• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(فيلم) DVD كمك در ساختن

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من خودم با Ulead کلی DVD رایت کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم برای منو سازی هم برنامه ی خیلی عالی هست

تو اين نرم افزارهايي كه من هم ديدم تا بحال اين بهترينه. شما باهاش زيرنويس هم كار كردين؟

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من اين دفعه بدون منو كار كردم و DVDPLAYER اونو پخش كرد هر چند يه جورايي انگار وسطاش خش داشت
اما به هر حال DVD رو شناخت
آقا داستان چيه اينها كه DVD با منو ميسازند با چه نرم افزاري كار ميكنند؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نمیدونم. من منو کار نکردم. ولی یکجا خوندم که این نرم افزار ها با هر DVDPlayer تطبیق ندارند. بهترین راه حل اینه که شما چند تا از این نرم افزارها مثل DVD-lab pro رو دانلود کنید و به صورت Trial امتحان کنید ببینید کدوم بهتون جواب میده. بعد کرکش رو هم دانلود کنید.

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برنامه DVD-LAB PRO رو دانلود كردم ببينم ميشه كار كرد
فكر كنم 15 تا DVD تا حالا واسه تست پخش در DVD PLAYER هدر دادم كه هيچ كدوم كار نكرد
بابا يه نفر بياد يه برنامه كه بشه با هاش DVD ساخت با منو و قابليت پخش در تمام DVD PLAYER ها رو معرفي كنه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
خب ما رو هم بیخبر نگذارید. :) راستی کرکش رو پیدا کردید یا نه؟

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من مشتاق به این بحث هستم ولی متاسفانه خیلی مواقع اصلا وقت نمی کنم بیام اینترنت به همین خاطر ببخشید که نتونستم سوال شما رو جواب بدم
البته من با Ulead فکر می کنم استدیو 2 تا CD رو به هم می چسبونم قسمت های مشابه رو می زنم و اونقدر سعی می کنم که این برش احساس نشه بعد اونو تبدیل می کنم به Mpg ( فکر کنم همیشه این کار رو اتوماتیک می کنم اصلا دیگه جزییاتش یادم نیست ) بعد اون ها رو با مووی فکتوری براش منو می سازم و DVD می کنم
و البته این کل استفاده من از این برنامه بود یعنی کار های دیگه ای نکردم ولی دوست دارم بدونم می تونم کار دیگه ای بکنم یا برنامه ای راحت تر وجود داره و ..

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشتاق به این بحث هستم ولی متاسفانه خیلی مواقع اصلا وقت نمی کنم بیام اینترنت به همین خاطر ببخشید که نتونستم سوال شما رو جواب بدم
البته من با Ulead فکر می کنم استدیو 2 تا CD رو به هم می چسبونم قسمت های مشابه رو می زنم و اونقدر سعی می کنم که این برش احساس نشه بعد اونو تبدیل می کنم به Mpg ( فکر کنم همیشه این کار رو اتوماتیک می کنم اصلا دیگه جزییاتش یادم نیست ) بعد اون ها رو با مووی فکتوری براش منو می سازم و DVD می کنم
و البته این کل استفاده من از این برنامه بود یعنی کار های دیگه ای نکردم ولی دوست دارم بدونم می تونم کار دیگه ای بکنم یا برنامه ای راحت تر وجود داره و ..

با سلام
طبق راهنمايي دوست خوبمون Amadea شما براي چسباندن دو فايل ويدئويي از برنامه Mpg2Cut2 استفاده كنيد خيلي سريع تر از برنامه Ulead كار شما انجام ميشه توي گوگل يه سرچ كني مطمئنا ميتوني اين برنامه كم حجم رو پيدا كني البته فرمت DAT رو فكر نكنم ساپورت كنه

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ما رو هم بیخبر نگذارید. :) راستی کرکش رو پیدا کردید یا نه؟

سلام
هنوز كه نتونستم كاري كنم ابته وقت هم نگذاشتم
اما در مورد كرك بعد از كلي جستجو
كرك اين برنامه رو گير آوردم

دانلود:
http://www.divshare.com/download/343979-479

پسورد فايل:

به کوچک و بزرگ بودن حروف پسورد دقت کنید

منبع:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=100936&highlight=DVD-LAB

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ممنونم Caspian عزیز!

ِDVD lap pro به نظر برنامه جامع و خوبی میاد. حالا که کرکش هست من هم میرم تو نخ دانلود و تستش.

در ضمن من با MPG2CUT2 نتونستم فایلهای VCD رو به هم بچسبونم. سریعترین و بهترین راه اینکار استفاده از VCD Cutter هست.

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم Caspian عزیز!

ِDVD lap pro به نظر برنامه جامع و خوبی میاد. حالا که کرکش هست من هم میرم تو نخ دانلود و تستش.

در ضمن من با MPG2CUT2 نتونستم فایلهای VCD رو به هم بچسبونم. سریعترین و بهترین راه اینکار استفاده از VCD Cutter هست.

ما رو بيخبر نگذار :)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چشم جناب کاسپین. البته نمیدونم کی بتونم تستش کنم ولی اینکارو در برنامه چند ماهه آینده قرار میدم. :)

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب باز هم سلام
دوستان من رفتم برنامه Ulead DVD MovieFactory 6 plus رو به قيمت 4000 تومان خريدم اما باز هم نتونستم DVD بسازم كه در DVD Player ها پخش بشه
البته وقتي بدون منو DVD درست ميكنم قابليت پخش داره
اما با انتخاب منو در دستگاه پخش كننده DVD مينويسه WRONG DISK FORMAT جالب اينجاست در كامپيوتر بخوبي پخش ميشه
بابا يه نفر از اساتيد DVD كمك كنه مردم از بس DVD خام حروم كردم

P3dram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب باز هم سلام
دوستان من رفتم برنامه Ulead DVD MovieFactory 6 plus رو به قيمت 4000 تومان خريدم اما باز هم نتونستم DVD بسازم كه در DVD Player ها پخش بشه
اما با انتخاب منو در دستگاه پخش كننده DVD مينويسه WRONG DISK FORMAT جالب اينجاست در كامپيوتر بخوبي پخش ميشه

سلام بچه ها من یه نیمساعتی تو نت سرچ کردم و به نتیجه های جالبی رسیدم گفتم شما رو هم در جریان بزارم.ظاهرا بهترین نرم افزار همین نرم افزار DVD-lab PRO هستش.دوست خوبمون آقای تیرداد در وبلاگشون آموزش خوبی از این نرم افزار گذاشتن این هم لینکش.http://farsisubtitle.blogfa.com/8503.aspx:)

sara_khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل مشکل منم هست الان حدود یک ماهه که قصد دارم دی وی دی با منو بسازم DVD-lab PRO رو اول امتحان کردم ولی کار کردن باحاش خیلی سخت بود بعد از وین دی وی دی کریتور استفاده کردم برنامه خوبیه و باید مشکل بعضی دوستان رو حل کنه ولی من میخوام منویی که میسازم انتخاب ساب تایتل داشته باشه و مثلا بشه دی وی دی قابلیت پخش چند ساب تایتل رو داشته باشه p3dram واقعا از شما ممنونم اگه بتونم از طریق این وبلاگ طرز کار با این برنامه رو یاد بگیرم عالی میشه دوستان لطفا اگه برنامه میشناسید که محیط کاری آسون تری داره معرفی کنید از هرکی پرسیدم وین دی وی دی کریتور رو پیشنهاد داده ولی این برنامه دیگه زیادی پیش و پا افتادست البته میشه باهاش منو های قشنگی ساخت ولی کار راه انداز هست و حرفه ای نیست

sara_khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید دوستان من یه مشکل دیگه هم دارم که البت خیلی مربوط به اینجا نیست با چه برنامه ای میتونم زیر نویس رو فیلم ها بذارم خیلی ها برنامه Subtitle Workshop رو پیشنهاد دادن و طرز کار با اون رو یاد گرفتم ولی نمیدونم باید چه جوری سیوش کنم که بتونم روی دی وی دی قرار بدم اگه کسی در این ضمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه تو این وبلاگی که p3dram معرفی کرده طرز کار باهاشو توضیح داده ولی خواستم ببینم برنامه دیگه ای نیست

P3dram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .خواهش می کنم سارا .این نرم افزار دی وی دی لب برنامه بسیار حرفه ایه که اگه بتونی یادش بگیری دیگه نمی خواد دنبال هیچ چیز دیگه ای باشی در مورد گذاشتن زیر نویس هم باید از نرم افزار VOBEdit استفاده بکنی این هم یه لینک تا استفاده از اون رو یاد بگیری امیدوارم کمکت کنه http://72.14.253.104/search?q=cache:xt4zbFgM0_UJ:www.lostlord.com/Adding-Farsi-Subtitle-To-DVD-Post0899.pos+DVD%2BChapter%2B%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86&hl=fa&ct=clnk&cd=8&gl=us&client=opera

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب باز هم سلام

این برنامه های یولید مبتدیانه ترین برنامه کارهای مالتی مدیا هستند اگه واقعا می خواهی دی وی دی بسازی بهتر با برنامه ADOBE ENCORE DVD CS3 کار کنی که الان فیلم اسپایدر من که تو بازار هست یا شوتر که جز بهترین منوهای متحرک فیلم ها هستند با این نرم افزار ساخته شدند . کلی تمپلیت هم اماده داره که خیلی راحت می تونی ازشون استفاده کنی .

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این مشکل مشکل منم هست الان حدود یک ماهه که قصد دارم دی وی دی با منو بسازم DVD-lab PRO رو اول امتحان کردم ولی کار کردن باحاش خیلی سخت بود بعد از وین دی وی دی کریتور استفاده کردم برنامه خوبیه و باید مشکل بعضی دوستان رو حل کنه ولی من میخوام منویی که میسازم انتخاب ساب تایتل داشته باشه و مثلا بشه دی وی دی قابلیت پخش چند ساب تایتل رو داشته باشه p3dram واقعا از شما ممنونم اگه بتونم از طریق این وبلاگ طرز کار با این برنامه رو یاد بگیرم عالی میشه دوستان لطفا اگه برنامه میشناسید که محیط کاری آسون تری داره معرفی کنید از هرکی پرسیدم وین دی وی دی کریتور رو پیشنهاد داده ولی این برنامه دیگه زیادی پیش و پا افتادست البته میشه باهاش منو های قشنگی ساخت ولی کار راه انداز هست و حرفه ای نیست

برنامه دی وی دی لب هم عالیه ولی بیشتر برای ادیت کردن بهتره و چون فایل های تصویری دیماکس می کنه شاید یه کم براتون سخت بشه پیشنهاد من ADOBE ENCORE DVD CS3 که تمام فیلم های دی وی کم خانوادگیمون رو باهاش به دی وی دی های با Chapter و منو های دیگه تبدیل کردم

بالا