• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
یک خبر خوب برای علاقمندان به PPC Phone Edition دارم
چند روز پیش که از اتوبان همت رد می شدم دیدم که HYUNDAI تبلیغ موبایل کرده و در سمت مخالف اتوبان به سختی دیدم که یک pocket pc phone edition بود و من تعجب کردم و اول باورم نشد چون توی این همه سایت تا حالا یک همچین چیزی ندیده بودم
و با کلی جستجو پیدا کردم که HYUNDAI هم یک پاکت پی سی رو در لیست فروش قرار داده و اون هم مدل HYUNDAI A200 می باشد
DSC00139.JPG
:

که مشخصاتش به صورت زیر است:
Windows Mobile 5
Intel PXA272 بسرعة 520 Mhz
RAM 64MB
ROM 64MB
OS ROM 64MB
Storage ROM SIZE 128MB
WIFI 11b
Microsoft BLUETOOTH Stack
1.3 MEGA PIXEL CAMERA
Windows Mobile 5

در انتها به دوستانی که قصد خرید یا تعویض ppc خودشان رو دارند پیشتهاد می کنم که حتما این مدل رو بخرند چون واقعا قوی و چون دارای شماره گیر هستش خیلی راحت می شه تماس گرفت و همچنین در ایران دارای گارانتی و windows mobile 5 داره و همچنبن دارای حدودا mb 112 فضای خالی هستش:eek:

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
یک خبر خوب دیگه برای دارندگان imate jam یا qtek s100
شما با نصب یک cab file می تونید از خدمات stereo over bluetooth بهره مند شوید یعنی می توانید با یک head set bluetooth که استریو هستش به Mp3 یا هر چیز دیگه گوش کنید.
برای اطلاعات بیشتر و دریافت cab file به سایت زیر مراجعه کنید .
http://msmobiles.com/news.php/4679.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از imate_pda2k :
نه اونجا رو امتحان کردم جوابم کرد یعنی هیچی پیش نیومد
اجراش هم میکنم میگه
Warning
error extracting pskfile!
:(

imate pda2k
جان اگه دقت می کردی در متن پست معرفی برنامه تاکید کردم که حتماً باید پی کی اینستالر رو که خودم براتون آپ لود هم کردم به روی پی پی سی نصب کنی.وگرنه اصولاً فایل های پی اس کی برای ویندوز بی معنی می شه.

بعد هم وقتی که فایل رو نصب کردی ، فقط کافیه یه جایی ، مهم نیست کجا بریزی ، بعد روش تو پی پی سی کلیک کن و تموم.یعنی برخلاف تم ها که حتما باید تو دایرکتوری داکیومنت باشند ، این اصلا دیگه احتیاجی به فایل هم نداره!

لذت اش رو ببرید.راستی هر کی دانلود کرده برنامه رو ، برش واجب کفایی یه که یه دونه از تمیز ترین کارهای کامپایل اش رو بذاره اینجا برا استفاده عموم

تکبیر!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مهندس ممنون از توضیح تون

پس یعنی اگر من رام رو آپ دیت کنم ، رام اوریژینال می پره دیگه؟

بعد می گم ، دبلیو ام پنج برای موبایل من ساپورت خواهد شد، (اینجا قبلا نوشتم) به نظرت می شه نسخه پایرتد ( دزدی) شو گیر اورد یا اینکه 50 دلار پیاده شم؟
تا اونجا فهمیدم ، ویندوز موبایل ، اصلا چون آن لاین نمی شه ، نمی تونه تشخیص بده که آیا پایرسی هست یانه ؟
از این جهت نباید تفاوتی بین اصل و این باشه.

دیگه اینکه ، یعنی اگه باطری اصلی موبایل رو در آرم و موبایل رو کاملاً خاموش کنم ، بعد مثلا یه هفته ، موبایل هارد ریست می شه؟ چون مین مموری محل نگهداری ویندوز هست این طور می شه ؟درست فهمیدم؟

راستی مهندس نظرت در مورد زدن یک فروم برای معرفی جدید ترین پی دی ای ها و لوازم جانبی ش چیه؟من اینجا هر چی نیگا کردم چرت و پرت بود فروم ها، یعنی به روز نیستن.تازه کلی از اخبار خارجی هم منعکس نمی شن.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
شما با نصب یک cab file می تونید از خدمات stereo over bluetooth بهره مند شوید یعنی می توانید با یک head set bluetooth که استریو هستش به Mp3 یا هر چیز دیگه گوش کنید.

تموچین دو تا سئوال
اول اینکه ، این طور که شما توضیح دادی ، ویندوز موبایل 5 ، مین مموری اش تقریبا دو برابر ویندوز 2003 است .در همه موبایل ها.شما می دونی علت چیه ، علی رفم اینکه اصلا تغییر ی در حجم سخت افزاری رم ندادن؟

بعد شما گفتی که فقط برای ایکس دی ای دار هاست؟یعنی اورکس باز ها برن جلو بوق بزنن؟

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
مهندس ممنون از توضیح تون

پس یعنی اگر من رام رو آپ دیت کنم ، رام اوریژینال می پره دیگه؟

بعد می گم ، دبلیو ام پنج برای موبایل من ساپورت خواهد شد، (اینجا قبلا نوشتم) به نظرت می شه نسخه پایرتد ( دزدی) شو گیر اورد یا اینکه 50 دلار پیاده شم؟
تا اونجا فهمیدم ، ویندوز موبایل ، اصلا چون آن لاین نمی شه ، نمی تونه تشخیص بده که آیا پایرسی هست یانه ؟
از این جهت نباید تفاوتی بین اصل و این باشه.

دیگه اینکه ، یعنی اگه باطری اصلی موبایل رو در آرم و موبایل رو کاملاً خاموش کنم ، بعد مثلا یه هفته ، موبایل هارد ریست می شه؟ چون مین مموری محل نگهداری ویندوز هست این طور می شه ؟درست فهمیدم؟

راستی مهندس نظرت در مورد زدن یک فروم برای معرفی جدید ترین پی دی ای ها و لوازم جانبی ش چیه؟من اینجا هر چی نیگا کردم چرت و پرت بود فروم ها، یعنی به روز نیستن.تازه کلی از اخبار خارجی هم منعکس نمی شن.

دكتراين دفعه از اخر به اول:blink:

فكر خيلي خوبيه هم دوستان استفاده ميكنند وهم اينكه تعداد فرم هاي در مورد پاكت پيسي افزايش پيدا ميكنه(مدير محترم قول دادند اگه يه روز تعداد فرم ها پاكت پيسي به حد قابل قبول برسه شايد بشه يه فكري براي جدا كردنش از بخش موبايل و وسايل ارتباطي كرد)
پس دوستان لطف كنند هر اطلاعاتي رو كه مربوط به برنامه نميشه در يه فرم ديگه مطرح كنند;)واقعا اينجا به فرم پرسش و پاسخ شبيه تره تا يه فرم معرفي برنامه:lol:
واما دومين سوال(باطري بكاپ اينقدر جوابگو نيست مثلا يه هفته)اين باطري براي اين كه اگر يه زماني خواستيد سيم كارتون رو عوض كنيد دستگاهتون هارد ريست نشه وهمه اطلاعاتتون از بين نره)
اگر اشتباه نكنم حداكثر زماني كه بعد از برداشتن باطري داريد 20_30 دقيقه بيشتر نخواهد بود:blink: :( :eek:
يه توصيه(به دوستاني كه تا حالا رامشون رو اپديت نكردن)بهتره اين كار رو انجام بدن چون حداقل قسمت راديويي دستگاه كه همون كار انتن دهي و(ساير قسمتهايي كه با موج الكترو مغناطيسي كار ميكنه مثل بلوتوس واينفرارد بهبود پيدا ميكنه)البته منظورم اين نبود كه هر روز ذنبال رام جديد باشيد(اين موضوع فقط براي دوستاني صدق ميكنه كه تا حالا رامشون رو اپديت نكردن)كارخونه سازنده فقط قسمت ex دستگاهو هر از چند مدت اپگريد ميكنه كه همون طوري كه گفتم اين قسمت فقط شامل برنامه هاي جانبي ويندوزه وخيلي هم به درد به خور نيست:cool:

دكتر درمورد ويندوز موبايل 5 من اطلاعات دقيقي ندارم(قبل از انجام اين كار حتما به سايت زير يه سري بزن)
http://forum.xda-developers.com/

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این برنامه رو براتون گذاشتم چون به درد تموم رشته ها می خوره ، یعنی برا علوم پایه ارزشمنده و از همه مهم تر این که کوچیکه:
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/ChemRef.rar

از جمله توانایی هاش می شه به رسم مدل سه بعدی اتم و مولکول های معروف ، جدول اتمی و محاسبه وزن اتمی و ... نام برد

imuqki.jpg

طریقه رجستر کردن اش هم با این سریال نامبره:
کد:
SN:24987acz18

پی نوشت:الان متوجه شدم یه اشکالی با برنامه اجرایی که تو فایل رار هست وجود داره.برید اینجا و از سایت اش دانلود کنید اصل برنامه رو.من تست اش کردم دیگه اون مشکلات رو نداره
http://pdainitiative.com/download/
(ادونس اش رو بگیرید ها)

http://www.pdainitiative.com/download/ChemRef_Advanced_36.zip

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ميخواستم ببينم برنامه اي دارين كه بتونم فايل هاي .swf رو اجرا كنم.
البته برنامه FlashAssist هست ولي كركش رو ندارم.اگه ميشه در اين مورد يه راهنماييم كنيد.مرسي.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Zakhmezaboon :
سلام.
ميخواستم ببينم برنامه اي دارين كه بتونم فايل هاي .swf رو اجرا كنم.
البته برنامه FlashAssist هست ولي كركش رو ندارم.اگه ميشه در اين مورد يه راهنماييم كنيد.مرسي.

کد:
36051552027

این کد رو امتحان کن.اگر نشد از اینجا کد ساز رو بگیر:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/regflashassist.rar

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
کد:
36051552027

این کد رو امتحان کن.اگر نشد از اینجا کد ساز رو بگیر:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/regflashassist.rar

عزیز میشه لینک برنامه فلش اسیست رو بذاری

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :

عزیز جان از کجاش میشه این فایل رو دان لود کرد منکه هر چی گشتم پیداش نکردم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mmhmt :
عزیز جان از کجاش میشه این فایل رو دان لود کرد منکه هر چی گشتم پیداش نکردم
قربان تصور می کنم باید عضو شوید تا بتونید دریافت کنید.می گم یکی دانلود کنه برا من بفرسته من آپ لود کنم با ذکر منبع چطوره؟

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
از دوستان كسي موفق شد براي اين ديكشنريه فوق العاده كرك پيدا كنه؟؟
http://www.ectaco.com/software/item...t_id=2&pagelang=23&lang=5&softid=1120&scat=14
من كه هر چي گشتم نشد :( چيني و چكي و ايتاليايي رو پيدا كردم ولي فارسي نه.اگه پيدا نشه احتمالا براي اولين بار توي زندگيم مجبور ميشم يه برنامه اي رو بخرم

من یه دیکشنری فارسی تووپ دارم...اگه هنوزم لازم داری خبرم کن.اسمش LEng_farsi_2003 هست

nima_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ealy :
از دوستان كسي موفق شد براي اين ديكشنريه فوق العاده كرك پيدا كنه؟؟
http://www.ectaco.com/software/item...t_id=2&pagelang=23&lang=5&softid=1120&scat=14
من كه هر چي گشتم نشد :( چيني و چكي و ايتاليايي رو پيدا كردم ولي فارسي نه.اگه پيدا نشه احتمالا براي اولين بار توي زندگيم مجبور ميشم يه برنامه اي رو بخرم

من یه فارسی ساز تووپ دارم...اگه هنوزم لازم داری خبرم کن.اسمش LEng_farsi_2003 هست
دیکشنری Estaco_farsi_dic

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
تورو خدا به دادم برسيد !!!

از همه دوستان معذرت ميخام ميدونم توي اين فروم جاي اينجور بحثا نيست ولي به خدا مجبورم

"داشتم ROM موبايلمو (PDA2K) آپگريد ميكردم كه وسطاش كامپيوترم ريست شد و گوشيم تو همون حالت Boot Loader باقي موند وقتي خاستم از اول Upgrade كنم بهم Error ميداد " Country ID Error "

ولي با كلي بدبختي فقط تونستم CE Rom شو برگردونم
حالا هم مشخصاتش شده اينا :

ROM Version : 1.40.00 WE
ROM Date : 03/10/05
Radio Version : (جلوش هيچي ننوشته) :wacko:
Protocol Version : (جلوش هيچي ننوشته) :wacko:
Ext ROM Version : 1.40.176 WWE
تازه اينا كم بود اينم بهش اضافه شده (شماره سريال گوشيم IMEI هم پريده و نشونش نميده) :(
و چون Radio نداره در نتيجه نميتونم زنگ بزنم ( چون Network نداره)
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه !!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از معروف ترین هند بوک های پزشکی

این نرم افزار که ظاهراً بتا ورژن کتاب اصلی هست (کرک کتاب اصلی هنوز موجود نیست) ، رو من خودم هم یادم نیست از کجا آوردم.
تا اینکه روشی که مهدی توضیح داد رو یاد گرفتم.چون فقط یک کب فایل داره ، اگه همین طوری نصب اش کنید ،کلی جا ازتون می گیره.حالا این شما و این هم فایل:

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/SanfordGuide.rar
کرک نداره ؛ اما به راحتی می تونید اون رو از روی فایل راهنماش نصب کنید:

باید اول کب فایل رو نصب کنید(اگر میخواید که رو کارت حافظه خارجی نصب بشه از توصیه مهدی پیروی کنید) بعد فایل اجراییش رو کپی کنید به دایرکتوری پی پی سی

موفق باشید

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
با درود
یک خبر خوب برای علاقمندان به PPC Phone Edition دارم
چند روز پیش که از اتوبان همت رد می شدم دیدم که HYUNDAI تبلیغ موبایل کرده و در سمت مخالف اتوبان به سختی دیدم که یک pocket pc phone edition بود و من تعجب کردم و اول باورم نشد چون توی این همه سایت تا حالا یک همچین چیزی ندیده بودم
و با کلی جستجو پیدا کردم که HYUNDAI هم یک پاکت پی سی رو در لیست فروش قرار داده و اون هم مدل HYUNDAI A200 می باشد
DSC00139.JPG
:

که مشخصاتش به صورت زیر است:
Windows Mobile 5
Intel PXA272 بسرعة 520 Mhz
RAM 64MB
ROM 64MB
OS ROM 64MB
Storage ROM SIZE 128MB
WIFI 11b
Microsoft BLUETOOTH Stack
1.3 MEGA PIXEL CAMERA
Windows Mobile 5

در انتها به دوستانی که قصد خرید یا تعویض ppc خودشان رو دارند پیشتهاد می کنم که حتما این مدل رو بخرند چون واقعا قوی و چون دارای شماره گیر هستش خیلی راحت می شه تماس گرفت و همچنین در ایران دارای گارانتی و windows mobile 5 داره و همچنبن دارای حدودا mb 112 فضای خالی هستش:eek:

ممنون از اطلاعات فني اين دستگاه .اتفاقا من هم ديروز بيلبورد شو ديدم.قيمتي ازش دارين؟در مقايسه با محصولات imate يا بهتر بگم HTC چطوره؟

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از behzadms :
شرمنده از اینکه دیر جواب دادم
در مورد crack برنامه world mate 2006 مثل اینکه مشکل از کار کردن با برنامه winrar هستش.
به طور کلی در مورد فایل های rar با winrar وقتی که چند تکه هستند کافی یکی از این چندین فایل رو باز کنید و سپس در داخل پنجره winrar هرچی رو که موجود می باشد(منظور فایل ها می باشد ) در یک جایی کپی کنید و با این کار خود برنامه winrar به طور اتوماتیک اطلاعات مورد نیاز رو از فایل های دیگر کپی می کند.
در نهایت یک فایل با پسوند exe دارید که اونو باید تو همان فولدری که world mate رو نصب کردید کپی کنید و در هنگام کپی وقتی می پرسه overwrite کنم yes رو بزنید.
:happy:
تموچين جان ممنون از جوابت
من نميدونم ولي يكي از فايلهاي exatract شده را روي فايل ساخته شده روي پاكت پي سي overwrite كردم و بخوبي كاركرد يعني رجيستر شد:)

بالا