• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان. پدر من یک فرهنگی بازنشسته است.شرکت تعاونی ما یک عدد تی وی 60 اینچ پاناسونیک مدل A430 دارد.چون چشمان پدرم ضعیف است و میخواهد حتما 60 اینچ به بالا باشد و از لحاظ قیمت نیز قدری برایش سنگین میباشد میخواهم مطمین شوم این تی وی از لحاط کیفیت تصویر و کارایی خوب است یا مدل دیگری در همین رنج قیمت برایش مناسب تر است؟

لطفا تمام گزینه های موجود دیگر را به همراه مقایسه کامل امکانات و قیمت بنویسید. قبلا و قلبا از زحمتی که میکشید تشکر ویژه دارم و از خداوند منان خواهان سلامت و سعادت برایتان میباشیم.
با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان. پدر من یک فرهنگی بازنشسته است.شرکت تعاونی ما یک عدد تی وی 60 اینچ پاناسونیک مدل A430 دارد.چون چشمان پدرم ضعیف است و میخواهد حتما 60 اینچ به بالا باشد و از لحاظ قیمت نیز قدری برایش سنگین میباشد میخواهم مطمین شوم این تی وی از لحاط کیفیت تصویر و کارایی خوب است یا مدل دیگری در همین رنج قیمت برایش مناسب تر است؟

لطفا تمام گزینه های موجود دیگر را به همراه مقایسه کامل امکانات و قیمت بنویسید. قبلا و قلبا از زحمتی که میکشید تشکر ویژه دارم و از خداوند منان خواهان سلامت و سعادت برایتان میباشیم.
باسلام
دوست عزیز کاش قیمتش رو هم میگفتید
الان ال جی مدل 60LF56000 رو با حدود 3500 میشد خرید البته تا 3200 هم میشد گیرآورد
که مشابه مدلی که فرمودید هست یعنی اسمارت و 3بعدی نیست
ازنظر رفرش ریت هم پانا رو 200 دیدم زده اما چون سایت معتبری نبود مطمین نیستم
اما اگر از نظر قیمتی تو یه رده باشن میشه حدس زد مشابه هستند
فکر کنم قیمت عامی تعیین کننده باشه شما قیمت پانا رو بفرمایید ببینیم چنده

majid87

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بین تلویزیون lg 49lf51000 و سامسونگ مدل6920 کدوم کیفیت تصویر بهتری داره؟؟
برای استفاده خانگی میخوام.
کدام از این دو مدل قابلیت EPG داره؟؟

essi6868

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه دونه تلویزیون پلیپس گرفتم رسیورم رو تلویزیون داره ولی من نمیدونم چطوری باید تنظیم بشه نصاب هم زنگ زدم ولی نمیدونه.
اگه کسی اطلاعات داره میشه کمک کنه.. ممنون

take

Registered User
لایک‌ها
100
با سلام
دوست عزیز این قسمت پستت آدم رو دیوونه میکنه " بودجه محدود نیس "
راستش من اگر با این گزینه روبرو باشم و بتونم تا 10 تومن برای تی وی هزینه کنم بدون شک اولین و آخرین انتخابم تلوزیونهای OLED ال جی هست که در تمام بنچ مارکهای 2015 و 2016 بهترین امتیازها رو بخودش اختصاص داده و در همون سایتی که دوستمون در پست بالا هم معرفی کرد میتونید ملاحظه کنید
قیمتهاش از حدود 8 به بالا هست
در انتخاب جای هیچ شکی باقی نمیذاره
عزیز ممنون از وقتی که میزارید من الان چند ماهی هست درگیر خرید تی وی هستم و ازتون راهنمایی میخوام برای انتخاب مناسب
قبلا چون تی وی قبلی سونی بود و از کیفیتش راضی هستم قصد خرید مجدد از برند سونی رو داشتم ولی وقتی تی وی های دیگه رو دیدم متاسفانه متوجه شدم قیمت سونی بیخودی بالاست
تا اینکه رسیدم به الجی با مدل uh850 که چند نفری بهم گفتن تو پخش شبکه های خودمون کیفیت راضیی کننده نیست و سر اخر اینکه این oled های الجی رو بیشتر پسندیدم
سوالم اینجاست شما خودتون این oled رو از همه نظر تایید میکنید ؟ و اینکه به نظر شما ارزونترین oled الجی از بهترین 4k بهتر نیست؟
انتظاراتی که از تی وی دارم سایز 55 طبیعتا اول کیفیت تصویر و موارد استفاده دیدن کانالهای خودمون و خارجی از طریق ر ی س ی ور دیدن فیلمهای بلوری و کیفیت بالا و احیانا در اینده استفاده از کنسول بازی
بودجه خاصی بین 3 تا 7 تومن مدنظرمه ولی میخوام بدون گارانتی بگیرم و ارزونترین 55 اینچ oled الجی بدون گارانتی چقدر قیمتش هست و شما تایید میکنید نسبت به تی وی های دیگه یا اینا هم هم مثل سونی پول الکی میگیرن ممنونم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
عزیز ممنون از وقتی که میزارید من الان چند ماهی هست درگیر خرید تی وی هستم و ازتون راهنمایی میخوام برای انتخاب مناسب
قبلا چون تی وی قبلی سونی بود و از کیفیتش راضی هستم قصد خرید مجدد از برند سونی رو داشتم ولی وقتی تی وی های دیگه رو دیدم متاسفانه متوجه شدم قیمت سونی بیخودی بالاست
تا اینکه رسیدم به الجی با مدل uh850 که چند نفری بهم گفتن تو پخش شبکه های خودمون کیفیت راضیی کننده نیست و سر اخر اینکه این oled های الجی رو بیشتر پسندیدم
سوالم اینجاست شما خودتون این oled رو از همه نظر تایید میکنید ؟ و اینکه به نظر شما ارزونترین oled الجی از بهترین 4k بهتر نیست؟
انتظاراتی که از تی وی دارم سایز 55 طبیعتا اول کیفیت تصویر و موارد استفاده دیدن کانالهای خودمون و خارجی از طریق ر ی س ی ور دیدن فیلمهای بلوری و کیفیت بالا و احیانا در اینده استفاده از کنسول بازی
بودجه خاصی بین 3 تا 7 تومن مدنظرمه ولی میخوام بدون گارانتی بگیرم و ارزونترین 55 اینچ oled الجی بدون گارانتی چقدر قیمتش هست و شما تایید میکنید نسبت به تی وی های دیگه یا اینا هم هم مثل سونی پول الکی میگیرن ممنونم
باسلام
دوست عزیز اگر به سایتهای معتبر خارجی که تی وی ها رو رتبه بندی میکنن مراجعه کنید میبینید oled های ال جی در 2 سال اخیر رده 1 تا3 رو داشته اند مثلا سایت
http://www.rtings.com
اگر بودجه تون اجازه میده 4کا oled بگیرید باگارانتیش از حدود 9 تونن شروع میشه متاسفانه مدلهاش رو یادم نیست
من خودم 55uf850 دارم باتوجه به قیمتش ازش راضی هستم
اگر oled نخواستید بهتون پیشنهاد میکنم LG 55UF950 بگیرید که هم پنل نانوکریستال داره هم 200هرتز هست برای استفاده عادی و حتی بازی هم میتونه راضی کننده باشه الان هم بدون گارانتیش قیمتش حدود 4800 باید باشه

omid_vanpersie

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان
دوست من میخواست 55 اینچ سونی x8500d یا x9300d رو بگیره الان یه oled ال جی B6 تو سایت های خارجی دیده که ظاهرا خیلی بیشتر خوشش اومده و اون رو میخواد اما نمایندگی شهرمان بهش گفته هنوز وارد نشده و شاید تا یه ماه دیگه بشه

omid_vanpersie

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان
دوست من میخواست 55 اینچ سونی x8500d یا x9300d رو بگیره الان یه oled ال جی B6 تو سایت های خارجی دیده که ظاهرا خیلی بیشتر خوشش اومده و اون رو میخواد اما نمایندگی شهرمون بهش گفته هنوز وارد نشده و شاید تا یه ماه دیگه بشه...میتونید راهنمایی کنید که ایران میشه خرید یا نه یا اینکه این نقدهای سایت http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6 تا چه حد قابل اتکا هست؟، و کلا هر راهنمایی که مقدوره... فقط واسه گیم و 4k hdr میخواد..
ممنون

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان
دوست من میخواست 55 اینچ سونی x8500d یا x9300d رو بگیره الان یه oled ال جی B6 تو سایت های خارجی دیده که ظاهرا خیلی بیشتر خوشش اومده و اون رو میخواد اما نمایندگی شهرمون بهش گفته هنوز وارد نشده و شاید تا یه ماه دیگه بشه...میتونید راهنمایی کنید که ایران میشه خرید یا نه یا اینکه این نقدهای سایت http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6 تا چه حد قابل اتکا هست؟، و کلا هر راهنمایی که مقدوره... فقط واسه گیم و 4k hdr میخواد..
ممنون
باسلام
دوست عزیز سایتهایذمتعددی در مورد بررسی تی وی هست اما رتبه دهی این سایت که شما هم گذاشتید خوبه و بنظر من حتی کمی سختگیرانه امتیاز میده مثلا در مورد تی وی خودم LG55UF850 خیلی در بعضی موارد امتیاز پایینی داده بود که من درعمل آنچنان سطح پایینی رو حس نکردم
این تی وی که لینکش رو گذاشته بودید دیدم بنظر خیلی عالی میاد
البته قیمتش رو نمیدونم اما HDR در قیمتهای پایین منظورم حدود 6 تومن بنظر فقط یه حربه فروش و تبلیغاتی بیشتر نیست. اما در مورد قیمتها بالاتر بنظر میرسه سخت افزار مناسب براش دیده شده
اما هنوز نمیدونم واقعا این تکنولوژی به سورس ویژه هم نیاز داره یا نه !!!
به هر حال این تی وی مشخصات خیلی خوبی داره و الان هم در رده Oled ها ال جی حرف اول رو میزنه

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
یک ملیون و 500 هزار تومن میخوام هزینه کنم روی یک تلوزیون 42 به بالا...
الان یک سامسونگ سری 6 دارم 37 اینچ با نام 37c695
که ازش خیلی راضیم،برادرم led سری 6 چهل اینچ اسمارت سه بعدی داره که کیفیتش به گرد پای اینی که دارم نمیرسه
خیلی علاقه داشتم ببینم که سایز 46 اینچ مدلی که دارم همین کیفیت رو داره
متاسفانه اصلا این سری پیدا نمیشه تو نت،البته تو بازار زیاد نگشتم...اگه سراغ دارین جایی رو که نو یا دست دو داشته باشه اطلاع بدید لطفا
مصرفم هم فقط از طریق hdmi و usb هست،کیفیت sd اینا زیاد مورد توجه نیست
اصلا علاقه ای به اسمارت و سه بعدی و این حرفا ندارم(شاید خیلی های دیگه نداشته باشن)
فقط کیفیت تصویر و صدا مهمه
ممنون اگه راهنمایی کنید
سپاس

omid_vanpersie

Registered User
لایک‌ها
32
سلام، دوستان یه سامسونگ es6950 سه بعدی سری 6 و 46 اینچ دارم که میخوام بفروشم، نمیدونم از کجا باید مطمئن بشم که قیمت منصفانه اش چقدره!؟ خودم اواخر سال 91 قیمت 3400 نقد خریدم، حدسم اینه که الان حداقل حدود 1800 قیمتش باشه تلویریون من...ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.

dj_amir

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
دوستان گیرنده دیجیتال تلویزیون چی بگیرم بهتره؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
دوستان گیرنده دیجیتال تلویزیون چی بگیرم بهتره؟
باسلام
من بدون هیچ دلیلی فقط بخاطر گارانتی مادیران ایکس ویژن رو میگیرم
البته تو ساپورت فرمتها و کیفیت هم بد عمل نمیکنه و میشه گفت بین رقبا قابل قبوله

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
یک ملیون و 500 هزار تومن میخوام هزینه کنم روی یک تلوزیون 42 به بالا...
الان یک سامسونگ سری 6 دارم 37 اینچ با نام 37c695
که ازش خیلی راضیم،برادرم led سری 6 چهل اینچ اسمارت سه بعدی داره که کیفیتش به گرد پای اینی که دارم نمیرسه
خیلی علاقه داشتم ببینم که سایز 46 اینچ مدلی که دارم همین کیفیت رو داره
متاسفانه اصلا این سری پیدا نمیشه تو نت،البته تو بازار زیاد نگشتم...اگه سراغ دارین جایی رو که نو یا دست دو داشته باشه اطلاع بدید لطفا
مصرفم هم فقط از طریق hdmi و usb هست،کیفیت sd اینا زیاد مورد توجه نیست
اصلا علاقه ای به اسمارت و سه بعدی و این حرفا ندارم(شاید خیلی های دیگه نداشته باشن)
فقط کیفیت تصویر و صدا مهمه
ممنون اگه راهنمایی کنید
سپاس
@skyeagle
راهنمایی میکنید؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
@skyeagle
راهنمایی میکنید؟
باسلام
دوست عزیز در درجه اول پیشنهاد میکنم فعلا خرید نکنید و کمی صبر کنید تا بتونید بیشتر هزینه کنید و انتخاب درستی داشته باشید
در حال حاضر پیشنها میکنم سایتهای فروش بانه رو سر بزنید و خودتون انتخاب اولیه داشته باشید
چیزی که من دیدم 42 ال جی فول اچ دی میتونید بگیرید که تا بدستتون برسه با گارانتی شرکنی در تهران حدود 1900 درمیاد
بازهم پیشنهاد میکنم اگر میتونید بیشتر هزینه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید

Behrouz50Amir

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان مي خواستم يه تلويزيون ٣٢ اينچ بخرم (٤٠ هم شد مشكلي نيست) تا سقف ١٥٠٠ لطفا راهنمايي كنيد

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان مي خواستم يه تلويزيون ٣٢ اينچ بخرم (٤٠ هم شد مشكلي نيست) تا سقف ١٥٠٠ لطفا راهنمايي كنيد
با سلام
دوست عزیز کاش مورد مصرفتون رو هم میگفتید
اینکه برای دیدن برنامه های تلوزیون هست صرفا یا برای بازی هم میخواهید ؟ و اینکه گارانتی براتون مهمه ؟
اگر چند صفحه آخر همین تاپیک رو مطالعه کنید تا حدی اطلاعات دستتون میاد
اما در کل با این بودجه بهتون پیشنهاد میکنم از سایتهای فروش در بانه خرید کنید و ریسک نداشتن گارانتی معتبر داخلی رو بپذیرید و تی وی خوب خرید کنید ( خودم هم همین کارو انجام دادم )
اگر به این موارد جواب بدید میشه مدل معرفی کرد

Behrouz50Amir

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام
دوست عزیز کاش مورد مصرفتون رو هم میگفتید
اینکه برای دیدن برنامه های تلوزیون هست صرفا یا برای بازی هم میخواهید ؟ و اینکه گارانتی براتون مهمه ؟
اگر چند صفحه آخر همین تاپیک رو مطالعه کنید تا حدی اطلاعات دستتون میاد
اما در کل با این بودجه بهتون پیشنهاد میکنم از سایتهای فروش در بانه خرید کنید و ریسک نداشتن گارانتی معتبر داخلی رو بپذیرید و تی وی خوب خرید کنید ( خودم هم همین کارو انجام دادم )
اگر به این موارد جواب بدید میشه مدل معرفی کرد
سلام داداش بيشتر كيفيت واسم مهمه اما مي خوام چيني و مونتاژ ايران نباشه
شما هر دو مورد مصرف رو بگو
در ضمن از يه مدل سوني خوشم اومده بود مدلش R500C هست ولي مثل اينكه اينجا نياوردن!

بالا