BRADER SHIAN
Registered User
درتاييد حرفهاي دوستان هركس مي خواهد اانيميشن ببيند برود ابتدا اعتماد وخيانت(تو ايران افسانه سمورايي ترجمه شده!) رو از ويديو كلوپ نگاه كنه بعد بياداينجا سريال كينشو بگيره و ببينه!(سروش خان همين الان برو بگيرش !)
سلامسلام خواهر خوبي!! ذوق زده شدماونايي كه يادمه چند دفعه ديدم....
ببخشيد من چند پاسخو همزمان نمي تونم بفرستم (هنوز بلد نيستم:happyجدا جدا جواب دادم.
اتفاقاً من با ديدن فيلم کنشين قبل از سريالش خيلی مخالفم.:wacko:درتاييد حرفهاي دوستان هركس مي خواهد اانيميشن ببيند برود ابتدا اعتماد وخيانت(تو ايران افسانه سمورايي ترجمه شده!) رو از ويديو كلوپ نگاه كنه بعد بياداينجا سريال كينشو بگيره و ببينه!(سروش خان همين الان برو بگيرش !)
ولی به نظر من که شاید اصلا اهمیت نداشته باشه چون برادر عزیز من از گیج شدن در داستان فاینال فانتزی ( نجات کودکان ) که خیلی هم پیچیده است خوشش نمی دونه پس اگه داستان اولین انیمه ای که می بینه براش واضح باشه خیلی بهترهاتفاقاً من با ديدن فيلم کنشين قبل از سريالش خيلی مخالفم.:wacko:به نظر من اول سريال رو ببينين بعد فيلمشو!
اينجوری اون حالت معما گونه داستان که چرا؟ براتون باقی ميمونه
ولی اگه اول فيلم رو ببينين همه لطفش از بين ميره!
البته اين نظر منه
![]()
درتاييد حرفهاي دوستان هركس مي خواهد اانيميشن ببيند برود ابتدا اعتماد وخيانت(تو ايران افسانه سمورايي ترجمه شده!) رو از ويديو كلوپ نگاه كنه بعد بياداينجا سريال كينشو بگيره و ببينه!(سروش خان همين الان برو بگيرش !)
سلام
خوب من پيشنهاد ميکنم Blood+ رو بگيری و ببينی.فقط يه چيزی اين کارتون ها اکثراً به زبان ژاپنی هستن با زيرنويس اينگيليسی. چند تاييشون دوبله اينگيليسی هم هستن ولی ماها که ديگه به قول خودت حرفه اي نگاه ميکنيم اصلاً با دوبله اينگيليسی کاری نداريم چون وحشتناک هستن! :f34r::wacko: اصلاً نميتونن اون حس و حال اصل ژاپنی رو منتقل کنن.
حالا اگه ميبينی خوندن زيرنويس برات سختن اول lز بين کارتون های دوبله اينگيليسی, کنشين رو ببين.:happy:
-------------------
در مورد جدا جواب دادن هم اصلاً ناراحت نباش، پارسال اين موقع منم بلد نبودم. حتی بلد نبودم يه عکس بزارم!:lol: کم کم ياد ميگيری.
![]()
اتفاقاً من با ديدن فيلم کنشين قبل از سريالش خيلی مخالفم.:wacko:به نظر من اول سريال رو ببينين بعد فيلمشو!
البته اين نظر منه
![]()
ولی به نظر من که شاید اصلا اهمیت نداشته باشه چون برادر عزیز من از گیج شدن در داستان فاینال فانتزی ( نجات کودکان ) که خیلی هم پیچیده است خوشش نمی دونه پس اگه داستان اولین انیمه ای که می بینه براش واضح باشه خیلی بهتره![]()
من در مورد Blood+ تو تاپيك زياد ديدم خيلي وسوسه شدم بگيرمش. در مورد زبان هم زياد گفتين به هر حال من هر مشكلي بود اساتيد زيادن مي پرسم.
راستي كدومش دوتا دي وي دي ميشه كه به من تازه وارد ميخوره
پس blood + رو بگير!![]()
چشم شما كه گفتيد ديگه نميشه حرفي زد.
فقط من از برادر Shinobi بگيرم يا برادر Daneel OlivawL من يكبار البته به برادر دانيل زحمت دادم الان كدومشون سرشون خلوت تره؟.
فقط من از برادر Shinobi بگيرم يا برادر Daneel OlivawL من يكبار البته به برادر دانيل زحمت دادم الان كدومشون سرشون خلوت تره؟.
به دنيل بگو فعلاً، چون شينوبی فکر کنم سرش شلوغ باشه:wacko:! شايد دنيل بگه از يکی ديگه از بچه ها بگيری. ولی فعلاً به دنی بگو.![]()
در واقع هیچکدوم
چون شینوبی که سرش شلوغه و گفته فعلا از لیست توزیع کننده ها حذفش کنیم. منم الان فرصت ندارم چون باید برای توزیع کننده ها رایت کنم (یکی دو ماهه میخوام این کارو بکنم) ولی این سفارشای ریز و درشت اصلا وقتی برام باقی نمیذاره. واسه همین با عرض شرمندگی تا اطلاع ثانوی نمی تونم هیچ سفارش جدیدی قبول کنم. یه چند هفته صبر کنین تا توزیع کننده های بعدی مشخص بشن.
مرسی![]()
چشم شما كه گفتيد ديگه نميشه حرفي زد.
تو پستهايي كه خوندم اگه اشتباه نكرده باشم گفتيد بايد شما بهشون ايميل بزنيد تا اجازه صادر بشه.
الان ديگه مخم كار نميكنه بگردم بيشتر بفهمم (فكر كنم 6-7 ساعتيه توي PT هستم) تازه تهديدم شدم كه ساعت 12 بيشتر نبايد بيدار باشم لو رفتم چرت ميزنم سر كار
اتفاقاً من با ديدن فيلم کنشين قبل از سريالش خيلی مخالفم.:wacko:به نظر من اول سريال رو ببينين بعد فيلمشو!
البته اين نظر منه
![]()
سلام برادر من رفتم دنبال راهنمايي شما كه متاسفانه اين كلوپ ما نداشت
مرسي سهراب جان
پس من بايد سه شنبه يك كار براي مسير پايتخت جور كنمكه بتونم بين كار يه سري هم بزنم اونجا.
چون خيلي مسيرم اونوري نميخوره (فقط بعضي شركتهاي حمل اونوري هستند) فقط من خيلي پايتختو دوست ندارم چون هر وقت ميرم اونجا دلم ميخواد همه چيزو بخرم ولي پولم نميرسه:blink:
![]()
سلام:happy:
کارتون elfen lied رو کی دیده؟ قشنگه؟ من عکساش رو دیدم که خیلی قشنگ بود همینی که تو avatoram هست شخصیت کارتونشه (فکر کنم)
اگر کسی دیده میشه کمی از داستانش رو تعریف کنه؟
ممنون میشم:happy: