• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS4 Pro 1TB = 1 .900.000 T

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
والله هر کی میاد این حرف شمارو میزنه من میگم به من بفروشید
ولی هیچکس نمیفروشه
شما تشریف بیارید دفتر ما
قدمتون روی چشم
یکی که نه 30 تا بیارید نقداً وجهش رو دریافت کنید
2200 بفروشید به ما چرا 1800

نیاز هم نیست شخصی معرفی کنید به هر کسی
همینجا اعلام کنید ما هم تبلیغش رو میکنیم همه بخرن ;)
قیمت های فروشگاه این دوستمون فوق العاده است

چه تو کنسول و چه تو بازی و ... ولی حیف تبلیغاتش کمه و همه نمیشناسن فروشگاه رو

f12

Registered User
لایک‌ها
45
والله هر کی میاد این حرف شمارو میزنه من میگم به من بفروشید
ولی هیچکس نمیفروشه
شما تشریف بیارید دفتر ما
قدمتون روی چشم
یکی که نه 30 تا بیارید نقداً وجهش رو دریافت کنید
2200 بفروشید به ما چرا 1800

نیاز هم نیست شخصی معرفی کنید به هر کسی
همینجا اعلام کنید ما هم تبلیغش رو میکنیم همه بخرن ;)
داداش بودنش هست اما میدونید الان نه وعده آینده نزدیک مثلا 1هفته بعد یا 10 روز بعد خب اون موقه بازار اشباه شده بار همه دوستان از خوده امارات میاد مطمءنن شماهم به منبع اصلیش دسترسی پیدا میکنید قیمت کم و کم میشه اما بحث اینه الان در حاله حاظر چند و کی برا فروش داره نه یک هفته و یا 10 روز آینده الان چند؟
من پدر بازار دراوردم از روز ریلیز تا الان کمترین قیمت که دستم گرفت تو شیراز 2100 تو تهران اول 2800 بعد 2500 الان کمترین قیمت تهران 2249.
حتی همین سایت گیم شیرینگی که فرمودین 1860 بنده بلافاصله خریدم و پولشون واریز کردم انا کمتر از 24 ساعت پولم برگردوندن و عذر خواهی کردن که 6عدد کنسول بود سهمیمون کردن4تا به شما نرسید!در صورتی که من تا داخل سایت اومد خرید کردم!پس اون 1860 دسته کسی نرسید لاقل دست من نرسید.
دوستان من نه بازاریم نه فروشنده اما خودم گفتم بخوام یه کنسول بگیرم از آمازون چقدر پام در میاد یه دوستی دارم تو عراق اون واستم بود حساب کردیم با خرید ایشون از آمازون و فرستادن دستگاه به عراق!و ایشون باربریش کنن تا تهران دقیقا پول کنسول برام در میامد 1980!فیکسه فیکس اما 18 روز آینده دستم بود اگر زمان ریلیز این کار میکردم میارزید اما الان نه چون 18 روز آینده مطمءنم اینجا زیر 2 تومن گیر میاد.
دوستان من بی ادبی به کسی نمیکنم اما آینده قیمت ارزون دادن هنر نیست الان در حال حاظر چند؟الان منظور همین امروزه قیمت واقعی؟!خب من به ایشون اعتماد کامل دارم اگر قیمت کم گیر بیاره واقعا از کل تهران ارزونتر میدن انشالله این همه هم صبر کردم وا میستم از خود ایشون بگیرم اما تا به قیمت مورد نظرم نرسه خرید نمیکنم پس مجبورم منتظر بمونم بازار پر بشه تا قیمت بشکنه به قیمت واقعی نزدیک بشه الان انتظار بیجا نداشته باشیم اینجارو با توپ خونه و یسری کانالا تلگرامی(که خیلی خیلی سو استفادگرند بو میکشن که فصل فصله چیه) اشتباه نگیریم!

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
داداش بودنش هست اما میدونید الان نه وعده آینده نزدیک مثلا 1هفته بعد یا 10 روز بعد خب اون موقه بازار اشباه شده بار همه دوستان از خوده امارات میاد مطمءنن شماهم به منبع اصلیش دسترسی پیدا میکنید قیمت کم و کم میشه اما بحث اینه الان در حاله حاظر چند و کی برا فروش داره نه یک هفته و یا 10 روز آینده الان چند؟
من پدر بازار دراوردم از روز ریلیز تا الان کمترین قیمت که دستم گرفت تو شیراز 2100 تو تهران اول 2800 بعد 2500 الان کمترین قیمت تهران 2249.
حتی همین سایت گیم شیرینگی که فرمودین 1860 بنده بلافاصله خریدم و پولشون واریز کردم انا کمتر از 24 ساعت پولم برگردوندن و عذر خواهی کردن که 6عدد کنسول بود سهمیمون کردن4تا به شما نرسید!در صورتی که من تا داخل سایت اومد خرید کردم!پس اون 1860 دسته کسی نرسید لاقل دست من نرسید.
دوستان من نه بازاریم نه فروشنده اما خودم گفتم بخوام یه کنسول بگیرم از آمازون چقدر پام در میاد یه دوستی دارم تو عراق اون واستم بود حساب کردیم با خرید ایشون از آمازون و فرستادن دستگاه به عراق!و ایشون باربریش کنن تا تهران دقیقا پول کنسول برام در میامد 1980!فیکسه فیکس اما 18 روز آینده دستم بود اگر زمان ریلیز این کار میکردم میارزید اما الان نه چون 18 روز آینده مطمءنم اینجا زیر 2 تومن گیر میاد.
دوستان من بی ادبی به کسی نمیکنم اما آینده قیمت ارزون دادن هنر نیست الان در حال حاظر چند؟الان منظور همین امروزه قیمت واقعی؟!خب من به ایشون اعتماد کامل دارم اگر قیمت کم گیر بیاره واقعا از کل تهران ارزونتر میدن انشالله این همه هم صبر کردم وا میستم از خود ایشون بگیرم اما تا به قیمت مورد نظرم نرسه خرید نمیکنم پس مجبورم منتظر بمونم بازار پر بشه تا قیمت بشکنه به قیمت واقعی نزدیک بشه الان انتظار بیجا نداشته باشیم اینجارو با توپ خونه و یسری کانالا تلگرامی(که خیلی خیلی سو استفادگرند بو میکشن که فصل فصله چیه) اشتباه نگیریم!
ممنون از پاسخ کاملتون

• Like
Reactions: f12

mcmohon

Registered User
لایک‌ها
64
چی شد معجزه یکدفعه 400 تومن فروکش کرد به حرف بنده رسیدین ؟ منتظر کاهش قیمت بیشتر باشید

mcmohon

Registered User
لایک‌ها
64
باشه بازم 200 تومن کم نیست هفته اینده به زیر 2 تومن میرسه این حرف من مطمن باشید

• Like
Reactions: dg1

darklords2009

Registered User
لایک‌ها
84
باشه بازم 200 تومن کم نیست هفته اینده به زیر 2 تومن میرسه این حرف من مطمن باشید
دوست عزیز مشگل اصلی این دوستان نیستن حالا هر کس بنا به سیستم خودش میره از اونور اب خرید میکنه و میاد با سود منصفانه یا غیر منصفانه میفروشه دیگه حرفایی که دوستان فروشنده میزنن من نظری نمیدم که بی احترامی نشه راست یا دروغ حرفاشون پای خودشون.
مشگل اصلی نبودن یک شرکت معتبر فروش سونی در ایران هست مثل سامسونگ یا ال جی چون چنین شرکتی نیست این جور کالا ها اکثرا به وسیله بازرگانان یا مسافران یا واسطه ها وارد ایران میشه و این افراد قانون خاصی روی فروششون ندارن و هر قیمتی که بخوان میفروشن و متاسفانه کسی هم بالا سرشون نیست که اینو کنترل کنه.
دیگه همینه دوست عزیز کاریش نمیشه کرد باید سوخت و ساخت و اینو مطمعن باش که هیچکس عاشق چشم و ابروی منو شما نیست تنها پول اینجا حرف اول اخرو میزنه.
شما بهترین کار اینه که از خارج یکی داشته باشی یه دونه برات بخره مسافری بیاره که قیمت خوب برات در بیاد یا اینکه صیر کنید تا قیمتش بیاد پایین.
کار دیگه ای نمیشه کرد.

Last edited:

hidden147

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اره بابا همینه منم سفارش دادم برام اوردن تازه توی همین تهرانم 2 تومن قیمت دارم ولی اینجا قیمتا جالبه :)))))))
اعصابه ادمو خورد میکنن

ak02002000

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
کنترل وان استفاده شده در حد داری داداش؟
پ.خ کن ممنون

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
اینقدر که PS4 PRO توی 10 روز نوسان قیمت داشت کل بازار نفت و طلا نوسان نداشت! :general304: طی 10 روز داخل تهران از 2.800 رسید به 1.800 !!! البته از جنوب کشور 1.700 هم قیمت دارم!

Mohammad love

Registered User
لایک‌ها
20
اینقدر که PS4 PRO توی 10 روز نوسان قیمت داشت کل بازار نفت و طلا نوسان نداشت! :general304: طی 10 روز داخل تهران از 2.800 رسید به 1.800 !!! البته از جنوب کشور 1.700 هم قیمت دارم!
بانه هم داریم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

CONSOLENET

Registered User
لایک‌ها
59
داداش چی شد؟! جوابی در کار نیست!؟
ببخشید متوجه نشدم
ما دست دوم هیچی نداریم
ولی کنترلر آکبند هست که جعبش ایراد ظاهری داره
به کار شما میاد؟ بابت جعبه هم 10 هزار تومان کسر میکنیم

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دلیل افت قیمت سریعش اینه که بر خلاف پیش بینیها ازش زیاد استقبال نشد . کسانی هم که خریدن گفتن زیاد تفاوتی با ps4 معمولی نداشته و حتی بازیهایی که براش پچ ارایه نشده مشکلاتی دارن . حداقلش اینه که ارزش دو برابر ps4 پول دادن رو نداشته .

امضای تاپاتاک :
چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم . هرچه باشد ... حتی زندگی .
چگوارا

mcmohon

Registered User
لایک‌ها
64
تا 1500 جا داره 1400 بازم ارزش نداره هنوزم

بالا