• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد عزیز من هم روی ویندوز 2005 نصب کردم اما جواب نداد یعنی اصلا انگار نه انگار که چیزی نصب کردی.:blink::wacko::(

وحید جان. اگه اجازه می دی یه تذکر کوچیک بدم. ویندوز موبایل 2005 وجود نداره، بعد از ویندوز موبایل 2003se ویندوز موبایل 5 اومد (wm5) و بعدش wm6
//

در مورد برنامه، به مسیر زیر برید: Start-->Settings-->today

و HTC Home Plugin رو فعال کنید، دوبار OK کنید به صفحه ی اول که برگشتید باید نشون بده پلاگین رو. البته هیراد و علیرضا که می گن روی غیر HTC ها کار نمی کنه.. شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
471nu38.gif

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره کار نمیکنه جالب اینجا بود که اول فکر کردم نتونسته رو رجیستری چیزی بنویسه رفتم خودم دستی واردم کنم بعد دیدم که تو رجیستری هم کی رو ساخته ولی توی تودی ستینگس در قسمت آیتمس هیچی بنام HTC Home نبود:wacko::wacko::wacko::blink::blink::blink::hmm::hmm::eek:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
وحید جان. اگه اجازه می دی یه تذکر کوچیک بدم. ویندوز موبایل 2005 وجود نداره، بعد از ویندوز موبایل 2003se ویندوز موبایل 5 اومد (wm5) و بعدش wm6
//

در مورد برنامه، به مسیر زیر برید: Start-->Settings-->today

و HTC Home Plugin رو فعال کنید، دوبار OK کنید به صفحه ی اول که برگشتید باید نشون بده پلاگین رو. البته هیراد و علیرضا که می گن روی غیر HTC ها کار نمی کنه.. شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
471nu38.gif
:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::cool:
همه ی این کارهارو انجام میدم ولی تو قسمت تودی هیچ آیتمی به اسم htc و مشتقاتش ایجاد نمیشه!!!!;):blink:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
سلام هیرارد عزییییز;) تودی پلاگینی برا ی مدیا پلیر بجز اونی که مال spb pocket plus بود میشناسی؟

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آیا این برنامه رو تست کرده اید. برنامه مجانی است و از این جا
http://www.nicque.com/PQz/OmapClockPlus.htm
قابل دریافت است. ظاهرا می تونه پروسسورهای
OMAP 850 Texas Instruments
رو که تو خیلی از پاکت پی سی ها به کار رفته سریع تر کنه. در این آدرس هم با کمک RescoExplorer نصب می شه:
Storage Card\Programme\Overclocking\OmapClock.exe” -clock 252 -launch “\Programme\NAVIGON\Mobile Navigator\navigator.exe” -restore
و سرعت رو از 200 به 252 می رسونه. البته ریسک هم داره چون احتمالا باعث کوتاه تر شدن عمر پروسسور می شه.
من تازه کارم برا همین هم نظر استادای این سایت برام مهمه.
آیا کسی می تونه در این مورد بیشتر نظر بده و راهنمایی کنه

ممنون

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیرارد عزییییز;) تودی پلاگینی برا ی مدیا پلیر بجز اونی که مال spb pocket plus بود میشناسی؟
منظورتو نگرفتم!
یعنی تودی پلاگینی بجز Spb ToPlay؟؟؟؟؟
SPB ToPlay lets you control Windows Media Player 10 from your Pocket PC's Today screen.
It provides the all the essential commands in two display sizes: a reduced one, which takes up very little space and a bigger one, shown in the screenshot.
07.gif
SPB ToPlay can be used alone or integrated into SPB Pocket Plus.​
Download
این برنامه مجانیه !!! که از Spb بعیده :) ولی کلاً پلاگین باحالی هست
چرا از پاکت پلیر 3.2 استفاده نمیکنی؟؟؟؟
توضیح مختصر:
ورژن جديد برنامه محبوب و قدرتمند Pocket Player

نسخه:
3.2
عکس:
ppc_today.png
2345_65_67374_7dd1bdec134d5d0_1.jpg
سیستم مورد نیاز:
WM03,WM5, WM6
لینک سازنده:
Conduits
لینک دانلود:
Pocket Player 3.02
فعال سازی:
از کيجن استفاده شود
فرهاد و بخصوص ahwaztaxi ببخشید کوت تو کوت شد میخواستم یادی از این برنامه ها بشه :blush:

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتو نگرفتم!
یعنی تودی پلاگینی بجز Spb ToPlay؟؟؟؟؟

چرا از پاکت پلیر 3.2 استفاده نمیکنی؟؟؟؟

فرهاد و بخصوص ahwaztaxi ببخشید کوت تو کوت شد میخواستم یادی از این برنامه ها بشه :blush:

منظورم تودی پلاگینیه که خودش به تنهایی بتونه عمل کنه (به pocket plus احتیاج نداشته باشه):cool:
اخه پاکت پلیر که می ریزم دستگاهم قاطی میکنه.:(:blink::wacko:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم تودی پلاگینیه که خودش به تنهایی بتونه عمل کنه (به pocket plus احتیاج نداشته باشه)
اخه پاکت پلیر که می ریزم دستگاهم قاطی میکنه.
این برنامه هم بدک نیست
Review
Animation.gif
Download From:
http://rapidshare.com/files/3034466/Mozzak_MP3_Player_v1.5.rar
http://share.gulli.com/dl/files/1021309623
http://www.plunder.com/-download-30331.htm
http://www.zshare.net/download/mozzak-mp3-player-v1-5-rar.html
http://upload2.net/page/download/2ywrzm0GYTBn5HO/Mozzak+MP3+Player+v1.5.rar.html

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
iqctox.jpg

آقا من عاشق آی پاد هستم ولی خانواده اش مخالفن، اپل می گه با پزشک نباید رفت و آمد کرد!!!:happy:

از شوخی گذشته اگر پایه برنامه ای هستید که از پاکت پی سی تون رو به شکل آی پاد در آره حتماً استفاده کنید.خیلی برنامه توپیه ، برا ی من که زنده کننده یه حس نوستالژیکه.می دونید شما هم اگه جلو چشم هاتون آی پاد 20 تون رو می انداختن تو استخر تا آب تنی کنه، همین حس رو تجربه می کردید.

کل فایل اش شد 350کیلو بایت پس توصیه ام اینه که می ارزه به امتحان کردن اش، حتا اگه هیچ ارتباطی با آی پاد ندارید.
برنامه حتی رابط کاربری رو تغییر می ده تا گوش کردن و
برواوز کردن اش هم مثل آی پاد می شه .حتی برای خاموش کردن آی پاد مجازی باید مثل آی پاد دکمه پلی رو سه ثانیه نگه دارید!

اخطار : این برنامه برای کسایی که از وین امپ و پلیر های جینگولی خوششون می آد هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/PBop.rar
من چه پابرهنه میپرم وسط هی...
دستت درد نکنه دکتر جون...منم خوره ایپادم... اما اگه آیپادش نانو یا ویدئو بود خیلی خوشگل تر بود... اخه این خیلی زشته...

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا سریالای دو تا ورژن spb dairian

v2.2.1
93476932
4934741
83953461
29046702
20051978

v1.7.5
75349409

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا جان کاش به همین سادگی ها بود
اگر این option رو عوض کنی دیگه گوشیت کار نمیکنه!!! در تعریف اولیه گوشی ها (و PPC) سه حالت وجود داره ولی تو ایران حرف اول و آخر رو وزارت اطلاعات می زنه!:f34r: "باید caller id داشته باشی"

:(:(
اینجوری که هیج وقت نمیتونین مزاحم کسی بشین!:D

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه SPB BENCHMARK رو می خوام.ممنون از کمکتون;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط مخصوص HTC و Wizard هست گویا
Wizard یه مدل از دستگاهای HTC ــه
frustratedf.gif

سلام دوستان
آیا این برنامه رو تست کرده اید. برنامه مجانی است و از این جا
http://www.nicque.com/PQz/OmapClockPlus.htm
اکثر کسانی که دستگاه با سی پی یو omap 850 دارن به جای این برنامه از Battery Status استفاده می کنن.. اینجا رو ببینید

شما تونستی از option: Deny استفاده کنی؟سعی کردم نشد...:blush:

این برنامه خوبیش مجانی بودنشه.. برای شما که ایشالا فرقی نداره وارز استفاده کنید یا فریور:D.. از برنامه ی Magicall استفاده کنید;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Wizard یه مدل از دستگاهای HTC ــه
frustratedf.gif
در انجا منظور HTC Wizard بود؟!؟!؟!؟ من فکر کردم منظور گوشی های که در دسته ویزارد طبقه بندی میشن:blush: همونطوری که تو تاپیک آپگرید و داونگرید بود;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
صاحب اجازه(!؟) ای محسن جان
2usv2c8.gif

در انجا منظور HTC Wizard بود؟!؟!؟!؟ من فکر کردم منظور گوشی های که در دسته ویزارد طبقه بندی میشن:blush: همونطوری که تو تاپیک آپگرید و داونگرید بود;)

برادر Wizard یه code name ــه که به دسته ای از دستگاهای ساخت HTC که از لحاظ سخت افزاری دقیقاً یکی هستن اشاره می کنه. HTC تمام دستگاهاهش code name دارن.
(روی باطری دستگاه و زیر باطری بقل IMEI معولاً سه چهار تا حرف اول code name رو نوشتن)

مثلاً:
آیمیت جسجم --> HTC Hermes
کیوتک 9100 --> HTC Wizard
اچ تی سی تاچ--> HTC Elf
دوپود یو1000 --> HTC Athena
و..

بالا