• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یک مشکل در هنگام نصب کردن فارسی ساز (گژ پچ) به وجود میاد اونم این هست که وقتی فایل ها رو کامل نصب کردیم
حرف (ک) توی صفحه کلید یه همزه کوچولو میاد بالاش:upsided: و وقتی که مسیجی میخوایم سند کنیم حرف ک به صورت مربع در میاد البطه برای طرف مقابل - روی گوشی نوکیا که مربع میشد:happy:
آیا این مشکل حل شدنی هست ؟

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه طوری میتونیم تو imate autoredialداشته باشیم:(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از pda2k-i-mate :
راستی یه چیزی:happy:
-----
یکی از بچه ها توی همین فروم ها نوشته بودن که برای ضبط مکالمه با گوشی pda2k فقط کافیه کلید ضبط صدا رو نگه داریم;) که فقط صدای خودمون پر میشه یعنی یک طرفه
-----------
اما اگه با گرفتن کلیر سبز (Talk) بلندگو رو فعال کنیم چون صدای اون طرف هم به میکروفن میرسه با صدای کم پر میکنه که اصلا به درد نمیخوره:wacko:
یه برنامه هم به نام ProTone.Voice.Recorder.v2.07.All داده بودن که نوشته بود صدای مکالمه رو پر میکنه
من که هر چی دستکاریش کردم فقط صدا یک طرفه پر میکرد اونم صدای خودم رو فقط:lol:
-----------------
میخواستم ببینم برنامه ای که صدا رو 2 طرفه به صورت خوب پر کنه مثل نوکیا وجود داره برای pda2k ؟ اگه داره لینکش رو لطف کنید:blush:
هنوز کسی برنامه ای پیدا نکرده که مثل Spy call توی نوکیا واسه آی میت کار کنه ؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آیا برنامه ای هست که بشه با اون واسه عکس ها رمز گذاشت ؟
البطه یه برنامه معرفی شده بود که واسه فایل ها و پوشه ها میشد رمز گذاشت اما خیلی سخت بود;)

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلام :rolleyes:
overload جان کجایی دوستمون که گفت تو باید ورژن جدید عربی رو لینک کنی اینجا
آخه میخوام ورژن pda2k_arabic_14000_169_11200 که خرابه روی گوشی من:( انگلیسیش رو نصب نکنم و ورژن جدید عربی رو نصب کنم:blush:
فکر نکنم نیاز به لینک خاصی باشه اگه به سایت www.clubimate.com بری می تونی اخرین version عربی یا انگلیسی rom رو download کنی.
;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یه برنامه ساده برای کم و زیاد کردن سرعت سی پی یو
مشاهده پیوست Xpuscalar400.zip
:happy:
اساتید محترم بگن که آیا اگه سرعت سی پی یو رو در پایین ترین حد بیاریم .. موقعی که با گوشی کار نمیکنیم و صفجه lcd خاموشه آیا مصرف باطری به همون اندازه کم میشه ؟:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از tamoochin :
فکر نکنم نیاز به لینک خاصی باشه اگه به سایت www.clubimate.com بری می تونی اخرین version عربی یا انگلیسی rom رو download کنی.
;)
نه نمیتونم آخه اونجا مثل یکی از دوستان به مشکل بر میخورم اونم این هست که از من imel میخواد که رجیستر کنه اما هیچی پیش نمیاد
واسه اینه که خواهش لینک کردم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یه سوال دارم اونم این هست که کاربرد کلید های i-mate pda2k چند کاره ها
مثل : موقه ای که حرف میزنیم کلید سبز رو بگیریم load speaker میاد
یا کد هایی که توی گوشی کار برد داره مثل #06#* که imel میاره
رو کسی کامل بلده ؟ که دیگه چه کلید هایی چه کارایی میکنه آخه خیلی باحاله;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از mehdi_ms :
شمابهتره براي دانلود رام از سرور سايتxda كمك بگيري
از لينك زير اخرين رام هاي ارايه شده رو ميتوني بگري
رام براي پي دي اي 2 كي
برای لینک ممنونم اما مثل اینکه آخرین ورژن عربی همون I-MateWWE OP ID 1.40.00 1.40.169 1.12.00 بود و
انگلیسیش
I-MateWWE CDL__001 1.40.00 1.40.176 1.12.00
هست:blush:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
من كه همون اول به شما گفتم كه هنوز ورژن جديد عربي معرفي نشده

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی شماره سریال دیکشنری Oxford desk dictionary and thesaurus V.1 داره؟
ممنون میشم زحمتش رو بکشید.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از arashfarrokhi :
دوستان کسی شماره سریال دیکشنری Oxford desk dictionary and thesaurus V.1 داره؟
ممنون میشم زحمتش رو بکشید.
اینم سریال نامبر
63441245 :S/N

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تموچین، مهدی اول از پاسخ هاتون تشکر کنم.
بعد هم بروبچ:
یه روش خدا پیداکردم برای حل مشکل حجیم شدن دایرکتوریه ویندوز:

برنامهMemMaid v.1.5
که معرفی کردم ،الیوم در حکم واجب شرعی ست.برنامه رو نصب کنید و جدا از تمام امکانات مثل:
.امکان پاک کردن نوتیفیکشین های اضافی، دیدن تمام نوتیفای های در صف
.پاک کردن رجستری های مرده ، بردن فولدر آی ای به روی کارت خارجی(به درد کسی که به نت وصل می شه می خوره)
.مموری توییک اش ، این امکان رو می ده که با بزرگ کردن فولدر کیش، کلی ببرید رو پرفورمنس دستگاه.
..امکان آگاهی از تمام برنامه های که در ابتدای روشن شدن دستگاه اجرا می شن.جدا کردن برنامه های اجرا شده و به هم زدن ترتیب اجرا شان.مثلاً من تا مدت ها فکر می کردم که او ای ام کاستومایزیشن یه چیز زائده، و مثل ام ام اس کامپوزر می خواستم از شرش راحت شم، تا این برنامه حسابی شرمنده مون کرد!
.نشان دادن تمام مموری های ذخیره سازی:فلش ، اکسترنال ، مین مموری: باعث می شه که شما حسابی برید و حال کنید، کاری که من قبلش با ذلت هر چه تمام تر با فرمان رایت کلیک رسکو انجام می دادم.کل دستگاه رو مثل درخت حافظه ایکس پی نشون می ده.حرف نداره.
.لیست کاملی از برنامه هایی که الان تو حافظه هستن

اما این دلیل این پست نیست.اول خواستم از ظاهرش که حسابی امروزی و مخصوص موبایل های با گرافیک کیو وی جی ای به بالا طراحی شده بگم. ماشالاه به چشم هم شیره مستخدمه مامانی (ببخشید ، ظاهر الصلاحی) ست!

بعد یه امکان خفنی من امروز توش کشف کردم.یادتونه نوشتم یه برنامه هست که باعث می شه حافظه کلی اشغال بشه و حتی با فرمان انتقال به کارت مموری اکسترنال هم چیزی حل نشد؟خوب در زبونه سوم از سمت چپ، تو این برنامه در بالا ی صفحه شما چیزی دارید به اسم
Memory Tweaks
DLL Manager
روی دومی کلیک کنید(خودتون تا به حال حدس زدید قراره چی کار کنه)، بعد اوکی کنید و بهش اجازه بدید دستگاه رو سافت ریست کنه.

این برنامه دفعه بعد که اجرا شه، یک آنالیز از کل دی ال ال ها(یا همون فایل های کمک-اجرایی ویندوز و برنامه های تحت اجراش) می ده که مثلا اگه سیاه نشون بده یعنی از نظر برنامه خیلی فرق نداره این فایل ها جابجاشن یا نه.اگه سبز باشه یعنی اوکیه و می شه بردشون جای دیگه .نهایتاً اگه زرد بود، یعنی نظر برنامه اینه که شاید بهتر باشه فایل ها همون جا بمونن.اما خود برنامه هم گفته حتی اگر زرد بود، شما تعلل نکنید.می تونید ببرید اش تو حافظه دیگه ای و بعد چک کنید که آیا دستگاه درست کار می کنه یانه.این جوری من رو دستگاهم ،بدون افت قابل مشاهده ای در سرعت، شیرین 5.7 مگ از استورج مموری ام رو به کارت فلش منتقل کردم!باروتون می شه ، یعنی جایی از مموری که برای پروگرم عدد 16رو نشون می داد ، حالا 10 شده!!! بی نظیره.
فقط یه چیز رو خوب به خاطر بسپرید، من که خودم تصمیم گرفتم تمام فایل های دی ال ال رو منتقل کنم رو فلش،بعد هر کدوم بعدا ادا در آورد و نشد که کار کنه رو برگردونم سرجاش.اما اگه می خواید محتاط باشید، بردارید هر فایل دی ال ال که لیست می کنه رو روش کلیک کنید، بعد می تونید ، از این طریق متوجه شید که مربوط به کدوم برنامه است.مثلا من تمام دی ال ال های وی بی رو منتقل کردم، نمی دونید چه حالی داد.
نکته آخر اینکه این برنامه تو قسمت ری موو هیچ دخالتی نداره ، پس حتماً قبل از ری موو کردن، فایل های آشغال برنامه رو برگردونید بهش تا ری موو اش گیج نزنه!

موفق باشید.
یک نکته: اگر مثل من یکی دو برنامه دارید که از روی فولدر مای داکیومنت اجرا می شه،این رو امتحان کنید، برید کل فودر رو موی کنید رو کارت اکسترنال،اگه کار کرد و ایراد نگرفت،کافیه که شورت کات هاشو دستی عوض کنید.باز یادتون باشه اگه ری موو داره، وقت ری موو اش فایل رو برگردونید سر جای اصلی ش.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آرش این رو من از ای میول پیدا کردم.غلط نکنم یه بار خودم نصب اش کردم و کار هم می کنه.ببیین نشون به همون نشون که برنامه خودشو تو مین مموری نصب می کنه و کلی جا می گیره نه؟

به هر حال نصب اش کن ببین چطوره.
تو فایل توضیح ش هم بخون چون نوشته بود:
باید فایل رو با فایل اصلی به شرطی که برنامه در حال اجرا نباشه روی پی پی سی عوض کنید و بعد برنامه رو اجرا کنیدو رجیستر کنید.اگرچه یه صفحه اینفو می یاد ولی شما کنسل کنید.

اگر کار کرد برای بقیه هم اینجا بنویس

کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/OxfordDDT.zip
موفق باشی

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اين برنامه مخصوص بلوتوسه(مثل اينكه ميتونه بدون اجازه فايل بفرسته:blink: :blink: :blink: )
البته من هنوز فرصت تستشو پيدا نكردم و متاسفانه كركشو هم همينطور:( :(
دوستان اگر تونستند زحمت كركشو بكشند(درضمن اين برنامه براي هم نوع موبايل قابل دسترسه)
وارد سايت كه شديد نوع گوشيتون رو مشخص كنيد وبعد برنامه رو دانلود كنيد
Today, with MobiLuck you can already:

Detect all nearby Bluetooth devices. Your cell phone rings or vibrates when it finds one.
Send messages and photos for free to friends or strangers with no need of their phone numbers.
Hear when you receive a Bluetooth message and reply to the sender!
Send your profile and receive profiles from other MobiLuckers including their photo.

SendPPC.jpg

Your cell phone rings or vibrates when it finds a new one in a 20 meters range
Send MobiLuck to other people so you'll meet more and more MobiLuckers.
سايت برنامه
كرك برنامه سيمباينش گير مياد ولي از ويندوز موبايلش خبري نيست

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اقا وقتي اين برنامه رو ديدم كفم بريد:wacko:
اينم برنامه مخصوص اوناي كه مثل من معمارند(از اسمش هم معلومه كه به چه دردي ميخوره)اما مثل اينكه فقط يه خرده قيمتش بالاست تفلكي(پاتون995$ اب ميخوره)راحت يه ميليونه ديگه:blink: :blink: :wacko: :wacko:

pcce_screen_wince_PDA.jpg

اما مثل اينكه با يه دستگاه خاص كه به سيستم بلوتوس مجهزه كار ميگنه:p ;)

sm_main_tablets.jpg

PowerCAD® SiteMaster™ 2 is the second generation of the world's fastest, easiest and most powerful automated software system which lets anyone create professional, AutoCAD®-compatible floor plans, inspection drawings and area calculations at "the speed of light" - anytime and anywhere using a handheld laser and any Windows® desktop, tablet or mobile/wireless computing system.

:lol: خود برنامه 30 روزست وحجمش هم 18 مگي ميشه
:lol: ;) :blink: اگر كسي از اين پولا داشت و اونو خريد(بده ما هم يه دور باهاش بزنيم)
به هر حال اينم سايت برنامه
موفق باشيد;)

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
اقا وقتي اين برنامه رو ديدم كفم بريد:wacko:
اينم برنامه مخصوص اوناي كه مثل من معمارند(از اسمش هم معلومه كه به چه دردي ميخوره)اما مثل اينكه فقط يه خرده قيمتش بالاست تفلكي(پاتون995$ اب ميخوره)راحت يه ميليونه ديگه:blink: :blink: :wacko: :wacko:

pcce_screen_wince_PDA.jpg

اما مثل اينكه با يه دستگاه خاص كه به سيستم بلوتوس مجهزه كار ميگنه:p ;)

sm_main_tablets.jpg

PowerCAD® SiteMaster™ 2 is the second generation of the world's fastest, easiest and most powerful automated software system which lets anyone create professional, AutoCAD®-compatible floor plans, inspection drawings and area calculations at "the speed of light" - anytime and anywhere using a handheld laser and any Windows® desktop, tablet or mobile/wireless computing system.

:lol: خود برنامه 30 روزست وحجمش هم 18 مگي ميشه
:lol: ;) :blink: اگر كسي از اين پولا داشت و اونو خريد(بده ما هم يه دور باهاش بزنيم)
به هر حال اينم سايت برنامه
موفق باشيد;)

آقا من يه ورژن از اين برنامه powercad با كركش تو يه سي دي دارم.
ميخواي آدرستو بده كركشو برات ميل كنم.
ايني كه ميگم 15 مگ خودشه و 860 kb هم كركش.
كركش سه تا فايل dll كه بايد تو شاخه نصب شده كپي كنين.
تميز كار ميكنه. اينو يكي از دوستام تو يه cd از پايتخت خريده بوده. حالا بگين به چه قيمتي، پنجاه هزار تومن ناقابل بهش انداختن. :blink:

بالا