• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام
بیمه عمر برای کسی که بیمه تامین اجتماعیه آیا فایده داره یا هزینه اضافیه ؟
بیمه عمر خیلی ربطی به تامین اجتماعی نداره ، در بیمه عمر شما تعیین میکنی کی بازنشست بشی ، و چقدر دریافتی داشته باشی ، دو سه روزه بتونی یه مبلغ بالا رو بدون ضامن و تشریفات اداری وام فوری بگیری ، در صورت از کار افتادگی خودت تعیین کنی چقدر مستمری بگیری ، پشتوانه مطمئن برای دوران کهنسالی و ....
تامین اجتماعی جنبه درمانی داره و روی مبلغ بازنشستگیش هم نمیشه خیلی حساب باز کرد ، مرکز پزوهشهای مجلس و خیلی از نهادهای رسمی کشور در مورد زیانده بودن تامین اجتماعی کلی حرف دارن .
بیمه عمر بعنوان پشتیبان مواقع ضروری یا دوران بازنشستگی یا گرفتار شدن به بیماری های پرهزینه میشه روش حساب کرد + یه پس انداز خوب با مزایا و سود بالاتر از بانک .

.

alidodar1

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
آیا هر شخص میتونه همزمان در چند بیمه عمر استفاده سرمایه گذاری کنه و سال های آینده از چند جا مستمری بگیره؟ یامحدودیت وجود داره؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
مشاهده پیوست 1036274

جدول بالا تعدادی از پرداختی های تامین اجتماعی در سال 96 هست ، تفاوت ها کاملا مشخصه که هر پرداختی چه تعهداتی داره ، ضمنا مبلغ مستمری در پایان 30 سال هم مشخص نیست و بستگی به تصویب شورای عالی کار داره .
اما بیمه عمر : من فرض رو بر پرداخت ماهی 300 هزار ت میگذارم و با افزایش سالانه 15% و طول مدت قرار داد 30 ساله ، از سن 30 تا 60 و سرمایه فوت عادی 25 م و فوت بر اثر حادثه 50 م که افزایش سالانه 5% داره و سایر پوشش ها .... ، مبلغ تضمینی پایانی حدود 3 میلیارد و 500 م تومان خواهد بود . وقتی میگم حدودا به این خاطر هست که هر شخص بخاطر نوع شغل شغل ، سن ، سابقه بیماریهای خانوادگی ، وضعیت بدنی ، چاقی و لاغری و ... میتونه عدد پایانیش کمتر باشه . ضمنا همین مبلغ پایانی با سود مشارکتی 26% حدود 30 میلیارد تومن خواهد بود ، اینجا تفاوت سود تضمینی و مشارکتی یه مقداری روشن میشه :دی
حالا در پایان قرارداد یا مبلغ رو میگیرید و یا میخواهید مستمری ماهانه دریافت کنید . مستمری ماهانه روی 20 سال :

مشاهده پیوست 1036280

بنده شرکت بیمه رو موظف کردم که مستمری من رو در هر سال 15% افزایش بده ، شرکت هم محاسبه کرده و میگه در سال اول ، هر ماه مبلغ 9 میلیون و 200 هزار ت به من میده (ستون 1) ، در سال دوم هر ماه 10 میلیون و 600 هزار و ....
حالا مبنای این محاسبات همون سود 10% تضمینی بیمه مرکزی هست ، اگر سود 15% باشه مبالغ ستون 2 ملاک هست و اگر مثلا سود مشارکتی 20% باشه مبالغ ستون 1 رو دو برابر میکنیم ، یعنی مثلا با سود مشارکتی 20% در سال اول ، هر ماه مبلغ 18 میلیون و 500 هزار ت دریافت خواهم کرد .
ضمنا الان کف سود در بیمه عمر 21...22 درصد هست .

.
این جدولی که شما گذاشتی وقتی قرارداد سی ساله میبندی ، برای بیست سال فقط به شما مستمری میدن ؟ برای من کدام بیمه عمر مناسبه ؟ فوت و از کار افتادگی برام مهم نیست ، فقط مستمری ماهانه برام مهمه که بالاشصت سالگی بگیرم ، الان سی و شش سالمه ، بیست وپنج ساله خوبه قرارداد ببندم ؟ با افزایش سالانه ده درصد ؟ درآمدم ماهانه بالا شش هفت ملیونه ولی خرجمم بالاس چون اکثرا خارجم ، با چه مبلغی شروع کنم بعد بیست و پنج سال مستمری مناسب میگیرم ؟ بعد چندسا این مستمری رو بهم میدن ؟ از شصت تا چند سالگی ؟؟ بیمه خودم ارتش درمانی دارم پس فقط روی مستمری تاکید دارم . ممنون از شما

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام
آیا هر شخص میتونه همزمان در چند بیمه عمر استفاده سرمایه گذاری کنه و سال های آینده از چند جا مستمری بگیره؟ یامحدودیت وجود داره؟
طبق قانون بیمه مرکزی شما به تعداد دلخواه میتونید بیمه عمر داشته باشید بشرط اینکه سرمایه فوت مجموع این بیمه ها از 400 میلیون تجاوز نکنه .
.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
جدولی که شما گذاشتی وقتی قرارداد سی ساله میبندی ، برای بیست سال فقط به شما مستمری میدن ؟
مستمری به دو نوعه ، یا مدت مشخصی موظف میکنید که به شما مستمری بدن ، تو این حالت اگه در خلال این مدت فوت کنید ادامه مستمری به ذی نفعان پرداخت میشه ! (تضمینی)
حالت دوم : مستمری به شرط حیات ، که تو این حالت هر موقع فوت کردید مستمری هم قطع میشه .
مقدار این مستمری اندکی از حالت اول بیشتره .
.
بعضی شرکتها جفت این دو حالت رو محدود به 20 سال کردن و حالت سومی تحت عنوان مادام العمر تعریف کردن که این شرط رو نداره و البته مبلغش از دو حالت بالا کمتره .

البته بیمه عمر بهینه که 60 یا 65 سالگی به مستمری میرسه خیلی نباید نگران شرط 20 ساله بود و بدبینانه نگاه کرد ، چون در عمل تو ایران و حتی جهان کمتر کسی آفتاب 85 سالگی رو میبینه .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فوت و از کار افتادگی برام مهم نیست ، فقط مستمری ماهانه برام مهمه که بالاشصت سالگی بگیرم
مستمری ماهانه به مبلغ پایانی یا موجودی صندوقتون بستگی داره و سرمایه فوت و انتخاب از کار افتادگی و امراض خاص و... همگی بر مبلغ پایانی تاثیر گذارن .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بیست وپنج ساله خوبه قرارداد ببندم ؟ با افزایش سالانه ده درصد ؟
قرار داد رو حتما 30 ساله ببندید ، از سال 25 تا 30 مبلغ صندوق دو برابر میشه !!
افزایش رو 15% بگیرید بهتره تورم الان متوسطش همین حدوده . البته میتونید سر سال این اعداد رو تغییر بدید .
اگر مبلغی مثلا 10 میلیون ، بعنوان سپرده اولیه توی صندوقتون بگذارید رشد خوبی خواهید گرفت .

.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
قرار داد رو حتما 30 ساله ببندید ، از سال 25 تا 30 مبلغ صندوق دو برابر میشه !!
افزایش رو 15% بگیرید بهتره تورم الان متوسطش همین حدوده . البته میتونید سر سال این اعداد رو تغییر بدید .
اگر مبلغی مثلا 10 میلیون ، بعنوان سپرده اولیه توی صندوقتون بگذارید رشد خوبی خواهید گرفت .

.
آخه سی سال دیگه بخوام تازه مستمری بگیرم میشم 66 ساله ، من میخوام از شصت به بالا مستمری بگیرم ، حالا کدوم شرکت مستمری به شرط حیات داره ؟ آقا با امید به زندگیمون بالاس پدربزرگ مادربزرگ من بالا نود سالشونه خانواده ما عمر جنتی دارن ، تاکید میکنم برام بعد فوتم مهم نیست ورثه برام مهم نیست فقط خودم شصت به بالا تا زمان حیات مستمری بگیرم ، ممنونم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
آخه سی سال دیگه بخوام تازه مستمری بگیرم میشم 66 ساله ، من میخوام از شصت به بالا مستمری بگیرم ، حالا کدوم شرکت مستمری به شرط حیات داره ؟ آقا با امید به زندگیمون بالاس پدربزرگ مادربزرگ من بالا نود سالشونه خانواده ما عمر جنتی دارن ، تاکید میکنم برام بعد فوتم مهم نیست ورثه برام مهم نیست فقط خودم شصت به بالا تا زمان حیات مستمری بگیرم ، ممنونم
شرکتهایی که مستمری دارن به شرط حیات رو هم دارن ،
بهره برداری شما از بیمه عمر که فقط مستمری نیست ، شما میتونی یه وام تپل چند صد میلیونی بگیری و یه معامله خوب انجام بدی یا توسعه کسب و کار و کلی جلو بیوفتی ، به این فکر کن که خیلی ساده در اثر یه حادثه یا تصادف نتونی دیگه کار کنی مثلا قطع نخاع ، اونجا دیگه همه چی میره کنار و بحثهای حمایتی بیمه عمر بکار میاد ، یا اصلا قبل از تموم شدن مدت قرارداد مقداری از صندوقتون برداشت میکنید و به امور دلخواه خودتون میرسید ، برداشت از صندوق رو مد نظر داشته باشید .

شما بخوای 60 به بالا مستمری بگیری باید مدت قرارداد رو 24 در نظر بگیرید که اصلا خوب نیست .

.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
با جمیع شرایط و چند شرکت بیمه مثل پارسیان پاسارگاد سامان کارآفرین و بیمه ما بانک ملت که رفتم ، متوجه شدم هرکسی یک نوع قرارداد و یک نوع شرکت بیشتر به دردش میخوره ، برای من بحث اندوخته نهایی و مستمری و حالت سرمایه گذاریش مهم بود برای همین بیمه ما بانک ملت رو انتخاب کردم

سحر رادمهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می تونه چندتا بیمه عمر داشته باشه فقط سقف سرمایه فوت باید رعایت بشه وگرنه مشکلی نیست اتفاقا کار خیلی عقلانی و عاقلانه ای هست

سحر رادمهر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان یک پیش نویس وجود نداره که بازپرداخت بیمه های پاسارگاد، پارسیان و ایران مقایسه بشه؟ کدوم بیشترین بازپرداخت را پرداخت می کنند؟
جدول وجود نداره ولی نرخ میانگین سود ها تو اینترنت سرچ کنید میاد هر شرکت چقدر بوده و تقریبا یکی هست ولی در کل من خودم بیمه ایران انتخاب می کنم چون دولتی خیالم راحت هست

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
اتفاقا بیمه ایران از نظر بیمه ای شرایط خوبی نداره .
بحث پشتوانه و ماندگاری بیمه های خصوصی بهتر هست چون حساب و کتاب دخل و خرجشون رو دارن ولی شرکت دولتی ....

موافقم. اوضاع بیمه ایران اصلا خوب نیست ولی مردم متاسفانه اطلاع ندارند. برای حرفم دو مدرک دارم. اول اینکه در گوگل عبارت «اختلاس در بیمه ایران» را جستجو کنید و از سایتهای رسمی پرونده را مطالعه کنید. دوم اینکه به سایت بیمه مرکزی مراجعه کنید و وضعیت توانگری مالی شرکتهای بیمه را ببینید. بیمه ایران در بدترین وضعیت توانگری مالی قرار دارد.

lham9069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

reza.mp0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
واسه بیمه عمر ،بیمه پارسیان و انتخاب کردم با حق بیمه سالانه 1.200 قرار داد 30 ساله .اگه 5 میلیون حق بیمه اولیه بذارم بازدهی بهتری داره با توجه به روز شمار بودن سود یا اینکه با این 5 میلیون حق بیمه 4 سال بعد رو هم یکجا پرداخت کنم که باز هم مجموع پرداختی در سال اول 6 تومن میشه بازدهی بهتری داره؟(نمایندگی گفت میشه اقساط سالهای بعدم تو سیستم فعال کنم که امکان پرداخت حق بیمه سال بعد هست)

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان سلام
واسه بیمه عمر ،بیمه پارسیان و انتخاب کردم با حق بیمه سالانه 1.200 قرار داد 30 ساله .اگه 5 میلیون حق بیمه اولیه بذارم بازدهی بهتری داره با توجه به روز شمار بودن سود یا اینکه با این 5 میلیون حق بیمه 4 سال بعد رو هم یکجا پرداخت کنم که باز هم مجموع پرداختی در سال اول 6 تومن میشه بازدهی بهتری داره؟(نمایندگی گفت میشه اقساط سالهای بعدم تو سیستم فعال کنم که امکان پرداخت حق بیمه سال بعد هست)

با سلام. به محصول بیمه عمر نباید صرفا به عنوان سرمایه گذاری نگاه کرد. مزیت بیمه عمر این است که علاوه بر پرداخت سود، دارای پوشش‌های متنوعی مانند پوششهای فوت، درمان، ازکارافتادگی و غیره است. برای این پوششها از شما هزینه کسر میشود. پیشنهاد میکنم به بیمه عمر به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت (حداقل 10 یا 15 سال) نگاه کنید. شما باید بتوانید چندین سال حق بیمه ها را بدون مشکل پرداخت کنید. لذا باید حق بیمه و درصد افزایشی در نظر بگیرید که در سالهای بعد هم مشکلی در پرداخت آن نداشته باشید و به تدریج حق بیمه شما اضافه شود. اینکه در ابتدای کار یک مبلغ بسیار زیادی را برای حق بیمه اولیه در نظر بگیرید شاید تصمیم درستی نباشد. مبلغ حق بیمه باید با توجه به شرایط و آینده نگری تعیین شود.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
بهترین بیمه عمر بستگی زیاد به فرد و موقعیت فرد داره و برای هرکسی متفاوته. پیشنهاد میکنم برید سایت بیمه بازار قسمت مشاوره آنلاین بیمه عمر با چنتا سوال بهتون میگه کدوم شرکت بیمه براتون مناسبه!
https://bimebazar.ir/
https://bimebazar.ir/life/wizard/

لطفا از ارسال پست‌های صرفا تبلیغاتی خودداری کنید.

reza.mp0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. به محصول بیمه عمر نباید صرفا به عنوان سرمایه گذاری نگاه کرد. مزیت بیمه عمر این است که علاوه بر پرداخت سود، دارای پوشش‌های متنوعی مانند پوششهای فوت، درمان، ازکارافتادگی و غیره است. برای این پوششها از شما هزینه کسر میشود. پیشنهاد میکنم به بیمه عمر به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت (حداقل 10 یا 15 سال) نگاه کنید. شما باید بتوانید چندین سال حق بیمه ها را بدون مشکل پرداخت کنید. لذا باید حق بیمه و درصد افزایشی در نظر بگیرید که در سالهای بعد هم مشکلی در پرداخت آن نداشته باشید و به تدریج حق بیمه شما اضافه شود. اینکه در ابتدای کار یک مبلغ بسیار زیادی را برای حق بیمه اولیه در نظر بگیرید شاید تصمیم درستی نباشد. مبلغ حق بیمه باید با توجه به شرایط و آینده نگری تعیین شود.
قبلا بیمه عمرگرفتم که پوششهای حمایتیم انتخاب کردم،ممنون میشم بقیه دوستان هم در مورد سوال راهنمایی کنند

Last edited:

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
قبلا بیمه عمرگرفتم که پوششهای حمایتیم انتخاب کردم،ممنون میشم بقیه دوستان هم در مورد سوال راهنمایی کنند

در برخی شرکتها (مانند بیمه سامان) علاوه بر حق بیمه، شما میتوانید مبلغی را در صندوق مازاد خود قرار دهید که عینا سود است و هیچ هزینه پوششی از آن کسر نمیشود. پیشنهاد میشود اگر دید سرمایه گذاری دارید و پوششها را به طریق دیگری تهیه کرده اید مجدد هزینه پوشش ندهید و در صندوق مازاد مبلغ مورد نظر خود را قرار دهید تا به کل مبلغ سود تعلق بگیرد. در غیر اینصورت متضرر خواهید شد.

بالا