• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
attachment.php

Wa2
Tsk File

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

طبق گفته هيراد جان تنها راهي كه ميشه يك عكس رو به طور كامل توي بك گراند گوشي گذاشت به طوريكه حتي زير استارت منو و اون قسمت پايين صفحه رو هم بپو شونه اينه كه با فتوشاپ توي تمها دست ببريم

حالا من خواهشم از دوستاني كه تم مي سازن وطراحن اينه كه رو چندتا تم ساده اينكارو انجام بدن و عكس رو طوري بذارن كه همه صفحه رو بپوشونه حتي اون دو نوار بالا و پايين صفحه رو من قبلا تو گوشيهاي نوكيا اين كار رو مي كردم و خيلي قشنگ مي شه گوشي و از شما تعجب مي كنم كه تا حالا قكري براي اين مورد نكرديد:eek::blink:

ببينم چي كار مي كنيد

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دقیقا" هیراد جان درست گفتند،اما من وقتی دو سه ورژن جدید فون آلارم رو نصب کردم و دیدم که شاهر خوبی در تودی نداره،از ورژن قدیمیترش یعنی ورژن 1.58 بیلد 100 ستقاده می کنم که در راهنما می تونید پیداش کنید،

من به تجربه به این حالت دسکتاپ پی پی سی رسیدم و خیلی وقت هست که به این شکله،برنامه های خاصی هم نیست،اولین برنامه برنامه مبدل فارسی با عنوان دیت کانورتر هست که بازم تو عناوین می تونید پیدا کنید،دومین برنامه هم فون آلارم 1.58 هست و سومین برنامه هم برنامه محبوب ورد میت هست که البته ورژن قدیمی ترش هست چون ورژن جدید رو از طریق وایرلس باید آپدیت کرد و اگر از طرق دیگه آپدیت بشه،از حالت رجیستر در میاد،
نحوه چیدنش هم اینه که پس از نصب در قسمت settings و personal گزینه today رو انتخاب کرده و از زبانه items می تونید سه برنامه ای رو که گفتم برای نمایش دادن در دسکتاپ مارک کنید و بقیه رو آن مارک،با استفاده از کلید های move up و move down می تونید جای هر کدام از برنامه هایی که مارک شدند رو در دسکتاپ تغییر بدید،بنابراین اول دیت کانورتر و سپس فون آلارم و بعد هم ورد میت رو قرار می دید،
این از برنامه های روی دسکتاپ،اما یه توضیح مختصر هم برای استفاده از ویس بار و همچنین تم ویستا که لینکش رو در پست های قبلیم هم داده بودم،بدم :
ببینید ابتدا شما تنها برنامه wisbar advance (آخرین ورژن اگر باشد که چه بهتر)را دانلود و روی پاکت پی سی نصب کنید،بعد از نصب برنامه کافیست فایل ویستا لایت رو هم دانلود کنید که حدودا" 1.5 مگ هست و بعد از اینکه در دسکتاپ پی سی از حالت زیپ درآوردید،فولدرش رو به مسیر program files (حالا یا روی دوایس یا استوریج،بسته به این که برنامه را کجا نصب کرده باشید)و سپس lakeridageو wisbar advance و سپس فولدر themes رفته و فولدر ویستا لایت رو پیست کنید،
4xyrqk9.png

5zbmakk.png
در شاتهای بالا مسیری که فولدر ویستا لایت را در آن کپی کرده ام را می بینید،

سپس به خود برنامه wisbar advance رفته و از بین گزینه ها ،گزینه wisbar advance 2 settings رو انتخاب کنید،
6fykkzp.png
در صفحه جدیدی که باز می شود که به طور پیش فرض روی my themes تنظیم است،سپس custom theme رو انتخاب کرده و گزینه customize را که در پایین فعال شده تب کنید،از صفحه جدید گزینه import theme رو بزنید،سپس همان مسیری که ویستا لایت رو در آن نصب کردیه بودید رو با تب روی فلش رو به پایین در سمت راست صفحه برواز کنید؛و گزینه vista beta lite رو انتخاب کنید،
4mi3tvl.png

61oh1z9.png
پس ار انتخاب در صفحه جدید دو گزینه رو پیش رو دارید که شامل vista lite و همچنین vistalite_long start button وجود دارد،برای اینکه استارت بالای دسکتاپتان مثل من بزرگ باشد گزینه دوم یعنی لانگ استارت باتن را انتخاب کرده و ok کنید،تمام صفحات را okکنید تا برنامه ویس بار عمل کرده و تم جدید نمایش داده شود،
تم ویستا مبارک باشه انشاله،
طی چند روز آینده سعی می کنم در رابطه با ویسبار ادونس دسکتاپ برای اینکه آیکونهای دسکتاپ همانند ویندوز ویستا شود،صحبت خواهم کرد،
خودم فکر می کنم که توضیحاتم به قدر کافی واضح بوده،بنابراین اگر ایمان و سایر دوستان باز هم مشکلی داشتند بپرسند بنده در خدمتتان خواهم بود،
موفق باشید.

دستت درد نكنه مجتبي جان خسته نباشي عزيز بابت توضيحات كاملي كه دادي :happy:. اين تم ويستا لايت كه گفتي رو من پيدا نكردم . ميشه بزاريش:(. توي فروم هم سرچ كردم اما نديدم. اسمش همينه كه گفتي ؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

طبق گفته هيراد جان تنها راهي كه ميشه يك عكس رو به طور كامل توي بك گراند گوشي گذاشت به طوريكه حتي زير استارت منو و اون قسمت پايين صفحه رو هم بپو شونه اينه كه با فتوشاپ توي تمها دست ببريم

حالا من خواهشم از دوستاني كه تم مي سازن وطراحن اينه كه رو چندتا تم ساده اينكارو انجام بدن و عكس رو طوري بذارن كه همه صفحه رو بپوشونه حتي اون دو نوار بالا و پايين صفحه رو من قبلا تو گوشيهاي نوكيا اين كار رو مي كردم و خيلي قشنگ مي شه گوشي و از شما تعجب مي كنم كه تا حالا قكري براي اين مورد نكرديد:eek::blink:

ببينم چي كار مي كنيد

اگه منظورت از ساخت تم همون فايلهاي tsk خود گوشي هست كه اونها هيچوقت دو نوار بالا و پايين رو نميپوشونن و نميتوني كاريش كني.
اما ميتوني از تم هاي wisbar advance استفاده كني كه اون دو نوار رو هم ميپوشونن.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دستت درد نكنه مجتبي جان خسته نباشي عزيز بابت توضيحات كاملي كه دادي :happy:. اين تم ويستا لايت كه گفتي رو من پيدا نكردم . ميشه بزاريش:(. توي فروم هم سرچ كردم اما نديدم. اسمش همينه كه گفتي ؟

سلام
خواهش می کنم،شما از اینجا دانلود کنید.
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببخشيد اين تم رو اقاي H-Ataeian ساخته
سلام
ببینید دوست من،شما چند بار هست که راجع به این تم پرسیدید،بنده هم مثل شما به شدت دنبال نصب این تم بودم،با آقای عطائیان هم صحبت کردم حتی به مرجع ساخت این تم در سایت لکردیج هم رفتم و ترد مربوطه هم رفتم و طبق دستور العمل کارایی که گفته شده رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم،اگر شما خیلی علاقمندید به اینجا برید و اگر به نتیجه رسیدید بیاید و برای همه توضیح بدید.
موفق باشید.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
ببخشيد اين تم رو اقاي H-Ataeian ساخته
اول اینکه از Quoteهای حجیم و پر از عکس 100% جلوگیری کنید....
دوم اینکه چرا این مسئله ایتقدر براتون مهمه؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید:happy:
سلام
ببینید دوست من،شما چند بار هست که راجع به این تم پرسیدید،بنده هم مثل شما به شدت دنبال نصب این تم بودم،با آقای عطائیان هم صحبت کردم حتی به مرجع ساخت این تم در سایت لکردیج هم رفتم و ترد مربوطه هم رفتم و طبق دستور العمل کارایی که گفته شده رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم،اگر شما خیلی علاقمندید به اینجا برید و اگر به نتیجه رسیدید بیاید و برای همه توضیح بدید.
موفق باشید.
مجتبی جان این عزیز که چیزی نگفت جوش آوردی!؟!؟! بابا Be Cool اینه مسئله ای نست که عزیز دل مهم همینه که ما به هم کمک کنیم نه اینکه با 4 کیلومتر راه رفتن جوش بیاریم;) ما که همیشه پست هاتو میخونیم ما شالله شما و آقای عطائیان این ترد رو منفجر کردیدا!!!! خدا کنه همینجوری پیش بریم;);):p
همیشه موفق و پیروز باشید:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان این عزیز که چیزی نگفت جوش آوردی!؟!؟! بابا Be Cool اینه مسئله ای نست که عزیز دل مهم همینه که ما به هم کمک کنیم نه اینکه با 4 کیلومتر راه رفتن جوش بیاریم;) ما که همیشه پست هاتو میخونیم ما شالله شما و آقای عطائیان این ترد رو منفجر کردیدا!!!! خدا کنه همینجوری پیش بریم;);):p
همیشه موفق و پیروز باشید:happy:

سلام هیراد جان،
بله اشتباه از من هست که لحن تایپ کردنم و گفته هام جوری هست که حس جوش آوردن رو القا می کنه،من هم دوست دارم به دوستان کمک کنم،چند پست بالاتر رو ببینید متوجه این موضوع می شید.شما هم نسبت به بنده لطف دارید،من از این دوستمون و همچنین شما هم معذرت می خوام اگر احساس کردید که تندروی کردم،اما منظور بنده این بود که من به نتیجه ای نرسیدم،اگر این دوستمون به نتیجه رسیدند به من هم بگن،من هم خوشحال خواهم شد.ضمن اینکه همگی ما بخوبی می دونیم که وقتی سوالی مطرح می شه(الته اگر در جای درستش مطرح شده باشه)و جواب داده نمی شه،خوب احتمالا" جوابی در خور وجود نداره،بنابراین گاهی صبر هم لازم هست،
اما یه نکته:من کجا و آقای عطائیان کجا؟!!!ایشون که در این ترد پست های ارزشمندی رو به یادگار گذاشتند،
موفق باشید.

