• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب با سلام من اومدم ؟
شرمنده 1 روزي نبودم چون كار و بار من تو اين 1 روز تعطيل شد و حالا دوباره سركارم الان ساعت 6.20 pm هست و بازم دارم شروع مي كنم
Shuffle! + Special
Shuffle! memories
به دستم رسيد.
poni poni dash
هم تموم شد . در ضمن خواهر فريدا درباره شغل من سوال كرده بود . من ادمين يك شبكه هستم كه جزئياتشو براي برادر امير توضيح دادم و محكوم به 14 ساعت كار در روز هستم :blink:
حلا بذار بيبتم بايد برم دنبال چي ؟ در ضمن غيبت من براي استراحت بود و من همه انيمه هايي كه دانلود مي كنم قبل از اينكه اپيزود دومش دانلود بشه اپيزود اولش رو كامل ديدم . مي دونم خيلي بچم:blush:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خوب با سلام من اومدم ؟
شرمنده 1 روزي نبودم چون كار و بار من تو اين 1 روز تعطيل شد و حالا دوباره سركارم الان ساعت 6.20 pm هست و بازم دارم شروع مي كنم
Shuffle! + Special
Shuffle! memories
به دستم رسيد.
poni poni dash
هم تموم شد . در ضمن خواهر فريدا درباره شغل من سوال كرده بود . من ادمين يك شبكه هستم كه جزئياتشو براي برادر امير توضيح دادم و محكوم به 14 ساعت كار در روز هستم :blink:
حلا بذار بيبتم بايد برم دنبال چي ؟ در ضمن غيبت من براي استراحت بود و من همه انيمه هايي كه دانلود مي كنم قبل از اينكه اپيزود دومش دانلود بشه اپيزود اولش رو كامل ديدم . مي دونم خيلي بچم:blush:

سلام خسته نباشي برادر جات خيلي خالي بود.
دوباره دانلودر سريع ما اومد بساتو جمع كنيم بريم.:f34r:
برادر ما اطلاعاتو بايد از امير جان بگيريم ديگه ;) راستي شما به كارتون علاقه دارين كه ميتونيد 14 ساعت كار كنيد:blink::blink::blink::wacko::wacko:

دوتا كاري كه دست من بود تمام شد يكي راهنماييم كنه!!
Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Yuria Den
Highlander - The Search for Vengeance
من برم در برابر آينده رو بزارم كه حداقل سيزن دوش تا جمعه تمام بشه.

انگار نه انگار كامپوتر من ويروس گرفته بود:whistle::whistle: من كه بروي خودم نمي آرم فكر كنم آنتي ويروسه كار خودشو كرد;)

خواهر براي جمعه چندتا كار براي من بزار كنار

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب با سلام من اومدم ؟
Shuffle! + Special
Shuffle! memories
به دستم رسيد.
poni poni dash

برادر مرتضي خوشحالم كه اينقدر خفن دان مي كني،مثل اينكه نگراني فريدا رفع شدش با كساني مثل شما و آقا سهراب كمبود انيمه نمياريم.:blush:
برادر منظورت از امير من بودم؟ يا با امير هم چت كردي (امير جان برداشت بد نشه ها:blush:)
اگه بتوني انيمه هارو به دست آقا دنيل برسونيد كه ممنون ميشيم. راستي فردا يه كم بيكارم اگه بيكار بودي خوشحال ميشم ببينمت. :blush:

ولي خدايي دوستان اين انيمه چيه آدم ديونش ميشه مثلا من وسط امتحان هم هستم ولي نمي تونم انيمه نبينم. در حالي كه موسيقي گوش دادن و كتاب متفرقه خوندن و همه كارم و تعطيل كردم ولي انيمه رو نمي شه تعطيل كرد.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

سلام خسته نباشي برادر جات خيلي خالي بود.
دوباره دانلودر سريع ما اومد بساتو جمع كنيم بريم.:f34r:
برادر ما اطلاعاتو بايد از امير جان بگيريم ديگه ;) راستي شما به كارتون علاقه دارين كه ميتونيد 14 ساعت كار كنيد:blink::blink::blink::wacko::wacko:

Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Yuria Den
Highlander - The Search for Vengeance
من برم در برابر آينده رو بزارم كه حداقل سيزن دوش تا جمعه تمام بشه.

انگار نه انگار كامپوتر من ويروس گرفته بود:whistle::whistle: من كه بروي خودم نمي آرم فكر كنم آنتي ويروسه كار خودشو كرد;)

من دقيقا با اين تيكه كه گفتي برادر مرتضي اومد ما بساتو جمع كنيم موافقم:D
آقا سروش يه Kaspersky يا Nod32 رو سيستم هيمشه داشته باش تا خيالت نسبتا راحت باشه كه ديگه اين اتفاقا نمي افته.
اگه بتوني يه اسپول كوچلو هم براي انيمه هايي كه دان مي كني بزاري خوب ميشه، بچه ها يه راهنمايي دارند براي انيمه.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر مرتضي خوشحالم كه اينقدر خفن دان مي كني،مثل اينكه نگراني فريدا رفع شدش با كساني مثل شما و آقا سهراب كمبود انيمه نمياريم.:blush:
برادر منظورت از امير من بودم؟ يا با امير هم چت كردي (امير جان برداشت بد نشه ها:blush:)
اگه بتوني انيمه هارو به دست آقا دنيل برسونيد كه ممنون ميشيم. راستي فردا يه كم بيكارم اگه بيكار بودي خوشحال ميشم ببينمت. :blush:

ولي خدايي دوستان اين انيمه چيه آدم ديونش ميشه مثلا من وسط امتحان هم هستم ولي نمي تونم انيمه نبينم. در حالي كه موسيقي گوش دادن و كتاب متفرقه خوندن و همه كارم و تعطيل كردم ولي انيمه رو نمي شه تعطيل كرد.

:blink: دنيل چه جوري ؟
خوب ديدن Kakyuusei 2 تموم شد . خيلي جالب بود !
حالا يه چيز جالب تر كسي كماندار نوجوانو يادش هست؟
robin hood no diaboken
يه چيز ديگه هم كه هست فكر منو كمي مشغول كرده انيمه هاي سري gundam sed در كل در حدود 270 يا 280 هست برم سراغش با هر اپيزود 380 مگابايت :wacko:
يه چيز ديگه هم كه هست بد جوري فكر منو مشغول كرده انيمه clannad هست ببينيد چيزي درباره اين مي تونيد پيدا كنيد يا نه ؟
در ضمن ببخشيد اين پست به درازا كشيد ! من امروز رو super rtl به انيمه جالب برخورد كردم شرمنده چون از نزيدك به اخرش ديدم اسشمو نميدونم شايد بچه گانه كه اصلن مطرح مي كنم زمان انيمه براي ژاپن فئودال است مثه inuyasha ولي با اون در كل فرق داره شخصيت اصلي داستان داراي قدرتي است كه دست و پا دراز ميشه !:blink:
كسي از اين انيمه خبري داره؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه سريال جديد قديمی (چی گفتم!) :p امروز تورنتش اومد;):

Ganbare Genki

[aks]​_Ganbare​_Genkii​_-​_01​_ENGLISH[df4cc035].avi

PDVD_096.jpg

به جز اين، اينا رو هم دريابين:):
اصلاً کسی اينا رو ميگيره يا نه؟ برادر مرتضی اينا رو ميگيرين؟:blink: هر دوش کاملن با سليقه شما جور هست! ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر این انیمه هایی که دانلودشون تمام شده چطوری توزیع میشن؟:blink::blink:
همه شماهايی که دارين دان ميکنين يه نسخه بفرستين برای دنی:)، اون به دست همه پخش کننده ها ميرسونه و بقيه هم ميتونن از توزيع کننده ها بگيرن!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Shuffle! + Special
Shuffle! memories به دستم رسيد.
poni poni dash هم تموم شد .
---------------
در ضمن خواهر فريدا درباره شغل من سوال كرده بود . من ادمين يك شبكه هستم كه جزئياتشو براي برادر امير توضيح دادم و محكوم به 14 ساعت كار در روز هستم :blink:
---------------
به روش بابک جواب بدم:p:

سلام خوبی؟

آخ جون پس اين 3 تا رو به ليست اضافه کنم؟!:D
-----------------
اي خدا اينجا همه کامپيوتر کارن!:blink::D من خيلی احساس بيسوادی ميکنم بين شماها ... :(:(:(
-----------------
:lol::lol::lol:
در اين مورد مثل خودمی!:D منم تا يه episode تموم ميشه ميبينمش:p، الانم سر marmalade boy دارم زجرکش ميشم تا هر قسمتش دان شه!
4_9_15v.gif
سرعت دانش از 10 kb بيشتر نميشه!!!:blink::eek::(

همين آلان دانشگاهم بقيه کارتون ها دارن با 200-300 kb دان ميشن ولی اين ... :wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
-----------------
راستی چطور بودن؟ :D
چه راهنمايی اي؟! :blink:
-----------------
سريال يا فيلم؟ :eek:فيلم خيلی کم پيدا ميشه!:(
سريال کوتاه 13 قسمتی ميخوای؟:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسپول كوچلو هم براي انيمه هايي كه دان مي كني بزاري خوب ميشه، بچه ها يه راهنمايي دارند براي انيمه.
علی من spoil ت رو فرستادم اون تاپيک:blush:

