• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آهان. الان یعنی تمام بیمه ها به بیمه مرکزی پول میدنو قرارداد دارن؟
در کل از بین بیمه های پارسیان، پاسارگاد، آسیا، ما، سامان کدوم بهتره؟ که هم امن باشه هم بعدا حقوق بیشتری بده.
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم بله اینطوره.
از بین اون بیمه ها هم من خودم پاسارگاد رو انتخاب کردم چون کارت SOS داره البته هنوز اقدام نکردم و همین روزها میخوام اقدام کنم. برای همین از شخص محترم آقای محسن میخوام که اگر تونستن ما رو هم راهنمایی کنن و اگر مورد اشتباهی رو اینجا گفتم متذکر بشن تا من هم بدونم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
عرض كردم تنها دليل من دريافت حقوق مستمرى هستش، چيز ديگه اى واسم مهم نيستش، واسه همين ميخوام بدونم بعد از ٢٠ ٢٥ سال كدوم حقوق بيشترى ميدن؟ ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk

ta .jpg

جدول بالا تعدادی از پرداختی های تامین اجتماعی در سال 96 هست ، تفاوت ها کاملا مشخصه که هر پرداختی چه تعهداتی داره ، ضمنا مبلغ مستمری در پایان 30 سال هم مشخص نیست و بستگی به تصویب شورای عالی کار داره .
اما بیمه عمر : من فرض رو بر پرداخت ماهی 300 هزار ت میگذارم و با افزایش سالانه 15% و طول مدت قرار داد 30 ساله ، از سن 30 تا 60 و سرمایه فوت عادی 25 م و فوت بر اثر حادثه 50 م که افزایش سالانه 5% داره و سایر پوشش ها .... ، مبلغ تضمینی پایانی حدود 3 میلیارد و 500 م تومان خواهد بود . وقتی میگم حدودا به این خاطر هست که هر شخص بخاطر نوع شغل شغل ، سن ، سابقه بیماریهای خانوادگی ، وضعیت بدنی ، چاقی و لاغری و ... میتونه عدد پایانیش کمتر باشه . ضمنا همین مبلغ پایانی با سود مشارکتی 26% حدود 30 میلیارد تومن خواهد بود ، اینجا تفاوت سود تضمینی و مشارکتی یه مقداری روشن میشه :دی
حالا در پایان قرارداد یا مبلغ رو میگیرید و یا میخواهید مستمری ماهانه دریافت کنید . مستمری ماهانه روی 20 سال :

mos .jpg

بنده شرکت بیمه رو موظف کردم که مستمری من رو در هر سال 15% افزایش بده ، شرکت هم محاسبه کرده و میگه در سال اول ، هر ماه مبلغ 9 میلیون و 200 هزار ت به من میده (ستون 1) ، در سال دوم هر ماه 10 میلیون و 600 هزار و ....
حالا مبنای این محاسبات همون سود 10% تضمینی بیمه مرکزی هست ، اگر سود 15% باشه مبالغ ستون 2 ملاک هست و اگر مثلا سود مشارکتی 20% باشه مبالغ ستون 1 رو دو برابر میکنیم ، یعنی مثلا با سود مشارکتی 20% در سال اول ، هر ماه مبلغ 18 میلیون و 500 هزار ت دریافت خواهم کرد .
ضمنا الان کف سود در بیمه عمر 21...22 درصد هست .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
الان یعنی تمام بیمه ها به بیمه مرکزی پول میدنو قرارداد دارن؟
هر بیمه نامه ای که خریداری میکنید مبلغی برای بیمه مرکزی واریز میشه تا در مواقع لزوم بیمه مرکزی جوابگوی تعهدات اون شرکت باشه ، هر بیمه نامه ثالث ، مسئولیت ، آتش سوزی ، عمر و ...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من خودم هم یه سوال دارم که دوستان عزیز و محترم اگر دونستن جواب بدن منو شرمنده کردن. بیمه پاسارگاد برای کسی که بیمه عمر و سرمایه گذاری انجام داده ، تو بیمه شخص ثالث یا جاهای دیگه تخفیف میده؟
هیچ شرکتی تخفیف اضافه روی شخص قالث نمیده اما تقریبا همه شرکت ها برای بقیه رشته ها مثل اتش سوزی،مسئولیت،بیمه بدنه و .... برای خریدار بیمه عمر تخفیف در نظر میگیرن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
هیچ شرکتی تخفیف اضافه روی شخص قالث نمیده اما تقریبا همه شرکت ها برای بقیه رشته ها مثل اتش سوزی،مسئولیت،بیمه بدنه و .... برای خریدار بیمه عمر تخفیف در نظر میگیرن
امروز رفتم و از یکی از نمایندگیهای شرکت بیمه پاسارگاد پرسیدم گفتن که بله اگر بیمه عمر پاسارگاد باشین، بیمه شخص ثالث هم با ما کار کنین بیست درصد تخفیف شامل میشه، از یه نماینده دیگه که آشنا بود هم پرسیدم همینو گفت، حالا شاید تبصره ای چیزی داشته باشه!! ما که انشالا فردا پس فردا میریم تو کارش و نتیجه رو بیست و هشتم خرداد سال بعد وقتی بیمه ماشین رو تمدید میکنیم می بینیم. امیدوارم کارشون درست باشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
امروز رفتم و از یکی از نمایندگیهای شرکت بیمه پاسارگاد پرسیدم گفتن که بله اگر بیمه عمر پاسارگاد باشین، بیمه شخص ثالث هم با ما کار کنین بیست درصد تخفیف شامل میشه، از یه نماینده دیگه که آشنا بود هم پرسیدم همینو گفت، حالا شاید تبصره ای چیزی داشته باشه!! ما که انشالا فردا پس فردا میریم تو کارش و نتیجه رو بیست و هشتم خرداد سال بعد وقتی بیمه ماشین رو تمدید میکنیم می بینیم. امیدوارم کارشون درست باشه.
٢٠ درصد تخفیف؟!
داره دروغ میگه!
بینه مرکزی هر نوع تخفیف ثالث ذو از امسال ممنوع کرده و حداکثر تخفیف مجاز ثالث ٢/٥ درصد هست
این تخفیف ٢٠ درصد امکان نداره

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
٢٠ درصد تخفیف؟!
داره دروغ میگه!
بینه مرکزی هر نوع تخفیف ثالث ذو از امسال ممنوع کرده و حداکثر تخفیف مجاز ثالث ٢/٥ درصد هست
این تخفیف ٢٠ درصد امکان نداره
مطمئنید دوست عزیز؟ هر نوع تخفیفی؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مطمئنید دوست عزیز؟ هر نوع تخفیفی؟
بلی،تخفیف ثالث رو بیمه مرکزی ممنوع کرده
اگر میبینید کسی ادعا میکنه تخفیف میده در واقع میاد،جریمه مربوط به صندوق خسارت بدنی رو حذف میکنه که غیرقانونی هست و اگر متوجه بشن برخورد قانونی انجام میشه
شما برای اینکه مطمئن بشین به خود شرکت زنگ بزنین بپرسین تخفیف بیشتر میدن یا نه
بعضی نماینده ها یا از روی بی اطلاعی یا بطور عمد از این حرفا زیاد میزنن

afshinh1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان عزیز من 27 سال دارم و مدتی هست قصد دارم بیمه عمر رد کنم ولی سوالاتی ذهنم درگیر کرده

سابقه بیمه من تو تامین اجتماعی 4 5 سال هست

میشه هم بیمه عمر داشت هم بیمه تامین اجتماعی
کدوم شرکت بیمه خوبه
تفاوت ها چیست
شاید اون شرکت گذاست از مملکت رفت تکلیف پول ما چیه؟
حداقل پرداختی چقد و بابت دریافت ماهانه چقد پرداخت میشه

در ضمن بیمه ماشینم بیمه ایران چدن شنیدم از ایران بگیرم امتیازهای بیشتری بهم میده

من شاید تا دو سال دیگه از ایران برم اون موقع تلکیف پولم چی میشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
شاید اون شرکت گذاست از مملکت رفت تکلیف پول ما چیه؟
حداقل پرداختی چقد و بابت دریافت ماهانه چقد پرداخت میشه
چند صفحه آخر رو بخونید ، جوابتون دریافت میکنید .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
آقایون یه سوال آخری هم داشتم من.
ما الان فرضا با یه شرکتی شروع به کار کردیم و مثلا با ماهی پنجاه تومن شروع کردیم. بعد از سی سال مثلا چیزی حدودای سیصدملیون تومن دریافتی ما شد. حالا این مساله برام باقی مونده که آیا شرکت ها میان و ارزش پول رو هم در نظر می گیرن که رفته رفته کاهش پیدا می کنه و اون کم شدن ارزش و تورم رو هم اضافه می کنن به این پول ؟ یا نه، همین سیصد ملیونی که اول کار گفتن رو در نظر می گیرن؟
البته می دونم که سودهایی که به سپرده هامون تعلق می گیره سالانه فرق می کنه اما تورم رو هم اعمال می کنن به این سپرده ها یا نه.
تو این سی سال کافبه سه بار اتفاقاتی مثل اتفاقات چند سال اخیر بیفته تا پولمون کاملا از ارزش بیفته. مثلا سیصد ملیون اون زمان مثل پنجاه ملیون الان بشه. در این حالت فک کنم زیاد منفعتی برای ما نداشته باشه که بیاییم رو بیمه سرمایه گذاری کنیم.
به نظر دوستان این بهتره که رو بیمه سرمایه گذاری صورت بگیره یا روی طلا؟ مثلا هر دو سه ماه یه بار یه ربع یا نیم بخری بذاری به عنوان بیمه عمرت کنار؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
آقایون یه سوال آخری هم داشتم من.
ما الان فرضا با یه شرکتی شروع به کار کردیم و مثلا با ماهی پنجاه تومن شروع کردیم. بعد از سی سال مثلا چیزی حدودای سیصدملیون تومن دریافتی ما شد. حالا این مساله برام باقی مونده که آیا شرکت ها میان و ارزش پول رو هم در نظر می گیرن که رفته رفته کاهش پیدا می کنه و اون کم شدن ارزش و تورم رو هم اضافه می کنن به این پول ؟ یا نه، همین سیصد ملیونی که اول کار گفتن رو در نظر می گیرن؟
البته می دونم که سودهایی که به سپرده هامون تعلق می گیره سالانه فرق می کنه اما تورم رو هم اعمال می کنن به این سپرده ها یا نه.
تو این سی سال کافبه سه بار اتفاقاتی مثل اتفاقات چند سال اخیر بیفته تا پولمون کاملا از ارزش بیفته. مثلا سیصد ملیون اون زمان مثل پنجاه ملیون الان بشه. در این حالت فک کنم زیاد منفعتی برای ما نداشته باشه که بیاییم رو بیمه سرمایه گذاری کنیم.
به نظر دوستان این بهتره که رو بیمه سرمایه گذاری صورت بگیره یا روی طلا؟ مثلا هر دو سه ماه یه بار یه ربع یا نیم بخری بذاری به عنوان بیمه عمرت کنار؟

برای مقابله اثر منفی تورم که نرخش تو کشور ما مدام در حال افزایش هست شما هم باید حق بیمه پرداختی تون رو سال به سال متناسب با تورم افزایش بدید مثلا اگه سالنخست با پرداخت ماهیانه 100 تومن شروع کردید سال دوم حداقل 115 تومن پرداخت کنید در این صرت مبلغ پایانی قرارداد هم ارزش خودش رو از دست نخواهد داد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
رفتم بیمه ما عمر سرمایه باز کردم
کارمندش خیلی تنبل بود فکنم دوهفته ای طول کشید تا کارم انجام داد درحالی که اون باید پیگیر کار من میشد من هی تماس میگرفتم میگفتم چی شد
یک چیزی هم اول نمیگن که اگر این پوشش های مثل فوت حادثه بیماری ... بخوای کارمزد کم میشه مثلا از یک میلیون که بدی حدود 300 تومان اینها کم میشه!!
یعنی اگر سال اول ودوم بخوای انصراف بدی 500تومان حداقل ضرر کردی!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
رفتم بیمه ما عمر سرمایه باز کردم
کارمندش خیلی تنبل بود فکنم دوهفته ای طول کشید تا کارم انجام داد درحالی که اون باید پیگیر کار من میشد من هی تماس میگرفتم میگفتم چی شد
یک چیزی هم اول نمیگن که اگر این پوشش های مثل فوت حادثه بیماری ... بخوای کارمزد کم میشه مثلا از یک میلیون که بدی حدود 300 تومان اینها کم میشه!!
یعنی اگر سال اول ودوم بخوای انصراف بدی 500تومان حداقل ضرر کردی!!
فرایند صدور بیمه عمر همین حدود طول میکشه ،چون نرخ بیمه هر کس با توجه به شرایطش(سن شغل سوابق پزشکی و خانوادگی)،متفاوت هست و باید محاسبه بشه

برای خسارت پوشش ها کارمزد یا فرانشیز وجود نداره
چیزی که شما میفرمایید هزینه های بیمه گری هست بعلاوه این قانون همیشه بوده و در ایین نامه بیمه مرکزی هم ذکر شده که در ٥ سال اول نرخ بازخرید همیشه کمتر از 100% ذخیره اندوخته هست؛ به ترتیب از سال ائل تا پنجم،90-92-94-96-98 درصد حساب میشه

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
فرایند صدور بیمه عمر همین حدود طول میکشه ،چون نرخ بیمه هر کس با توجه به شرایطش(سن شغل سوابق پزشکی و خانوادگی)،متفاوت هست و باید محاسبه بشه

برای خسارت پوشش ها کارمزد یا فرانشیز وجود نداره
چیزی که شما میفرمایید هزینه های بیمه گری هست بعلاوه این قانون همیشه بوده و در ایین نامه بیمه مرکزی هم ذکر شده که در ٥ سال اول نرخ بازخرید همیشه کمتر از 100% ذخیره اندوخته هست؛ به ترتیب از سال ائل تا پنجم،90-92-94-96-98 درصد حساب میشه
خوب قانونش کار ندارم اول بسم ا... نگفتند که اینطوری اخرش که تمام شد گفت اینطوری است
میدونستم فقط میگفتم بیمه عمر خالی بذار وفوت که کمتر کم بشه
خوب شد درمان بیماری خاص و... نذاشتم
ولی بهتر که باز کردم حداقل یه ذخیره ای داریم درسته سی سال دیگر چیزی نمیشه ولی از هیچ چی بهتره
بعد فکنم گفت بعد 5سال می تونی از اندوخته ات وام بگیری 4 درصد فکنم از 90 درصد اندوخته
بیمه اتش سوزی منزل هم گفت رایگان انجام میدیم باهاش

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بعد فکنم گفت بعد 5سال می تونی از اندوخته ات وام بگیری 4 درصد فکنم از 90 درصد اندوخته

من سال سوم وام گرفتم که کاش نمیگرفتم اون موقع 1.5 میلیون ناقابل برای کاری کم داشتم رفتم رو بیمه عمرم وام گرفتم آخرین قسطش رو همین هفته پیش پرداخت کردم مجدد نیاز به وام داشتم مراجعه کردم به بیمه گفتن بین تسویه وام پیشین تا وام بعدی باید 3 ماه بگذره منم روی اوی این وام حساب کرده بودم الان موندم چیکار کنم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
من سال سوم وام گرفتم که کاش نمیگرفتم اون موقع 1.5 میلیون ناقابل برای کاری کم داشتم رفتم رو بیمه عمرم وام گرفتم آخرین قسطش رو همین هفته پیش پرداخت کردم مجدد نیاز به وام داشتم مراجعه کردم به بیمه گفتن بین تسویه وام پیشین تا وام بعدی باید 3 ماه بگذره منم روی اوی این وام حساب کرده بودم الان موندم چیکار کنم
شما که وام گرفتی دقیق میدونی چند درصد بود برای همین 1.5 میلیون ماهی چند دادی وچقدر روش امد؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
شما که وام گرفتی دقیق میدونی چند درصد بود برای همین 1.5 میلیون ماهی چند دادی وچقدر روش امد؟

بابت 1.5 وامی که گرفتم 8 تا قسط 230 تومنی هر سه ماه پرداخت کردم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بابت 1.5 وامی که گرفتم 8 تا قسط 230 تومنی هر سه ماه پرداخت کردم
اوه چرا ایتقدر زیاد چرا پس میگن 4 درصد کارمزد
فکنم برای شما 10 درصدی حساب کردند
کلا شده 1840 تومان تو دوسال

بالا