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا یک تم میکر یا یه برنامه ای که اون دوتا نوار بالا و بایین صفحه نمایش رو برداره بیدا نمی شه؟:blink:

بابا من تو نوکیا با یه تم میکر ساده به راحتی نوار بالا و بایین رو بر میداشتم و دوتا تیکه از بالا وبایین عکس اصلی که تو بککراند می زاشتم رو اضاف می کردم مگه ممکنه برای ppc نباشه همچین چیزی

حالا من تازه کارمو زیاد چیزی از ppc نمی دونم ولی واقعا از بعضی از شما بعیده که هنوز فکری برای اینکار نکردید

خواهشا راه حل فرعی هم ندید که مثلا ایمان جان برو ویسبار نصب کن:lol: من می خوام روی تم خود ویندوز اینکارو کنم و می دونم کسی بلد نیست ولی در آینده اینکار رو می کنم هر طور شده اینقدر می گردم تا پیدا کنم شما هم یه تکونی به خودتون بدید

فکرشو کن تمام صفحه موبایلتو یک عکس مثلا از آنجلینا بپوشونه و از اون دوتا نوار لعنتی هم خبری نباشه:rolleyes
:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
نیست ایمان ولی با ویسبار میشه (یه شوخی شهرس دیگه) پیدا کردی به ما هم بگو;) آنجلینا هم که دیگه همه جاشو دیدیم رفت:blush: دیگه دیدن داره؟؟؟؟

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیست ایمان ولی با ویسبار میشه (یه شوخی شهرس دیگه) پیدا کردی به ما هم بگو;) آنجلینا هم که دیگه همه جاشو دیدیم رفت:blush: دیگه دیدن داره؟؟؟؟

هیراد فکرشو کن این یکی صفحه موبایلتو صفا بده :wacko:

می گم حالا با ویسبار باید چی کار کنم حتما باید رو عکس دسکتاپ کار کنم نه؟

هیراد اگه انجام دادی یه توضیحی بده به جون آنجلینا با این نوارا حال نمیده:rolleyes:

4znrbx4.jpg

narcis_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه تم مشکی می خواستم. تمام صفحات این تاپیک رو زیر و رو کردم چیزی که می خواستم رو گیر نیاوردم. کمکککککککک

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
یه تم مشکی می خواستم. تمام صفحات این تاپیک رو زیر و رو کردم چیزی که می خواستم رو گیر نیاوردم. کمکککککککک

دوست عزیز یه تم مشکی تقریبا ساده برات اتچ کردم:f34r: :

فایل های ضمیمه

• HTC Black Theme.zip
    100.1 KB · نمایش ها: 80

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا یک تم میکر یا یه برنامه ای که اون دوتا نوار بالا و بایین صفحه نمایش رو برداره بیدا نمی شه؟:blink:
.
.
.
:
دوست عزیز تنها کاری که تمهایی با فرمت tsk برای اون دو تا نوار بالا و پایین میتونه بکنه اینه که یه کد به رجیستری بده تا رنگ اونها رو تغییر بده به عبارت دیگه برای اون دوتا نوار هیچ کاری به غیر از تغییر رنگ نمیتونه انجام بده:f34r:;):wacko:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یه مشکل عجیب دارم
وقتی تمها رو می سازم و نوارها رو با عکس پشت صفحه همرنگ می کنم بعد که می برمش رو جمین اصلا یه جور دیگه و یه رنگ دیگه میشه نوارها مثلا نگا این عکسا کنین که تم رو بعد ازاینکه بردم تو جمین چه شکلی شدن نوارا و اصلا اثری از رنگ سیاه نیست:(

این تمیه که ساختم

6gd22b6.jpg

اینم عکسه تودی اسکرین گوشیمه:wacko:

54ago6f.jpg

آخه چرا اینجوری میشه
bl2.gif

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یه مشکل عجیب دارم
وقتی تمها رو می سازم و نوارها رو با عکس پشت صفحه همرنگ می کنم بعد که می برمش رو جمین اصلا یه جور دیگه و یه رنگ دیگه میشه نوارها مثلا نگا این عکسا کنین که تم رو بعد ازاینکه بردم تو جمین چه شکلی شدن نوارا و اصلا اثری از رنگ سیاه نیست

دوست عزیز یه پیشنهاد برات دارم:
شما اگه برنامه ی Tweaks2K2_NET رو که هیراد عزیز:rolleyes: معرفی کرده نصب کنی به وسیله ی اون می تونی رنگ تم رو از خود پی پی سی عوض کنی:f34r:
این طوری دیگه نه نیازی به تم ساختن داری نه دیگه این مشکلات برات پیش میاد;)

بالا