• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من بیمه عمرایران دارم 2ماه پیش یکسالش رو تمدید کردم اما هیچ اسمسی نیومد هنوز هیچ مشخصاتی از من در سایت بیمه ایران نیست حتی نام هم ننوشته!فقط شماره بیمه رو نشون میده نمایندگی هم گفت مشکلی نیست بعدً ثبت میشه!
برای اطمینان از اینکه بیمه صادر شده یا نه از سیستم استعلام بیمه مرکزی استفاده کنین که در سایت بیمه مرکزی هست.
اگر وجود ندارد کتبا از شبعه شهرتون پیگیری کنین نه نمایندگی

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من هنوز موندم بين بيمه ما و پاسارگاد کدومش رو براي بيمه عمر انتخاب کنم
چون ان شاءالله ميخوام مثلا 25 سال سالانه واريز کنم و به صورت مستمري برگردونه و بيشترين پوشش رو داشته باشه اگه وام هم داشت چه بهتر
و کارت sos رو نميدونم بيمه ما داره يا نه

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
بیمه ی عمر از مالیات بر ارث و مالیات بر سرمایه معاف هست ، طلب کاران نمیتونن اونو بعنوان طلب از شما بخوان .
اما حق بیمه ای که میدید مالیات بر ارزش افزوده داره ، بعضی شرکتها همین الان تو استعلام و جداولشون این رو منظور کردن و دارن میگیرن ، بعضی هم هنوز اقدام نکردن .
سرمایه ای که تو صندوق شماست هر چقدر که باشه مالیاتی نداره ، اما حق بیمه پرداختیتون مالیات بر ارزش افزوده داره که این مالیات هم در حد چند هزار تومن هست و خیلی ناچیزه ، عدد بزرگی نیست که خیلی مهم باشه .

.[/QUOTE]
حرف من اینه نباید تو قرار داد بسته شده دست برد!!! خود نمایندگی هم قبول داشت این حرفو,۲ سال پیش باید میگفتن,برای من شد ۱۷۰ تومن, بحث ۱۷۰ تومن نیست,بحث اعتماد هست با اوضاع مملکت,برای بعضی رقم بیش از این حرفها شده!!! قانون عطف به ما سبق نمیشه!!! اون روزی که قرار دادو بستن تمومه,الان بیان بگن سودا شده ۱۰,سود بیمه نامه هم باید کم بشه,چه کسی حریف اینهاست؟؟؟ پول مردمو تو موسسات خوردن ,هیچکی پاسخی به زن ایرانی که نشسته کف خیابون نداره,به راحتی پول مردمومیخورن میره پی کارش!!!

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
داستان اين ماليات چي هست. آيا بيمه پاسارگاد هم مي گيره يا فقط براي بيمه ايران هست. توي قرارداد بيمه پاسارگاد حرفي از ماليات نزده.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان من 4 ساله که بیمه عمر پاسارگاد هستم. ماهی هم حدود 40 تومن پرداخت میکنم

الان میخوام پوشش بیماری های خاص و از کار افتادگی رو هم اضافه کنم

با اضافه کردن این دوتا پوشش، باید هر ماه بیشتر از 40 تومن پرداخت کنم؟؟ میشه با همین مبلغ ماهیانه، این دو تا پوشش هم اضافه کنم؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
داستان اين ماليات چي هست. آيا بيمه پاسارگاد هم مي گيره يا فقط براي بيمه ايران هست. توي قرارداد بيمه پاسارگاد حرفي از ماليات نزده.
دیر یا زود همه شروع میکنن به گرفتن ، فقط بیمه ایران اعلام کرد بجای برداشت از صندوق به بیمه گذارانمون میگیم که خودشون پرداخت کنن ، مبلغش هم گفتم اونقدر ها نیست ...

با اضافه کردن این دوتا پوشش، باید هر ماه بیشتر از 40 تومن پرداخت کنم؟؟ میشه با همین مبلغ ماهیانه، این دو تا پوشش هم اضافه کنم؟؟
شما هر پوشش یا تغییری که بخواهید بدون تغییر در پرداختی ، میتونید سر سال بیمه ای تون اعمال کنید ولی با اضافه کردن این دو پوشش سرمایه نهایی صندوقتون کم میشه .

.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
شما هر پوشش یا تغییری که بخواهید بدون تغییر در پرداختی ، میتونید سر سال بیمه ای تون اعمال کنید ولی با اضافه کردن این دو پوشش سرمایه نهایی صندوقتون کم میشه .
.
ممنون
الان من دفترچه ام تموم شده میخوام تمدیدش کنم. همین الان میتونم این پوشش ها رو اضافه کنم؟؟

بعد یه سوال دیگه:
من 4 ساله دارم حق بیمه پرداخت میکنم، الان اگه بخوام حسابم رو ببندم و بازخرید کنم، آیا اصل پول منو بدون کسری و بدون سود بهم میدن؟؟
الان حدود 1/500 میلیون توی صندوقم جمع شده، میخوام همین مقدار رو ((( بدون سود ))) پس بگیرم، این مقدار رو کامل بهم میدن؟؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
الان من دفترچه ام تموم شده میخوام تمدیدش کنم. همین الان میتونم این پوشش ها رو اضافه کنم؟؟
عرض کردم ، هر گونه تغییر در قرارداد سر سال بیمه ای انجام میشه .
من 4 ساله دارم حق بیمه پرداخت میکنم، الان اگه بخوام حسابم رو ببندم و بازخرید کنم، آیا اصل پول منو بدون کسری و بدون سود بهم میدن؟؟
الان حدود 1/500 میلیون توی صندوقم جمع شده، میخوام همین مقدار رو ((( بدون سود ))) پس بگیرم، این مقدار رو کامل بهم میدن؟؟؟
بازخرید بیمه عمر زیر 5 سال سود نداره ، سود از سال 5 به بعد هست .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
عرض کردم ، هر گونه تغییر در قرارداد سر سال بیمه ای انجام میشه .

بازخرید بیمه عمر زیر 5 سال سود نداره ، سود از سال 5 به بعد هست .
سر سال بیمه ای دقیقا همون تاریخ درخواست یا پرداخت اولین حق بیمه میشه درسته؟؟

بعد برای بازخرید کل پول رو بصورت یکجا برمیگردونن یا بصورت قسطی؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ببخشید یه سوال دیگه:
برای بازخرید کردن باید حتما برم به ساختمان مرکزی بیمه پاسارگاد؟؟
میشه از طریق نمایندگی های نزدیک تر هم اقدام کنم؟؟
نمایندگی اولیه خودم که ازش بیمه گرفتم تعطیل شده...

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
ببخشید یه سوال دیگه:
برای بازخرید کردن باید حتما برم به ساختمان مرکزی بیمه پاسارگاد؟؟
میشه از طریق نمایندگی های نزدیک تر هم اقدام کنم؟؟
نمایندگی اولیه خودم که ازش بیمه گرفتم تعطیل شده...
احتمال فراوان باید برید شعبه مرکزی .
برای اطمینان بیشتر میتونید تلفن یه نمایندگی رو از سایت پاسارگاد ببینید ، تماس بگیرید و مطلع بشید .

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
@Mohsen_14
محسن جان عرض ادب و احترام,
پدر من در حال حاضر کاملا در سلامت جسمی قرار دارند,اما به دلیل شرایطی تصمیم دارند که خودشون رو برای سه الی چهار سال تا بالاترین حد امکان بیمه فوت بکنند.
چنین بیمه ای وجود داره؟حداکثر سقفی که میشه برای بیمه فوت تعیین کرد چند میلیون هست؟ آیا امکان استفاده همزمان از چند بیمه خصوصی وجود داره؟مثلا ممکنه به فرض با بیمه سامان تا 200 میلیون فرد رو بیمه کرد و با بیمه پاسارگاد هم همین مبلغ فرد رو بیمه کرد و از هر دو بیمه استفاده کرد؟
+حقیقتش پدر قصد دارن بین 400 الی 600 میلیون خودشون رو بیمه فوت بکنند,اگر پیشنهاد و گزینه خاصی هم در این زمینه مد نظر دارین خیلی ممنون میشم بفرمایید.
پیشاپیش تشکر.

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
چنین بیمه ای وجود داره؟
بیمه عمر و سرمایه گذاری ، بیمه عمر زمانی بشرط فوت ، بیمه حوادث انفرادی . این سه نوع بیمه رو میشه مد نظر داشت .
آیا امکان استفاده همزمان از چند بیمه خصوصی وجود داره؟
در بیمه عمر و سرمایه گذاری محدودیت تعداد نداریم ، به هر تعداد میشه برای یک نفر بیمه نامه زد فقط مجموع سرمایه فوت ها از 400 میلیون نباید تجاوز کنه . ضمن اینکه برای سرمایه فوت به این مبالغ چکاب کامل و دقیقی انجام میشه اینو مد نظر داشته باشید ، پس اگر مشکل جسمی وجود داره احتمال قریب به یقین شرکت یا شرکت های بیمه مذبور متوجه خواهند شد .
مثلا ممکنه به فرض با بیمه سامان تا 200 میلیون فرد رو بیمه کرد و با بیمه پاسارگاد هم همین مبلغ فرد رو بیمه کرد و از هر دو بیمه استفاده کرد؟
بله دقیقا امکانش بصورت قانونی در بیمه عمر و سرمایه گذاری وجود داره و مبالغی هم که در مثال گفتید درسته یعنی دو تا بیمه عمر که هر کدوم 200 میلیون سرمایه فوت دارن . دقیقا یکی از مزیتهای بیمه عمر همینه .
حقیقتش پدر قصد دارن بین 400 الی 600 میلیون خودشون رو بیمه فوت بکنند,اگر پیشنهاد و گزینه خاصی هم در این زمینه مد نظر دارین خیلی ممنون میشم بفرمایید.
ضمن اینکه در نظر داشته باشید در بیمه عمر ، سرمایه فوت حداکثر 25 برابر حق بیمه سالانه هست ، یعنی با پرداخت حق بیمه سالانه 5 میلیون تومن حداکثر سرمایه فوتی که میشه زد 125 میلیون خواهد بود .
این شرایط بیمه عمر بود که بهتون گفتم ، بیمه عمر بشرط فوت و حوادث انفرادی شرایطش متفاوت هست .
مثلا بیمه عمر ساده زمانی بشرط فوت (که خیلی از شرکتها هم این بیمه رو ندارن و در حال برچیده شدن هست) یه مثالی که بود با پرداخت 660 هزار تومان سالانه تا 30 میلیون بر اثر فوت به شخص پرداخت میشد .

فوت هم در صنعت بیمه فوت عادی به هرعلت داریم ، فوت بر اثر حادثه مثلا تصادف ، فوت بر اثر بیماری .... رقم 125 میلیون که در بیمه عمر و سرمایه گذاری مثال زدم فوت به هر علت هست ، که رقم فوت بر اثر حادثه میتونه تا 4 برابر فوت عادی باشه ، یا فوت بر اثر بیماری که علاوه بر سرمایه فوت عادی مبلغی هم اضافه تر پرداخت میشه .

.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان برای یک نفر که هیچ نوع بیمه درمانی نداره (نه تامین اجتماعی، نه تکمیلی و...) شغل آزاد هم داره. آیا بیمه درمانی ای هست؟؟
بعد بیمه درمانی کارت پایان خدمت و سرپرست خانوار و اینا میخواد؟؟؟

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
با توجه به اینکه اکثر شرایط بیمه ها نزدیک به هم هستند آیا بهتره به جای خرید یک بیمه عمر از یک شرکت از دوتا شرکت جداگانه تهیه کنیم و مثلأ مبلغ پرداختی سالانه رو تقسیم کنیم بین دوتا شرکت .
مثلأ بیمه ما و پاسارگاد

لطفأ راهنمایی کنید با تشکر

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
این چه جور وام 4 درصدیه؟
1ro_نثقهخ_قعمثس.jpg

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این چه جور وام 4 درصدیه؟
1ro_نثقهخ_قعمثس.jpg
بهره وام بیمه عمر سود فنی(همان سود تضمینی) + ٤ درصد هست که بصورت واضح در شرایط بیمه عمر و همچنین آیین نامه بیمه عمر بانک مرکزی ذکر شده
اگر کسی بشما گفته بهره وام بیمه عمر ٤درصد هست دروغ گفته

PETO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام
من بیمه تامین اجتماعی دارم.
شغلم ازاد هست و الان 4 سال هست که عضوش هستم و هر ماه حق بیمه پرداخت میکنم.
در حال حاضر حدودا ماهی 270 دارم پرداخت میکنم.
سوالم اینه بعضی از افراد که حق بیمه کمتری پرداخت میکنن اون هم در هنگام بازنشستگی مبلغ دریافتیشون اندازه من هست؟
مثلا کسی که ماهی 150 تومن بیمه پرداخت میکنه یا کسی که مثلا عضو بیمه روستایی هست اندازه من حق بیمه دریافت خواهد کرد؟
سوال بعدم این هست که آیا راهی هست که بشه از تخفیف بیمه ای برخوردار شد؟کسی که راه و چاه و قوانین تامین اجتماعی رو بلده ممکنه قانون رو دور بزنه و کمتر حق بیمه پرداخت کنه؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
با سلام
با توجه به اینکه اکثر شرایط بیمه ها نزدیک به هم هستند آیا بهتره به جای خرید یک بیمه عمر از یک شرکت از دوتا شرکت جداگانه تهیه کنیم و مثلأ مبلغ پرداختی سالانه رو تقسیم کنیم بین دوتا شرکت .
مثلأ بیمه ما و پاسارگاد

لطفأ راهنمایی کنید با تشکر
بستگی به مبلغ پرداختیتون داره ، اگه مبلغ کمی هست نه ولی اگه مبلغ مثلا ماهی 200 تومن هست تقسیم کردنش عقلانی هست .

بالا