• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اگر کوتاه مدت نمیخوای بزاری و مبلغ بالای 50 تومنه و با 3 ماه یک بار سود گرفتن مشکلی نداری همین فردا صندوق آینده باز کن 23%
بانکش هم شرایط خوبی داره و فعلا ( اینطور که رئیس شعبه یه بانک دیگه گفت ) بزرگترین بانک خصوصی و پنجمین بانک کشور محسوب میشه

آره یه بار تماس گرفتم همینو بهم گفت ! گفت دوره ایه 3 ماه 3 ماه می تونید تمدید کنید درسته ؟!

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
آره یه بار تماس گرفتم همینو بهم گفت ! گفت دوره ایه 3 ماه 3 ماه می تونید تمدید کنید درسته ؟!
نه دوست عزیز من همین هفته باز کردم یک ساله اس

Last edited:
  • Like
Reactions: OVH

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من قبلا پولم تو ملل بود و بردم کاسپین . موسسه خوبی است ولی بهتره بانک ببری و طمع نکنی چون اگه قضیه کاسپین جدی بشه زودتر از همه به 4 تا موسسه مجاز دیگه سرایت خواهد کرد
کاسپین هیچ مشکلی براش پیش نمیاد کارهای انتقال فرشتگان باید انجام بشه این جو و هیاهو هم میخوابه. نه تنها کاسپین که هیچ بانک و موسسه مجوز داری به مشکل نمیخوره

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
کاسپین هیچ مشکلی براش پیش نمیاد کارهای انتقال فرشتگان باید انجام بشه این جو و هیاهو هم میخوابه. نه تنها کاسپین که هیچ بانک و موسسه مجوز داری به مشکل نمیخوره
من هم نگفتم پیش میاد انشالله که نیاد اگه بیاد که اول همه من به فنا رفتم . ولی ما دور هم جمع شدیم برای مشورت و نظر درست دادن و پیش بینی احتمالی وقایع

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ایشالله که کاسپین مشکلی پیش نیاد ولی فعلا از گزینه های سرمایه گذاری خارجه ، طبق تحقیقات من پولتون اگه بین 20 تا 50 ملیونه صندوق آیتده 23 درصد سود سه ماه یکبار بهترینه ، اگه بین 50 تا 100 ملیونه ، روز شمار سرمایه 20 درصد و قوامین هم 20 درصد همون آینده هم که هست، ولی اگه بالا صد ملیونه فعلا بهترین آبشن تجارت شش ماهه 22 درصد هست بعدم همون آینده و اگه موسسه هم میذارید موسسه نور 24 درصد و روزشمار سرمایه 20.5 درصد

• Like
Reactions: OVH

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
اگه بانك مركزي نتونه سرمايه سپرده گذاران كاسپين رو تا سقف 100 ميليون تضمين كنه كه اوضاع خيلي خر تو خر ميشه . ديگه اون موقع حتي به معتبر ترين بانك ها هم نميشه اطميناني داشت . به نظرم كساني كه زير 100 ميليون دارن نبايد نگران از دست رفتن اصل پولشون باشن ولي سود و ... بحثش جداست . به هر حال كسي كه دنبال سود بيشتر هست بايد ريسك بالاتري رو هم متقبل بشه ديگه . همه جاي دنيا همينه .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ایشالله که کاسپین مشکلی پیش نیاد ولی فعلا از گزینه های سرمایه گذاری خارجه ، طبق تحقیقات من پولتون اگه بین 20 تا 50 ملیونه صندوق آیتده 23 درصد سود سه ماه یکبار بهترینه ، اگه بین 50 تا 100 ملیونه ، روز شمار سرمایه 20 درصد و قوامین هم 20 درصد همون آینده هم که هست، ولی اگه بالا صد ملیونه فعلا بهترین آبشن تجارت شش ماهه 22 درصد هست بعدم همون آینده و اگه موسسه هم میذارید موسسه نور 24 درصد و روزشمار سرمایه 20.5 درصد

قوامین روزشمار 20 درصد میده ؟

doctorehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام.
به خودت استرس وارد نکن،درسته که به مشکل خوردن و فعلا پول نمیدن ولی شمایی که زیر 100 میلیون پول داری نباید نگران باشی،در بدترین حالت اوناییی که میلیاردی پول داخلش دارن به مشکل میخورن .
فردا زنگ بزن روابط عمومی بانک مرکزی،اونا بهت میگن که درحال حل مشکل هستن.
فرشتگان درحال انحلال و ادغام با کاسپین هست و فعلا حساباش برای حسابرسی مسدوده.باید دادستانی ادغامش با کاسپین رو تایید کنه.بعد از تایید دادستانی مشکلات حل میشه.
قربونت داداش من هر روز زنگ میزنم بانک مرکزی این که چیزی نیست
تنها چیزی که میگه : نگران نباشین به اصل پولتون میرسین، میگم یعنی سودی در کار نیست!؟ میگه نمیدونیم، میگم اصل پول رو کی بهش دسترسی داریم: میگه نگران نباشین بهتون پرداخت میشه
حالا ممکنه یه سال دو سال سه سال و ...
حساب مدیرای کاسپین بلوکه شده
چندتا از رییس شعب فرار کردن
چی دارین میگین آخه
اون شعبی هم که موندن، پرداختی های مردم رو بین خودشون و آشناهاشون که حساب کت و کلفت دارن تقسیم میکنن

شما کاسپین رو نشون من بده من قانع میشم، تا وقتی فرشتگان هنوز بدهیاش رو نداده و چند تعاونی دیگه، کاسپین تشکیل نخواهد شد
اینو از چندنفر که تو شعب بودن و همچنین نگهبان شعبه پرسیدم
جالبه امروز کلی مامور ریختن در موسسات کاسپین
خیلی چیزا هست که شما خبر ندارین،‌از داغ دل ما خبر ندارین عزیزان

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
کی اینجا صندوق اینده داره هنوز 23 میده؟؟ این ماه چند درصد داد

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
قوامین روزشمار 20 درصد میده ؟
قوامین روزشمار داره 20 درصدو میده ولی به حسابهایی که سال 93 و 94 باز کردن تا اخر امسال هم معتبره این سود 20 درصدبا کف 2 میلیون مسدود.ولی این 20 درصد جدید که باز میکنن حساب 1 سالست نه روزشمار

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
قوامین روزشمار داره 20 درصدو میده ولی به حسابهایی که سال 93 و 94 باز کردن تا اخر امسال هم معتبره این سود 20 درصدبا کف 2 میلیون مسدود.ولی این 20 درصد جدید که باز میکنن حساب 1 سالست نه روزشمار
من این حساب رو دارم ( 20 درصد با دو میل بلوک ) . گفتن تا پایان بهمن همین سودشه .
داداش شما اطلاعی نداری بعدش با چه نرخی تمدید میشه ؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
کسی هست بیشتر از 6 ماه بانک اینده صندوق داشته باشه میخوام بدونم تو این چند ماه گذشته چقدر سود داده هر 3 ماه

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
کسی هست بیشتر از 6 ماه بانک اینده صندوق داشته باشه میخوام بدونم تو این چند ماه گذشته چقدر سود داده هر 3 ماه
من کمتر از 6 ماه از زمان افتتاح صندوقم می گذره اما درخصوص دوره گذشته می تونم بگم که برام همون 23% رو ریختن
صندوق هم فعلا باز هست و درصورت تمایل می تونید افتتاح کنید

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
من کمتر از 6 ماه از زمان افتتاح صندوقم می گذره اما درخصوص دوره گذشته می تونم بگم که برام همون 23% رو ریختن
صندوق هم فعلا باز هست و درصورت تمایل می تونید افتتاح کنید
صندوق رو هم بانك مركزي مث حساب سپرده تضمين ميده؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
صندوق رو هم بانك مركزي مث حساب سپرده تضمين ميده؟
صندوق ضمانتها صریح نوشته سپرده های هر نفردرهر بانک تا سقف صد ملیون ، من قبلا پرسیدم پول تو صندوق بانکا بذارید فقط خود بانک تضمین میکنه نه بانک مرکزی و صندوق ضمانتها ، تا سپرده میتونید با نذرخ خوب باز کنید دنبال صندوق نرید

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
اگه بخوایم ببندیم چند روزه بهمون پولو میدن ایا زیان داره یا چیز خاصی تو قرار داد نوشته چند وقته ؟؟
بله زیان داره ، زودتر از یکسال ببتدی ، اگه صد تومان داری بزار شش ماهه 22 درصد سپرده تجارت بهتره اگه کمتر داری و یکسال با پولش کار نداری و سود سه ماهیکبار براتم مهم نیست بزار صندوق آینده

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
بله زیان داره ، زودتر از یکسال ببتدی ، اگه صد تومان داری بزار شش ماهه 22 درصد سپرده تجارت بهتره اگه کمتر داری و یکسال با پولش کار نداری و سود سه ماهیکبار براتم مهم نیست بزار صندوق آینده
زیانش چقدره زود تر ببندیم

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
من این حساب رو دارم ( 20 درصد با دو میل بلوک ) . گفتن تا پایان بهمن همین سودشه .
داداش شما اطلاعی نداری بعدش با چه نرخی تمدید میشه ؟
فکر کنم 18درصد تمدید شه ولی باید ببینی تا اون موقع بانک مرکزی بازم برای کاهش سود بانک ها فشار میاره یا نه

بالا