• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
تورو خدا به دادم برسيد !!!

دوست عزیز برای اپگرید میتونی دکمه های خاموش و روشن و ریست و دکمه جوی استیک را باهم بگیری اینجوری دستگاه هارد ریست میشه و لی میره به حالت بوت و از این به بعد برنامه رادیو یا هر چی رو میتونی بریز درست میشه من همین مشکل رو داشتم اینجوری درست شد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
باور کنید راه حلی به نظرم نمی رسه ، اجازه بدید باز بگردم ببینم راهی هست.
چون که اسکین ها رو خیلی راحت برای من نصب می کنه.

کسی چیزی در مورد این می دونه؟

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
به نقل از pedram_2000 :

دوست عزیز برای اپگرید میتونی دکمه های خاموش و روشن و ریست و دکمه جوی استیک را باهم بگیری اینجوری دستگاه هارد ریست میشه و لی میره به حالت بوت و از این به بعد برنامه رادیو یا هر چی رو میتونی بریز درست میشه من همین مشکل رو داشتم اینجوری درست شد

اونو رو حالت Boot Loader هم قرار دادم منتها موقع نصب اين ارورو ميده همش : "Country ID Error"

kavir_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
به نقل از l3ardia :
اونو رو حالت Boot Loader هم قرار دادم منتها موقع نصب اين ارورو ميده همش : "Country ID Error"

rom update چند زبانه رو از سایت imate داونلود کن مشکلت حل میشه
اگر جواب نداد rom زبانهای مختلف را نصب کن
حتما" حل میشه

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
من يه چندتا تمز خوشگل براي i-mate jam ميخواستم . از كجا ميتونم بگيرم.
يه سوال ديگه هم داشتم.وقتي يه مسيج سند ميكنم تو قسمت سند آيتم نميره.پس از كجا ميتونم مسيجي رو كه سند كردم ببينم.
مرسي.

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
میشه بگین چه جوری تو این تاپیکه 110 صفحه ای سرچ کنم؟:blink:
میشه مسوولین همچین امکانی واسه تاپیک ها بزارن؟؟:wacko:
من هر چی سرچ میکنم این تاپیک میاد حالا کدوم صفحست خدا میدونه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خبری از پی دی ای هیوندایی نشد؟ قیمت چند؟

اگر پیدا کردید اینجا بنویسید لطفاً

در ضمن یک پست دیگه هم زدم اونجا(مثل اینکه کسی پیداشد که به ندای حق طلبانه ما در اون یکی ترد که زدم جواب بده!) در مورد اچ تی سی پرافت

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خبری از پی دی ای هیوندایی نشد؟ قیمت چند؟

اگر پیدا کردید اینجا بنویسید لطفاً

در ضمن یک پست دیگه هم زدم اونجا(مثل اینکه کسی پیداشد که به ندای حق طلبانه ما در اون یکی ترد که زدم جواب بده!) در مورد اچ تی سی پرافت
با درود
شرمنده که در اون تاپیکی که گفتی ننوشتم :blush:
در مورد قیمت hyundai a200 در حدود 580000 تومان در امارات هستش.
این هم چند تا عکس دیگه از این hyundai;)
Screen006.jpg
Screen015.jpg

DSC00137.JPG

DSC00144.JPG

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Zakhmezaboon :
سلام .
من يه چندتا تمز خوشگل براي i-mate jam ميخواستم . از كجا ميتونم بگيرم.
يه سوال ديگه هم داشتم.وقتي يه مسيج سند ميكنم تو قسمت سند آيتم نميره.پس از كجا ميتونم مسيجي رو كه سند كردم ببينم.
مرسي.

