عزیز واسه کار نیاز دارم و اینجا زمستون خیلی بدی داره موتور زمستون عملا به دردم نمیخورهمنم هم دانشجو هستم با موتورگازی میرم دانشگاه :/ وقتی با 50 هزار تومن هم میشه موتور خرید چرا 15 میلیون هدر بدی؟!
عزیز واسه کار نیاز دارم و اینجا زمستون خیلی بدی داره موتور زمستون عملا به دردم نمیخورهمنم هم دانشجو هستم با موتورگازی میرم دانشگاه :/ وقتی با 50 هزار تومن هم میشه موتور خرید چرا 15 میلیون هدر بدی؟!
عزیز من قدم بلنده و هیکلم کمی بزرگ تو پی کی نشستم احساس شکستن کردمرنو پی کی بخر 4 میلیون تومنه
داداش پی کی بعید میدونم کسی 4 بدهرنو پی کی بخر 4 میلیون تومنه
سمند مدل 92،91 واقعا میدن 18 تومن؟؟سمندنقره ای مدل85سالم وسرحال دوگانه دستی یکی ازدوستان نمایشگاهی میگفت15-15.5که بنظرم بالاهم میگفت
سمند se خاکستری دوگانه مدل91یا92بود18تومن
سمندتیپ SE رو بله میدن اصلا قیمتش همینه؛سورن ای ال ایکس مشکی مدل93داشبورجدیدبا16هزارکارکردوبیمه فول هم نمایشگاهی بعدازدوسه ماه فروخت28تومنسمند مدل 92،91 واقعا میدن 18 تومن؟
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk 2
الان سمند خیلی بهتر از ۴۰۵ هست ؟؟؟ نمیدونم چرا جدیدا همه دارن از ۴۰۵ اینقد بد میگناز وطنی ها هم بنظرمن بهترین گزینه سمندse هست که صفرش 27 تومنه(من موندم بعضیا با چه انگیزه وتفکری 27تومن پول پای تیبامیدن یا28تومن405میخرن!!!!)
ولی کارکرده شو میتونی زیر20تومن بخری اونم مدل نسبتا بالا حتی91بخری چون بازارش خوب نیست بهرحال صددرصد ازپراید وتیبابهتره
ولی اگه برای شهرمیخوای بنظرم با15تومن پرایدهای جدید روبخر مدل90تا92میدن صندلیهاشون خیلی راحتتراز مدل های قدیمی شده،گیربکسش راحت الحلقوم ترشده،شاسی تقویت شده به هرحال،ای بی اس وایربگ هم دارن مصرف بنزین هم که پایینه خداییش برای داخل شهربهترین گزینه س هزینه نگهداریشم پایینه
والا من موندم الان باچ امیدی از405دفاع میکنن بعضیا درسته تاقبل ازانژکتورشدنش بدک نبود ولی از81به بعدواقعا تعریفی نداره فقط خوش رخه برای اسپرت کردن وگرنه زیرپا افتضاح،استحکامش درمواجه باحتی تصادف خیابانی هم افتضاحه واقعا،ضعف ستونها،ضعف درتصادف ازپشت واقعا ضعیفه چ405 یا پرشیاالان سمند خیلی بهتر از ۴۰۵ هست ؟؟؟ نمیدونم چرا جدیدا همه دارن از ۴۰۵ اینقد بد میگن
اخه خداییش بجز ی سری امکانات کوچیک موتورشون چقد فرق داره ن فقط سمند پرشیا هم همینطور
تاپیک قدیمی آپ نکن تا الان حتما یه کاری کردهبرو سراغ این :general105:
https://www.shahremashin.com/ad/2051236/