• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خدا رحم کنه :eek:ميگم اگه اينجا بودی server ها رو بدبخت ميکردی ها! :D

آخه فريدا لينك مستقيم هست ديگه ، مثل من بدبخت نيست كه پنهاباندkbit/s 512 ولي دانلود من به غير بعضي از اين تورنت ها از مجموع 10kbyte/s بالاتر نمي ره. الان ببيني تورنت منو حال مي كني داره با 2Kbyte/s دان مي كنهو من چي كارش كنم.:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[D][RAW] Devil May Cry 01 (640x480 XviD PCM) avi
بازم فکر میکنم در مورد انیمیشن های اومده باید این بزارم به عهده شما چون ماهمیشه عقب می مونیم:p
البته اينکه روش نوشته raw ولی عجيبه!:blink: چند مگ هست؟:eek: به نظرم اينم بايد promo باشه چون من جايی چيزی مبنی بر اينکه قسمت اول در اومده باشه نشنيده بودم! :blink:ولی به هر جهت اين تورنت قابله اطمينانی نيست.:f34r: خوبش که اومد خبرت ميکنم.:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخه فريدا لينك مستقيم هست ديگه ، مثل من بدبخت نيست كه پنهاباندkbit/s 512 ولي دانلود من به غير بعضي از اين تورنت ها از مجموع 10kbyte/s بالاتر نمي ره. الان ببيني تورنت منو حال مي كني داره با 2Kbyte/s دان مي كنهو من چي كارش كنم.:wacko:
مهدی کجايی؟ به اون اکانتت خيلی احتياج هست!:rolleyes::p;)

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من اين مشكلو چند وقتي هست دارم اما تا حالا فكر ميكردم اشكال از فايله. مشكل اينه كه من بعد از هزار جور دردسر تونستم شروع به دانلود انيمه بكنم و براي امتحان يكي از انيمه هاي ناروتو رو انتخاب كردم. همه چيز عالي پيش رفت اما بعد از دانلود متوجه شدم كه فايلي كه دانلود شده (البته از نوع DIVX) تصويرش اشكال داره. زمينه سبز با تصاويري كه تو هم قاطي ميشن. من بعد از اون از چندتا سايت ديگه هم همون انيمه رو دانلود كردم اما باز هم همشون مشكل دارن. اما از وقت يديگه مشكل من اساسي شد كه انيمه ناروتو رو از جناب لرد سياه گرفتم و از قسمت 82 هم اين مشكل رو داره. من فكر كنم كه اشكال از يك جاي ديگه باشه. دوستان كمك كنند

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من اين مشكلو چند وقتي هست دارم اما تا حالا فكر ميكردم اشكال از فايله. مشكل اينه كه من بعد از هزار جور دردسر تونستم شروع به دانلود انيمه بكنم و براي امتحان يكي از انيمه هاي ناروتو رو انتخاب كردم. همه چيز عالي پيش رفت اما بعد از دانلود متوجه شدم كه فايلي كه دانلود شده (البته از نوع DIVX) تصويرش اشكال داره. زمينه سبز با تصاويري كه تو هم قاطي ميشن. من بعد از اون از چندتا سايت ديگه هم همون انيمه رو دانلود كردم اما باز هم همشون مشكل دارن. اما از وقت يديگه مشكل من اساسي شد كه انيمه ناروتو رو از جناب لرد سياه گرفتم و از قسمت 82 هم اين مشكل رو داره. من فكر كنم كه اشكال از يك جاي ديگه باشه. دوستان كمك كنند
برادر از چه player اي استفاده ميکنين؟ احتمالاً تمام codec های لازم رو ندارين.:f34r:

هر دوی اين برنامه ها رو دانلود کنين. هر کدوم به يه درد ميخورن!:D داشتن اين 2 تا برای کسايی که انيمه ميبينن ضروری ترين چيز رو کره زمين هست. از نون شب هم واجب تر هست:lol: اگه با اين 2 تا هم مشگلتون ادامه داشت فکر کنم بايد کارت گرافيک تون رو چک کنين.:eek: البته من اصلاً در اين ضمينه هيچ چی نميدونم. شايد بچه ها بهتر بتونن کمکتون کنن.;)

فعلاً اينا رو دانلود کنين بعد به من بگين کار کرد يا نه؟!:happy:

این لینک دانلود VLC
این لینک دانلود Windows Media Player

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من اين player هايي كه شما گفتيد دانلود ميكنم. نتيجه رو بهتون اطلاع ميدم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امير لينک اين تورنتی که گفتی رو ديدم ولی اصلاً نام و نشون نداره!:blink: معلوم نيست ماله کدوم گروهه!:blink: بزار صبر کنيم از يه گروه معتبر تر بگيريم!;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امير لينک اين تورنتی که گفتی رو ديدم ولی اصلاً نام و نشون نداره!:blink: معلوم نيست ماله کدوم گروهه!:blink: بزار صبر کنيم از يه گروه معتبر تر بگيريم!;)

برای همین مطرح کردم که نظر شما رو در مورد این لینک بدونم پس صبر میکنیم:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[sudo]​_Darker​_Than​_Black​_10​_[4A187F26].mkv

darker0001.jpg

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا ماجرای این Gunbuster چجوریاست کسی دان می کنه یا نه امروز ANN دیدم که Gunbuster2 رو دی وی دی اومده اگر ماجراشم می دونید بدمون نمیاد تو قسمت معرفی برامون یه توضیح کوچولو بدید چون ریتینگش خیلی خویه؟

voltan

Guest
لایک‌ها
2
اگه یه نفر لطف کنه به من بگه چطوری با لینوکس (.ubuntu) از تورنت دانلود کنم من هم میتونم بعضی از اینم ها رو دانلود کنم :دی

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
الان تازه دانلود TOKYO TRIBE 2 تموم شد امدم که EL HAZARD رو شروع کنم که سرم گیج رفت
کل این سری 12 گیگ هست البته خودش به 4 بخش تقسیم میشه
Grenouille05.gif

نمیدونم حالا برم دان کنم یا نه اخه فریدا گفت میتونه از دوستش بگیره
اگر که بگیره خوبه میتونیم به جای این 12 گیگ 3تا سریال 25 قسمتی بگیریم
icon3.gif

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض شرمندگي من اون اوايل بودم ولي متاسفانه به دليل مشكلات كاري مجبور به سفر شدم . ليست كارتونهايي كه در اين مدت دانلود كردم اينهاست اگر كسي مابل به داشتن اونهاست به من پي ام بده در خدمت هستم

finaln approach اپيزودهاي كامل
full metal alchemist اپزودهاي كامل پنجاه و يك اپيزود + يك فيلم
galaxy angel اپيزودهاي كامل
inuyasha اپيزودهاي كامل + 4 فيلم
midori days اپيزودهاي كامل
Tsukihime, Lunar Legend اپيزودهاي كامل
w wish اپيزودهاي كامل
Yami to Boushi to Hon no Tabibito اپيزودهاي كامل
kanon 2006 اپيزودهاي كامل
Vampire Princess Miyu اپيزودهاي كامل
Inukami اپيزودهاي كامل
Ah! My Goddess! TV اپيزودهاي كامل
Ah! My Goddess II Everyone Has Wings اپيزودهاي كامل
Ah! My Goddess The Movie
Ah! My Goddess! OVA اپيزودهاي كامل

در ضمن سرعت اينترنت من 1 مگابايت است خوشحال مي شوم به جمع شما بپيوندم .

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

سلام من خودم فقط پستهاي اينجارو هر چند وقت ميخونم.
اما اين يكي رو ديگه نتونستم چيزي ننويسم.
1 مگابايت :eek:
خوش آمدي (با اجازه خواهر فريدا)
راستي خواهر اينجا انقدر شما و دوستان تند تند كار ميكنيد كه آدم سر در نمياره :wacko:
من خودم تا صفحه ي 28 پستهاي معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا رو خوندم اما وقتي پست 6000 تبريك گفته ميشه ديگه آدم نا اميد ميشه.
خيلي مجموعه ي جالب فضاي دوستانه ي خوبيه به همه عاملينش خسته نباشيد ميگم علاقه خيلي خوبي داريد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با عرض شرمندگي من اون اوايل بودم ولي متاسفانه به دليل مشكلات كاري مجبور به سفر شدم . ليست كارتونهايي كه در اين مدت دانلود كردم اينهاست اگر كسي مابل به داشتن اونهاست به من پي ام بده در خدمت هستم
سلام برادر:)

خوب هستين. بله شما از اوايل تاپيک بودن قبل از اينکه من بيام :p ولی ديگه بعد از اون اصلاً نيومدين!!:blink::(
به هر جهت اميدوارم اينبار ديگه موندنی باشين و نرين و سال بعد دوباره بياين!;)
finaln approach اپيزودهاي كامل
galaxy angel اپيزودهاي كامل
w wish اپيزودهاي كامل
Yami to Boushi to Hon no Tabibito اپيزودهاي كامل
Vampire Princess Miyu اپيزودهاي كامل
Inukami اپيزودهاي كامل
خيلی ممنون که ليستتون رو گزاشتين:D از ليستتون اينهايی که بالا گزاشتم رو اگه لطف کنين و بدست برادر دنيل برسونين خيلی ممنون ميشم.:happy:

3 تای اول رو که اصلاً نداريم. 3 تای دوم رو من دارم ولی اگه شما به بچه ها بدين که فوق العاده ميشه و من به جاشون چيزای ديگه ميفرستم.;)

در مورد اينکه ما چی داريم يه فايل به اسم anime list تو تاپيک راهنمای بخش انيميشن هست. اگه اونو دانلود کنين، ليست همه کارتون های موجود که فکر کنم الان به 500 تا رسيده، رو ميتونين ببينين.:D
مرسی ... :rolleyes: يه نگاه به پست اول همين تاپيک بکنين. بچه ها اينجاا هر چی رو دانلودشو شروع ميکنن ، ميگن که يهو دوباره کاری نکنيم و همينجور که ميبينين دانلود ها رو بين خودمون تقسيم کرديم. حالا شمام ببينين اگه چيزی رو دوست داشتين بگين که به ليست اضافه کنيم.:happy:

با توجه به ليستتون فکر کنم اين کارتون ها با سليقه شما جور در بيان:
البته از جديدی ها ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابا دمت گرم راستشو بگو از کجا اینترنتتو گرفتی:blink:
راستی امير Shinkyoku Soukai Polyphonica رو داری ميگيری يا نه؟ :eek::blink:
خواهر فریدا ماجرای این Gunbuster چجوریاست کسی دان می کنه یا نه امروز ANN دیدم که Gunbuster2 رو دی وی دی اومده اگر ماجراشم می دونید بدمون نمیاد تو قسمت معرفی برامون یه توضیح کوچولو بدید چون ریتینگش خیلی خویه؟
نه منم ندارمش:(، نميدونم چه جورياست ولی بقول خودت rating ش خيلی خوبه.:D ميگيريش؟ اضافه کنم؟ ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي خواهر اينجا انقدر شما و دوستان تند تند كار ميكنيد كه آدم سر در نمياره :wacko:من خودم تا صفحه ي 28 پستهاي معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا رو خوندم اما وقتي پست 6000 تبريك گفته ميشه ديگه آدم نا اميد ميشه.خيلي مجموعه ي جالب فضاي دوستانه ي خوبيه به همه عاملينش خسته نباشيد ميگم علاقه خيلي خوبي داريد.
برادر سروش نا اميد نشو، :D بخون.:cool: قول ميدم اگه اون تاپيک رو بخونی يه پا انيمه شناس حرفه اي بشی!!! :D;)

اگه تو کار دانلود هم بيای سر در ميآری اينجا چه خبره. اتفاقا زياد هم سريع نيستيم!:p

در مورد جو اينجا هم تلاش من هميشه اين بوده و هست که از اينی هم که هست جومون صميمی تر بشه!:happy: من خودم به شخصه چندين و چند دوست خيلی صميمی تو اين تاپيک ها پيدا کردم!:happy: اميدوارم برای همه همينطور باشه... :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا