• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
يه کارتون ديگه:D:
سروش اين همه کارتون از تو اينا هيچ کدوم به سليقت نميخوره!:blink::p

سلام فكر كنم اينا به پاي قبلي ها نرسه اين Highlander كه خيلي جالب بود مخصوصا داستان (بخاطر همينه كه چندتا فيلم از روش ساختن ) شايد هم همه اين نوع داستان رو دوست نداشته باشندو
به هر حال حتما نبايد سليقه من در دانلود باشه.
هدف من از همكاري در مشاركت چه در اينجا و چه در قسمت سريالها از يكجا شروع شد كه من امكان بدست آوردن چيزي رو داشتم كه خودم تنهايي شايد در عرض يكسال ميتونستم بدست بيارم و منم حالا اين زمانو براي دانلود چيزايي مي زارم كه ديگران ميخوان.
تو امضاي يكي از دوستان ديروز خوندم "من نمي توانم ولي ما مي توانيم"
تو اين دوتا من فكر ميكنم اين يكي بهتره من از يكجا سرچ كردم چهار تا دي وي دي (باكيفيت دي وي دي) هستش و زبان انگليسي. و يك دي وي دي با كيفيت تلويزيون زبان ژاپني.
تصميم بگيريد كدوم رو ميخوان من شروع كنم.
اگه هر دو رو بخواين ميشه انگليسي ها رو دانلودر هاي سريعتر ما انجام بدن و ژاپني رو من. اگر يكي رو بخواين هر كدوم باشه خودم انجام ميدم.
منتظر دستور ملكه و دوستانم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تو اين دوتا من فكر ميكنم اين يكي بهتره من از يكجا سرچ كردم چهار تا دي وي دي (باكيفيت دي وي دي) هستش و زبان انگليسي. و يك دي وي دي با كيفيت تلويزيون زبان ژاپني.
تصميم بگيريد كدوم رو ميخوان من شروع كنم.
اگه هر دو رو بخواين ميشه انگليسي ها رو دانلودر هاي سريعتر ما انجام بدن و ژاپني رو من. اگر يكي رو بخواين هر كدوم باشه خودم انجام ميدم.​

سروش سعی کن همه چيز رو قاطی ببينی.:happy: چون وقتی از چيز های خوب شروع ميکنی ديگه بقيه چيز ها به نظرت نميآد! ولی هر کارتونی هم جذابيت خاص خودشو داره!:happy:

اين رو هم همون يه dvd به زبان ژاپنی رو بگير. :) همين لينکی که من گزاشتم خوبه. چرا از همين نميگيری؟! :eek:;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
[/RIGHT]
سروش سعی کن همه چيز رو قاطی ببينی.:happy: چون وقتی از چيز های خوب شروع ميکنی ديگه بقيه چيز ها به نظرت نميآد! ولی هر کارتونی هم جذابيت خاص خودشو داره!:happy:

اين رو هم همون يه dvd به زبان ژاپنی رو بگير. :) همين لينکی که من گزاشتم خوبه. چرا از همين نميگيری؟! :eek:;)

اينم چشم. سابقه شما زياده و نظرتون محترم.
منن نمي دونم چرا اين لينكهاي شما رو فقط لينكهاي ANN رو ميبينم :D البته الان كه چك كردم داخل لينك نرفت دوباره خونه چك ميكنم.
-----------------------------
اعلام رسمي ميشه اينو من دارم ميگيرم:blush:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی zegapain تموم شد :lol: شببه خیلی از فیلمهایی که از این دنیا یه دنیای دیگه میرن با این تفاوت که اگر ماتریکس رو دیده باشین دنیای دیگه واقعیه کسایی که زمیه روبات مانند رو دوست دارند شاید بدشون نیاد:happy:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نفر اين سريال رو دريابه!:D
من با 1000 زحمت اين تورنت ها رو گير آوردم ولی نميدونم وضعيت سيد و پيرشون در چه هاله؟! :eek:
برای ova ش تورنت زياده، راستش من اون اوايلی که داشتم کارتون ميديدم دانش کرده بودم ولی خوشم نيومد پاکش کردم!:blink::eek: هنوز نميدونستم که هر چی که دان ميشه بايد رايت شه چه خوب چه بد!:(

ولی کارتونش به نظر قشنگ ميرسه!:D

اینم بزنید به اسم ما گزاشتیمش تو لیست دانلود:lol:​

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام شرمنده من 2 يا 3 روي نبودم. رفتم بودم شمال .
poni poni dash تموم شد در ضمن loard demon dante هم رو گرفتم .
حالا منتظرم برم سراغ پروژه بعدي . در ضمن در باره ip من هم خواهر فريدار سوال كرده بله *** هست . درضمن درباره شركتي كه من اينترنت sat رو گرفته ام مي تونيد بريد روي opensky.net ولي تقريبا شركت من ماهي نزيدك به 600$ داره پول مي ده.:happy: چون اوالا نه محدوديت ترافيك داره در ضمن پهناي باند خصوصي است . ولي فكر كنم پلن هاي يك طرفه براي بچه هايي كه اين جا هستند خوب هست . شما تقريبا با ماهي 30 دلار مي تونيد تا نزيدك به 2 مگابايت سرعت دريافت با 4gb ترافيك را بخريد.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای madlax چندتا لینک پیدا کردم لینک یه قسمتش رو میزارم ببیند اگر کیفیتش مقبول هست دانلود کنم چون فایل rmvb هست البته من یکیش رو گرفتم بد نیست
http://www.megaupload.com/?d=WUBSB1EY

راستی یادم رفتم فکر کنم با jetaudio راحتر بتونید ببینید​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من برای madlax چندتا لینک پیدا کردم لینک یه قسمتش رو میزارم ببیند اگر کیفیتش مقبول هست دانلود کنم چون فایل rmvb هست البته من یکیش رو گرفتم بد نیست

چرا از اينجا دان نمي كني
تورنتش مطمئن انگليسي هست
تجربه اي كه فريدا به من گفتند و خيلي به كار من اومدش اين بود كه معمولا فايل هاي rmvb زباني غير از انگليسي دارند ، اگه مطمئن شدي كه انگليسي هست دان كن.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا از اينجا دان نمي كني
تورنتش مطمئن انگليسي هست
تجربه اي كه فريدا به من گفتند و خيلي به كار من اومدش اين بود كه معمولا فايل هاي rmvb زباني غير از انگليسي دارند ، اگه مطمئن شدي كه انگليسي هست دان كن.

دلیلش خیلی ساده است زیرا این لینک مستقیم هست و سرعتش قطعا با اون فرق می کنه :lol:
در مورد زبانش مثل خیلی دیگه از انیمه ها ژاپنی به همراه زیر نویس انگلیسی:D
اما بازهم ممنون از لینکی که دادید شاید از همین بگیرم فقط خودتون می دونید ما که محدودیت داریم تورنت با سرعت کم باعث میشه آپلودمون هم نسبتا بالا بره :wacko:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی علی جان مطمئنی که این زبونش انگلیسی هست چون Ayu که ابتداش نوشته توی این انیمه که من گرفتم برای گروه زیرنویسش هست؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستی علی جان مطمئنی که این زبونش انگلیسی هست چون Ayu که ابتداش نوشته توی این انیمه که من گرفتم برای گروه زیرنویسش هست؟
اگه مطمئني كه درسته حال كن با سرعت توپ دان كن.
اين سايت گروه Fansubs ش هست http://www.ayu-anime.net/project_details.php?pid=30
مطمئن كه انگليسي هست ولي يه موردي كه براي بچه هايي مثل من كه دارند از p2p ها دان مي كنند،
ممكن هست شمام مثل من مشكل Upload داشته باشيد بهترين كاري كه ميشه كرد استفاده از برنامه Netlimiter هست تو اين برنامه مقدار Upload هر برنامه ايي رو مي تونيد محدود كنيد. من كه خودم مدت ها هست كه در حال استفاده از اين برنامه هستم مشكلي هم نداره فقط دوستاني كه مشكلي سر Upload‌ندارند اين كارو نكنند چرا كه اين كار باعث مرگ p2p‌ ميشه.:(

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه مطمئني كه درسته حال كن با سرعت توپ دان كن.
اين سايت گروه Fansubs ش هست http://www.ayu-anime.net/project_details.php?pid=30
مطمئن كه انگليسي هست ولي يه موردي كه براي بچه هايي مثل من كه دارند از p2p ها دان مي كنند،
ممكن هست شمام مثل من مشكل Upload داشته باشيد بهترين كاري كه ميشه كرد استفاده از برنامه Netlimiter هست تو اين برنامه مقدار Upload هر برنامه ايي رو مي تونيد محدود كنيد. من كه خودم مدت ها هست كه در حال استفاده از اين برنامه هستم مشكلي هم نداره فقط دوستاني كه مشكلي سر Upload‌ندارند اين كارو نكنند چرا كه اين كار باعث مرگ p2p‌ ميشه.:(

من از bitspirit برای دانلود تورنتها استفاده می کنم اما با همه محدودیتی که میزارم دیگه پاینتر از 2.5 نمیاد.:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تورنت کامل اين سريال در اومد.:D برادر مرتضی فکر کنم شما بدتون نياد.;) راستی اين ليست چی شد؟! :(

Petite Princess Yucie

[A-FanRips]Petite Princess Yucie Complete[Dual Audio][XviD]

yucie6.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

به نظر من که کيفيتش خوبه!:D کلاً من يکی که زياد به کيفيت اهميتی نميدم:p. اينجوری هم آپلود نميکنی هم سريع تر دانلود ميشه هم اينکه از نصف هم کمتر اينترنت مصرف ميکنی! :D

اگه از من ميپرسی همينو بگير! ;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فریدا شما گیج نمیشی این همه انیمه رو می گیری و تورنتاش رو چک می کنی؟:wacko:​

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مشکل کوچیک دارم این فایل های RMVB نمی دونم چرا نمی تونم توی vlc ببینم تصویر نمیاد فقط صدا اونم قطع و وصل میشه توی برنامه های دیگه هم نمی تونم از زبان دیگه این فایل استفاده کنم؟
راستی خواهر فریدا این لیستی که گذاشتین برای خودتونه ؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من یه مشکل کوچیک دارم این فایل های RMVB نمی دونم چرا نمی تونم توی vlc ببینم تصویر نمیاد فقط صدا اونم قطع و وصل میشه توی برنامه های دیگه هم نمی تونم از زبان دیگه این فایل استفاده کنم؟

يه اين را امتحان كن
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
همه نوع codec رو داره و ديگه هيچ مشكلي سر اجراي فيلم و صوت نداري.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا