احسانبزرگي
Registered User
اخوی راجب این ایکس باکس ریفر بازار یه توضیح میدی جریان چیه؟قیمتش چنده؟
سلامسلام
Pes2016 واسه پلی ندارین
استارتر محترم ما موییم اینجا سوال میکنیم جواب نمیدین؟اخوی راجب این ایکس باکس ریفر بازار یه توضیح میدی جریان چیه؟قیمتش چنده؟
موجود نداریم قرباناستارتر محترم ما موییم اینجا سوال میکنیم جواب نمیدین؟
سلامسلام
بازی dishonored 2 limited edition دارین؟
سلام
بازی Heavy Rain and Beyond Collection و Forza 6 که تو سایت خودتون هست رجین اروپا هستن یا عربی؟
و چرا بازیهاتون کمه؟
سلام قیمت پرو کی تا یکو چهارصد پانصد اینا میاد ؟ ماشاللله هزار ماشالله بزنم تخته دقیق شش برابر قیمت جهانیشه
نه قربان نیاز نیست بگید سال دیگه به 4-5 ماه نمیرسه میرسه به 1400 همین الانشم استقبال تو ایران انقدر بالا نبوده ازش قیمتش هفته ای داره میاد پایین به 1800 هم یه جاهایی رسیده شما چجوری میگی سال دیگه
سلامنه قربان نیاز نیست بگید سال دیگه به 4-5 ماه نمیرسه میرسه به 1400 همین الانشم استقبال تو ایران انقدر بالا نبوده ازش قیمتش هفته ای داره میاد پایین به 1800 هم یه جاهایی رسیده شما چجوری میگی سال دیگه
این درسته حزف شما یعنی صداقت و مورد قبوله ولی قیمت منظورم از خود وارد کننده یوده یکی 1950 خریده بود نه 1800سلام
بنده با این شرایط عرض کردم که الان کنسول 400 دلاری و گمرکی و حملش تا ایران در میاد 1650 هزار تومان
سود وارد کننده حدود 10% هست
سود عمده فروش 3% و سود خرده فروش متغیر
با توجه به عرضه محدود فعلی و کریسمس و شب عید شما قیمت زیر 1800 تا بعد عید نخواهید دید
قیمت تا قبل از تابستان هم قطعاً حدود 1800 هست
مگر اینکه خود شرکت سونی آفری این بین بزاره و کاهش قیمت بده
این در شرایط ایده آل بود
در شرایط کنونی که قیمت کنسول در دبی 1750 در میاد هم اگر شما قیمت 1800 دارید لطفا به بنده 2 میلیون بفروشید
ما خریدار هستیم
سایت گیم شیرینگ میداد 1.860 تمام شد . گفت چند روز دیگه باز میاره .این درسته حزف شما یعنی صداقت و مورد قبوله ولی قیمت منظورم از خود وارد کننده یوده یکی 1950 خریده بود نه 1800
سلامداداش قیمت جدید پرو نزاشتین؟ لطف میکنید هنوز رو دوتومن قفله؟
سلامسلام ... وقت بخیر... قیمت پرو لطفا! یک عدد خریدارم...
سلام اقا یه حرفی میزنیا من دیروز 1800 خودم خریدم چند تا میخوای برات بیارم 1900 اصلا ازم بردار شما ارزون نمیکنی داستنان مینویسی چرا عجباسلام
بنده با این شرایط عرض کردم که الان کنسول 400 دلاری و گمرکی و حملش تا ایران در میاد 1650 هزار تومان
سود وارد کننده حدود 10% هست
سود عمده فروش 3% و سود خرده فروش متغیر
با توجه به عرضه محدود فعلی و کریسمس و شب عید شما قیمت زیر 1800 تا بعد عید نخواهید دید
قیمت تا قبل از تابستان هم قطعاً حدود 1800 هست
مگر اینکه خود شرکت سونی آفری این بین بزاره و کاهش قیمت بده
این در شرایط ایده آل بود
در شرایط کنونی که قیمت کنسول در دبی 1750 در میاد هم اگر شما قیمت 1800 دارید لطفا به بنده 2 میلیون بفروشید
ما خریدار هستیم
والله هر کی میاد این حرف شمارو میزنه من میگم به من بفروشیدسلام اقا یه حرفی میزنیا من دیروز 1800 خودم خریدم چند تا میخوای برات بیارم 1900 اصلا ازم بردار شما ارزون نمیکنی داستنان مینویسی چرا عجبا
ملت که گوششون دراز نیست هرکی 1800 خواست بگه تا بهش معرفی کنم
داداش خون خودتو کثیف نکنو اعصابتو خراب نکن.والله هر کی میاد این حرف شمارو میزنه من میگم به من بفروشید
ولی هیچکس نمیفروشه
شما تشریف بیارید دفتر ما
قدمتون روی چشم
یکی که نه 30 تا بیارید نقداً وجهش رو دریافت کنید
2200 بفروشید به ما چرا 1800
نیاز هم نیست شخصی معرفی کنید به هر کسی
همینجا اعلام کنید ما هم تبلیغش رو میکنیم همه بخرن![]()
سلامداداش خ
داداش خون خودتو کثیف نکنو اعصابتو خراب نکن.
از این ترول ها زیادن .
حالا پی اس4 اسلیم 1ترا چه قیمت داری؟
بدون باندال