كسي جواب من رو نميدهههه؟؟؟

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SHAH_RAM :
میشه بگین چه جوری تو این تاپیکه 110 صفحه ای سرچ کنم؟:blink:
میشه مسوولین همچین امکانی واسه تاپیک ها بزارن؟؟:wacko:
من هر چی سرچ میکنم این تاپیک میاد حالا کدوم صفحست خدا میدونه!
شما بايد از جستجوي پيشرفته استفاده كنيد:blink:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :

از همه دوستان معذرت ميخام ميدونم توي اين فروم جاي اينجور بحثا نيست ولي به خدا مجبورم

"داشتم ROM موبايلمو (PDA2K) آپگريد ميكردم كه وسطاش كامپيوترم ريست شد و گوشيم تو همون حالت Boot Loader باقي موند وقتي خاستم از اول Upgrade كنم بهم Error ميداد " Country ID Error "

ولي با كلي بدبختي فقط تونستم CE Rom شو برگردونم
حالا هم مشخصاتش شده اينا :

ROM Version : 1.40.00 WE
ROM Date : 03/10/05
Radio Version : (جلوش هيچي ننوشته) :wacko:
Protocol Version : (جلوش هيچي ننوشته) :wacko:
Ext ROM Version : 1.40.176 WWE
تازه اينا كم بود اينم بهش اضافه شده (شماره سريال گوشيم IMEI هم پريده و نشونش نميده) :(
و چون Radio نداره در نتيجه نميتونم زنگ بزنم ( چون Network نداره)
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه !!
man hami moshkel baram pish umad baye computer dige dobare romam update kardam dorost shod

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
iqctox.jpg

آقا من عاشق آی پاد هستم ولی خانواده اش مخالفن، اپل می گه با پزشک نباید رفت و آمد کرد!!!:happy:

از شوخی گذشته اگر پایه برنامه ای هستید که از پاکت پی سی تون رو به شکل آی پاد در آره حتماً استفاده کنید.خیلی برنامه توپیه ، برا ی من که زنده کننده یه حس نوستالژیکه.می دونید شما هم اگه جلو چشم هاتون آی پاد 20 تون رو می انداختن تو استخر تا آب تنی کنه، همین حس رو تجربه می کردید.

کل فایل اش شد 350کیلو بایت پس توصیه ام اینه که می ارزه به امتحان کردن اش، حتا اگه هیچ ارتباطی با آی پاد ندارید.
برنامه حتی رابط کاربری رو تغییر می ده تا گوش کردن و
برواوز کردن اش هم مثل آی پاد می شه .حتی برای خاموش کردن آی پاد مجازی باید مثل آی پاد دکمه پلی رو سه ثانیه نگه دارید!

اخطار : این برنامه برای کسایی که از وین امپ و پلیر های جینگولی خوششون می آد هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/PBop.rar

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بجه ها حرف ک توی کیبورد pda2k وقتی که گژپچ رو اضاف میکنیم برای طرف گیرنده به صورت مربع میاد
چرا ؟
بار 3vome میپرسم مثل اینکه کسی توی بهرش نرفته

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
آقا من عاشق آی پاد هستم ولی خانواده اش مخالفن، اپل می گه با پزشک نباید رفت و آمد کرد!!!:happy:

از شوخی گذشته اگر پایه برنامه ای هستید که از پاکت پی سی تون رو به شکل آی پاد در آره حتماً استفاده کنید.خیلی برنامه توپیه ، برا ی من که زنده کننده یه حس نوستالژیکه.می دونید شما هم اگه جلو چشم هاتون آی پاد 20 تون رو می انداختن تو استخر تا آب تنی کنه، همین حس رو تجربه می کردید.

کل فایل اش شد 350کیلو بایت پس توصیه ام اینه که می ارزه به امتحان کردن اش، حتا اگه هیچ ارتباطی با آی پاد ندارید.
برنامه حتی رابط کاربری رو تغییر می ده تا گوش کردن و
برواوز کردن اش هم مثل آی پاد می شه .حتی برای خاموش کردن آی پاد مجازی باید مثل آی پاد دکمه پلی رو سه ثانیه نگه دارید!

اخطار : این برنامه برای کسایی که از وین امپ و پلیر های جینگولی خوششون می آد هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/PBop.rar
سلام دوست عزيز. من يك سوالي دارم.البته ميشه گفت يك روياست نه يك سوال.
آيا كابل و برنامه اي هنوز ساخته نشده كه بشه ppc را به iPod لينك داد؟ يعني اينكه بتونم با وصل كردن ppc به iPod از 40GB فضاي اون روي ppc استفاده كنم؟:blink: :blush:

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
شما هم يه جستجو در مورد سوال اولتون بكنيد در صفحه هاي اوليه همين فرم حتما سوال جوابتون رو پيدا ميكنيد
واما سوال دوم هم به اينجا مراجعه كنيد

بحث جستجوي پيشرفته شد ، ياد سئوالي كه مدتها است ميخواستم بپرسم افتادم.حدود 5 سال پيش يك PDA مارك Casio داشتم كه در اون زمان فارسي ساز داشت بعلاوه تقويم شمسي و ... واز همه مهمتر يك قابليت عالي: ميتونستم بر حسب شماره تلفن يا هر جزئي از نام يا آدرس پستي و ... شخصي در آدرس بوك آنرا Search كنم.
متاسفانه در آدرس بوك پاكت پي سي امكان جستجوي پيسرفته را نتونستم داشته باشم.(بعبارتي فقط بر حسب اسم شخص يا مثلا شركت ميتوان جستجو داشت و نميتوان بر اساس جستجوي مثلا قسمتي از آدرس يا شماره تلفن شخص ، نام اون شخص را پيدا كرد)
كسي تجربه اي داره كه كمك كنه؟
ممنون

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
بجه ها حرف ک توی کیبورد pda2k وقتی که گژپچ رو اضاف میکنیم برای طرف گیرنده به صورت مربع میاد
چرا ؟
بار 3vome میپرسم مثل اینکه کسی توی بهرش نرفته
مشكل از دستگاه شما نيست
احتمالا گوشي طرف مقابل شما فقط حروف عربي رو ساپورت ميكنه( با يه گوشي كه كامل فارسي شده باشه اين مشكل پيش نمياد)

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
اينم براي دوستان عزيز(بلوتوس استريو براي جم)
ولي من روي hs-850 امتحان كردم جواب نداد
من رو imate jam نصب کردم اما اجرا نشد بعدم که گوشیمو restart کردم کلا صداش قطع شد unistal هم نمیشد مجبور شدم hardreset بکنم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.در مورد قیمت handsfree استریو هم بگین لطفا.
از همه تشکر دمتون گرم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behrooz_forjani :
سلام دوست عزيز. من يك سوالي دارم.البته ميشه گفت يك روياست نه يك سوال.
آيا كابل و برنامه اي هنوز ساخته نشده كه بشه ppc را به iPod لينك داد؟ يعني اينكه بتونم با وصل كردن ppc به iPod از 40GB فضاي اون روي ppc استفاده كنم؟:blink: :blush:

بهروز خان ،

باید کاملاً دوستانه عرض کنم که احتمال زیاد سئوال تون همون رویاست که خودتون فرمودید!:lol:
ببینید من خیلی کم از سخت افزار می فهمم.اما اینو می دونم که کل mass storage deviceها در یک نقطه مشترک هستند و اون اینه که در صورتی که یک کنترل گر بهشون وصل بشه می تونن مثل یک هارد دیسک عمل کنن.

به عبارت دیگه باید نرم افزاری وجود داشته باشه که بهشون فرمان بده.البته با ورود آی پاد این مسئله کمی عوض شد.آی پاد این قابلیت رو داره که وصل کردن یک جور کارت خوان مخصوص ، از کارت های حافظه مثلا دوربین دیجیتال ، فایل دانلود کنه.که اینم باز به این خاطره که او اس آی پاد این قابلیت رو داره و از قبل تعریف شده براش.

چیزی که شما می خواید اینه که یک دستگاه 400مگا هرتزی ، بدون داشتن هیچ برنامه مکملی روی آی پاد ، یک هارد دیسک فوق پیشرفتهء 40گیگا بایتی رو مدیریت کنه!:wacko:

به همین خاطر نمی شه ولی اگه بشه چی می شه;)

در آخر باید بگم ، پیشنهادم اینه که فروم PDA Hi Techرو مطالعه بفرمایید که یه چیزی نزدیک به رویاتون در حال آماده شدن برای بازاره!

این فروم که معرفی کردم ، با ورود تموچین عزیز احتمالاً بسیار بهتر خواهد شد.من یه نفری از پسش بر نمی آم ، دوستانه درخواست کمک دارم

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه من چطوری میتونم از گوشیم PDA2K بعنوان مودم برای لپ تاپم استفاده کنم ؟

بالا