• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاهدات انیمه ای : نکات جالب و مطالب فنی-تحلیلی درباره انیمه ها ...

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی منظورت اینه که بین Diva و " دیو " ( واژه فارسی و در اصل پهلوی) ارتباطی هست یا نه ؟ ...
169.gif

الان من چک کردم ، واژه diva ( به معنی goddess یا الهه ) از واژه قدیمی تر Divus اومده ... که این divus ( که واقعا هم شبیه همون " دیو " خودمونه ) ، معناش میشه divine one ( موجود غیبی و الهی )
angel2.gif
...

نهایتا ارتباط دقیقی پیدا نکردم بین شون ...
1655.gif
.. ولی به نکته خوبی اشاره کردی بهرحال ، چون واقعا هم به هم مربوطن یه جورایی ( موجود غیرانسان )

تو ‍اپن يه سري ايراني هم بودن يه سري از بازماندگان ساسانيان كه از ايران بعد از حمله اعراب در رفتن چين از اونجا ژاپن!(مناز اولم شك نداشتم كينشن نواده كوروشه!);)
http://forum.persiantools.com/t77852.html

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
چند وقتي هست كه اين تاپيك داره خاك مي خوره گفتم يه سوال مطرح كنم دوباره بياد بالا:blush:
من هنوز خيلي تازه كارم و اساتيد اينجا كلي سابقه كار دارند :Dاگه اشتباهي در سوالات من بود ديگه بخشيد:happy:
من تو anime ها تا حال سه سبك نقاشي ديدم (البته Manga ها هم همين اصل هست)
1: سبك Realestic:
- اين سبك همه چيو مثل واقعيت نقاشي مي كنند (البته نمي توان گفت كه تخيل توش دخيل نيست)
2: سبك (نمي دونم اسمش چيه)
-اين سبك چشم هايي بزرگ و سينه هايي حجيم به طوري كه ادم فكر مي كنه زياد كم دارند
3: سبك ديگه كه بازم اسمي براش ندارم
- اين سبك چشم هايي عظيم و سر هايي برزگ و بدن هايي كوچك

سوال من اينه چرا اين سبك ها بوجود اومدند و هر كدوم چرا اينطورند؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چند وقتي هست كه اين تاپيك داره خاك مي خوره گفتم يه سوال مطرح كنم دوباره بياد بالا:blush:
...
سوال من اينه چرا اين سبك ها بوجود اومدند و هر كدوم چرا اينطورند؟
من نميدونم چرا اين سبک ها بوجود اومدن!
4_12_3.gif
احتمالاً بابک جواب سوالت رو ميدونه:D! ولی در مورد سبك شماره 3، بهش chibi ميگن!:happy: همين الان يه نمونه اش رو تو اون يکی تاپيک گزاشتم;).

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
یعنی منظورت اینه که بین Diva و " دیو " ( واژه فارسی و در اصل پهلوی) ارتباطی هست یا نه ؟ ...
169.gif

الان من چک کردم ، واژه diva ( به معنی goddess یا الهه ) از واژه قدیمی تر Divus اومده ... که این divus ( که واقعا هم شبیه همون " دیو " خودمونه ) ، معناش میشه divine one ( موجود غیبی و الهی )
angel2.gif
...

نهایتا ارتباط دقیقی پیدا نکردم بین شون ...
1655.gif
.. ولی به نکته خوبی اشاره کردی بهرحال ، چون واقعا هم به هم مربوطن یه جورایی ( موجود غیرانسان )

پس زیاد ربطی به هم ندارن ... ممنون :happy:

انیمه ی Noein خیلی برای من جذاب بود.اگه فیلم The One جت لی رو دیده باشید بیشتر از این کارتن سر در میارید. یه سری مباحث کوانتومی و فیزیکی توش مطرح شده که من درست متوجه نشدم.از جمله گربه ی شرودینگر و تفسیر کپنهاگن که فکر کنم خواشان عزیز بتونن توضیح بدن.

و سمبل Ouroboros

[IG]​

اژدهایی که دم خودش رو به دهان گرفته و یه دایره درست کرده.یکی از قدیمی ترین نمادهاست که در آمریکای مرکزی و چین و مناطق مختلف دیگه از قبیل مصر و اسکاندیناوی و آفریقا و ....دیده شده و تعابیر مختلفی هم داشته.
به طور کلی نماد باستانی تناوب و چرخش حیات و وحدت ازلی
(همتای یین و یانگ خودمون)

توی این دوتا تاپیک کمی در همین موارد توضیح دادم ... یه نگاهی بندازین ... اگه سؤالی بود ... :happy:

مکانیک کوانتومی , گربه ی شرودینگر
تو تاپیک گربه ی شرودینگر به نظرم اون چیزی که مد نظرتون هست وجود داره ... جهان های موازی ..( مخصوصا پست های 4 , 9 و 12 )

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من چند تا سوال داشتم که گفتم زود بپرسم ، شاید زود جواب گرفتم;):happy: : این سمبل که در 2-3 جا دیدم معنیش چیه؟

62iya8y.jpg

4triq9y.jpg
4lj9b34.jpg

فکر کنم این بهانه خوبیه که سیمور رو بکشونیم اینجا:p:lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
یه دو سه نکته ای که خیلی وقت پیش به ذهنم رسیده بود ... براتون می زارم ...

به این عکس نگاه کنید ..

خب .. توی این عکس همین شخصیت سرفه می کنه و بعد به خودش می گه : حتما یکی داره پشت سرم حرف می زنه ...
جالبه نه ؟!!!... ولی ما ایرانی ها زمانی که پلک چشممون بزنه , می گیم یکی داره پشت سرمون حرف می زنه ... و سرفه رو نشونه ای از حوادث بد می دونیم ...

و یکی دیگه ... اینکه توی همین انیمه ( ناراتو ) به یه بنده خدایی که عینک داشت , توی یکی دو صحنه , گفتن چهار چشم
22.gif

حالا نمی دونم واقعا این اصطلاح رو دارن یا اینکه توی ترجمه ی انگلیسی از این اصطلاح استفاده کردن ...

یه نکته ی سومی هم داشتم ... نمی دونم چرا یادم نمیاد ..
73.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خب .. توی این عکس همین شخصیت سرفه می کنه و بعد به خودش می گه : حتما یکی داره پشت سرم حرف می زنه ...
جالبه نه ؟!!!... ولی ما ایرانی ها زمانی که پلک چشممون بزنه , می گیم یکی داره پشت سرمون حرف می زنه ... و سرفه رو نشونه ای از حوادث بد می دونیم ...

جالب اینجاست که وقتی یک بار عطسه کنی میگن یک نفر پشت سرت حرف میزنه ، اگه 2 بار پشت سر هم عطسه کنی میگن یک نفر پشت سرت داره بد حرف میزنه;):wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و یکی دیگه ... اینکه توی همین انیمه ( ناراتو ) به یه بنده خدایی که عینک داشت , توی یکی دو صحنه , گفتن چهار چشم
22.gif

حالا نمی دونم واقعا این اصطلاح رو دارن یا اینکه توی ترجمه ی انگلیسی از این اصطلاح استفاده کردن ...
اگه بتونی دقيق بهم بگی که مال کدوم قسمت و کدوم دقيقه اش هست، ميتونم از آکی بپرسم که واقعاً معنيش چی ميشه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من چند تا سوال داشتم که گفتم زود بپرسم ، شاید زود جواب گرفتم;):happy: : این سمبل که در 2-3 جا دیدم معنیش چیه؟
خواهر ساحل تو اين ضمينه استاده.:D احتمالاً ميتونه کمکت کنه!;)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
يه سوال راحت كارتون Bleach چند قسمته ؟

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
پس زیاد ربطی به هم ندارن ... ممنون :happy:

اتفاقا با توضيحات سيمور معلوم مي‌شه دقيقا به هم ربط دارن! يعني ريشه يكي‌يه. منتها به مرور زمان از هم فاصله گرفتن. "ديو"ي كه ما مي‌گيم خدا يا موجود فراانساني منفي معني مي‌ده ولي diva لزوما منفي نيست...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اگه بتونی دقيق بهم بگی که مال کدوم قسمت و کدوم دقيقه اش هست، ميتونم از آکی بپرسم که واقعاً معنيش چی ميشه!;)

قسمت 94 ، زمان --> 3:20 :cool:

هر چند توضیحات مربوطه ی این سمبل در حیطه ی دانش سیمور جان عزیز بود که تو این پست می تونید بخونید , اما من شرح جالب تری راجع به این سمبل( Triskelion) پیدا کردم که در ارتباط با بودائیسم هست و شاید بی ارتباط با این نماد تو انیمه ها نباشه.این لینکش

