• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خدا كنه با آنتي ويروس كارم راه بيوفته تا حالا كه 61 ويروس پيدا شده:f34r::f34r:
61 ويروس! :blink::eek:خدا بهت رحم کنه! :cool: ميدونم خيلی بده يعنی فاجعه ست که دانلود های آدم بپره!:(:(:(

من يه همچين off line اي از برادر matrix داشتم!:blink: نه از تو!:blink: عجيبه!!!:blink::blink::blink:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
61 ويروس! :blink::eek:خدا بهت رحم کنه! :cool: ميدونم خيلی بده يعنی فاجعه ست که دانلود های آدم بپره!:(:(:(

من يه همچين off line اي از برادر matrix داشتم!:blink: نه از تو!:blink: عجيبه!!!:blink::blink::blink:

پس همگي سنگر بگيريد به بچه هاي PT حمله شده.
من يك چيز الان به فكرم رسيد چند بار كه تو صفحه هاي پي تي بودم پيغام اين صفحه اسپاي داره توسط آنتي ويروس مي اومد. من فكر كردم مشكل از انتي ويروسه. اگه كس ديگه اي به اين پيغام برخورده اساتيد يه اطلاعي به ادمينهاي خوب فروم بدن اگه نه كه ايراد از كامپيوتر خودمه.
خواهر من كه سعي ميكنم بزارم دانلودا تمام شه بعد يه فكر اساسي بكنم مخصوصا كه يكيشم انيمس كه از 1.5 گيگ 45% تمام شده..​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با زیرنویس:D:D
از اینجا میشه خیلی از زیرنویسها را گیر آورد:
http://www.opensubtitles.org/en
36_1_33.gif
36_1_33.gif
36_1_33.gif

منم ميخوام ...
36_1_4.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
امير و علی

ميگم ساعت 4 صبحه!:blink: شما 2 تا خواب ندارين؟:blink:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی جان رو نمی دونم اما من به دلیل اینکه از 4-7 محدودیت حجمی ندارم میام تو اینترنت برای دانلود:lol:
این محدودیت ما رو کشته:wacko:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
علی جان رو نمی دونم اما من به دلیل اینکه از 4-7 محدودیت حجمی ندارم میام تو اینترنت برای دانلود:lol:این محدودیت ما رو کشته:wacko:
باز خوبه شماها يه زمان نا محدود دارين :) من چی بگم!:( ولی عجب پشتکاری که از خوابت ميزنی بلند ميشی ميآی برای دانلود!:D;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
باز خوبه شماها يه زمان نا محدود دارين :) من چی بگم!:( ولی عجب پشتکاری که از خوابت ميزنی بلند ميشی ميآی برای دانلود!:D;)

من كلا ديشب نخوابيدم. من ساعت 4 پيغام نزاشتما:eek:. امروز امتحان دارم الانم داشتم Heat Gu J يكي دو قسمت ميديدم. اينم تموم شده، اين Martin...تموم بشه (96%)همه رو براي دني و بچه هاي توزيع كننده ايي كه بخواند ارسال مي كنم. راستي Dancouga nova سريش تموم شده بزارش تو تموم شده ها.

امير جان به اول دليلي كه گفتم تو اون ساعتا محدوديت دان ندارم.(ساعت 9 شب تا 8 صبح) خدا كنه يه شركت ADSL درستو حسابي هم اينجا نمايندگي بزنه(آخه آدم با 512 دان كنه زورش مياد بره از پارس 128 بگيره:p )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من كلا ديشب نخوابيدم. من ساعت 4 پيغام نزاشتما:eek:.
ميدونم پيقام نزاشتی ولی invisible آنلاين بودی! :D

اونم باشه تغييرش ميدم!;) منم امشب تا صبح بيدار باش دارم.:( از بس هم تو اين 24 ساعت گذشته چشم تو کامپيوتر بوده دارم از شدت خواب ميميرم!:wacko::(

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر این انیمه هایی که دانلودشون تمام شده چطوری توزیع میشن؟:blink::blink:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من devil may cry رو هم شروع میکنم .
مشخصات:
قسمت اول حجم 634MB 1920*1080

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

[/LEFT]

خواهر شما محدوديت 100 گيگ دارين؟
راستي به هنرهاي قبلي نقاشي هم اضافه شد كه خيلي هم لولش بالاست

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ميدونم پيقام نزاشتی ولی invisible آنلاين بودی! :D

اونم باشه تغييرش ميدم!;) منم امشب تا صبح بيدار باش دارم.:( از بس هم تو اين 24 ساعت گذشته چشم تو کامپيوتر بوده دارم از شدت خواب ميميرم!:wacko::(

آره من كلا invisible و invincible بودن رو ترجيه ميدم. اون بودم چون سيستم سر دان بود منم Opera رو نبسته بودم همين طور مونده بود.
خوب بخوابيد. يه كم هم كمتر كامپيوتر كار كنيد(كي كيو نصيحت ميكنه خودش داره چشاش پاي كامپيوتر در مياد:f34r:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به جای اينکه حالم بهتر شه، حالم بدتر شد با ديدن اين قسمت!:(
خوب من برم بقيه گزارشمو بنويسم! خدا بخير که!:wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا