• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
دست شما درد نكنه (كرك قديميشو دارم) اگر براي دوستان مهندسمون اپلود كنيد بد نيست
)مسله سر كرك نيست بلكه سر دستگاه جانبي كه كار ادمو خيلي راحت مكنه(گروني برنامه هم به همين دليله)
sm_main_pointer.jpg

از فناوري ليز براي اندازه گيري استفاده ميكنه
موفق باشي

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
كسي كرك براي Klimist registery editor داره؟
با تشكر از همه دوستاني كه اينجا پست مينويسند.
:blush:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
در جواب دوستمون بهروز خان(وديگر دوستان)
من ميخواستم ليستي از برنامه هاي موجود در دو سروري كه بعنوان امضا مشاهده ميكنيد تهيه كنم(ولي ماشالا اينقدر برنامه هست كه فكر ميكنم اگه بخوام همشون رو اسم ببرم 3 _4 صفحه اي بشه:blink: :wacko:
تقريبا هر برنامه اي رو كه بخواهيد ميتونيد پيدا كنيد:D
پس اول ببنيد برنامتون رو پيدا ميكنيد (اگه نشد اونوقت پست بزنيد)
اينم براي دوست عزيز كه نخواد دنبال برنامه ريجستري بگرده(متاسفانه فرم در نشون دادن ادرس مشكل داره كه البته خيلي مهم نيست)
کد:
ftp://pdadown:[email protected]/soft/System_tools/Kilmist_RegEdit/
موفق باشيد
ftp://pdadown:[email protected]/soft/System_tools/Kilmist_RegEdit/Kilmist_RegEdit.exe
ftp://pdadown:[email protected]/soft/System_tools/Kilmist_RegEdit/_RegEdit.zip

parse1

Registered User
لایک‌ها
0
میشه بگید این smart explorer رو چه جوری باید نصب کنم ؟
چون 3 تا فایل توی شاخش هست که یکیش پسوند 001 داره یکی 002 و اون یکی xml
؟؟؟/

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از mmhmt :
زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.

سلام
من اينكار را كردم ولي عجيبه كه هر سه فايل بعد از تبديل به rar و سپس extract كردن يك فايل با نام يكسان و حجم يكسان دارند!بعبارتي هر سه فايل يكي است:blink:

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من برنامه Finger Clix را واسه jasjar ميخوام از دوستان عزيز اگر كسي كرك و برنامه داره راهنمائي كنه ممنون ميشم

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اول كه برنامه براي همه پاكت پي سي ها يكيه(نه فقط جسجار)
دوم اينكه كرك نيست وخود برنامه هست به صورت فول(البته به صورت فايل كب)

فایل های ضمیمه

• PPC_ARM.zip
    304.3 KB · نمایش ها: 106

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
به نقل از mmhmt :
زیاد مشکل نیست.
این سه تا فایل رو دانلود کن بعد پسوند همشون رو به rar عوض کن.
بعد با winrar یکی از فایل ها رو باز کن و در یک فولدر کپی کن.
تا اینجا فایل کرک رو داری بعدش باید این فایل رو توی فولدری که توی پی پی سی برنامه world mate رو نصب کردهای کپی کنی.
جه طوری میشه پسوند عوض کرد:blush:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
در منوي
tools==>folder options==>view==>hide extensions for known file
باييد تيكش رو برداري(بعد فايلت رو رينيم ميكني ويادت باشه كه پسوندش رو عوض كني)
مثلا
pocketpc.pdf===.pocket pc.rar

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdi_ms :
اول كه برنامه براي همه پاكت پي سي ها يكيه(نه فقط جسجار)
دوم اينكه كرك نيست وخود برنامه هست به صورت فول(البته به صورت فايل كب)

با تشكر اين فايل دانلود نميشه بر روي جاسجار امكان داره راهنمائي كني
ممنون از شما

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید خودم از بس که ما هر وقت درخواست کرکی می کنیم ، کرک بارون می شیم ، گشتیم و چیزی که چند وقت پیش اینجا در خواست کرده بودیم رو پیداکردیم.

این برنامه توپ ، یه چیزی مثل تم جنریتوره، فقط برای عوض کردن صفحه شماره گیر موبایل ست.(در صفحات اولیه فروم فقط اسمی ازش هست و لینک دانلود به نسخه دمو ش بود که اصلا به درد نمی خورد)

من خودم یه صفحه ساختم براتون می ذارم اینجا .

بعد هم یادتون باشه باید این برنامه پی کی اینستالر رو حتما رو پی پی سی نصب کنین تا بتونین اسکین شماره گیر رو عوض کنین ها.من که با ویندوز 2003 اس ای استفاده کردم کار کرده.نترسید هیچ تغییری در موبایل بوجود نمی آد.به تضمین من نصب کنید.

بعد یه ذره که باش کار کنین ، دستتون می آد که مثلا رنگ عکس پس زمینه باید چقدر کنتراست و از این حرف ها داشته باشه.

پی کی اینستالر

فایل کرک نرم افزار پی سی ، که باید اون رو جایگزین فایل هم نامش تو فولدری که برنامه می سازه کنین.
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/skin.rar

اینم خود برنامه که باید از سایت اش بگیرید.

به زودی اسکین و تم های خودساخته! ام رو اینجا برای استفاده عموم منتشر خواهم کرد!!!

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
آقا اگه ميشه يه نفر سريال برنامه spb pocket plus رو به من بده.سريال قبلي كار نميكنهههههه.
مرسي.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mehdi_ms :
حالا كه صحبت از اين برنامه شد
ميخواستم يكي از ويژگي هاي اين برنامه رو توضيح بدم(حتما تا حا پيش امده كه بعد از نصب يه برنامه ديگه پاكت پيسيتون درست كار نكنه)
برنامه اس پي بي اين ويژگي رو داره ولي متونيد اين ويژگي رو بدون اين برنامه هم ايجاد كنيد

safemode1.0.jpg

بااين برنامه ميتونيد حالت سيف مود رو به دستگاهتون اضافه كنيد
دانلود

اينم سريال برنامه كه خواسته بوديد
Spb Pocket Plus 3.0.0===>30372645

آقا مرسي .كمك بزرگي كردي.

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
حالا كه صحبت از اين برنامه شد
ميخواستم يكي از ويژگي هاي اين برنامه رو توضيح بدم(حتما تا حا پيش امده كه بعد از نصب يه برنامه ديگه پاكت پيسيتون درست كار نكنه)
برنامه اس پي بي اين ويژگي رو داره ولي متونيد اين ويژگي رو بدون اين برنامه هم ايجاد كنيد

safemode1.0.jpg

بااين برنامه ميتونيد حالت سيف مود رو به دستگاهتون اضافه كنيد
دانلود

اينم سريال برنامه كه خواسته بوديد
Spb Pocket Plus 3.0.0===>30372645

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید :

.من تا حالا نشده دستگاهم باطری هاش تموم شه، ولی خیلی دوست دارم بدونم ، وقتی هر دو باطری خالی شد، چه اتفاقی می افته.منظورم اینه که کدوم بخش از اطلاعات شما می پره.آیا به آخرین باری که ویندوز را باز کردید ، به بعد، تمام برنامه ها که ذخیره نشده اند، از دست می رن؟

.می خواستم بدونم که آیا ریختن رام جدید رو دستگاه، رام قبلی رو جایگزین می کنه؟منظورم اینه که اگه هارد ریست کنید ، کدوم رام رو نصب می کنه رام اریژینال رو یا رام آپ دیت رو؟

.ویندوز موبایل 5 ، سیستم بک آپ گیری اش چطوریه؟ منظورم اینه که از چه چیز هایی دیگه بک آپ می گیره؟

.کسی راه حلی برای مشکلی که قبلا هم مطرح کردم نداره: ببینید من دوباره به یه برنامه سمج برخورد کردم که از قضا فوق العاده کاربردی هم هست.برنامه دارای یک ادیتور هست و یک عالمه کتاب .البته مثل این که همشون با یک فایل کرک می شن.اما هرچه کنید، حتی اگه وقت نصب ، اس دی رو انتخاب کنید و یا در رجستری تغییر بدید، نصاب بی توجه به انتخاب شما در مین مموری نصب می کنه.فکر کنم اشکال نرم افزار باشه که یه کم قدیمیه.من یه میل برای شرکت شون زدم.تا اونا جواب بدن، به نظرتون چه کنم؟متاسفانه برنامه اگه فایل هاش دستکاری شن یعنی جابجا شن ، کار نمی کنه ،یعنی ادیتور بالا می آد ولی می گه اینفوی کتاب ها در مموری کاردی هست که الان موجود نیست.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از king_dani :
اساتید خودم از بس که ما هر وقت درخواست کرکی می کنیم ، کرک بارون می شیم ، گشتیم و چیزی که چند وقت پیش اینجا در خواست کرده بودیم رو پیداکردیم.

این برنامه توپ ، یه چیزی مثل تم جنریتوره، فقط برای عوض کردن صفحه شماره گیر موبایل ست.(در صفحات اولیه فروم فقط اسمی ازش هست و لینک دانلود به نسخه دمو ش بود که اصلا به درد نمی خورد)

من خودم یه صفحه ساختم براتون می ذارم اینجا .

بعد هم یادتون باشه باید این برنامه پی کی اینستالر رو حتما رو پی پی سی نصب کنین تا بتونین اسکین شماره گیر رو عوض کنین ها.من که با ویندوز 2003 اس ای استفاده کردم کار کرده.نترسید هیچ تغییری در موبایل بوجود نمی آد.به تضمین من نصب کنید.

بعد یه ذره که باش کار کنین ، دستتون می آد که مثلا رنگ عکس پس زمینه باید چقدر کنتراست و از این حرف ها داشته باشه.

پی کی اینستالر

فایل کرک نرم افزار پی سی ، که باید اون رو جایگزین فایل هم نامش تو فولدری که برنامه می سازه کنین.
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/skin.rar

اینم خود برنامه که باید از سایت اش بگیرید.

به زودی اسکین و تم های خودساخته! ام رو اینجا برای استفاده عموم منتشر خواهم کرد!!!
سلام
ممنون از برنامه خوبی که گذاشتی اینجا
اما من یک مشکل دارم اونم این هست که فایلی رو که با پسوند psk به دست میارم نمی دونم کجای موبایلم باید اضاف کنم که اسکین شماره گیر عوض بشه
ممنون میشم ... :happy: اگه راهنماییم کنید

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اساتید :

.من تا حالا نشده دستگاهم باطری هاش تموم شه، ولی خیلی دوست دارم بدونم ، وقتی هر دو باطری خالی شد، چه اتفاقی می افته.منظورم اینه که کدوم بخش از اطلاعات شما می پره.آیا به آخرین باری که ویندوز را باز کردید ، به بعد، تمام برنامه ها که ذخیره نشده اند، از دست می رن؟

.می خواستم بدونم که آیا ریختن رام جدید رو دستگاه، رام قبلی رو جایگزین می کنه؟منظورم اینه که اگه هارد ریست کنید ، کدوم رام رو نصب می کنه رام اریژینال رو یا رام آپ دیت رو؟

.ویندوز موبایل 5 ، سیستم بک آپ گیری اش چطوریه؟ منظورم اینه که از چه چیز هایی دیگه بک آپ می گیره؟

.کسی راه حلی برای مشکلی که قبلا هم مطرح کردم نداره: ببینید من دوباره به یه برنامه سمج برخورد کردم که از قضا فوق العاده کاربردی هم هست.برنامه دارای یک ادیتور هست و یک عالمه کتاب .البته مثل این که همشون با یک فایل کرک می شن.اما هرچه کنید، حتی اگه وقت نصب ، اس دی رو انتخاب کنید و یا در رجستری تغییر بدید، نصاب بی توجه به انتخاب شما در مین مموری نصب می کنه.فکر کنم اشکال نرم افزار باشه که یه کم قدیمیه.من یه میل برای شرکت شون زدم.تا اونا جواب بدن، به نظرتون چه کنم؟متاسفانه برنامه اگه فایل هاش دستکاری شن یعنی جابجا شن ، کار نمی کنه ،یعنی ادیتور بالا می آد ولی می گه اینفوی کتاب ها در مموری کاردی هست که الان موجود نیست.

سلام خدمت دكتر دانيال عزيز:D
خب در مورد سوال اولتون(وقتي دستگاهتون رو مي خريد باطري اون رو دستگاه نيست و مسلما باطري بكابتون هم تموم شده:blink: پس تا حالا اين اتفاق براتون افتاده(ميدونيد كه حافظه داخلي يا بهتر بگم همون رم دستگاهتون مثل رم كامپوتر ميمونه كه با هر بار قطع شدن برق تمام اطلاعاتش پاك ميشن)
پس يادتون مي ياد كه وقتي دستگاهتون روي خريد اول روش ويندوز نصب كرديد(تا بتونيد باهاش كار كنيد)پس اگه هر دو باطريتون تمو بشه مثل اين ميونه كه هارد ريست كرده باشيد(تمامي اطلاعات ذخيره شده در حافظه رم از بين ميرن)
ولي موضوع براي رام فرق ميكنه(اين حافظه به برق احتياجي نداره)مثل مموري كارتون
اين حافظه از سه قسمت تشكيل شده
اولي كه همون قسمت راديوي دستگاهه
دوم قسمت مربوط به ce يا همون اطلاعات دستگاه و ويندوز ميشه
و اما سومين قسمت كه حافظهex كه مربوط به برنامه هاي جانبي ويندوزه(ياد اوري مي كنم كه اين قسمت خودتون هم ميتونيد بسازيد كه با هر بار هارد ريست كردن برنامه هاي دلخواه شما نصب شه)البته يه خورده تخصصي و به دوستان توصيه نميشه
همونطور كه گفتم اين قسمت با برق كار نمكنه پس اگر قبلا رام دستاهگاتون رو اپديت كرده باشيد(همون رام اپديت نصب ميشه)
دكتر خودتون بهتر از من ميد ونيد كه با برنامه اسپريت بكاب از هر قسمت دستگاهتون كه بخواين مي تونيد بكاب بگريد(فكر نمكنم ويندوز موبايل 5 تا اين قدر امكانات براي اين بخش در نظر گرفته باشه)البته اين سوال رو بايد دوستاني كه ويندوز موبايل 5 دارن جواب بدن(تا اونجايي كه من ميدونم تنها برنامه مفيد كه به اين ويندوز جديد اضا فه شده همون ماكروسافت ويز كمنده

و اما سوال سومتون(جوابي درستي براش ندارم)ولي فكر كنم همون طور كه قبلا گفتم به يه سري از اطلاعات ويندوز براي اجرا شدن نياز داره(منظورم همون فايل هاي دي ال ال يا...
خيلي از برنامه ها هستند كه اين خاصيت رو دارن
مثل همين برنامه سيف مود يا برنامه نايس استار يا خيلي ديگه
پس خيلي بهش گير نديد
بخشيد اطلاعات من در همين قدر بود(اگر اشكالي هست دوستان تصحيح كنن)
موفق باشي:lol:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از imate_pda2k :
سلام
ممنون از برنامه خوبی که گذاشتی اینجا
اما من یک مشکل دارم اونم این هست که فایلی رو که با پسوند psk به دست میارم نمی دونم کجای موبایلم باید اضاف کنم که اسکین شماره گیر عوض بشه
ممنون میشم ... :happy: اگه راهنماییم کنید
به احتمال زياد بايد دايركتوري ويندوز باشه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از mehdi_ms :
به احتمال زياد بايد دايركتوري ويندوز باشه
نه اونجا رو امتحان کردم جوابم کرد یعنی هیچی پیش نیومد
اجراش هم میکنم میگه
Warning
error extracting pskfile!
:(

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
به نقل از tamoochin :
سلام
من اينكار را كردم ولي عجيبه كه هر سه فايل بعد از تبديل به rar و سپس extract كردن يك فايل با نام يكسان و حجم يكسان دارند!بعبارتي هر سه فايل يكي است:blink:
شرمنده از اینکه دیر جواب دادم
در مورد crack برنامه world mate 2006 مثل اینکه مشکل از کار کردن با برنامه winrar هستش.
به طور کلی در مورد فایل های rar با winrar وقتی که چند تکه هستند کافی یکی از این چندین فایل رو باز کنید و سپس در داخل پنجره winrar هرچی رو که موجود می باشد(منظور فایل ها می باشد ) در یک جایی کپی کنید و با این کار خود برنامه winrar به طور اتوماتیک اطلاعات مورد نیاز رو از فایل های دیگر کپی می کند.
در نهایت یک فایل با پسوند exe دارید که اونو باید تو همان فولدری که world mate رو نصب کردید کپی کنید و در هنگام کپی وقتی می پرسه overwrite کنم yes رو بزنید.
:happy:

بالا