به نقل از king_dani :
اساتید :
.من تا حالا نشده دستگاهم باطری هاش تموم شه، ولی خیلی دوست دارم بدونم ، وقتی هر دو باطری خالی شد، چه اتفاقی می افته.منظورم اینه که کدوم بخش از اطلاعات شما می پره.آیا به آخرین باری که ویندوز را باز کردید ، به بعد، تمام برنامه ها که ذخیره نشده اند، از دست می رن؟
.می خواستم بدونم که آیا ریختن رام جدید رو دستگاه، رام قبلی رو جایگزین می کنه؟منظورم اینه که اگه هارد ریست کنید ، کدوم رام رو نصب می کنه رام اریژینال رو یا رام آپ دیت رو؟
.ویندوز موبایل 5 ، سیستم بک آپ گیری اش چطوریه؟ منظورم اینه که از چه چیز هایی دیگه بک آپ می گیره؟
.کسی راه حلی برای مشکلی که قبلا هم مطرح کردم نداره: ببینید من دوباره به یه برنامه سمج برخورد کردم که از قضا فوق العاده کاربردی هم هست.برنامه دارای یک ادیتور هست و یک عالمه کتاب .البته مثل این که همشون با یک فایل کرک می شن.اما هرچه کنید، حتی اگه وقت نصب ، اس دی رو انتخاب کنید و یا در رجستری تغییر بدید، نصاب بی توجه به انتخاب شما در مین مموری نصب می کنه.فکر کنم اشکال نرم افزار باشه که یه کم قدیمیه.من یه میل برای شرکت شون زدم.تا اونا جواب بدن، به نظرتون چه کنم؟متاسفانه برنامه اگه فایل هاش دستکاری شن یعنی جابجا شن ، کار نمی کنه ،یعنی ادیتور بالا می آد ولی می گه اینفوی کتاب ها در مموری کاردی هست که الان موجود نیست.
خب در مورد سوال اولتون(وقتي دستگاهتون رو مي خريد باطري اون رو دستگاه نيست و مسلما باطري بكابتون هم تموم شده:blink: پس تا حالا اين اتفاق براتون افتاده(ميدونيد كه حافظه داخلي يا بهتر بگم همون رم دستگاهتون مثل رم كامپوتر ميمونه كه با هر بار قطع شدن برق تمام اطلاعاتش پاك ميشن)
پس يادتون مي ياد كه وقتي دستگاهتون روي خريد اول روش ويندوز نصب كرديد(تا بتونيد باهاش كار كنيد)پس اگه هر دو باطريتون تمو بشه مثل اين ميونه كه هارد ريست كرده باشيد(تمامي اطلاعات ذخيره شده در حافظه رم از بين ميرن)
ولي موضوع براي رام فرق ميكنه(اين حافظه به برق احتياجي نداره)مثل مموري كارتون
اين حافظه از سه قسمت تشكيل شده
اولي كه همون قسمت راديوي دستگاهه
دوم قسمت مربوط به ce يا همون اطلاعات دستگاه و ويندوز ميشه
و اما سومين قسمت كه حافظهex كه مربوط به برنامه هاي جانبي ويندوزه(ياد اوري مي كنم كه اين قسمت خودتون هم ميتونيد بسازيد كه با هر بار هارد ريست كردن برنامه هاي دلخواه شما نصب شه)البته يه خورده تخصصي و به دوستان توصيه نميشه
همونطور كه گفتم اين قسمت با برق كار نمكنه پس اگر قبلا رام دستاهگاتون رو اپديت كرده باشيد(همون رام اپديت نصب ميشه)
دكتر خودتون بهتر از من ميد ونيد كه با برنامه اسپريت بكاب از هر قسمت دستگاهتون كه بخواين مي تونيد بكاب بگريد(فكر نمكنم ويندوز موبايل 5 تا اين قدر امكانات براي اين بخش در نظر گرفته باشه)البته اين سوال رو بايد دوستاني كه ويندوز موبايل 5 دارن جواب بدن(تا اونجايي كه من ميدونم تنها برنامه مفيد كه به اين ويندوز جديد اضا فه شده همون ماكروسافت ويز كمنده
و اما سوال سومتون(جوابي درستي براش ندارم)ولي فكر كنم همون طور كه قبلا گفتم به يه سري از اطلاعات ويندوز براي اجرا شدن نياز داره(منظورم همون فايل هاي دي ال ال يا...
خيلي از برنامه ها هستند كه اين خاصيت رو دارن
مثل همين برنامه سيف مود يا برنامه نايس استار يا خيلي ديگه
پس خيلي بهش گير نديد
بخشيد اطلاعات من در همين قدر بود(اگر اشكالي هست دوستان تصحيح كنن)
موفق باشي:lol: