خوب دقیقا" هیراد جان درست گفتند،اما من وقتی دو سه ورژن جدید فون آلارم رو نصب کردم و دیدم که شاهر خوبی در تودی نداره،از ورژن قدیمیترش یعنی ورژن 1.58 بیلد 100 ستقاده می کنم که در راهنما می تونید پیداش کنید،
من به تجربه به این حالت دسکتاپ پی پی سی رسیدم و خیلی وقت هست که به این شکله،برنامه های خاصی هم نیست،اولین برنامه برنامه مبدل فارسی با عنوان دیت کانورتر هست که بازم تو عناوین می تونید پیدا کنید،دومین برنامه هم فون آلارم 1.58 هست و سومین برنامه هم برنامه محبوب ورد میت هست که البته ورژن قدیمی ترش هست چون ورژن جدید رو از طریق وایرلس باید آپدیت کرد و اگر از طرق دیگه آپدیت بشه،از حالت رجیستر در میاد،
نحوه چیدنش هم اینه که پس از نصب در قسمت settings و personal گزینه today رو انتخاب کرده و از زبانه items می تونید سه برنامه ای رو که گفتم برای نمایش دادن در دسکتاپ مارک کنید و بقیه رو آن مارک،با استفاده از کلید های move up و move down می تونید جای هر کدام از برنامه هایی که مارک شدند رو در دسکتاپ تغییر بدید،بنابراین اول دیت کانورتر و سپس فون آلارم و بعد هم ورد میت رو قرار می دید،
این از برنامه های روی دسکتاپ،اما یه توضیح مختصر هم برای استفاده از ویس بار و همچنین تم ویستا که لینکش رو در پست های قبلیم هم داده بودم،بدم :
ببینید ابتدا شما تنها برنامه wisbar advance (آخرین ورژن اگر باشد که چه بهتر)را دانلود و روی پاکت پی سی نصب کنید،بعد از نصب برنامه کافیست فایل ویستا لایت رو هم دانلود کنید که حدودا" 1.5 مگ هست و بعد از اینکه در دسکتاپ پی سی از حالت زیپ درآوردید،فولدرش رو به مسیر program files (حالا یا روی دوایس یا استوریج،بسته به این که برنامه را کجا نصب کرده باشید)و سپس lakeridageو wisbar advance و سپس فولدر themes رفته و فولدر ویستا لایت رو پیست کنید،
در شاتهای بالا مسیری که فولدر ویستا لایت را در آن کپی کرده ام را می بینید،![]()
![]()
سپس به خود برنامه wisbar advance رفته و از بین گزینه ها ،گزینه wisbar advance 2 settings رو انتخاب کنید،
در صفحه جدیدی که باز می شود که به طور پیش فرض روی my themes تنظیم است،سپس custom theme رو انتخاب کرده و گزینه customize را که در پایین فعال شده تب کنید،از صفحه جدید گزینه import theme رو بزنید،سپس همان مسیری که ویستا لایت رو در آن نصب کردیه بودید رو با تب روی فلش رو به پایین در سمت راست صفحه برواز کنید؛و گزینه vista beta lite رو انتخاب کنید،![]()
پس ار انتخاب در صفحه جدید دو گزینه رو پیش رو دارید که شامل vista lite و همچنین vistalite_long start button وجود دارد،برای اینکه استارت بالای دسکتاپتان مثل من بزرگ باشد گزینه دوم یعنی لانگ استارت باتن را انتخاب کرده و ok کنید،تمام صفحات را okکنید تا برنامه ویس بار عمل کرده و تم جدید نمایش داده شود،![]()
![]()
تم ویستا مبارک باشه انشاله،
طی چند روز آینده سعی می کنم در رابطه با ویسبار ادونس دسکتاپ برای اینکه آیکونهای دسکتاپ همانند ویندوز ویستا شود،صحبت خواهم کرد،
خودم فکر می کنم که توضیحاتم به قدر کافی واضح بوده،بنابراین اگر ایمان و سایر دوستان باز هم مشکلی داشتند بپرسند بنده در خدمتتان خواهم بود،
موفق باشید.
سلام
طبق گفته هيراد جان تنها راهي كه ميشه يك عكس رو به طور كامل توي بك گراند گوشي گذاشت به طوريكه حتي زير استارت منو و اون قسمت پايين صفحه رو هم بپو شونه اينه كه با فتوشاپ توي تمها دست ببريم
حالا من خواهشم از دوستاني كه تم مي سازن وطراحن اينه كه رو چندتا تم ساده اينكارو انجام بدن و عكس رو طوري بذارن كه همه صفحه رو بپوشونه حتي اون دو نوار بالا و پايين صفحه رو من قبلا تو گوشيهاي نوكيا اين كار رو مي كردم و خيلي قشنگ مي شه گوشي و از شما تعجب مي كنم كه تا حالا قكري براي اين مورد نكرديد:blink:
ببينم چي كار مي كنيد
دستت درد نكنه مجتبي جان خسته نباشي عزيز بابت توضيحات كاملي كه دادي :happy:. اين تم ويستا لايت كه گفتي رو من پيدا نكردم . ميشه بزاريش. توي فروم هم سرچ كردم اما نديدم. اسمش همينه كه گفتي ؟
ببخشيد اين تم رو اقاي H-Ataeian ساخته
سلامببخشيد اين تم رو اقاي H-Ataeian ساخته
اول اینکه از Quoteهای حجیم و پر از عکس 100% جلوگیری کنید....ببخشيد اين تم رو اقاي H-Ataeian ساخته
مجتبی جان این عزیز که چیزی نگفت جوش آوردی!؟!؟! بابا Be Cool اینه مسئله ای نست که عزیز دل مهم همینه که ما به هم کمک کنیم نه اینکه با 4 کیلومتر راه رفتن جوش بیاریمسلام
ببینید دوست من،شما چند بار هست که راجع به این تم پرسیدید،بنده هم مثل شما به شدت دنبال نصب این تم بودم،با آقای عطائیان هم صحبت کردم حتی به مرجع ساخت این تم در سایت لکردیج هم رفتم و ترد مربوطه هم رفتم و طبق دستور العمل کارایی که گفته شده رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم،اگر شما خیلی علاقمندید به اینجا برید و اگر به نتیجه رسیدید بیاید و برای همه توضیح بدید.
موفق باشید.
مجتبی جان این عزیز که چیزی نگفت جوش آوردی!؟!؟! بابا Be Cool اینه مسئله ای نست که عزیز دل مهم همینه که ما به هم کمک کنیم نه اینکه با 4 کیلومتر راه رفتن جوش بیاریمما که همیشه پست هاتو میخونیم ما شالله شما و آقای عطائیان این ترد رو منفجر کردیدا!!!! خدا کنه همینجوری پیش بریم
همیشه موفق و پیروز باشید:happy:
دیگه چی بگم؟؟؟ جای سوال نزاشتی مجتبی جان
موفق و پیروز باشید:happy:
هیراد جان،پریویت مسیجت بسته هست،کار خیلی واجبی باهات دارم،
نیست ایمان ولی با ویسبار میشه (یه شوخی شهرس دیگه) پیدا کردی به ما هم بگوآنجلینا هم که دیگه همه جاشو دیدیم رفت:blush: دیگه دیدن داره؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید:happy:
یه تم مشکی می خواستم. تمام صفحات این تاپیک رو زیر و رو کردم چیزی که می خواستم رو گیر نیاوردم. کمکککککککک
دوست عزیز تنها کاری که تمهایی با فرمت tsk برای اون دو تا نوار بالا و پایین میتونه بکنه اینه که یه کد به رجیستری بده تا رنگ اونها رو تغییر بده به عبارت دیگه برای اون دوتا نوار هیچ کاری به غیر از تغییر رنگ نمیتونه انجام بده:f34r:واقعا یک تم میکر یا یه برنامه ای که اون دوتا نوار بالا و بایین صفحه نمایش رو برداره بیدا نمی شه؟:blink:
.
.
.
:
سلام دوستان
من یه مشکل عجیب دارم
وقتی تمها رو می سازم و نوارها رو با عکس پشت صفحه همرنگ می کنم بعد که می برمش رو جمین اصلا یه جور دیگه و یه رنگ دیگه میشه نوارها مثلا نگا این عکسا کنین که تم رو بعد ازاینکه بردم تو جمین چه شکلی شدن نوارا و اصلا اثری از رنگ سیاه نیست