• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد

ميخواستم ببينم combo drive چي پيشنهاد ميكنيد و اگه ميدونيد يه قيمتي هم بدين
مرسي:happy:

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
دی وی دی رایتر بالاخره خریدم....
Asus 1814 BLT SATA 18x با Light Scirbe
با قیمت 37 تومن.....

از همه اساتید محترم که مرا راهنمایی کردن تا جنس مورد علاقه ام را با قیمتی خوب بخرم ازشون ممنون

همیشه دعاتون می کنم!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كامران جان كمبو درايو الان خريدش اشتباه هست . با كمي بيشتر هزينه كردن ميتوني dvd writer بگيري

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
كامران جان كمبو درايو الان خريدش اشتباه هست . با كمي بيشتر هزينه كردن ميتوني dvd writer بگيري

صد و بیست درصد تایید میشه.
اصلا به Combo یا CD-Writer فکر هم نکن. :eek:

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

صد و بیست درصد تایید میشه.
اصلا به Combo یا CD-Writer فکر هم نکن.

با تشكر از توجهتون.

حالا اگه بخوام (dvd writer (ideبخرم چي پيشنهاد ميكنيد. پست‌هاي قبلي رو كه خوندم ظاهراً
نظر روي lite on و asus هستش.

ضمناً من از اين اصطلاحات lable flash و Light scribe و بقيه اصطلاحات احتمالي سر در نمي‌آرم. اگه يه راهنمايي
بكنيد ممنون ميشم.

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
Asus بهتره
من CD-Rom‌ اش را داشتم برام 5 سال کار کرد
الان هم DVD-RW را دارم ازش راضی هستم

Light Sribe روی سی دی حکاکی می کنه - یعنی چیزی روش میتونی چاپ کنی
اکثرا Asus ها Light Sribe دارند

من خودم 18ایکس با لایت اسکریب را 37 تومن خریدم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
با تشكر از توجهتون.

حالا اگه بخوام (dvd writer (ideبخرم چي پيشنهاد ميكنيد. پست‌هاي قبلي رو كه خوندم ظاهراً
نظر روي lite on و asus هستش.

ضمناً من از اين اصطلاحات lable flash و Light scribe و بقيه اصطلاحات احتمالي سر در نمي‌آرم. اگه يه راهنمايي
بكنيد ممنون ميشم.

asus رو من هم بيشتر موافقم. البته لايتون هم درايو خوبيه

sub

Registered User
لایک‌ها
1
من که دارم میرم Asus 1814 BLT رو بخرم.
فقط مونده یه مغازه که بفروشه (توی شهر ما کم پیدا میشه)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من رفتم همین مدل رو بخرم. گفتند این رو نداریم. ولی مدل های دیگری از ASUS داریم که SATA هم هستند!!!!
من توی لیست محصولات asus توی آدرس www.asus.com، همه DvD-Writerها رو دیدم. ولی تنها همین مدل SATA بود.
من اشتباه می کنم؟ یا اون یارو؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به احتمال زياد فروشنده اشتباه ميكند. حتما منظورش برند هاي ديگه بوده غير از asus

sub

Registered User
لایک‌ها
1
از میان دوستان اگه کسی هست که توی اصفهان زندگی میکنه و مغازه ای با انصاف سراغ داره که Asus DRW-1814BLT رو بفروشه، آدرسش رو لطف کنه به من بده. (با پیغام خصوصی بدبد بهتره. تا تاپیک از بحث اصلی زیاد خارج نشه.:D)

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام خسته نباشید

من امروز رفتم یه دونه DVDW رایتر مدل سامسونگ TSSTcorp_CD/DVDW_SH-S183A خریدم واضحه ساتا هستش اما برنامه سخت افزار ظاهرا اون را با با IDE شناسایی می کنه نگاه کنید

IDE\TSSTcorp_CD/DVDW_SH-S183A_______________SB02

نمی دونم یعنی Mainboard ساتا را ساپورت نمی کنه این هم مدلش

MSI K8 Neo4 (MS-7125) با Chipset nVidia nForce4

Firmware اون هم اون بالا یاداشت شده SB02 تو سایتش هم Firmware جدید نداره ظاهرا این هم لینک

http://www.samsungodd.com/eng/liveupdate

هر چی هست اینه

DVD-Writer SH-S183A SB01 WORLD WIDE 2006-12-20
DVD-Writer SH-S183A SB01 WORLD WIDE 2006-11-08

بی صدا هستش از این جهت که خیلی خوبه ولی یه فایل 350 مگابایت را حدود 5 دقیقه و 8 ثانیه بر روی هارد کپی می کنه البته با برنامه bulldozer ولی GSA-4167B حدود 1 دفیقه و 20 ثانیه اون را بر روی هارد با همین برنامه کپی می کنه

یک دی ودی با حجم 4.3 گیگ را حدود 9 دقیقه بر روی هارد با کپی خود ویندوز کپی می کنه باز هم GSA-4167B از اون جلوتره حدود 5 دقیقه

کیفیت رایتش هم خیلی خوبه از این جهت نکته خاصی ندیدم کابلهای مورد نیاز با سی دی برنامه ها نیز تو خود کارتونش بود قیمت تو تهران 36 تو استان خودمون 39 خریدم

خوب حالا می شه سرعت خوندنش را بالا برد بشه الجی یا بهتر

ظاهرا سامسونگها بعد از مدتی درهاشون خود به خود باز و بسته می شه این هم این طوری هستش یا نه ؟

راستی در خوندن و رایت خیلی بهتر از ASUS-DRW-1608P3S بدون عملیات Firmware عمل می کنه این طور نیست در کل چیز خیلی خوبیه این هم از رایتر سامسونگ ....

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب من هميشه روي asus خيلي پافشاري ميكنم چون هم كيفيت مناسبي داره و هم فريم ويرش در حال اپ ديت شدن هست يعني ساپورتش خوبه .متاسفانه سامسونگ بر خلاف هاردش تو اپتيكال درايو خوب عمل نكرده

sub

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام خسته نباشید

من امروز رفتم یه دونه DVDW رایتر مدل سامسونگ TSSTcorp_CD/DVDW_SH-S183A خریدم واضحه ساتا هستش اما برنامه سخت افزار ظاهرا اون را با با IDE شناسایی می کنه نگاه کنید

IDE\TSSTcorp_CD/DVDW_SH-S183A_______________SB02

نمی دونم یعنی Mainboard ساتا را ساپورت نمی کنه این هم مدلش

MSI K8 Neo4 (MS-7125) با Chipset nVidia nForce4

Firmware اون هم اون بالا یاداشت شده SB02 تو سایتش هم Firmware جدید نداره ظاهرا این هم لینک

http://www.samsungodd.com/eng/liveupdate

هر چی هست اینه

DVD-Writer SH-S183A SB01 WORLD WIDE 2006-12-20
DVD-Writer SH-S183A SB01 WORLD WIDE 2006-11-08

بی صدا هستش از این جهت که خیلی خوبه ولی یه فایل 350 مگابایت را حدود 5 دقیقه و 8 ثانیه بر روی هارد کپی می کنه البته با برنامه bulldozer ولی GSA-4167B حدود 1 دفیقه و 20 ثانیه اون را بر روی هارد با همین برنامه کپی می کنه

یک دی ودی با حجم 4.3 گیگ را حدود 9 دقیقه بر روی هارد با کپی خود ویندوز کپی می کنه باز هم GSA-4167B از اون جلوتره حدود 5 دقیقه

کیفیت رایتش هم خیلی خوبه از این جهت نکته خاصی ندیدم کابلهای مورد نیاز با سی دی برنامه ها نیز تو خود کارتونش بود قیمت تو تهران 36 تو استان خودمون 39 خریدم

خوب حالا می شه سرعت خوندنش را بالا برد بشه الجی یا بهتر

ظاهرا سامسونگها بعد از مدتی درهاشون خود به خود باز و بسته می شه این هم این طوری هستش یا نه ؟

راستی در خوندن و رایت خیلی بهتر از ASUS-DRW-1608P3S بدون عملیات Firmware عمل می کنه این طور نیست در کل چیز خیلی خوبیه این هم از رایتر سامسونگ ....

من تا حالا Optical Drive از نوع ساتا نداشتم ولی هاردم ساتا هست و همچنین مادربوردم ساتا رو ساپورت می کنه.
اما در مورد اینکه درایو ساتای شما رو به عنوان IDE می شناسه، باید بگم که توی مادربورد من یه گزینه بود برای اینکه ساتا رو چطوری بشناسه. می تونستی روی اتوماتیک بزاری که در این صورت می گشت و اگه یکی از IDE ها خالی بود، دستگاهی که ساتا هست رو به جای اون می شناخت.
شاید مادربورد شما هم چنین گزینه ای داشته باشه و پیش فرض اون، اتوماتیک باشه.
اگه اولین دستگاه ساتایی هست که دارید، حتماً این مورد رو بررسی کنید. شاید مشکلتون حل بشه.

orbit-8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اگر بخوام دی وی دی رایتر asus1814blt بگیرم که ساتا هستش باید هاردم هم ساتا باشه؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان من اگر بخوام دی وی دی رایتر asus1814blt بگیرم که ساتا هستش باید هاردم هم ساتا باشه؟
نه احتیاج نیست هاد ساتا داشته باشی فقط کافیه که مینبوردت ساتا رو ساپورت کنه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه همونطور كه دوستمون گفت بايد بردت از ساتا ساپورت كنه .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مدل hp كه سرعت 20x هست خيلي خوب چندتائي بستم كيفيت خوندن و رايتش در حد متعادلي بود البته ide هست

orbit-8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ممنون پس ما رفتیم همینو بگیریم

بالا