دقیقا 20 درصدسلام
کسی از دوستان می تونه حساب کنه برای 280 میلیون که سود 1 ماه رو 4/600 ریختن چند درصد حساب کردن؟
سلام دوستان
الان برای 10 میلیون کدوم بانک بیشترین نرخ سود رو میده؟ (برای یکساله)
----
الان واقعا بانک سرمایه سپرده 3 ماهه رو ۲۴/۴ درصد میده؟
یکساله چقدره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بانک دی شش ماهه بالا صد 22 درصدکسی برای مبلغ 250تا300 میلیون با نرخ بالاتر از 20% جایی سراغ داره
به غیر از سرمایه اینده و گردشگری،تجارت طرح22% را کنسل کردن بانک ملی هم گفتن 18% ملت 20%
ایا بانک ملی ممکنه شعبه ای با نرخ 22%پیدا کنم
اون بالا دقت میکردی نوشتیم ، برای این مبلغ بانک گردشگری و آینده 22 درصد سپرده یکساله باز میکنن ،برای 50 میلیون کدوم بانک معتبر بیشترین سود رو میده ؟؟
پستای بالا رو خوندم بانک معتبر تر میخواماون بالا دقت میکردی نوشتیم ، برای این مبلغ بانک گردشگری و آینده 22 درصد سپرده یکساله باز میکنن ،
پس برو بانک ملت بپرس،. گویا بدون کف سپرده یکساله 20 درصد باز میکنهپستای بالا رو خوندم بانک معتبر تر میخوام
چند روز پیش قوامین بودم میگفت بالای 50 میلیون 6 ماهه 21 درصد باز میکنیمپس برو بانک ملت بپرس،. گویا بدون کف سپرده یکساله 20 درصد باز میکنه
شما باید بگین تعریفتون از معتبر چی هست؟پستای بالا رو خوندم بانک معتبر تر میخوام
فکر کنم دی هم برای این مبلغ 22 باز کنه باز بپرسیدچند روز پیش قوامین بودم میگفت بالای 50 میلیون 6 ماهه 21 درصد باز میکنیم
از کجا میدونی؟فکر کنم دی هم برای این مبلغ 22 باز کنه باز بپرسید
قوامین هم خوب هست
چی رو از کجا میدونم؟از کجا میدونی؟
ایران زمین؛۱۸%؛با کف ۱۰۰/۰۰۰ تومندوستان
بیشترین سود روزشمار بدون کف یا با کمترین کف حساب را کدام بانک میده و چند درصد؟
سپاسایران زمین؛۱۸%؛با کف ۱۰۰/۰۰۰ تومن
Sent from my E5823 using Tapatalk
کف مبلغ بالاتر؛مثلا ملی با ۲۰م،۱۸%میدهسپاس
بانکهایی که کف مبلغ دارند با درصد بالاتر هم هست یا بهترین شرایط را همین بانک داره؟
این حساب ایران زمین، اسم خاصی داره چون در سایتشون ندیدم.کف مبلغ بالاتر؛مثلا ملی با ۲۰م،۱۸%میده
بهترین همین ایران زمین هست بنظرم
Sent from my E5823 using Tapatalk
این حساب ایران زمین، اسم خاصی داره چون در سایتشون ندیدم.