با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان. پدر من یک فرهنگی بازنشسته است.شرکت تعاونی ما یک عدد تی وی 60 اینچ پاناسونیک مدل A430 دارد.چون چشمان پدرم ضعیف است و میخواهد حتما 60 اینچ به بالا باشد و از لحاظ قیمت نیز قدری برایش سنگین میباشد میخواهم مطمین شوم این تی وی از لحاط کیفیت تصویر و کارایی خوب است یا مدل دیگری در همین رنج قیمت برایش مناسب تر است؟
لطفا تمام گزینه های موجود دیگر را به همراه مقایسه کامل امکانات و قیمت بنویسید. قبلا و قلبا از زحمتی که میکشید تشکر ویژه دارم و از خداوند منان خواهان سلامت و سعادت برایتان میباشیم.
باسلامبا عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان. پدر من یک فرهنگی بازنشسته است.شرکت تعاونی ما یک عدد تی وی 60 اینچ پاناسونیک مدل A430 دارد.چون چشمان پدرم ضعیف است و میخواهد حتما 60 اینچ به بالا باشد و از لحاظ قیمت نیز قدری برایش سنگین میباشد میخواهم مطمین شوم این تی وی از لحاط کیفیت تصویر و کارایی خوب است یا مدل دیگری در همین رنج قیمت برایش مناسب تر است؟
لطفا تمام گزینه های موجود دیگر را به همراه مقایسه کامل امکانات و قیمت بنویسید. قبلا و قلبا از زحمتی که میکشید تشکر ویژه دارم و از خداوند منان خواهان سلامت و سعادت برایتان میباشیم.
دوست عزیز کاش قیمتش رو هم میگفتید
الان ال جی مدل 60LF56000 رو با حدود 3500 میشد خرید البته تا 3200 هم میشد گیرآورد
که مشابه مدلی که فرمودید هست یعنی اسمارت و 3بعدی نیست
ازنظر رفرش ریت هم پانا رو 200 دیدم زده اما چون سایت معتبری نبود مطمین نیستم
اما اگر از نظر قیمتی تو یه رده باشن میشه حدس زد مشابه هستند
فکر کنم قیمت عامی تعیین کننده باشه شما قیمت پانا رو بفرمایید ببینیم چنده