سرمایه شعبه بازار میگفت بالای صد حدود ۲۱ یا ۲۰.۵ میده
ولی رو حرفشون حساب نکردم
دو تا کارمند بودن یکیشون که اصلا خبر نداشت
ولی رو حرفشون حساب نکردم
قوامین بانک خوش حسابی هستش،خدمات خوبی هم دارهدوستان کسی نیست ج مارو بده میگم بانگ قوامین از لحاظ اعتبار چطوریه
دوست عزیز چند بار سوال کردم کسی نیست ج بده خوب دوستانی که اطلاع بیشتر یا سرمایه گذاری کردند تو بانک قوامین ج سوال مارو بدن تا ما هم تصمیمی بگیریم
بانک قوامین از لحاظ اعتبار چطوریه .. ایا این درسته اونایی که اسم بانک رو دارن اعتبار بیشترو امکان برشکستی ندارن تا موسسه ها
درستهسرمایه شعبه بازار میگفت بالای صد حدود ۲۱ یا ۲۰.۵ میده
ولی رو حرفشون حساب نکردم
روز شمار ؟درسته
بالای صد تا دویصد ۲.۰۵ درصد میده بالای دویصد ۲۱ درصد تا پنج میلیارد که ۲۵ درصد میدهد !
Sent from my XT1562 using Tapatalk
بله روزشمارروز شمار ؟
اینترنت بانک و این چیزاش خرابه نمیشه پول زد به راحتی
نور روز شمار 23درصد بالا 150مده 25درصد تا اخر ماه کارت و شتاب وصلموسسه ملل (عسکریه) سپرده یکساله چند درصد میده ؟! نرخ برگشت (برداشت سپرده قبل از سررسید) چقدره؟!
موسسه نور برای بالای 30 میلیون سپرده یکساله چند درصد میده؟! نرخ برگشتش چقدره؟!
ممنون
برو بانک ایران زمین با کف صد هزار روز شمار 18 درصد باز کن همه چی هم دارهدوستان عزیز کمتر از ۱۰ میلیون پول هست که راکد افتاده...
کدوم بانک روزشمار با امکان واریز و برداشت بهتره...
بانک یا موسسه مجاز فرقی نداره ولی عضو شتاب و اینترنت بانک باشه...
چند روز پیش بانک تجارت بودم 6 ماه بالای 50 میلیون 22 درصد باز میکردنکسی اطلاعات دقیق راجب بانک تجارت نداره؟؟؟
بالاي 100 ميليون يا 50 ميليون 22 درصد ميدن؟چند روز پیش بانک تجارت بودم 6 ماه بالای 50 میلیون 22 درصد باز میکردن
نور روز شمار 23درصد بالا 150مده 25درصد تا اخر ماه کارت و شتاب وصل
من توي كاسپين حساب ندارم ولي مطمعنم مشكلشون زود حل ميشه چون مجوز بانك مركزي دارندوستانی که تو کاسپین سپرده دارند شاید این خبر براشون جالب باشه
انتقال تعاونی فرشتگان به کاسپین به خط پایان نزدیک شد
هنوز ** بازی 2 سال پیش کوثر یادمون نرفته . اعتباری بین مردم نداره این موسسه درپیتامروز موسسه اعتباری کوثر بودم 19% روز شمار میدن مبلغ هم اصن فرقی نداره چقد باشه.یه طرح هم بود اگه اشتباه نکنم اسمش صندوق سرمایه بود که گف 21 یا 22 % میدیم(گف تو بورس سهم میشی و از اینجور حرفا).
به من که گفتن بالای 50 تومنبالاي 100 ميليون يا 50 ميليون 22 درصد ميدن؟