• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

goleyakh_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان. من قبلا سپرده ارکیده داشتم با سود 19.5 درصد ولی این ماه تبدیل کردن به سپرده کلید طلایی ولی سودی واریز نشده میخواستم ببنم اطلاع دارین سود کی واریز میشه یا کدوم روزا؟ تشکر
نوشته سپرده کلیدطلایی-ارکیده،سود هم در 2 نوبت(30 آذر و 2 دی) واریز کردن

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
6ماهه تجارت 22درصد هنوز باز ميكنه؟ كدوم شعبه؟
حساب تجارت بهتره يا صندوق 23 درصد بانك آينده؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان
6ماهه تجارت 22درصد هنوز باز ميكنه؟ كدوم شعبه؟
حساب تجارت بهتره يا صندوق 23 درصد بانك آينده؟
من که نوشتم بله هنوز باز میکنه ، البته که سپرده از صندوق بهتره چون تجارت سودشو هر ماه میده ولی آیتده هر سه ماه یکبار ، شعبه اسکان سر میرداماد به عنوان مثال هنوز باز میکنه ،البته بالای صد ملیون.اگه زیر صد ملیونید همون صتدوق آینده

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
بانک شهر فکر کنم بیشترین سود رو میده

اما اخرش همشون حرومه و کمک میکنیم یک بانک گردن کلفت، گردنش کلفت تر بشه
دوست عزیز پراید تا چند سال پیش 7 میلیون بود، الان شده 20 میلیون
فرض کن من امسال 20 میلیون هم که پس از انداز کنم، 2-3 سال دیگه باهاش بهم پراید هم نمیدن.

اگر کسی فکر کنه داره سودی از بانکها میگیره، اشتباه میکنه. تنها اتفاقی که میفته حفظ ارزش پوله ماست و بس!
حالا دولت بیاد بگه تورم 7درصده. یه سری کالاها رو به طور مصنوعی پایین نگه داشتن همانا فشرده شدن فنر همان. هر از چند گاهی هم یک فنری از دستشون در میره. الان نوبت دلاره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگر کسی فکر کنه داره سودی از بانکها میگیره، اشتباه میکنه. تنها اتفاقی که میفته حفظ ارزش پوله ماست و بس!
اتفاقاً با سپرده گذاری برای مدت طولانی در بانک ، ارزش پول نه تنها حفظ نمیشه بلکه میاد پایین نسبت به نرخ تورم.

gilus02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه نمی دونم چرا علی رغم شایعات و تاریخ هایی که از طرف موسسه کاسپین مردم اعلام می کنن هیچ مطلبی تو سایت موسسه نمی ذارن
حداقل اطلاعی چیزی!
اینجوری نمیشه که خلق الله رو ول کرد بدون پرداخت پول خودشون

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
متاسفانه نمی دونم چرا علی رغم شایعات و تاریخ هایی که از طرف موسسه کاسپین مردم اعلام می کنن هیچ مطلبی تو سایت موسسه نمی ذارن
حداقل اطلاعی چیزی!
اینجوری نمیشه که خلق الله رو ول کرد بدون پرداخت پول خودشون

دقیقا همینطوره . من که فروردین ماه با اعلان گرفتن مجوز از بانک مرکزی سپرده باز کردم . چرا تکلیف مشخص نمیکنند؟؟؟؟؟؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دوستانی که سپرده 22 درصد بانک تجارت افتتاح کردن تو برگه مقدار سود رو براشون چند زده ؟ برای من نوشته بود 14.5 که بعد رییس شعبه گفت این علی الحسابه و با خودکار روش نوشت 22 درصد . برای شما هم همینطور بوده ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستانی که سپرده 22 درصد بانک تجارت افتتاح کردن تو برگه مقدار سود رو براشون چند زده ؟ برای من نوشته بود 14.5 که بعد رییس شعبه گفت این علی الحسابه و با خودکار روش نوشت 22 درصد . برای شما هم همینطور بوده ؟
درسته واسه ما هم همینطوره نگران نباش من ماه پیش باز کردم دقیقم 22 درصد اون چند روزو اول برج ریختن

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
صندوق بانک آینده یا اقتصاد نوین که 23 % میده روز شمار خوبه یا همون قوامین 18 درصد روزشمار بمونیم؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
نوشته سپرده کلیدطلایی-ارکیده،سود هم در 2 نوبت(30 آذر و 2 دی) واریز کردن
هر نوبت چند درصد؟
پیامک بانک پولی اجباری چی شد؟
اتفاقاً با سپرده گذاری برای مدت طولانی در بانک ، ارزش پول نه تنها حفظ نمیشه بلکه میاد پایین نسبت به نرخ تورم.
هم اکنون جای بهتری برای سرمایه گذاری می شناسید؟
صندوق بانک آینده یا اقتصاد نوین که 23 % میده روز شمار خوبه یا همون قوامین 18 درصد روزشمار بمونیم؟
موسسه ملل به مبلغ شما سود روزشمار بیشتری میده.
بدون مسدودی،همراه با کارت شتابی.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
معتقدم برای افرادی که صبور هستند و دنبال سرمایه گذاری بلند مدت هستند ، طلا یک آیتم خوب برای سرمایه گذاری محسوب میشه. تأکید میکنم : برای افراد صبور و در بازه بلند مدت چند ساله.
البته بهتر از طلا ، ملک هست که با پول های اندک ، امکان سرمایه گذاری در این بخش برای همه وجود نداره.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
" موسسه اعتباری نور به شبکه شتاب پیوست"

کسی میدونه سود سپرده های روزشمار و یک ساله این موسسه چقدره؟
من دو شعبه سوال کردم .
یکیش شعبه مرکزی شهرمون بود که گفت مصوب بانک مرکزی میدیدم
دومیش گفت روزشمار 20 درصد . یکساله 20 تا مبلغ بیست میل . یکساله سی تومن به بالا هم 22

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
هر نوبت چند درصد؟
پیامک بانک پولی اجباری چی شد؟

موسسه ملل به مبلغ شما سود روزشمار بیشتری میده.
بدون مسدودی،همراه با کارت شتابی.
چند درصد میده ؟

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
اگر برای بلند مدت می خوایین سود مناسب داشته باشید، تو فرصت مناسب تبدیل کنید به ارز و بزارید بانک هایی که سود ارزی میدن، حداقل خیالتون از بابت تورم راحت میشه.
نظر دوستان چیه؟ من که فعلا سرمایه ای برای این کار ندارم، اما تو اولین فرصت می خوام این کار رو انجام بدم.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
معتقدم برای افرادی که صبور هستند و دنبال سرمایه گذاری بلند مدت هستند ، طلا یک آیتم خوب برای سرمایه گذاری محسوب میشه. تأکید میکنم : برای افراد صبور و در بازه بلند مدت چند ساله.
البته بهتر از طلا ، ملک هست که با پول های اندک ، امکان سرمایه گذاری در این بخش برای همه وجود نداره.
در مورد ملک! چند آپارتمان نوساز اطراف تهران دارم از سال 92 تقریبا قیمت هیچ تغییری نکرده! مستهلک شدن ساختمان به کنار... خریدار هم به هیچ عنوان نیست...
اگر سال 92 حتی زیر قیمت فروخته بودم و تو بانک گذاشته بودم الان حداقل سرمایه من دوبرابر شده بود...
ملک تو اغما بدی رفته و حالا حالاها تغییری نخواهد کرد...

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
در مورد ملک! چند آپارتمان نوساز اطراف تهران دارم از سال 92 تقریبا قیمت هیچ تغییری نکرده! مستهلک شدن ساختمان به کنار... خریدار هم به هیچ عنوان نیست...
اگر سال 92 حتی زیر قیمت فروخته بودم و تو بانک گذاشته بودم الان حداقل سرمایه من دوبرابر شده بود...
ملک تو اغما بدی رفته و حالا حالاها تغییری نخواهد کرد...
تو ملک کسایی برنده هستند که بتونند آخرای دوره رکود خرید کنند وگرنه اگر مثل شما در ابتدای رکود خرید بشه سودش از بانکهای دولتی هم کمتر خواهد بود.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
اگر برای بلند مدت می خوایین سود مناسب داشته باشید، تو فرصت مناسب تبدیل کنید به ارز و بزارید بانک هایی که سود ارزی میدن، حداقل خیالتون از بابت تورم راحت میشه.
نظر دوستان چیه؟ من که فعلا سرمایه ای برای این کار ندارم، اما تو اولین فرصت می خوام این کار رو انجام بدم.
كدوم بانك ها سود ارزي ميدن؟

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
شعبه های ارزی اکثر بانک ها باید داشته باشن، من پارسیان چند سال پیش رفته بودم یادم مونده که حتی در صد سودش برای ارز های مختلف هم فرق داره. مثلا در صد سود دلار با درهم متفاوته. اون موقع بین ۳ تا ۵ در صد سود میداد، الان اطلاعی ندارم.
اگر کسی اطلاعات داره لطفا بگه.:rolleyes:

بالا