• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(فيلم) DVD كمك در ساختن

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بعد از كلي سرچ كردن آخر نتونستم يه تاپيك كامل در مورد رايت و ساختن فيلم DVD پيدا كنم:(
مشكل من اينه كه كلي فيلم DVD رو هاردم دارم و ميخوام اون ها رو طوري رايت بگيرم كه قابليت پخش با انواع DVD PLAYER ها رو داشته باشه

لازم به توضيح است كه بعضي از اين DVD ها رو من كامل در هارد كپي كردم يعني هر 2 پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS و با برنامه NERO بصورت ديتا رايت ميگيرم و اكثرا در DVD PLAYER ها پخش ميشوند براي رايت اينها مشكلي ندارم (بجز چند مورد كه فقط در كامپيوتر پخش ميشوند)

اما بيشتر فيلم ها در هارد من فقط فايلهاي اصلي فيلم DVD هستند يعني از فايلهاي كه در پوشه VIDEO_TS فقط فايل هاي VTS_01_1 ها رو كپي كردم كه براي رايت اين فيلم ها مشكل دارم چون برنامه CloneDVD اصلا اونها رو نميتونه باز كنه با NERO هم يادمه چند بار سعي كردم اما بدون صدا رايت شد ...

به هر حال دوستاني كه در اين امر صاحب نظر هستند لطف كنند با معرفي نرم افزار ها و تجربيات خودشون همه كساني كه به نوعي در اين مورد مشكل دارند رو راهنمايي كنند

منتظر پست هاي مفيد شما هستيم
يا حق :)

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
با عرض پوزش از آقای caspian1 چون دیدم موضع ها شبیه هست سوال خودم رو هم اینجا پرسیدم!
هر کسی هم برنامه ای سراغ داره واسه تبدیل DivX به DVD به ما بگه! من با NERO که Encode میکنم 3 ساعت طول میکشه هیج در DVD Player ها هم گیر میکنه همش
ممنون

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
با عرض پوزش از آقای caspian1 چون دیدم موضع ها شبیه هست سوال خودم رو هم اینجا پرسیدم!
هر کسی هم برنامه ای سراغ داره واسه تبدیل DivX به DVD به ما بگه! من با NERO که Encode میکنم 3 ساعت طول میکشه هیج در DVD Player ها هم گیر میکنه همش
ممنون

با برنامه Ulead VideoStudio 9 میتونید DivX رو اول به یکی از فرمت های قابل قبول برای DVD تبدیل کنید و بعد هم فایلهای لازم برای درست کردن DVD رو درست کنید.

البته در نظر داشته باشید که اگر ابعاد فایل DivX در حدود 320x176 هست شما هیچ وقت کیفیتی بهتر از VCD نخواهید داشت. بنابراین چرا تبدیل به VCD نمیکنید؟ در تلویزیونهای معمولی اصلا تفاوتی بین DVD و VCD محسوس نیست که DVD حروم کنید؛ مگر اینکه تلویزیون HiDef داشته باشید که اونهم وقتی فایل اولیه کیفیت نداره ، به هر فرمتی که تبدیل بشه کیفیت بهتر نخواهد شد.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام دوستان
من بعد از كلي سرچ كردن آخر نتونستم يه تاپيك كامل در مورد رايت و ساختن فيلم DVD پيدا كنم:(
مشكل من اينه كه كلي فيلم DVD رو هاردم دارم و ميخوام اون ها رو طوري رايت بگيرم كه قابليت پخش با انواع DVD PLAYER ها رو داشته باشه

لازم به توضيح است كه بعضي از اين DVD ها رو من كامل در هارد كپي كردم يعني هر 2 پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS و با برنامه NERO بصورت ديتا رايت ميگيرم و اكثرا در DVD PLAYER ها پخش ميشوند براي رايت اينها مشكلي ندارم (بجز چند مورد كه فقط در كامپيوتر پخش ميشوند)

اما بيشتر فيلم ها در هارد من فقط فايلهاي اصلي فيلم DVD هستند يعني از فايلهاي كه در پوشه VIDEO_TS فقط فايل هاي VTS_01_1 ها رو كپي كردم كه براي رايت اين فيلم ها مشكل دارم چون برنامه CloneDVD اصلا اونها رو نميتونه باز كنه با NERO هم يادمه چند بار سعي كردم اما بدون صدا رايت شد ...

به هر حال دوستاني كه در اين امر صاحب نظر هستند لطف كنند با معرفي نرم افزار ها و تجربيات خودشون همه كساني كه به نوعي در اين مورد مشكل دارند رو راهنمايي كنند

منتظر پست هاي مفيد شما هستيم
يا حق :)

من تابحال ندیدم توی پوشه AUDIO_TS چیزی باشه و Nero همیشه اینو خودش درست کرده. تنها راهنمایی که خودم امتحان نکردم ولی به امتحانش میارزه اینه که برنامه MPG2CUT2 را که حجم کمی داره و مجانی هست را در گوگل پیدا و دانلود کنید ، فایلهای VOB را توسط اون یکبار کات کنید و به Mpeg تبدیل کنید و بعد توسط Ulead VideoStudio 9 اونها را مجددا تبدیل به VOB کنید.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
احیانا اگر با نرم افزار Ulead برای بار اولی هست که کار میکنید، یک راهنمایی سریع و فوری برای اینکه کارتون راه بیفته:

اولا وقتی منوی اولیه Ulead اومد، از بین سه گزینه موجود گزینه VideoStudio Editor را انتخاب کنید.

برای تبدیل انواع ویدیو به فرمتهای قابل قبول برای VCD و یا DVD در منوی Tools ، گزینه Batch Convert را انتخاب کنید. فایلهایی را که میخواهید Add کنید و فولدر مقصد را هم مشخص کنید. بعد در قسمت Save as type فرمتی را که میخواهید (Mpeg) انتخاب کنید و دکمه Options را فشار دهید. در تب Compression پنجره ظاهر شده ، و در قسمت Media Type نوع خروجی رو مشخص کنید. برای VCD گزینه VCD PAL برای تلویزیونهای ما بهتر جواب میده. در مورد DVD هم NTSC DVD رو انتخاب کنید. Ok را بزنید و بعد هم دکمه Convertرا فشار دهید.

اگر VCD خواسته باشید از این به بعد به سراغ Nero میروید. ولی اگر DVD مد نظر است، در ULead و در منوی Tools گزینه Creat Disk را انتخاب کنید.

ویدیو (های) مورد نظر را Add کنید و اگر منو نمیخواهید ، تیک منو را بردارید. با Next به قسمت آخر بروید. من منو کار نکرده ام، بنابراین یکراست به صفحه آخر این Wizard میرویم. تیک قسمت Burn to Disk را بردارید و به عوض فقط گزینه Creat DVD Folders را فعال کنید. یک پوشه خالی به عنوان مسیر مشخص کنید و Burn را فشار دهید.

از اینجا به بعد هم کار را به Nero وا گذار کنید.

موفق باشید.

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از راهنمايي شما
من با نرم افزار Ulead كار كردم البته نه براي ساخت DVD آيا ميشه با Ulead منو ساخت؟ و يا فايل زير نويس در آن قرار داد؟
يه چيز ديگه كه برام عجيبه من وقتي ميخوام با NERO دي وي دي درست كنم فايل هايي كه فرمت اونها VOB هست رو باز هم Encode ميكنه
ما آخر نفهميديم اين DVD هاي موجود در بازار با چه برنامه ايي درست ميشه ؟ كه هم منو قشنگي داره هم زير نويس هاي مختلف

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من تابحال دنبال انجام اینکارها نبودم. در مورد زیرنویس من ندیدم این امکانو داشته باشه (اگرچه مطمئن نیستم)، و در مورد منو، خیلی قابلیت مانور نداره. این نرم افزار بیشتر به درد آماده کردن فیلمهای خانگی میخوره. البته در مورد Encoding واقعا عالی عمل میکنه.

مطمئنا نرم افزارهای تخصصی تری برای درست کردن DVD هست که این قابلیت ها رو داشته باشه، ولی من تا بحال اینکارو نکردم تا تجربه ای در این زمینه داشته باشم.

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم مشكل :(
خوب من بعد از مدتها با NERO يه DVD درست كردم سه ساعت هم طول كشيد و لي همچنان در DVD PLAYER اجرا نشد و دستگاه DVD PLAYER اين DVD رو نشناخت جالب اينه كه با كامپيوتر بخوبي اجرا ميشه
مگه غير از اينه كه در NERO از قسمت PHOTO and VIDEO گزينهMake Yuor Own DVD-Video رو بايد انتخاب كرد و بعد انتخاب فايل فيلم و بعد ساختن منو و در آخر هم Encode و رايت؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خدمت شما عرض کردم، من فقط رایت نهایی رو با Nero انجام میدم. یعنی بدون هیچ Encoding یا ساخت منو توسط نرو. اگر کارهایی که گفته بودم انجام داده باشید، در نهایت Ulead فولدر های VIDEO_TS و AUDIO_TS را براتون درست میکنه و فقط باید محتویات VIDEO_TS را درون فولدر VIDEO_TS نرو کپی و رایت کنید.

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب يه سوال
فيلم ها ي كه من دارم هر فيلم شامل 4_3 تراك مي باشد و قتي من ميخوام منو درست كنم تمام تراكها در منو ديده ميشوند
راهي هست كه فقط ترك اول در منو قرار گيرد ؟
يا بايد اين تراك ها رو به هم بچسبونم ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من قبلا هم گفتم كه منو كار نكردم. يك راه هست كه شما توسط MPG2CUT2 و قبل از Encoding فايلها رو به هم Append كنيد. اينطوري يك ترك بيشتر نخواهيد داشت و فكر كنم مشكلتون حل شه.

در ضمن، مثل اينكه براي اضافه كردن تركهاي متعدد صوتي، افزودن منوي با قابليتهاي زياد، زيرنويس و موارد متعدد ديگر DVD-lab برنامه خوبي باشه. نميدونم در بازار پيدا بشه يا نه و اصلا كرك شده يا خير.

اينجا رو ببينيد:

http://www.mediachance.com/dvdlab/

پ. ن. حالا چه اصراريه منو داشته باشه؟

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد 4 ساعت زحمت متاسفانه باز هم دستگاه DVDPLAYER اين فيلمي كه من اين دفعه با Ulead ساختم رو هم نشناخت و پيغام WRONG FORMAT DISK رو داد:(

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اين نرم افزار MPG2CUT2 عجب چيز خزيي ها
خدايش حال كردم من اين برنامه رو از قبل داشتم اما كار نكرده بودم باهاش
Amadea جان مرسي از راهنمايت حالا اين دفعه يه فيلم رو بدون منو رايت ميگيرم ببينم چي ميشه

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
برنامه هاي زيادي براي تبديل هستند . به نظر من يكي از بهترين ها VSO ConvertXtoDvd مي تونه باشه .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بابا اين نرم افزار MPG2CUT2 عجب چيز خزيي ها
خدايش حال كردم من اين برنامه رو از قبل داشتم اما كار نكرده بودم باهاش
Amadea جان مرسي از راهنمايت حالا اين دفعه يه فيلم رو بدون منو رايت ميگيرم ببينم چي ميشه

خواهش میکنم. امیدوارم ایندفعه دیگه جواب بگیرید.

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
اگر كركش رو داريد برام PM ميكنيد؟ ممنون.

واسه این برنامه از این سریال استفاده کنید :

P8RHN-M8RCP-YJ6MB-WHKPE-UZELG-3

ولی یه چیزی بگم و اون اینکه وقتی فایل های ویدیو dvd رو دارید برای رایت در نرو از گزینه Burn DVD-Video Files استفاده کنید بهتر است. در کل تا جایی که دیدم برای کار روی dvd نرو خیلی کامل شده مخصوصا در نسخه های آخر (از نسخه 7 به بعد )

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ولی یه چیزی بگم و اون اینکه وقتی فایل های ویدیو dvd رو دارید برای رایت در نرو از گزینه Burn DVD-Video Files استفاده کنید بهتر است. در کل تا جایی که دیدم برای کار روی dvd نرو خیلی کامل شده مخصوصا در نسخه های آخر (از نسخه 7 به بعد )

خيلي ممنون!

من همين كارو ميكنم. مشكل caspian1 در اين بود كه اون فايلها Corrupt شده بود و بايستي از اول تهيه ميشدند.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نصب كردم ولي برنامه جالبي به نظر نمياد. حداقل از Ulead بهتر نيست. كسي نميدونه DVD lab pro كرك شده يا نه؟

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم با Ulead کلی DVD رایت کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم برای منو سازی هم برنامه ی خیلی عالی هست

بالا