دستت درد نکنه ممنون :happy::D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه چيز ديگه هم كه هست فكر منو كمي مشغول كرده انيمه هاي سري gundam sed در كل در حدود 270 يا 280 هست برم سراغش با هر اپيزود 380 مگابايت :wacko:
--------------------
يه چيز ديگه هم كه هست بد جوري فكر منو مشغول كرده انيمه clannad هست ببينيد چيزي درباره اين مي تونيد پيدا كنيد يا نه ؟
---------------------
در ضمن ببخشيد اين پست به درازا كشيد ! من امروز رو super rtl به انيمه جالب برخورد كردم شرمنده چون از نزيدك به اخرش ديدم اسشمو نميدونم شايد بچه گانه كه اصلن مطرح مي كنم زمان انيمه براي ژاپن فئودال است مثه inuyasha ولي با اون در كل فرق داره شخصيت اصلي داستان داراي قدرتي است كه دست و پا دراز ميشه !:blink:
كسي از اين انيمه خبري داره؟
من سری gundam seed و seed destiny ، seed stargazer, gundam wing رو دارم. به جز اينا هر چی ديگه رو تونستين بگيرين. البته ميگن هيچ کدوم به قشنگی اينا نميرسن.:happy: حالا تو بين همه اون سری های ديگه ميگن اونی که اسمش فقط gundam خالی هست، بد نيستش! ;)ميخواين اول اونو بگيرين!:D
-------------------
اوم ... من 3-4 ماه پيش يه پست در موردش زدم :) ولی الان نميدونم اون پسته کجاست؟! :blink: حالا ميگردم ببينم ميشه پيداش کرد!;)
------------------
راستش هر چی فکر ميکنم يه همچين چيزی يادم نميآد!:blink: کاش يه عکس داشتين ازش ... :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:blink: خواهر مهسا اينو از كجا اوردي مطمئني بازيش نيست.:wacko:
دقيقاً!:f34r: مهسی يه چک بکن، اين سايزش برای يه قسمت کارتون زياده!:f34r: بچه ها گرفتن ولی اگه خودت هم ميخوای بگيری از اون لينک هايی که من دادم استفاده کن.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر شما محدوديت 100 گيگ دارين؟
راستي به هنرهاي قبلي نقاشي هم اضافه شد كه خيلي هم لولش بالاست
مهدوديت 60 گيگ دارم:wacko: ولی تا 100 هميشه ميگيرم!:D
-------------
نقاشی منو کجا ديدی؟:blink: آها داری از اول ميخونی؟ :D پس يه چيزی هر وقت رسيدی به عکسم بهم شماره پستش رو بده. thanks :happy:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زمان انيمه براي ژاپن فئودال است مثه inuyasha ولي با اون در كل فرق داره شخصيت اصلي داستان داراي قدرتي است كه دست و پا دراز ميشه !

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم منظور شما One Piece باشه :happy:​

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من دقيقا با اين تيكه كه گفتي برادر مرتضي اومد ما بساتو جمع كنيم موافقم:D
آقا سروش يه Kaspersky يا Nod32 رو سيستم هيمشه داشته باش تا خيالت نسبتا راحت باشه كه ديگه اين اتفاقا نمي افته.
اگه بتوني يه اسپول كوچلو هم براي انيمه هايي كه دان مي كني بزاري خوب ميشه، بچه ها يه راهنمايي دارند براي انيمه.

من پي سي سيلين 2007 ريختم كه هم رجستر شده و آپديت ميشه خيلي باحاش حال ميكنم بقيه رو امتحان نكردم ولي فكر كنم مشكل از آنتي ويروس نباشه از خودمه چون بنده خدا تا ميگه فلان سايت ويروس داره يا اين نرم افزار داره فضولي ميكنه. خفش ميكنم و كار خودمو انجام ميدم:blush::lol::lol:
منم مي خواستم يك معرفي از اين دوتا بزارم اما براي اينكه قضيه رو بفهمم بايد تو نتبوك ددي يه دو سه باري نگاهي بهش بكنم اين كامپيوتر من كه ... صدا واسه خوش ميره تصويرم اگه دلش خواست تكون ميخوره:lol::lol:
اما تا جمعه حداقل يكيشو مينويسم يك راهنمايي بكنيد كه اين عكسهاي كاراكتر ها رو از رو فيلم ميگيريد يا سايت و چطوري؟؟؟

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره اون clannad چيزي كسي دستگيرش نشد؟
در ضمن يكي ديگه از دوستاي من كه مثه خودم معتاد به انيمه هست رو به اين اينجا دعوت كردم فكر كنم نهايتا امرزو يا فردا اون هم بياد . سرعت اينترنت اون هم از من بالاتر هست :wacko: نكته انحرافي تا يك ماه پيش سرعتش نزديك به 1789 kb بود :blink: حالا نمودم طبق سياست شركتشون چقدر هست ولي يه كم چه عرض كنم خيلي پر حرف هست و مثه بچه ها هي اين و طرف و اون طرف مي پره ! اگه اينجا شلوغ بازي كرد من از طرف اون عذر خواهي مي كنم .:happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب امروز تمام دانلود هاي من بالاخره تموم شد
36_1_59.gif

امروز فردا براي دني ارسال مي كنم.
Yobi The Five Tailed Fox تموم نشده هنوز.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا