Amadea
مدیر بازنشسته
من خودم با Ulead کلی DVD رایت کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم برای منو سازی هم برنامه ی خیلی عالی هست
تو اين نرم افزارهايي كه من هم ديدم تا بحال اين بهترينه. شما باهاش زيرنويس هم كار كردين؟
من خودم با Ulead کلی DVD رایت کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم برای منو سازی هم برنامه ی خیلی عالی هست
من مشتاق به این بحث هستم ولی متاسفانه خیلی مواقع اصلا وقت نمی کنم بیام اینترنت به همین خاطر ببخشید که نتونستم سوال شما رو جواب بدم
البته من با Ulead فکر می کنم استدیو 2 تا CD رو به هم می چسبونم قسمت های مشابه رو می زنم و اونقدر سعی می کنم که این برش احساس نشه بعد اونو تبدیل می کنم به Mpg ( فکر کنم همیشه این کار رو اتوماتیک می کنم اصلا دیگه جزییاتش یادم نیست ) بعد اون ها رو با مووی فکتوری براش منو می سازم و DVD می کنم
و البته این کل استفاده من از این برنامه بود یعنی کار های دیگه ای نکردم ولی دوست دارم بدونم می تونم کار دیگه ای بکنم یا برنامه ای راحت تر وجود داره و ..
خب ما رو هم بیخبر نگذارید. راستی کرکش رو پیدا کردید یا نه؟
ممنونم Caspian عزیز!
ِDVD lap pro به نظر برنامه جامع و خوبی میاد. حالا که کرکش هست من هم میرم تو نخ دانلود و تستش.
در ضمن من با MPG2CUT2 نتونستم فایلهای VCD رو به هم بچسبونم. سریعترین و بهترین راه اینکار استفاده از VCD Cutter هست.
خوب باز هم سلام
دوستان من رفتم برنامه Ulead DVD MovieFactory 6 plus رو به قيمت 4000 تومان خريدم اما باز هم نتونستم DVD بسازم كه در DVD Player ها پخش بشه
البته وقتي بدون منو DVD درست ميكنم قابليت پخش داره
اما با انتخاب منو در دستگاه پخش كننده DVD مينويسه WRONG DISK FORMAT جالب اينجاست در كامپيوتر بخوبي پخش ميشه
بابا يه نفر از اساتيد DVD كمك كنه مردم از بس DVD خام حروم كردم
خوب باز هم سلام
دوستان من رفتم برنامه Ulead DVD MovieFactory 6 plus رو به قيمت 4000 تومان خريدم اما باز هم نتونستم DVD بسازم كه در DVD Player ها پخش بشه
البته وقتي بدون منو DVD درست ميكنم قابليت پخش داره
اما با انتخاب منو در دستگاه پخش كننده DVD مينويسه WRONG DISK FORMAT جالب اينجاست در كامپيوتر بخوبي پخش ميشه
بابا يه نفر از اساتيد DVD كمك كنه مردم از بس DVD خام حروم كردم
این مشکل مشکل منم هست الان حدود یک ماهه که قصد دارم دی وی دی با منو بسازم DVD-lab PRO رو اول امتحان کردم ولی کار کردن باحاش خیلی سخت بود بعد از وین دی وی دی کریتور استفاده کردم برنامه خوبیه و باید مشکل بعضی دوستان رو حل کنه ولی من میخوام منویی که میسازم انتخاب ساب تایتل داشته باشه و مثلا بشه دی وی دی قابلیت پخش چند ساب تایتل رو داشته باشه p3dram واقعا از شما ممنونم اگه بتونم از طریق این وبلاگ طرز کار با این برنامه رو یاد بگیرم عالی میشه دوستان لطفا اگه برنامه میشناسید که محیط کاری آسون تری داره معرفی کنید از هرکی پرسیدم وین دی وی دی کریتور رو پیشنهاد داده ولی این برنامه دیگه زیادی پیش و پا افتادست البته میشه باهاش منو های قشنگی ساخت ولی کار راه انداز هست و حرفه ای نیست