بخشنامه به 100 شکل اجرا میکنن اینا![]()
راستش اداره آموزش و پرورش کم کاری کرده بود و مدارک برای بانک ارسال نکرده بود . گفتن امروز تا فردا ارسال میشه برای بانک.پیگیری کردید ماجرا چی بود به شما چی گفتند؟