• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاسگزارم از تمام برادران و خواهرانی که تولدمو بهم تبریک گفتن. حسابی غافلگیر شدم:rolleyes::lol:
غیر از شماهیشکی بهم تبریک نگفت:hmm: دم همتون گرم
linguchong عزیز خیلی با حالی:cool:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام کاکاشی جان

پس با حرف شما ناراتو هم که کیوبی رو داره در واقع یه بیجو رو داره چون دنبال اون هم بودن چه کارش می خوان بکن

من که مخم ترکید :lol:

1 سوال دیگه هم دارم اگه جوابش رو پیدا نکردم می پرسم :lol::f34r:

قربانت پسری که زیاد سوال می کنه

میخوان کاری رو باهاش بکنند که با گارا کردند;) یعنی کیوبی رو از بدنش بکشن بیرون که به معنی مرگ ناروتو هستش;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
آرش جان تولدت مبارك:D:D:D:D

کبوتر دلبندم تو همشهری من تو بندر عباس هستی و هنوز طرز trusted member شدنو از من می پرسی باید طوری تبریک که معلوم بشه که طرف خودت رو نمی شناسی نه طوری که 25 ساله که می شناسی:D

این یه نصیحت بود خیلی به دل نگیر:D

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:D
من فکر نمیکردم که نارتو این قدر طرفدار داشته باشه.....توی اولین پستم ساعتهای پخش این کارتون رو درست کردم ... چون اون موقع که این پست رو دادم ساعتها تغییر نکرده بو د:blink: .. به هر حال برای بدست آوردن ساعت پخش برنامه های اروپایی به وقت ایران , باید تقریبا یک ساعت و سی دقیقه به زمان پخش آنها اضافه کرد .

من یه سوال داشتم که چرا اوروچیمارو سایدایمه را با شمشیر کشت ؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام:D
من فکر نمیکردم که نارتو این قدر طرفدار داشته باشه.....توی اولین پستم ساعتهای پخش این کارتون رو درست کردم ... چون اون موقع که این پست رو دادم ساعتها تغییر نکرده بو د:blink: .. به هر حال برای بدست آوردن ساعت پخش برنامه های اروپایی به وقت ایران , باید تقریبا یک ساعت و سی دقیقه به زمان پخش آنها اضافه کرد .

من یه سوال داشتم که چرا اوروچیمارو سایدایمه را با شمشیر کشت ؟

ممنون نینجا جان :D

اگه یه صفحه بری عقب میبینی که جوابتو دادیم;):happy:

فعلا

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام همگی:)

بلاخره امتحانا تمام شد و دوباره اومدم ولی نکته جالب بین امتحانا این بود که 2 روز قبل امتحان شیمی سری کامل ناروتو رو یکی از دوستان برام فرستاد و منم دیگه نتونستم ول کنم این شد که فقط روز آخر تونستم شیمی بخونم:D

حالا هم که دیگه امتحانا تمام شد ناروتو ما هم تمام شد:hmm:. باید برم دنبال شیپودن ببینم چه خبره.
خوب با مشاهده کل سری با زیر نویس خیلی از سوال هامو تونستم جواب بدم.:)

راستی یه تست کارکتر هم بلاخره زدیم و شدیم کاکاشی :f34r:

ولی من یه جای سوال برام باقی هست چرا 1 روز بیشتر هست که کسی پست نزده؟:hmm:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سپاسگزارم از تمام برادرانی که تولدمو بهم تبریک گفتن. حسابی غافلگیر شدم غیر از شماهیشکی بهم تبریک نگفت:hmm: دم همتون گرم linguchong عزیز خیلی با حالی:cool:
به خدا من خواهرم!:D:lol:

آرزوی بهترين ها رو براتون دارم :happy: و اميدوارم جشن تولد 100 سالگيتون رو بگيريم!;) (البته اگه من زنده بودم!) :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين پست رو اينور ميزارم که اونايی که تو اون يکی تاپيک نميآن هم ببينن;):

Originally Posted by shinobi

naruto.jpg

Originally Posted by linghuchong

shikamaru.jpg
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
fan06.jpg

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
گیم وان دوباره از دیروز پخش ناروتو رو متوقف کرد!:(:(درست از همون قسمتی که دفعه قبل این کارو کرده بود!:(
اخه کسی نیست بشون بگه شما که نمیخواین درست پخش کنین چرا الکی مردمو میزارین سر کار؟!
steamed.gif
redhead.gif

اولاش خوب پخش میکنن اما وقتی ادم گرفتار شد و دیگه نتونست دل بکنه دیگه پخش نمیکنن:(
اگه دستم بشون برسه.....
threaten.gif
ak47gr.gif
ak47yl.gif
enforcer.gif
flamethrower.gif
para.gif
rambo.gif
gunsfiring.gif
camper.gif

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا من خواهرم!:D:lol:

آرزوی بهترين ها رو براتون دارم :happy: و اميدوارم جشن تولد 100 سالگيتون رو بگيريم!;) (البته اگه من زنده بودم!) :p
مرسی:)
من میدونستم شما خواهری.مگه میشه شما رو نشناسم:lol:

ولی خواهر فر یدا چرا نتیجه تست منو بین بقیه نزاشتین!:( :worried:آخه نا سلامتی تنها ایتاچیه اینجا منم :cool:

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گیم وان دوباره از دیروز پخش ناروتو رو متوقف کرد!:(:(درست از همون قسمتی که دفعه قبل این کارو کرده بود!:(
اخه کسی نیست بشون بگه شما که نمیخواین درست پخش کنین چرا الکی مردمو میزارین سر کار؟!
steamed.gif
redhead.gif

اولاش خوب پخش میکنن اما وقتی ادم گرفتار شد و دیگه نتونست دل بکنه دیگه پخش نمیکنن:(
اگه دستم بشون برسه.....
threaten.gif
ak47gr.gif
ak47yl.gif
enforcer.gif
flamethrower.gif
para.gif
rambo.gif
gunsfiring.gif
camper.gif

:eek: ولی من چند وقت پیش به game one یه ایمیل زدم که چرا ناروتو رو تکراری پخش میکنین و آیاقراره ناروتو رو ادامه بدین یا نه . اونا هم جواب دادن که چون یه خورده جلو بودن یه بار دیگه از اول پخش کردن تا بتونن به پخش و دوبلاژش برسن.
وگفتن که قراره از این تابستون شیپودن را پخش کنن !!!!:( (شاید خالی بستن:hmm:)
حالا نمیدونم قراره پخش کنه یا بازم میخاد ضد حال بزنه:grrr:

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
:eek: ولی من چند وقت پیش به game one یه ایمیل زدم که چرا ناروتو رو تکراری پخش میکنین و آیاقراره ناروتو رو ادامه بدین یا نه . اونا هم جواب دادن که چون یه خورده جلو بودن یه بار دیگه از اول پخش کردن تا بتونن به پخش و دوبلاژش برسن.
وگفتن که قراره از این تابستون شیپودن را پخش کنن !!!!:( (شاید خالی بستن:hmm:)
حالا نمیدونم قراره پخش کنه یا بازم میخاد ضد حال بزنه:grrr:
خدا از دهنت بشنوه برادر:happy:
اما اگه خالی بسته باشن!
awm.gif
bigun.gif
flamethrower.gif
automatic.gif
flackwhore.gif
enforcer.gif
chainsaw.gif
mgwhore.gif
moderator.gif

راستی نتیجه تستت تو گزینه ها هست :eek: ولی....

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek::eek::eek::eek::eek: نتیجه تست من که sasuke نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :(

خواهر فر یدا تو رو خدا اونو اوزش کن. اشتباه زدی:(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا براي من اين دورمد. اميدوارم زود انيمش دستم بياد ببينم اصلا اينا چي به چيه:rolleyes:
shikamaru.jpg

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
فريدا براي من اين دورمد. اميدوارم زود انيمش دستم بياد ببينم اصلا اينا چي به چيه:rolleyes:
shikamaru.jpg
وای شخصیت برادرعلی شیکا ست.برادر این شخصیت مورد علاقه منه.:lol:خوشا به سعادتت.خیلی دلم میخواست این شخصیت من باشه:pراستی تو صفحه 11 همین تاپیک یه معرفی راجع به همین شخصیت زدم اگه خواستی برو بخونش;) فقط یه چیز بگم ترغیب شی:میگن ضریب هوشی این شیکا بالای دویسته!!!!:eek:

4pl7w4g.jpg

خیلی با خودم حال کردم:D
حق داری:rolleyes::rolleyes::):)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
وای شخصیت برادرعلی شیکا ست.برادر این شخصیت مورد علاقه منه.:lol:خوشا به سعادتت.خیلی دلم میخواست این شخصیت من باشه:pراستی تو صفحه 11 همین تاپیک یه معرفی راجع به همین شخصیت زدم اگه خواستی برو بخونش;) فقط یه چیز بگم ترغیب شی:میگن ضریب هوشی این شیکا بالای دویسته!!!!:eek:

حق داری:rolleyes::)

ممنون برادر كاتسوري. راستي برادر من اسم شما رو نمي دونم اگه ID تونو برام پيغام خصوصي بكنيد شديد ممنون ميشم.
واقعا با اين توضيحات عاليت حال كردم. واقعا با كساني مثل شما كه هميشه مفيد بوديد حال مي كنم باشه كه يه روزم منم مثل شما بتونم مفيد باشم.
من بايد وقت كنم از اول اين تاپبك تا آخرش بخونم. اول انيمش دستم بياد. به قول استاد بابك 2.5 هفته بايد 24 ساعت پاي انيمه باشم:blink:

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
من چرا اینجا رو ندیده بودم ها؟ ها؟ ها؟
من یکی که عاشق این انیمیشنم اقا یکی میشه spoiler بزاره ساسکه توی crystal ice miror میمیره یا نه please

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من چرا اینجا رو ندیده بودم ها؟ ها؟ ها؟
من یکی که عاشق این انیمیشنم اقا یکی میشه spoiler بزاره ساسکه توی crystal ice miror میمیره یا نه please

سلام دوست عزیز:happy: خوش اومدید;)

نه نمیمیره ، تازه باهاش کلی کار دارن:p

بالا