• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهی برای تشکیل سابقه بیمه تامین اجتماعی ؟

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
سلام

34 سال سن دارم و هیچوقت به فکر بیمه نبودم اما الان متوجه شدم در این کشور خراب شده بیمه تامین اجتماعی جزء واجبات هستش

با توجه به اینکه هر فرد باید 30 سال سابقه بیمه داشته باشه تا شامل بازنشستگی بشه آیا راهی وجود داره که بشه سابقه حداقل 10 ساله جور کرد ؟
لااقل میتونم از بخش درمانی آن استفاده کنم و ظاهرا هزینه های درمانی رو به صورت چشم گیری کاهش میده
تمام این سال ها بدون بیمه کار کردم

اگر تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
اشتباه محضه که بری دنباله تامین اجتماعی --
شما یه بیمه سلامت رایگان بگیر در کنارش هم یه بیمه عمر برو باز کن بعد از 10 یا 20 یا 30 یا هر چند سالی میتونی خودتو بازنشست کنی و خیلی خیلی بیشتر از حقوق تامین اجتماعی گیرت میاد

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
اشتباه محضه که بری دنباله تامین اجتماعی --
شما یه بیمه سلامت رایگان بگیر در کنارش هم یه بیمه عمر برو باز کن بعد از 10 یا 20 یا 30 یا هر چند سالی میتونی خودتو بازنشست کنی و خیلی خیلی بیشتر از حقوق تامین اجتماعی گیرت میاد
بیمه عمر کدوم شرکت بیمه بهتره ؟ بعد از بازنشستگی پولی که میدن هر سال افزایش پیدا میکنه ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه عمر کدوم شرکت بیمه بهتره ؟ بعد از بازنشستگی پولی که میدن هر سال افزایش پیدا میکنه ؟
بهترین وجود نداره بلکه شماباید با توجه به نیاز و تمایل و اعتمادتون به شرکت خاص،انتخاب کنین
در انتخاب هم باید به سطح توانگری،امار رضایت مشتری،سهامداران ،ظرفیت مجاز پذیرش ریسک توجه کرد؛
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

https://forum.persiantools.com/thre...عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

مستمری به انتخاب میتونه ثابت یا افزایشی هم باشه

Sent from my MI 5 using Tapatalk

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
یک نکته رو توجه کنید !
در صورتی شامل مستمری افزایشی خواهید بود که
پرداختتون هم افزایشی باشه
و نکته قابل تامل اینه که این مقدار افزایش رو خودتون میتونید به دلخواه تعیین کنید .
من خودم بیمه عمر پاسارگاد انتخاب کردم ولی یادم نیست چند درصد افزایش خواسته بودم
حق بیمه سال اولم ماهی 25 هزار بود . امسال که سال چهارم باشه دارم ماهی 48 میدم

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
حداقل تا چند سال باید پرداخت کنید ؟ پرداخت مستمری چه جوری حساب میکنن اخرش ؟

یک نکته رو توجه کنید !
در صورتی شامل مستمری افزایشی خواهید بود که
پرداختتون هم افزایشی باشه
و نکته قابل تامل اینه که این مقدار افزایش رو خودتون میتونید به دلخواه تعیین کنید .
من خودم بیمه عمر پاسارگاد انتخاب کردم ولی یادم نیست چند درصد افزایش خواسته بودم
حق بیمه سال اولم ماهی 25 هزار بود . امسال که سال چهارم باشه دارم ماهی 48 میدم

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
حداقل تا چند سال باید پرداخت کنید ؟ پرداخت مستمری چه جوری حساب میکنن اخرش ؟
فکر میکنم حداقلش 5 ساله هست تا 30 سال هم میتونید انتخاب کنید
(طبیعاتا هرچی طولانی تر باشه در اخر مبلغ کلان تر میشه ، به دلیل اینکه بیمه های عمر موظف هستند که سود مشارکت بین بیمه گذاران تقسیم کنند و هرچه مبلغ پرداختی شما بیشتر میشه به طبع سود مشارکت بیشتری هم دریافت میکنید .) به طور ساده تر و امیانه بخوام بگم
میتونم از کلمه سود تصاعدی استفاده کنم

حداقل مبلغ پرداختی ماهانه هم 20 هزار تومنه

جدول پرداخت مستمری هر بیمه فکر میکنم توی سایتش هست
در مجموع اینطور که من حساب کردم توی همون رنج سود بانکی و حتی مقداری هم کمتره ارزش افزوده اینکار

منتها دو پوینت مثبت داره
1- دفترچه اقساطی که شما رو ملزم میکنه به پس انداز یه مبلغی ( خود ادم همیشه به پس انداز هاش ناخونک میزنه و اینطور زحمتش ناچیز میشه )
2- تعهدات خاص بیمه نامه های عمر به طور مثال دور از شما اگر قطع عضو بشید . معاف از پرداخت اقساط میشید
و طبق اسم بیمه نامه هم که مشخصه در صورت فوت مبلغی با ضرایب مشخص شده به بازمونده هاتون میرسه که باز هم نکته مثبتی به حساب میاد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بیمه تامین اجتماعی از یک نظرهای دیگه هم مهم محسوب میشه. فقط بحث بازنشستگی و درمانی و مستمری و این چیزها مطرح نیست.
مثلاً الان بخوای برای ویزای شنگن اقدام کنی ، یکی از مدارکی که از متقاضی مطالبه می کنند ، گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی به اضافه گواهی بیمه تأمین اجتماعی هست. اگه راهی برای ایجاد سابقه بیمه تامین اجتماعی پیدا کردید به بنده هم اطلاع بدید.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یعنی میشه سابقه بیمه تامین اجتماعی خرید آیا؟

الته تو این مملکت خیلی چیزها رو میشه خرید

e.htabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

34 سال سن دارم و هیچوقت به فکر بیمه نبودم اما الان متوجه شدم در این کشور خراب شده بیمه تامین اجتماعی جزء واجبات هستش

با توجه به اینکه هر فرد باید 30 سال سابقه بیمه داشته باشه تا شامل بازنشستگی بشه آیا راهی وجود داره که بشه سابقه حداقل 10 ساله جور کرد ؟
لااقل میتونم از بخش درمانی آن استفاده کنم و ظاهرا هزینه های درمانی رو به صورت چشم گیری کاهش میده
تمام این سال ها بدون بیمه کار کردم

اگر تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگه 10 سال سوابق بیمه داشته باشی هم می تونی بازنشسته بشی ولی بهتری سابقه بیمه ات از 20 بیشتر باشه تا حقوق کامل رو بگیری

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270

e.htabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
اگه حداقل حقوق رو پرداخت کرده باشی با 20 سال هم حقوق کامل رو بهت میدن
شرایط بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی
تو لینک بالا نوشته مثلا 16سال سابقه 16روز حقوق میدن برای بازنشستگی . فقط مشاغل سخت و زیان آور با 20 سال سابقه میتونید 30 روز حقوق بازنشستگی بگیرید .

• وقتی که بیمه شده مرد یا زن حداقل ۳۰ سال تمام سابقه پرداخت بیمه داشته باشد، سن وی برای بازنشستگی از ۶۰ سال به ۵۰ سال برای مردان و از ۵۵ سال به ۴۵ سال برای زنان کاهش می یابد.
  • بیمه شدگانی که حداقل ۳۵ سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، شرط حداقل سن برای بازنشستگی آنان حذف می شود و این عده از بیمه شدگان با هر سنی می توانند درخواست بازنشستگی کنند.
  • آقایان ۶۰ ساله و خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند
  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

e.htabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو لینک بالا نوشته مثلا 16سال سابقه 16روز حقوق میدن برای بازنشستگی . فقط مشاغل سخت و زیان آور با 20 سال سابقه میتونید 30 روز حقوق بازنشستگی بگیرید .

• وقتی که بیمه شده مرد یا زن حداقل ۳۰ سال تمام سابقه پرداخت بیمه داشته باشد، سن وی برای بازنشستگی از ۶۰ سال به ۵۰ سال برای مردان و از ۵۵ سال به ۴۵ سال برای زنان کاهش می یابد.
  • بیمه شدگانی که حداقل ۳۵ سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، شرط حداقل سن برای بازنشستگی آنان حذف می شود و این عده از بیمه شدگان با هر سنی می توانند درخواست بازنشستگی کنند.
  • آقایان ۶۰ ساله و خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند
  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.
بیمه شدگانی که به سن قانونی (۶۰ سال سن تمام برای مردان و ۵۵ سال تمام برای زنان) برسند در صورتی که دارای حداقل سابقه بیمه برای سال مورد نظر باشند، می توانند تقاضای بازنشستگی کنند.

حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ۲۰ سال می باشد.

ماده 111 بیمه تامین اجتماعی چیست ؟ و چه تاثیری بر بازنشستگی دارد

zendegi321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بالا