بالاخره گارانتی داره یا خیر ؟
خیر عزیز گارانتی هیچ کجا رو نداره..
این گارانتی گارانتی هم که میکنید هیچ ربطی به گارانتی نداره..گوشیهایی که آنلاک هستن و اپراتور نیست رو گارانتی اینتر میگن و بین المللی گارانتی میشن..یعنی اگه مشکلی داشته باشه نمایندگی خدمات سامسونگ قبولشون میکنه..
گوشیهای که روی کارتنشون آرم شرکتی یا نوشته ایی چاپ شده یا پسوند متفرقه ایی دارن مثل fn شامل گارانتی همون اپراتور میشن..و به هیچ وجه شامل خدمات سامسونگ سرویس نمیشن..
محض اطلاع دوستان که بدون دقیقا گارانتی چیه..شما گوشی اصلی بخرید حتما حتما گارانتی داره نگران چیزی نباشید..اما اگه دید مثلا اس6 که g920f هستش به صورت g920i یا g920t بود توی ایران شامل خدمات ساموسنگ سرویس نمیشن..چرا؟ چون اصلا این گوشیهای برای خاورمیانه ساخته نشدن..
این گوشی خیلی بزرگ رو کارتنش چاپ شده برای خاورمیانه..من خودم سرال گوشیهای ساموسنگ رو توی سامانه ثبت میکنم.
گارانتی ما فقط شامل خدمات نرم افزاری و مواردی میشه که مستقیما توسط سامسونگ تایید شده باشه مثل مشکل نوت7 برای تعویض..سایر موارد به لحاظ هزینه شامل تخفیفهایی میشه و همچین قطعات ارجینال به کار برده میشه..
در کل فرق گوشیهای گارانتی اینتر با بقیه گوشیها این هستش که شامل اپراتور خاصی نیست و آنلاک جهانی و نسخه جهانی هستش و برای فلش و سایر موارد مشکلی پیش نمیارن..
من این گوشی رو 100 درصد تو این موارد ضمانت میکنم..پس اینقدر نپرسید گارانتی یا نه..شما مدل پسوندشون رو بخونید میدونید گارانتی اینتر هستش یا نه..