عرض كردم تنها دليل من دريافت حقوق مستمرى هستش، چيز ديگه اى واسم مهم نيستش، واسه همين ميخوام بدونم بعد از ٢٠ ٢٥ سال كدوم حقوق بيشترى ميدن؟ ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
جدول بالا تعدادی از پرداختی های تامین اجتماعی در سال 96 هست ، تفاوت ها کاملا مشخصه که هر پرداختی چه تعهداتی داره ، ضمنا مبلغ مستمری در پایان 30 سال هم مشخص نیست و بستگی به تصویب شورای عالی کار داره .
اما بیمه عمر : من فرض رو بر پرداخت ماهی 300 هزار ت میگذارم و با افزایش سالانه 15% و
طول مدت قرار داد 30 ساله ، از سن 30 تا 60 و سرمایه فوت عادی 25 م و فوت بر اثر حادثه 50 م که افزایش سالانه 5% داره و سایر پوشش ها .... ، مبلغ تضمینی پایانی حدود 3 میلیارد و 500 م تومان خواهد بود . وقتی میگم حدودا به این خاطر هست که هر شخص بخاطر نوع شغل شغل ، سن ، سابقه بیماریهای خانوادگی ، وضعیت بدنی ، چاقی و لاغری و ... میتونه عدد پایانیش کمتر باشه . ضمنا همین مبلغ پایانی با سود مشارکتی 26% حدود 30 میلیارد تومن خواهد بود ، اینجا تفاوت سود تضمینی و مشارکتی یه مقداری روشن میشه :دی
حالا در پایان قرارداد یا مبلغ رو میگیرید و یا میخواهید مستمری ماهانه دریافت کنید . مستمری ماهانه روی 20 سال :
بنده شرکت بیمه رو موظف کردم که مستمری من رو در هر سال 15% افزایش بده ، شرکت هم محاسبه کرده و میگه در سال اول ،
هر ماه مبلغ 9 میلیون و 200 هزار ت به من میده (ستون 1) ، در سال دوم هر ماه 10 میلیون و 600 هزار و ....
حالا مبنای این محاسبات همون سود 10% تضمینی بیمه مرکزی هست ، اگر سود 15% باشه مبالغ ستون 2 ملاک هست و اگر مثلا سود مشارکتی 20% باشه مبالغ ستون 1 رو دو برابر میکنیم ، یعنی مثلا با سود مشارکتی 20% در سال اول ،
هر ماه مبلغ 18 میلیون و 500 هزار ت دریافت خواهم کرد .
ضمنا الان کف سود در بیمه عمر 21...22 درصد هست .
.