Japanese Buddhist Dharma wheel
jdharma_wheel.jpg

ممنون استاد:happy: خیلی جالب بود ، یه چیزایی هم در مورد ارتباط شارینگان با این سمبل میشه از لینک دوم دریافت که واقعا جالب بودند:D

يه سوال راحت كارتون Bleach چند قسمته ؟

129 قسمتش تا حالا در اومده;)

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
راستي راجب عطسه نوشته بوديد منم يه همچين صحنه اي رو تو كارتون Bleach ديدم
( هنوز اسم ها رو خوب بلد نيستم ) وقتي گربه داشت مي گفت كه مغازه داره راجب ايچيگو راست مي گفت كه ...
اون طرف مغازه داره نشون مي ده عطسه مي كنه

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

حتما خواهر ... می دونم مربوط به کدوم قسمت بود ... مشخصاتش رو در میارم .. بهتون می گم ...:happy:

...

خواشان عزیز خیلی ممنون و متشکر .کلی استفاده کردم و به اطلاعاتم افزودم
f_cheerup.gif

:happy:... خوشحالم خواهر که مفید بوده ...

اتفاقا با توضيحات سيمور معلوم مي‌شه دقيقا به هم ربط دارن! يعني ريشه يكي‌يه. منتها به مرور زمان از هم فاصله گرفتن. "ديو"ي كه ما مي‌گيم خدا يا موجود فراانساني منفي معني مي‌ده ولي diva لزوما منفي نيست...

درسته از این نظر ... به هم مربوط می شن ;)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
نميدونم شما هم مثل من هميشه از اهنگ ابتدايي يا انتهايي انيمه ها رد ميشيد و فكر ميكنيد كه اونا همشون تكرارين و هيچ فرقي ندارن

ولي ممكنه اينطور نباشه بعضي وقتها تغييرات كوچيكي توي اونها هست كه بايد دقت كرد شايد اون تغيير يك جايي از داستان رو لو بده

مثلا توي death note تا قسمت هشتم عكسي از واتاري هست كه صورتش پوشيده هست ولي از قسمت هشتم به بعد ديگه اينطور نيست
1.jpg

2.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مثلا توي death note تا قسمت هشتم عكسي از واتاري هست كه صورتش پوشيده هست ولي از قسمت هشتم به بعد ديگه اينطور نيست
چه جالب!!!:) من اصلاً توجه نکرده بودم!:blink::p البته تو يکی از کارتون های ديگه که اگه برسم عکسش رو ميزارم همين اتفاق افتاد، عکسه يه شخصيت جديد رو به opening اضافه کرده بودن!:cool:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
چه جالب!!!:) من اصلاً توجه نکرده بودم!:blink::p البته تو يکی از کارتون های ديگه که اگه برسم عکسش رو ميزارم همين اتفاق افتاد، عکسه يه شخصيت جديد رو به opening اضافه کرده بودن!:cool:

سلام
يك سوال: تو +Blood اپيزود يكش كه من ديدم اون قسمتيش كه سايا مياد به پدره گير ميده چرا تو پارك هستن توپو كه پرتاب ميكنه من نميبينم توپ رو پدره بگيره هي عقب جلو بردم ولي باز متوجه نشدم. توپ ديده ميشه كه من نمي بينم يا نه؟؟؟:blink::p

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
اره تو ناروتو هم من صحنه های مشابهی دیدم.اما چون خود کارتونو ندارم نمیتونم عکسشو بذارم.:p

خب حالا مطلب اصلی: به نظرتون این تکنیکها شبیه هم نیست؟؟؟:blink:هر دو تکنیک ترکیبی از اب و باده!(فقط تو اولی به دلیل سرمای زیاد sub zero اب تبدیل به یخ شده!:p)

deception-sub-zero.jpg
subzero.jpg

naruto.jpg

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
و اما مورد سوم که یادم اومد ... به عکس نگاه کنید ..
23.gif

153fs460543.jpg

ما می گیم ... دیوار موش داره .. موش هم گوش داره ..

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
امروز داشتم انیمه Noein رو میدیم ، وقتی رسیدم قسمت دوم گفتم تا این پست رو نزنم راحت نمیشم :happy: اختلاف سبک در انمیشین ، نورپردازی و حتی طراحی خیلی زیاده - انگار اصلا کارو از قسمت دوم دادن به یه شرکت دیگه :blink: یه نگاه بندازید :

عکس سمت راست ( قسمت اول) و سمت چپ (قسمت دوم) :) :

4l6own9.jpg
68b02a1.jpg

4pxkck0.jpg
4pxo2dd.jpg

بالا