• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوستان سلام.
بانک قوامین دیروز از دو شعبه در مرکز تهران استعلام گرفتم هر دو شعبه برای حساب های یکساله ۱۹٪ (رقمی که بنده گفتم ۲۰ میلیون تومان بود) و یکساله برای مبالغ بالای ۵۰ میلیون تومان ۲۰٪ سود سپرده اعلام کردند.
ضمنا بنده سه سال است در این بانک سپرده دارم تا الان که سود را سر موعد و مطابق درصدی که اعلام کرده بودند پرداخت کرده اند و از این بابت بنده به شخصه مشکلی ندیدم.

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون دوست عزیز، منظورتون از بستن حساب و جریمه اینه که زود تر از یکسال مثلا قرارداد یکساله فسخ کنیم یا چیز دیگه!؟ واینکه تو تهران کدوم شعبه اینطوری باز میکنه؟
ساتنا نداره یعنی فقط از طریق چک بانکی باید مبالغ درشت جابجا کنیم ، انتقال وجه کارتی شتابی داره یا فقط داخلیه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله زودتر از 1 سال فسخ کنید شامل جریمه میشه...
انتقال شتابی داره پایا هم داره... شعبه خیابان آزادی. البته دوست دیگه میگه 19 درصد باز میکنه از دو شعبه دیگه سوال کرده! ولی به من که گفتند 18%...

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام کسی از دوستان از حساب ارکیده بانک کوثر که 19.5 بود خبری داره؟
این ماه سودشو بر خلاف قبل تو دو نوبت واریز کردن با فاصله دو روز و امکان واریز پول بهش باز شده

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
این ماه سودشو بر خلاف قبل تو دو نوبت واریز کردن با فاصله دو روز و امکان واریز پول بهش باز شده
بله امروز گفتن واریز و برداشت باز شده
برای ماه آذر ۱۰ درصد بوده برای ارکیده
از این ماه (دی) درصدش از ۱۹.۵ شد ۲۰ درصد

goleyakh_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

برای من هم سود ارکیده تو 2 نوبت،30 آذر و 2 دی واریز شده!

goleyakh_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقتصاد نوین روزشمارش با 2 میلیون مسدودی 15% شده

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بانک سرمایه یکساله 22 درصد داره مبلغ بالای صد میلیون؟ ساتنا اینا همه چی داره اینترنت بانکش؟ انتقال کارت شتابی ....؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بانک سرمایه یکساله 22 درصد داره مبلغ بالای صد میلیون؟ ساتنا اینا همه چی داره اینترنت بانکش؟ انتقال کارت شتابی ....؟

جایی الان 22 درصد روزشمار بانک نداریم حساب جدید . . اون 22 درصد بالا صد ملیون شش ماهه بانک تجارته که سپرده اسن نه روز شمار

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این روزشماره بالا صد ملیون تا وقتی داری 20.5 میگیری اومدی زیر صد تا پنجاه ملیون 20 درصد میگیری، هروقتم خواستی میبندی
قابليت واريز هم داره؟سود به همون حساب ريخته ميشه يا جدا گانه؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
جایی الان 22 درصد روزشمار بانک نداریم حساب جدید . . اون 22 درصد بالا صد ملیون شش ماهه بانک تجارته که سپرده اسن نه روز شمار

منظورم 22 درصد سپرده یکساله بالای صد بانک سرمایه بود که چند صفحه قبل یکی از دوستان اشاره کرده بود. بانک تجارت هنوزم داره از این شش ماهه یا مهلتش تموم شده؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
چند سوال در مورد سپرده گذاری در موسسه کوثر :

بنده قبلا چندین حساب سپرده رنگارنگ در کوثر داشتم که بدلیل بدقولی اونها همه رو بجز حساب شتابی که ده درصد سود و کارت داره بستم .
الان میتونم حساب جدید بیست درصدی روزشمار باز کنم ؟
به عبارتی ،
۱-برای سپرده های جدید هم سود روزشمار ۲۰ درصده ؟
۲- عنوان سپرده یا سپرده های جدید ۲۰ درصدی چیه؟
۳- سود اول ماه پرداخت میشه یا در روز مقارن با روز افتتاح حساب ؟
۴- سود روی همون حساب سپرده واریز میشه یا مثل قبل به حساب شتابی؟
۵- سپرده یا سپرده های روزشمار جدید کف دارند؟ اگر بله چقدر ؟

سپاس از دوستانی که راهنمایی میکنند.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
چند سوال در مورد سپرده گذاری در موسسه کوثر :

بنده قبلا چندین حساب سپرده رنگارنگ در کوثر داشتم که بدلیل بدقولی اونها همه رو بجز حساب شتابی که ده درصد سود و کارت داره بستم .
الان میتونم حساب جدید بیست درصدی روزشمار باز کنم ؟
به عبارتی ،
۱-برای سپرده های جدید هم سود روزشمار ۲۰ درصده ؟
۲- عنوان سپرده یا سپرده های جدید ۲۰ درصدی چیه؟
۳- سود اول ماه پرداخت میشه یا در روز مقارن با روز افتتاح حساب ؟
۴- سود روی همون حساب سپرده واریز میشه یا مثل قبل به حساب شتابی؟
۵- سپرده یا سپرده های روزشمار جدید کف دارند؟ اگر بله چقدر ؟

سپاس از دوستانی که راهنمایی میکنند.
همون حساب های ارکیده و طلایی، اگر دارید نیاز به افتتاح حساب نیست، سود در دو نوبت اول و دوم هر ماه واریز میکنه به شتابی، کف هم نداره...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
روز پنجشنبه پول دستم اومد و امروز رفتم همون شعبه بانک سرمایه که دو هفته پیش مراجعه کرده بودم و کارمندش بهم گفته بود برای 100 میلیون به بالا 20.5 درصد سود روزشمار حساب کوتاه مدت میدیم و اگه زیر 100 باشه 17.5 درصد میدم.
امروز رفتم پیش رییس همون شعبه و کلاً چنین چیزی رو از بیخ و بن انکار کرد. چیزی که امروز از ایشون شنیدم این بود : حساب های یک ساله 15 درصد ، حساب های کوتاه مدت 14.5 درصد o_O

من هم منصرف شدم و اومدم بیرون. الان دارم به گزینه های دیگه فکر میکنم و ظرف امروز و فردا سعی میکنم بهترین تصمیم رو بگیرم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان با این تناقضی که دیدم ، یک سوال اساسی برام پیش اومد و اون اینکه ، بانک چه تضمین یا تعهدی میده که اون سودی که اعلام شده رو پرداخت کنه؟ آیا یک قرارداد امضا میشه و در قرارداد قید میشه که این سپرده با نرخ سود فلان درصد روزشمار سر موقع پرداخت میشه؟
اومدیم و حساب و باز کردیم و گفتن مثلاً 18 درصد سود میدیم ولی موقع پرداخت سود که شد ، با نرخ 14 درصد محاسبه کردند. این رو آدم چطوری میتونه مطمئن بشه؟

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
الان با این تناقضی که دیدم ، یک سوال اساسی برام پیش اومد و اون اینکه ، بانک چه تضمین یا تعهدی میده که اون سودی که اعلام شده رو پرداخت کنه؟ آیا یک قرارداد امضا میشه و در قرارداد قید میشه که این سپرده با نرخ سود فلان درصد روزشمار سر موقع پرداخت میشه؟
اومدیم و حساب و باز کردیم و گفتن مثلاً 18 درصد سود میدیم ولی موقع پرداخت سود که شد ، با نرخ 14 درصد محاسبه کردند. این رو آدم چطوری میتونه مطمئن بشه؟

حسابهای کوتاه مدت و روز شمار که دلبخواهی کم و زیاد میتونه بشه و دست شما به جایی بند نیست... ولی تو حسابهای یک ساله قرار داد بسته میشه و تا اخر موعد بانک نمیتونه زیر اون نرخ پرداخت کنه...

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

فایل های ضمیمه

• 426329048_174924_15443469541646506473.jpg
    426329048_174924_15443469541646506473.jpg
    16.5 KB · نمایش ها: 70

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
منظورم 22 درصد سپرده یکساله بالای صد بانک سرمایه بود که چند صفحه قبل یکی از دوستان اشاره کرده بود. بانک تجارت هنوزم داره از این شش ماهه یا مهلتش تموم شده؟

اين 22درصد مال بانك تجارته يا سرمايه؟شايطش چيه؟

بالا