• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
در برخی شرکتها (مانند بیمه سامان) علاوه بر حق بیمه، شما میتوانید مبلغی را در صندوق مازاد خود قرار دهید که عینا سود است و هیچ هزینه پوششی از آن کسر نمیشود. پیشنهاد میشود اگر دید سرمایه گذاری دارید و پوششها را به طریق دیگری تهیه کرده اید مجدد هزینه پوشش ندهید و در صندوق مازاد مبلغ مورد نظر خود را قرار دهید تا به کل مبلغ سود تعلق بگیرد. در غیر اینصورت متضرر خواهید شد.
1_ بیمه عمر بدون پوششها مثل فوت و .... نداریم ، سرمایه فوت یه حداقلی داره که کمتر از اون نمیشه قرار داد ، پس همواره حق بیمه این پوششها وجود خواهد داشت . ضمن اینکه اگه قصد سرمایه گذاری صرف باشه خیلی جاهای دیگه میشه سرمایه گذاری صرف انجام داد ...
2_ غیر از حق بیمه ، مبالغی رو بعنوان سپرده اولیه میشه توی صندوق بیمه عمر قرار داد که بهش پوشش تعلق نمیگیره و مبلغی ازش کسر نمیشه و ربطی به حق بیمه هم نداره این موضوع .
3_ فقط سامان این مبالغ سپرده اولیه رو نداره ، همه شرکتها دارن ، اطلاعات غلط ندید ، فقط یک شرکت دیدم سقف حداقلی برای این مبلغ گذاشته بود و گرنه کدوم شرکت بیمه میاد قانون بگذاره بگه بهم پول ندید ؟!

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
1_ بیمه عمر بدون پوششها مثل فوت و .... نداریم ، سرمایه فوت یه حداقلی داره که کمتر از اون نمیشه قرار داد ، پس همواره حق بیمه این پوششها وجود خواهد داشت . ضمن اینکه اگه قصد سرمایه گذاری صرف باشه خیلی جاهای دیگه میشه سرمایه گذاری صرف انجام داد ...
2_ غیر از حق بیمه ، مبالغی رو بعنوان سپرده اولیه میشه توی صندوق بیمه عمر قرار داد که بهش پوشش تعلق نمیگیره و مبلغی ازش کسر نمیشه و ربطی به حق بیمه هم نداره این موضوع .
3_ فقط سامان این مبالغ سپرده اولیه رو نداره ، همه شرکتها دارن ، اطلاعات غلط ندید ، فقط یک شرکت دیدم سقف حداقلی برای این مبلغ گذاشته بود و گرنه کدوم شرکت بیمه میاد قانون بگذاره بگه بهم پول ندید ؟!

بنده همه شرکتها را اطلاع ندارم (اگر شما همه آنها را بررسی کرده‌اید فرمایشتان صحیح است). لذا فقط درباره چیزی که دقیقا میدانم اظهار نظر میکنم. بهتر است اطلاعات دقیق به افراد بدهیم و از حدس و گمان و استنتاج شخصی خودداری شود.

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
من ماه پیش از طریق یه بازاریاب بیمه پاسارگاد خودمو و خانمم و پسر سه سالم رو بیمه کردم و قرارداد و بیمه نامه رو چند روز پیش برام اووردن،منتهی با یه موردی ک قبلا بهم چیزی نگفتن،نگرانی من برای بیمه ی عمر بیشتر این بوده ک اگر یهویی مردم زن و بچم دست خالی نمونن اما این نامردا بخاطر کم شنوایی گوشم ک بخاطر سرما خوردگی شدید توی سال ۹۰ ایجاد شده تمام غرامت های فوت بر اثر حادثه و از کار افتادگی رو حذف کردن و دوستان کسی اطلاع داره همه ی بیمه ها اینکارو میکنن یا نه؟ بازاریابه میگفت هرجا بری همینه

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام.

فوت بر اثر حادثه به بیماری مرتبط نیست. پوشش فوت طبیعی را هم نمیتوان از بیمه عمر حذف کرد.

در صورتیکه شرکت بیمه با توجه به سابقه بیماری بیمه گذار بیمه نامه را با اضافه نرخ صادر کند باید حتما قبل از صدور به اطلاع بیمه گذار رسانده شود و تاییدیه اخذ شود. در صورتیکه شما در پرسشنامه‌ای که امضا کردیده اید این پوششها را انتخاب نموده باشید شرکت نمیتواند بدون اطلاع به شما آنها را حذف کند. البته شرکت مختار است که بیمه نامه را صادر نکند ولی اگر بخواهد صادر کند باید بیمه گذار شرایط پیشنهادی را دقیق بداند و تایید کند.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
و من بنام بزنم

من ماه پیش از طریق یه بازاریاب بیمه پاسارگاد خودمو و خانمم و پسر سه سالم رو بیمه کردم و قرارداد و بیمه نامه رو چند روز پیش برام اووردن،منتهی با یه موردی ک قبلا بهم چیزی نگفتن،نگرانی من برای بیمه ی عمر بیشتر این بوده ک اگر یهویی مردم زن و بچم دست خالی نمونن اما این نامردا بخاطر کم شنوایی گوشم ک بخاطر سرما خوردگی شدید توی سال ۹۰ ایجاد شده تمام غرامت های فوت بر اثر حادثه و از کار افتادگی رو حذف کردن و دوستان کسی اطلاع داره همه ی بیمه ها اینکارو میکنن یا نه؟ بازاریابه میگفت هرجا بری همینه

درود
مگه ازتون معاینه شنوایی گرفتن؟

lham9069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این پوشش ها رو شما درخواست کرده بودین؟ و بعد از معاینات پزشکی حذف کردن؟ البته همه شررکتهای بیمه اینطور نیستن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
فارغ از اینکه این کار قانونی هست ، امکانپذیر هست یا نیست .... قبل از صدور و گرفتن پول باید پیش نویس بیمه نامه رو براتون میفرستادن ببینید مثل هر بیمه نامه ی دیگه ای . کوتاهی از عامل فروش بوده .
ولی شرایط پزشکی در همه شرکتها تقریبا مساویه و اینجور نیست که همه افراد با هر شرایط جسمی مثل هم باشن . مثلا بعضی افراد رو کلا بیمه عمر نمیکنن !

ااخه واقعا این لینکی که گذاشتم به درد بخوره و میتونه به خیلیا کمک کنه

لینک شما رو نگاه کردم ، کاملا چرت و تبلیغاتی بود .
هر جا رو شک دارید بگید تا دلیل بیارم .
بیمه عمر هیچ کجای دنیا اینطور در قالب برنامه و سیستماتیک نمیگنجه چون هر کس شرایط خودش رو داره . اگه اینجور میشد به مردم مشاوره داد مهدی فخارزاده نفر اول فروش بیمه عمر آمریکا نمیشد ، یه برنامه مینوشتن و یه سایت میگذاشتن همه ازش استفاده میکردن .
منتها تو کشور ما یه عده سودجو زیر نظارت ضعیف بیمه مرکزی این سایتها و تبلیغات رو راه انداختن و از مردم بی اطلاع سوء استفاده میکنن .

.

lham9069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فارغ از اینکه این کار قانونی هست ، امکانپذیر هست یا نیست .... قبل از صدور و گرفتن پول باید پیش نویس بیمه نامه رو براتون میفرستادن ببینید مثل هر بیمه نامه ی دیگه ای . کوتاهی از عامل فروش بوده .
ولی شرایط پزشکی در همه شرکتها تقریبا مساویه و اینجور نیست که همه افراد با هر شرایط جسمی مثل هم باشن . مثلا بعضی افراد رو کلا بیمه عمر نمیکنن !

لینک شما رو نگاه کردم ، کاملا چرت و تبلیغاتی بود .
هر جا رو شک دارید بگید تا دلیل بیارم .
بیمه عمر هیچ کجای دنیا اینطور در قالب برنامه و سیستماتیک نمیگنجه چون هر کس شرایط خودش رو داره . اگه اینجور میشد به مردم مشاوره داد مهدی فخارزاده نفر اول فروش بیمه عمر آمریکا نمیشد ، یه برنامه مینوشتن و یه سایت میگذاشتن همه ازش استفاده میکردن .
منتها تو کشور ما یه عده سودجو زیر نظارت ضعیف بیمه مرکزی این سایتها و تبلیغات رو راه انداختن و از مردم بی اطلاع سوء استفاده میکنن .

.
از جوابتون معلومه هیچ سوادی در ح.زه بمیه عمر ندارین. پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
از جوابتون معلومه هیچ سوادی در ح.زه بمیه عمر ندارین. پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید
بر منکرش لعنت ;)
بنده سوادی در این مورد بقول شما ندارم ولی همچنان باید بگم لینک اون سایت معلوم الحال و مشاورش در مورد بیمه عمر کاملا چرت و اساسا مشخصه که تبلیغاتیه .
دلیل هم اگه نیاز هست بگم تا متوجه بشید .

.

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
پوشش فوت در اثر حادثه،نقض عضو حادثه،هزینه ی پزشکی حادثه و از کار افتادگی به هر علت حذف شده،من سمعک میزنم و نماینده ی بیمه ازینجا متوجه شد ک کم شنوایی دارم،من در اصل فقط با این طرز فکر و بخاطر همین پوششا خودم رو بیمه کردم,بخاطر شغلم نمیتونم حضورا برم دفاتر بیمه اگر دوستان اطلاع دارن توضیح بدید من هر شرکتی بخوام خودم رو بیمه کنم همین رواله ایا؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
نماینده ی بیمه ازینجا متوجه شد ک کم شنوایی دارم
شما هر بیمه نامه ای که خریداری میکنید باید حسن نیت داشته باشید و با صداقت به سوالات جواب بدید ، مثلا در بیمه عمر سوالات پزشکی و سوابقتون رو دقیقا ذکر کنید چون بعدا و موقع گرفتن خسارت اگه معلوم بشه چیزی رو پنهان کردید طبق قانون بیمه گر هم میتونه به تعهداتش عمل نکنه و این در مجموع به ضرر شما میشه پس صداقت باعث میشه در نهایت و از نظر مالی سود کنید بر خلاف تصور عموم که فکر میکنن با این کار ضرر میکنن . مثل بیمه بدنه که یه سری افراد موقع بیمه ماشین ارزش بیش از واقعیت اعلام میکنن ولی موقع خسارت شرکت بیمه فقط به اندازه ارزش واقعی بهشون پرداخت میکنه و این وسط فقط حق بیمه بیشتری پرداخت کردن .

من هر شرکتی بخوام خودم رو بیمه کنم همین رواله ایا؟
جداول و پروتکل هایی که سوابق پزشکی و موارد بیماریها رو در بیمه عمر دخالت میده خیلی زیاد و با جزییات فراوانه ، (اگر فرض رو بر این بگذاریم که کسی به این مدارک و جدوال دسترسی داره ! )
ولی اونچه که تو عمل دیده میشه یه سری شرکت ها خیلی توی صدور سخت گیر هستن مثل پارسیان ، ما ، ملت و ...
باید این بیمه رو بازخرید کنید و بعد به سراغ شرکت دیگه ای برید . اگر فقط و فقط برای شما ملاک اینه که این موارد رو داشته باشید و آیتم دیگه ای مد نظر نباشه من پیشنهاد میکنم سراغ بیمه عمر ایران و آسیا برید ، چون آسونترین صدور را دارن ، نهایت بدشانسی اینه که اونها هم این موارد رو ندارن که باز هم با شرایط فعلی شما فرقی نداره !

.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تبلیغ بیمه عمر یک شرکت

سه نفر یک میلیون داشتند
نفر اول تو گاو صندوق گذاشت
نفر دوم در حساب یکساله بانکی
نفر سوم بیمه عمر خرید

هر سه در یک حادثه فوت کردند

خانواده نفر اول ، به یک میلیون گاو صندوق رسیدن
خانواده نفر دوم ، به سود پول و اصل پول بعد از کسر مالیتهایی بانکی انحصار و وراثت
خانواده سوم، به اصل پول و مبلغ صد میلیون خسارت ناشی ازفوت بیمه گذار ( تعهد بیمه عمر)

شما کجا سرمایه گذاری میکنید......:D

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام میخواستم لطفا بین بیمه ما و بیمه پاسارگاد و بیمه پارسیان یکی رو برای من انتخاب کنید که بیمه عمر باز کنم , ان شاءالله میخوام 25 یا 30 ساله برای خودم باز کنم الان 32 ساله هستم لطفا راهنمایی کنید شرایطش رو چطور انتخاب کنم , میخوام مستمری بگیرم و پوشش های مناسب یا وام هم داشته باشه
ممنون از راهنمایی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144
الان بهترین بیمه چی هست بلاخره که مطمئن هم باشه.تامین اجتماعی که نمیصرفه کلا ماهی باید330 بدم
یه بیمه میخوام که بعد اتمام مدتش بهم حقوق بده

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
الان بهترین بیمه چی هست بلاخره که مطمئن هم باشه.تامین اجتماعی که نمیصرفه کلا ماهی باید330 بدم

تامین اجتماعی حقوق شما رو تا پایان عمر میده و بصورت سال به سال هم بر اساس نرخ تورم افزایش پیدا میکنه پوشش درمانی هم داره همچنین پایان هر سال عیدی هم بهتون تعلق میگیره- ولی بیمه عمر همون اندوخته چند ساله شما رو بصورت ماهیانه بهتون برمیگردونه (بصورت یکجا هم میتونید بگیرید)
در کل به نظر من هر دو بیمه تامین اجتماعی و عمر باید با هم باشن تا مکمل هم باشن چون ماهیت هر دو با هم متفاوت هست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
تامین اجتماعی حقوق شما رو تا پایان عمر میده
13 سال دیگه تامین اجتماعی دقیقا چقدر به من حقوق میده ؟ مقدارش مشخص هست ؟ مقدارش حقوق پایه هست که معلوم نیست اون سال چقدر باشه !
حالا یه سوال دیگه الان با حقوق پایه که حدود 900 تومن هست میشه زندگی کرد ؟ اگه من تو دوران بازنشستگی حقوق بیشتر بخوام تامین اجتماعی همچین امکانی داره ؟!
سال به سال هم بر اساس نرخ تورم افزایش پیدا میکنه
اصلا اینطور نیست ، شما ببین چند بار شورای کار تو اسفند ماه هر سال برای تعیین حقوق پایه تشکیل میشه و به توافق نمیرسن ، دست آخر بعد 5..6 بار بهم خوردن جلسشون یه مبلغی از تو دعواها در میاد که هیچ سنخیتی هم با تورم نداره . نرخ تورم کجا بود برادر ... دل خوشی داری ...

بیمه عمر همون اندوخته چند ساله شما رو بصورت ماهیانه بهتون برمیگردونه
اطلاعات شما کاملا غلطه .
چندین برابر مبلغ اندوخته شده پرداخت میشه چون سود بهش تعلق گرفته .

شما اگه یک کشور پیشرفته پیدا کردی که تامین اجتماعی دولتی داشته باشن هر چی گفتی قبول ولی بیمه عمر و سرمایه گذاری تو همه کشورهای سطح اول دنیا داره اجرا میشه که خودش محکمترین دلیل بر حقانیت و مفید بودنشه .

.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
تامین اجتماعی به نظرم به درد کسانی میخوره که جایی کارمند هستن و عمده حق بیمه رو براشون میریزن.
اما برای کسایی که میخوان خویش فرما بدن خیلی زیاد سال به سال بالاترم میره!
بدترین مشکلش اینه که هر زمان پشیمون بشی یا نخوای ادامه بدی به هر دلیلی هیچ چیزی گیرت نمیاد و همش سوخت میشه!
در صورتی که بیمه عمر اینجوری نیست.

بالا