• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
الان تازه دانلود TOKYO TRIBE 2 تموم شد امدم که EL HAZARD رو شروع کنم که سرم گیج رفت
کل این سری 12 گیگ هست البته خودش به 4 بخش تقسیم میشه
Grenouille05.gif

نمیدونم حالا برم دان کنم یا نه اخه فریدا گفت میتونه از دوستش بگیره
اگر که بگیره خوبه میتونیم به جای این 12 گیگ 3تا سریال 25 قسمتی بگیریم
icon3.gif
هوم ... ok من سعی ميکنم بگيرمش:rolleyes: فقط تابستون شده نميدونم ميتونم Dale رو پيدا کنم يا نه! :blink: ولی با من، :) گيرش ميآرم دير و زود داره سوخت سوز نداره!;):p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه یه نفر لطف کنه به من بگه چطوری با لینوکس (.ubuntu) از تورنت دانلود کنم من هم میتونم بعضی از اینم ها رو دانلود کنم :دی
راستش اينو اساتيد فن بايد جواب بدن! :happy:

کسی ميدونه چه کلاينت تورنتی تو لينوکس کار ميکنه؟؟؟ :eek::blink:

راستی شماا دانلود مستقيم ميتونين بکنين؟ :eek: اگه ميتونين بهتون لينک دانود مستقيم بدم اونجوری دان کنين. :D;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
ليست كارتونهايي كه در اين مدت دانلود كردم اينهاست اگر كسي مابل به داشتن اونهاست به من پي ام بده در خدمت هستم

Vampire Princess Miyu اپيزودهاي كامل

سلام برادر:)

3 تای اول رو که اصلاً نداريم. 3 تای دوم رو من دارم ولی اگه شما به بچه ها بدين که فوق العاده ميشه و من به جاشون چيزای ديگه ميفرستم.;)

:blink:تو لیست من که vampire princess miyu کامل هست(با OVA)

تموم شده که:D
خیلی کندی:p

voltan

Guest
لایک‌ها
2
راستی شماا دانلود مستقيم ميتونين بکنين؟ اگه ميتونين بهتون لينک دانود مستقيم بدم اونجوری دان کنين

مشکلی تو دانلود مستقیم ندارم :دی فقط چون فردا دارم میرم برای امتحان های دانشگاه از ۸ تیر در خدمتتونم . فکر کنم بتونم هر ساعت حدود ۸۰ مگ بگیرم

ویرایش : مشکل تورنت حل شد برای تست فعلا این فایل رو دانلود میکنم ببینم چی میشه
[Otacon] Seto no Hanayome 11 [C93A1E69].​avi

نهایتا تا فردا خبرش رو میدم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مشکلی تو دانلود مستقیم ندارم :دی فقط چون فردا دارم میرم برای امتحان های دانشگاه از ۸ تیر در خدمتتونم . فکر کنم بتونم هر ساعت حدود ۸۰ مگ بگیرم
ok پس هر وقت از دست امتحان ها راحت شدين يه ندا اينجا بدين! ;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی امير Shinkyoku Soukai Polyphonica رو داری ميگيری يا نه؟ :eek::blink:

والا قرار نبود من بگیرم:blink:

نه منم ندارمش:(، نميدونم چه جورياست ولی بقول خودت rating ش خيلی خوبه.:D ميگيريش؟ اضافه کنم؟ ;)

اگر خواهر فریدا یه لینک خوب برامون ازش پیدا کنی در خدمتم:lol:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یه مشکل کوچیک که البته نه خیلی کوچیک دارم اونم محدودیت دانلودمه که به همین علت همیشه ساعت 3 شب بیدار می شم برای دانلود اگر دوستان یه جای خوب معرفی کنن برای اینترنت ما کارامون سریعترم پیش میره:happy:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یه انیمیشن رو قسمت اولش رو گرفتم بنام History's Strongest Disciple Kenichi خیلی بامزه بود کسی اینو نداره مثل اینکه در حال پخش هست و هنوز تعداد قسمتاش معلوم نیست:lol:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به يه نفر داوطلب جهت گرفتن ادامه dath note و d grayman هم احتياج هست!:rolleyes: داوطلب .... نبود؟ :cool:

من خیلی مشکلی ندارم با گرفتنشون اما من از اولش رو نگرفتم اونوقت نمی تونم ببینمشون اما اگر کسی نبود می تونید رو من حساب کنید فعلا می خواید d grayman رو اگر کسی پیدا نشد به اسم من بزارید:lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه انیمیشن رو قسمت اولش رو گرفتم بنام History's Strongest Disciple Kenichi خیلی بامزه بود کسی اینو نداره مثل اینکه در حال پخش هست و هنوز تعداد قسمتاش معلوم نیست:lol:​
من دارم دان نکن.:p;)

d grayma و death note رو هم ميتونی از دنی بگيری که بدونی چی به چی!:D البته من تا اينجا هر چی در اومده بود رو فرستادم، چون قسمت های جديدشون همين ديروز در اومد.:) زياد ازشون نمونده فقط چند قسمته. اگه بتونی بگيری که خيلی خوب ميشه!:rolleyes::happy:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
k پس هر وقت از دست امتحان ها راحت شدين يه ندا اينجا بدين!

چشم ! من فعلاOtacon] Seto no Hanayome 11 [C93A1E69].​avi رو گرفتم الان هم گذاشتم [Kyuu]​_Shining​_Tears​_X​_Wind​_-​_10[DF4A3E6C].avi دانلود بشه !!! بقیش برای ۲ هفته دیگه :دی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چشم ! من فعلاOtacon] Seto no Hanayome 11 [C93A1E69].​avi رو گرفتم الان هم گذاشتم [Kyuu]​_Shining​_Tears​_X​_Wind​_-​_10[DF4A3E6C].avi دانلود بشه !!! بقیش برای ۲ هفته دیگه :دی
نه اينا رو نزارين.:f34r::p اينا رو بچه ها دارن دانلود ميکنن، يا تا نصفه گرفتن.:happy: اگه ميخواين چيزی رو بگيرين يه سری جديد شروع کنين.:) اين خوبه، اينو بگيرين;):D:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

!!!!!:blink::eek:
بله. اضافه کن. تا 22 را گرفتم.​

به يه نفر داوطلب جهت گرفتن ادامه dath note و d grayman هم احتياج هست!:rolleyes: داوطلب .... نبود؟ :cool:

من خیلی مشکلی ندارم با گرفتنشون اما من از اولش رو نگرفتم اونوقت نمی تونم ببینمشون اما اگر کسی نبود می تونید رو من حساب کنید فعلا می خواید d grayman رو اگر کسی پیدا نشد به اسم من بزارید:lol:​

death note را هم به من بگین از چه قسمتی بگیرم. اونم می گیرم.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
death note را هم به من بگین از چه قسمتی بگیرم. اونم می گیرم.
من تا 35 رو فرستادم که ديروز در اومد ولی با اين خبری که برادر ميثم داد اصلاً معلوم نيست ديگه در بياد يا نه!!! :eek::( اگه در اومد 36 به بعد;). مرسی :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا