• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
نه هنوز نگرفتمشون. اينLUPIN III خيلي زياده، هندونه يه دفه زياد ورداشتم.:eek: يه كم با تاخير به همشون مي رسم.
عجب سيستمي شد، من از كجا بدونم سرتون خلوته Pm‌بدم ولي خوب فكر كنم هفته ديگه يكشنبه 6/30 يه challenge داشته باشيم.:cool:

داش علي هندونه زياد برداشتنم يه دردسرايي داره اما باحاليش اونجاست كه يا همش ميريزه و خراب ميشه يا ميري سر فرصت همشو ميخوري:wacko::wacko: حالا اينجا ميشه ميبيني.

كسي Karas: The Prophecy 2005 DVDrip رو دانلود نكرده يا نداره؟
من يك لينكم پيدا كردم Kasa دوتا OVA داشت كه هنوز هم اين معني اين OVA برام جانيوفتاده. يعني چه؟؟

Karas_vol_1.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Karas_(anime)​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ماهر؟؟:blink::blink: نه بابا من يه يك سالي ور ميرفتم تازه داشتم با كتاب كار ميكردم كه رفت تو بايگاني كارهاي نيمه كاره. فكر كنم شما منو تو همون سه حركت مات كنيد.
----------------------
بهتون مديريت هم ميخوره:D
عكس منم تو www.cloob.com هستش با همين آي دي اگه عضو هستيد ميبيند;) اينو گفتم بخاطر اينكه گفته بوديد ببينيد. كي عكس ميزاره. اينم سفيد نوشتم كه اونايي كه مخالف فرومهاي ديگن منو نزنند.
----------------------
خواهر لينك دانلود جديد دم دست نداري تا بگردم يه چيز پيدا كنم دانم خالي نباشه چون اين كاري كه دارم 4 تا بيشتر نميره
----------------------
كسي Karas: The Prophecy 2005 DVDrip رو دانلود نكرده يا نداره؟
من يك لينكم پيدا كردم Kasa دوتا OVA داشت كه هنوز هم اين معني اين OVA برام جانيوفتاده. يعني چه؟؟​
:happy::rolleyes:
---------------------
به من نگو مدير که عصبانی ميشم!:hmm: من ملکم، مدير نيستم!:D
پس قش نکردی؟!:blink: حيف شد!:(:p
راستی تو کدوم تاپيک هستی:eek: يه جای که هستی رو لينک بده ببينم، من تنبلم حوصله گشتن ندارم!:p
-------------------
لينک جديدی که به سليقه تو بخوره ندارم. دارم ميگردم!:rolleyes:
-------------------
کاراس 6 قسمت هست که 3 قسمتش در اومده و اون anime craze خدا خيرشون نده يه الهی چی بشن ....
4_2_204v.gif
، هنوز اون 3 قسمت ديگه اش رو بيرون نداده!
4_2_101.gif
دان نکن، داريمش!:eek: يعنی همون نصفه 3 قسمتشو!:(

OVA=Original Video Animation

يه خصوصيت واضح OVA ها اينه که مستقيم تو بازار عرضه ميشن و اهتياجی نيست تو TV پخش بشه بعد بياد بيرون تو بازار.:happy: ديگ اينکه ميتونه از مانگا تبعيت نکنه و داستان مستقلی برای خودش داشته باشه!:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين Huzzah چه سري كار مي كنه.:blink: رفت تو دان

ماشاالله علی جان چه می کنی یه کم یواشتر ببینم حالا دائم به اینترنت وصل و درحال دانلودی نه؟:wacko:

ما یه یکی دو روز درگیر بودیم نیومد خیلی سر بنیم شما تمام انیمه ها رو غروق کردی :lol:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

ماشاالله علی جان چه می کنی یه کم یواشتر ببینم حالا دائم به اینترنت وصل و درحال دانلودی نه؟:wacko:

ما یه یکی دو روز درگیر بودیم نیومد خیلی سر بنیم شما تمام انیمه ها رو غروق کردی :lol:​

ممنون نظر لطفتونه، آره ديگه جمعه روز تعطيله :D
نه بابا مگه فريدا ميزاره من گفتم يه چندتايي وردارم يه كم ليست انيمه ها خلوت بشه فريدا همين طور انيمه ريتخت:blink: منم كه چندتا رو گفته بودم دان مي كنم ديگه نمي تونم از اين جديدا ور دارم بيا كه نيازمند كمك هست اين دانلود ها.:(
سرعت انيمه ها از سرعت دانلود ماها خيلي بيشتر هست:wacko:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون نظر لطفتونه، آره ديگه جمعه روز تعطيله :D
نه بابا مگه فريدا ميزاره من گفتم يه چندتايي وردارم يه كم ليست انيمه ها خلوت بشه فريدا همين طور انيمه ريتخت:blink: منم كه چندتا رو گفته بودم دان مي كنم ديگه نمي تونم از اين جديدا ور دارم بيا كه نيازمند كمك هست اين دانلود ها.:(
سرعت انيمه ها از سرعت دانلود ماها خيلي بيشتر هست:wacko:

سلام
آره بابا يكي بايد جلوي علي رو بگيره:blink: شوخي كردم;) خسته نباشي علي جان.
ببينم زيرنويس انيميشن رو از كجا پيدا ميشه كرد. من يادمه قبلا تو پستا خوندم اما امروز از بس تو اين PT اينطرف اونطرف پست خوندم كه سرم داره منفجر ميشه.
خواهر اين Highlander كه من The Search for Vengeance 2007 را دانلودش كردم چند سري داره؟؟؟ :wacko::wacko::wacko: من دنبال زيرنويس بودم ديدم سالهاي مختلف و يه سريال 6 فصلو ..... همه اينا رو داريم؟؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببينم زيرنويس انيميشن رو از كجا پيدا ميشه كرد. من يادمه قبلا تو پستا خوندم اما امروز از بس تو اين PT اينطرف اونطرف پست خوندم كه سرم داره منفجر ميشه.
خواهر اين Highlander كه من The Search for Vengeance 2007 را دانلودش كردم چند سري داره؟؟؟ :wacko::wacko::wacko: من دنبال زيرنويس بودم ديدم سالهاي مختلف و يه سريال 6 فصلو ..... همه اينا رو داريم؟؟؟
Where to get subtitles
اين وب سايتی که سهراب معرفی کرد ولی اينم برای نسخه 2007 زيرنويسی نداشت!:(
حالا چرا زيرنويس،:blink: اينکه زبانش اصلاً اينگيليسی هست تا اونجا که يادمه!:)

هيچ کدوم از فيلم و سريال های ديگه اش رو هم نداری! اگه ميگيری که دستت درد نکنه! :D

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
Where to get subtitles

هيچ کدوم از فيلم و سريال های ديگه اش رو هم نداری! اگه ميگيری که دستت درد نکنه! :D

كلا بهترين راه براي پيدا كردن زيرنويس :
Google - Keyword: anime name+ "subtitle"+"english"​

@سروش جان محتاج دعاييم فردا 8:30 صبح جلسه امتحان.

حالا من كلي دان دارم اينام تند تند دارند زيرنويس مي كنند . فكر كنم يه يك هفته ديگه برسم به اينا

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
Where to get subtitles

سلام خواهر من كه گفتم انگليسي من مثل شما ها عالي نيست اما خوب اينو فهميدم چي بود;)
من امروز كامل Highlander رو ديدم براي شرح فيلم هم فقط يك خط به امضام اضافه شد فكر كنم كافي باشه.:cool:
خوب من چند تا لينك پيدا كردم يكي كل فصلها يكجا كه حدود 48 گيگ بود:blink::blink::wacko::wacko: خوب از اين شروع كنم يا از فيلمها؟؟؟
برادر علي بيا كه ميخوام يه هندوانه بردارم 48 كيلويي فكر كنم يه دو ماهي مشفولم كنه.
اگه ايناهم مثل فيلمش باشه و هر كدوم يك داستان داشته باشه كه عاليه اما اگه قرار باشه شرح مفصل فيلم باشه فكر كنم همين فيلم اون چيزي كه لازمه ميرسونه (مثل اينكه از اين داستان فيلم معمولي هم ساخته شده )
من پس ميرم سراغ فصل 1 ببينم چطوريه
تا بعد​

مثل اينكه همه چيزهاي ديگه انيمه نيستن:( اگر قشنگ بود بايد ببرم تو بخش مشاركت سريال

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

سلام خواهر من كه گفتم انگليسي من مثل شما ها عالي نيست اما خوب اينو فهميدم چي بود;)
من امروز كامل Highlander رو ديدم براي شرح فيلم هم فقط يك خط به امضام اضافه شد فكر كنم كافي باشه.:cool:
خوب من چند تا لينك پيدا كردم يكي كل فصلها يكجا كه حدود 48 گيگ بود:blink::blink::wacko::wacko: خوب از اين شروع كنم يا از فيلمها؟؟؟
برادر علي بيا كه ميخوام يه هندوانه بردارم 48 كيلويي فكر كنم يه دو ماهي مشفولم كنه.
اگه ايناهم مثل فيلمش باشه و هر كدوم يك داستان داشته باشه كه عاليه اما اگه قرار باشه شرح مفصل فيلم باشه فكر كنم همين فيلم اون چيزي كه لازمه ميرسونه (مثل اينكه از اين داستان فيلم معمولي هم ساخته شده )
من پس ميرم سراغ فصل 1 ببينم چطوريه
تا بعد​

سروش جان نمي خواد بگي برادر همون علي كافيه. انشاا.. هم در راه 48 گيگ :blink: موفق باشي، تو كه زدي رو دست من، من 25 گيگ الان سر دان دارم ، مواظب باش خطر داره:p زيادم جو گير جملات غصار نشو :hmm: اميدوارم كه با يه كم سعي انگليسي تقريت بشه، من خودم بد نيست ولي خيلي لغات خفني بعضي موقع ها استفاده مي كنند :f34r: من مي مونم اين چي بود گفت:eek: و چون مي دونم بعدا هم استفاده نمي كنم زياد روش وقت نمي زارم لغات عمومي رو بلد شو خودش كلي هست، يادم نمي ره Heat Guy J رو ميديدم هم زيرنويس داشت هم دوبله انگليسي، زيرنويسش يه چيزي مي گفت دوبلش يه چيز ديگه :hmm:
مثل اينكه همه چيزهاي ديگه انيمه نيستن اگر قشنگ بود بايد ببرم تو بخش مشاركت سريال
منظورت من نگرفتم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مثل اينكه همه چيزهاي ديگه انيمه نيستن:( اگر قشنگ بود بايد ببرم تو بخش مشاركت سريال
فکر کنم سريال سينماييش باشه نه کارتون! نه؟ :eek:

منظورت اين بود که اگه اين سريال قشنگ از آب در بياد ميبريش اونور؟! :cool:

فکر خوبيه!:rolleyes: ما الان کلی سريال قشنگ درست شده از رو کارتون ها داريم. چينی ، کره اي ، ژاپنی ...
شديداً توصيه ميشه که اون ها رو هم لابلای کارتون ها نگاه کنين!:D

راستی نگران دان هاي زيادتون نباشين منم الان بالای 50 گيگ تو دستمه! :blink: حساب کنين فقط 3 فصل دکتر کويين + بقيه کارتون ها ... :wacko: يواش يواش جلو ميره! :p

راستی سروش ديدمت! :D کوچيکتر از سنت به نظر ميرسی!:happy: اگه ننوشته بود 25 سال اصلاً فکرشو نميکردم! ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يادم نمي ره Heat Guy J رو ميديدم هم زيرنويس داشت هم دوبله انگليسي، زيرنويسش يه چيزي مي گفت دوبلش يه چيز ديگه :hmm:
برای اينکه اونايی که ساب زدن يه عده هستن اونايی که دوبله ميکنن يه عده ديگه!:cool: 2 تا ترجمه کاملن متفاوت هست. کلاً ديدن کارتون به زبان اينگيليسی ممنوعه!!! :hmm::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه نفر اين سريال رو دريابه!:D
من با 1000 زحمت اين تورنت ها رو گير آوردم ولی نميدونم وضعيت سيد و پيرشون در چه هاله؟! :eek:
برای ova ش تورنت زياده، راستش من اون اوايلی که داشتم کارتون ميديدم دانش کرده بودم ولی خوشم نيومد پاکش کردم!:blink::eek: هنوز نميدونستم که هر چی که دان ميشه بايد رايت شه چه خوب چه بد!:(

ولی کارتونش به نظر قشنگ ميرسه!:D

36537.jpg

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برای اينکه اونايی که ساب زدن يه عده هستن اونايی که دوبله ميکنن يه عده ديگه!:cool: 2 تا ترجمه کاملن متفاوت هست. کلاً ديدن کارتون به زبان اينگيليسی ممنوعه!!! :hmm::D

مي بينم كه مدير خودش مخفي هست تو انجمن :blush: و سرشونم خلوت شده، حيف فردا exam دارم وگرنه يه backgammon مي زديم:D
شما خوب با سرعت مافوق صوت دان مي كنيد بايد 50 گيگ سر دان داشته باشيد ما بدبخت ها(البته خودم رو مي گم) با 50-40 Kb‌دان كردن همين 25 گيگ هم عدد بزرگي هست تا تموم بشه:wacko:
سروش جان عكستو ديدم نه مثل اينكه صندلي داغ رو بيخيال بشيم بهتره :D من برم يه كم خودمو بزك كنم از بس پاي كامپيوتر و درس و كتاب هستم ببينيد ياد ميرزاي جنگلي ميوفتيد:blink:

هنوز نميدونستم که هر چی که دان ميشه بايد رايت شه چه خوب چه بد!
آيي گفتيد من يه سري كارتون دان كرده بودم با چه زحمتي از emule بعد زياد خوشم نيومد كپي نكردم الان مي گم اي كاش يه كپي رو اين همه هارد نگه داشته بودم

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سروش جان نمي خواد بگي برادر همون علي كافيه. انشاا.. هم در راه 48 گيگ :blink: موفق باشي، تو كه زدي رو دست من، من 25 گيگ الان سر دان دارم ، مواظب باش خطر داره:p زيادم جو گير جملات غصار نشو :hmm: اميدوارم كه با يه كم سعي انگليسي تقريت بشه، من خودم بد نيست ولي خيلي لغات خفني بعضي موقع ها استفاده مي كنند :f34r: من مي مونم اين چي بود گفت:eek: و چون مي دونم بعدا هم استفاده نمي كنم زياد روش وقت نمي زارم لغات عمومي رو بلد شو خودش كلي هست، يادم نمي ره Heat Guy J رو ميديدم هم زيرنويس داشت هم دوبله انگليسي، زيرنويسش يه چيزي مي گفت دوبلش يه چيز ديگه :hmm:

منظورت من نگرفتم.

چشم چشم بروي چشم
علي جان ممنون از همه توضيحاتت. حتما دقت ميشه. قصد اصلي منم از اينكه دنبال زير نويس ميگردم آشنا شدن با كلمات جديده كه با تكرارش هم با لذت ديدن مجدد انيميشن همراهه. highlander رو من كامل موضوشو و بيشتر صحبتها رو فهميدم شايد چون ساده بود اما اولين انيميشن برام لغت نا اشنا خيلي داشت.
من دوباره رفتم تو نوبت دانلود :D:lol: منم دريابيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا