• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پایان ماموریت ...
یک هفته مونده به شروع لیگ، ثبات هم از تیم گرفته شد ...

نظرت اینه که اردوی آماده سازی نصفه و نیمه رو هم ناتمام بذاریم و برگردیم ؟؟o_O
سوپرجام پرید که پرید ! هیچ اهمیتی واسه ما نداشت در این شرایط:rolleyes:
داداش تیم الان 11 نفر اصلی نداره که بفرسته توی زمین یک سری که رفتن یک سری هم دارن مذاکره میکنن برن یک سری هم که مصدوم هستن یک سری هم پول نگرفتن قهر کردن ... معلوم نیست توی ترکیه دقیقا چند نفر دارن تمرین میکنن و اصلا این تمرین چند نفره بدرد کی می خوره
سر مربی هم که فعلا نشسته جای پندار تایم
خود بازیکن ها دارن میگن به تنها چیزی که فکر نمیکنن و اهمیت نمیدن تمرینات توی ترکیه هست
تنها دلیلی که این ها ترکیه رفتن فقط اینه که از اخبار و هوادار ها دور بمونن تا مدیریت ناخلف استقلال تحت فشار نباشه !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اگر این تیم سیاسی و دولتی و بله قربان گو نبود و یک مشت خائن توش مدیریت نمیکردن با این وضع همین الان از شرکت در لیگ انصراف میداد تا کسی به داد این تیم برسه
عاقبت تصمیمهای احساسی میشه علیرضا منصوریان و فاجعه العین :rolleyes:
حتی تغییر مدیرعامل هم در این برهه زمانی درست نیست و ریسک بالایی داره !!
بازیهای لیگ میتونه هماهنگی مورد نیاز بین بازیکنان رو برای بازیهای لیگ قهرمانان آسیا فراهم کنه !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بالاترین حد دشمنی با یه تیم اینه که یکی دو هفته مونده به شروع لیگ مدیرعامل(حالا سیب زمینی پشندی یا ماست کیسه) رو در بحبوحه قراردادبستن با بازیکنا عوض کنی!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سرپرست و هیات مدیره جدید استقلال معرفی شدند/ فتحی جای افتخاری را گرفت

هیات مدیره و سرپرست جدید باشگاه استقلال مشخص شدند.

به گزارش وب‌سایت نود و به نقل از ایسنا، در پایان جلسه امروز هیات مدیره استقلال، امیرحسین فتحی به جای سید رضا افتخاری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.

همچنین با خروج سید رضا افتخاری از این باشگاه، ترکیب جدید هیات مدیره استقلال هم اعلام شد:

جواد قراب، میرشاد ماجدی، امیرحسین فتحی، حسن زمانی، عباس ملکی

همچنین عباس ملکی به عنوان رییس هیات مدیره استقلال انتخاب شد و پندار توفیقی با وجود رفتن رضا افتخاری، در سمت معاون ورزشی این باشگاه ابقا شد.

میرشاد ماجدی که در هیات رئیسه باشگاه، جایگزین سید رضا افتخاری شده، به عنوان معاون فنی باشگاه استفاده انتخاب شد تا علاوه بر حضور در کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، عهده‌دار امور فنی باشگاه استقلال هم باشد.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این بابایی که جای افتخاری اومده تو فضای مجازی که خیلی ازش بد میگن
میگن افتخاری جلوی این در حد پرز بوده ... این خیلی تعطیله و دسته یک نریم این فصل صلوات

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من مصاحبه افتخاری رو که خوندم حق میدم بهش!!! ما هوادارا خیلی احمقیم! مگه کل حرفاش دروغ باشه که بعیده توی این حال روحی و گریه دروغ بگه!

البته روزبه چشمی مصاحبه کرده و گفته افتخاری دروغ میگه و باور نمیکنه این حرفا رو افتخاری بزنه!!!

ولی از کجا معلوم خود چشمی دروغ نمیگه!!!

هیچی ر و نمیشه باور کرد...دیگه تعصب مرد!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من مصاحبه افتخاری رو که خوندم حق میدم بهش!!! ما هوادارا خیلی احمقیم! مگه کل حرفاش دروغ باشه که بعیده توی این حال روحی و گریه دروغ بگه!

البته روزبه چشمی مصاحبه کرده و گفته افتخاری دروغ میگه و باور نمیکنه این حرفا رو افتخاری بزنه!!!

ولی از کجا معلوم خود چشمی دروغ نمیگه!!!

هیچی ر و نمیشه باور کرد...دیگه تعصب مرد!
جمع نبند باووو:D
شاید حرفهای افتخاری در کوتاه مدت به ضرر تیم بشه اما فواید بلندمدت زیادی خواهد داشت:general601:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من کامل در جریان قضایا نبودم تا که اینو خوندم
منم به افتخاری کاملا حق میدم و بهش دست مریزاد میگم
آوردن شفر، تیام و جپاروف با مبالغ اندک، هنر افتخاری بود اما مصاحبه با فردوسی پور و قضیه منصوریان و وادادن امروزش در مورد استعفا شاید از نقاط تاریک دوران مسئولیتش بود...افتخاری خیای کارها رو بلد بود ولی بلد نبودچطور با جام جهانی و باریکنای از روسیه برگشته مواجه بشه..این در تخصص حاجی بود..در هر صورت این روزها فشار خیلی زیاد برو روی افتخاری و هوادار هم بنظرم مزد زحماتشو بخوبی نداد...
در هر صورت براش آرزی موفقیت دارم..تو این دوسال و اندی جام حذفی و سهمیه و دومی لیگ، چیز کمی نیست
خدا قوت آقای افتخاری
ولی این فتحی مثل هندونه دربسته است...فقط خوشحالم که میرشاد ماجدی به هیئت مدیره برگشته و معاون فنی شده...کاش حاجی مدیر عامل شده بود الاقل
بازم همه رفتند، بازیکنا مارو تنها گذاشتن و ما موندیم و عشقمون استقلال!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مشکل اینه امثال افتخاری کاریزما و قدرت مدیریت ندارن دلیل موفقیت یکی مثل فتح ا..ه زاده این بود که یک آدم هفت خط و با کاریزما بود که همون روز همه بازیکن ها و هیئت مدیره و وزیر ورزش و ... همه میدونستن این آدم نفر اول و آخر استقلال هست و قدرت کامل دستش بود و هرکی با هاش مخالفت کنه چپه میکنه
اما الان هرکی تو باشگاه هست فکر میکنه مدیر عامل هست
مدیر عاملی که نتونه جلوی مصاحبه اون زمانی رو بگیره چه مدیر عاملیه آخه ... بازیکن می خواد ازش حساب ببره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستانی که حق رو به افتخاری میدن ممنون میشم بفرمایند این آقای مدیر عامل که بقول خودش همه قرارداد ها رو خودش می بسته چرا قرارداد هایی که می بسته اینقدر آبکی بوده که هرکی از راه میرسه میگه پول بده !!! اگر قرارداد ها محکم بود و راه دررو برای بازیکن و سر مربی نمیزاشت الان بازیکن شاخ نمیشد ... چرا تیم های دیگه حتی تیم های شهرستانی قرارداد هاشون درست و درمون تره و بازیکن بازی در نمیاره
چرا زمان فتح ا..ه زاده بازیکن ها از این کارا نمیکردن !!! الانم چیزی که من دارم میبینم اینه که هیچ کس دل خوشی از افتخاری نداره و از رفتنش کسی ناراحت نشد
میگه هیئت مدیره حمایت نمیکرده و سنگ می نداختن چرا اینا رو الان داره میگه می خواست همون اول کارش بیاد روشن گری کنه !!
این آقا از آوردن شفر میگه اما نمیگه همین هوادار فشار آورد که شفر رو آوردی وگرنه داشتی از کالای داخلی و منصوریان تا پای جون حمایت میکردی
این آقا نمیگه همین شفر رو چون ارزون ترین مربی در دسترس بود آوردش !!! نمیگه تیام رو شفر آورد نه افتخاری !!!
در کل این آقا شاید آدم خوبی باشه ولی اینکاره نبود و از روز اول نباید میومد
الان داریوش شجاعیان رو تیم قبلیش می خواد پس بگیره چون این آقایون نتونستن پولش رو تصفیه کنن و قرارداد محکم با اون تیم ببندن !!!
این آقا بیاد الان جواب بده ننگ این بازی 3 -0 رو کی می خواد به گردن بگیره !!! تو چرا باید تیمت رو ول کنی به امان خدا که الان 11 تا بازیکن واسه این بازی نداشته باشی؟ چرا برانکو توی ایران تیمش رو تمرین میده اما شفر باید خارج ایران مفسر ورزشی جام جهانی بشه و پول بگیره و تو عین خیالت نباشه که 2 هفته دیگه لیگ شروع میشه یا بازی سوپر کاپ داری !!!
این چند تا بازیکن مصدوم رو چرا جذب کردید ؟ پول این ها حروم کردن بیت المال نیست اما پول تیام و جباروف پول بیت المال هست !!!

در ضمن نه افتخاری نه گنده تر از افتخاری هم حق نداره به هوادار انگ بزنه و شاکی باشه
هوادار با غیرت استقلال اگر نبود ورزشگاه 100 هزار نفری پر نمیشد که استقلال بره آسیا
اگر هوادار فشار نمیاورد وزارت ورزش پول نمیداد که جباروف و تیام و شفری بتونن بیان استقلال
هواداری که پول غذای یک روزش رو میده شکم گرسنه میره استادیوم رو باید دست و پاش رو بوسید آقای افتخاری رئیس جدید فدراسیون فوتسال (طبق اخبار بزودی رسمی اعلام میشه )
از نظر من اینا همه یک شوی مسخره برای فریب هوادار و رفع مسئولیت بود که بنظر موفق هم شد و کسی دیگه ازش بازخواست نمیکنه

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کریمی مدیر برنامه‌های چشمی :
زمانی که در جلسه حضور پیدا کردیم اصلاً بحث مالی مطرح نشد و همه چیز در مورد پیشنهادات و آینده روزبه به پیش کشیده شده بود

افتخاری گفت بهتر است ما قرارمان را بگذاریم برای چند روز مانده به بازی‌ها که روزبه چشمی اعلام کرد آقای افتخاری من تا آن زمان نمی‌توانم صبر کنم چون چند پیشنهاد دارم اما گزینه اول من استقلال است.

افتخاری به ما گفت شما فردا ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه به باشگاه بیایید تا صحبت نهایی را انجام دهیم

خدا شاهد است فردا بیش از ۳۰ بار با او تماس گرفتم اما او پاسخ تلفن‌های ما را نداد و حتی به مسئول دفترشان تماس گرفتم و به او گفتم این کار درست نیست چرا مدیرعامل باشگاه جواب تلفن بازیکن را نمی‌دهد. حالا امروز شنیده‌ایم آقای افتخاری در مصاحبه‌اش عنوان کرده که چشمی صحبت از پول کرده است.

آن شب ما تا ساعت ۲ بامداد منتظر تماس آقای افتخاری بودیم اما دوستان مشغول مذاکره با یک بازیکن دیگر بودند. آقای افتخاری کی ما صحبت مالی کردیم؟ این حرف‌ها درست نیست.

افتخاری به روزبه گفت ما کمتر از پژمان منتظری به تو پول نمی‌دهیم که چشمی هم به او گفت من کاری به قرارداد دیگران ندارم ولی دوست دارم در مورد خودم صحبت کنید. برای‌مان جالب است وقتی صحبت مالی نشده و خود آقای افتخاری حرفی را پیش کشیده و جوابی هم از طرف ما در مورد مسائل مالی نشینده چگونه آن حرف‌ها را زده است.

این حرف‌هایی که زده شده دروغ محض است و همان روزی که به باشگاه آمدیم وقتی متوجه شدیم آقای افتخاری با ما قرار گذاشته اما ساعت قرار را تغییر داده فهمیدیم چه خبر است. واقعاً برایم ناراحت‌کننده بود و فقط امیدوارم وجدان مدیرعامل استقلال راحت باشد./فارس

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
افتخاری بیشتر از هر چیز به اتوریته نیاز داشت ، در مورد محکم بستن قراردادها با بازیکنایی مثل چشمی و امید و وریا تا حدودی درسته ولی کی میدونست شفر و تیام انقدر خوش میدرخشن و کی میتونست ریسک کنه و مبالغ بالا با این ادما قرار داد ببنده؟ از کجا معلوم شفر برای ما ژوزه نمیشد؟ مگر بویان رو شفر نیاورد؟ الان کجاست بویان؟ مطمئنا تخصص مهار کردن اینطور مربی ها و و بازیکنا مهارت خاصی میخواد که همونطور که گفتم در تخصص افتخاری نبود و جزو نقاط تاریک مدیریتش بود...افتخاری قبل از شروع لیگ باید کار اینا رو یکسره میکرد..قبل از جام جهانی باید قراردادهای زیرکانه و هدفمند با بازیکنای تیم ملی می بست که نتونن جم بخورن...حاجی ریز و خم این کارا رو بلد بود...همین 3-0 که اعلام شد و ظاهرا هنوز قطعی نیست اگر در زمان حاجی بود، آسمونو به زمین میدوخت و انگ پرسپولیسی بودن رو به امانو دبیرکل سازمان بین المللی می بست.....ولی مشکل اینجاست که افتخاری حاجی نیست...ولی زحمات و نقاط مثبت مدیریتشو هم نباید نادید گرفت.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امید ابراهیمی در پیج اینستاگرام:
  • omidebrahimi_سلام به هواداراي عزيز، تسلست ميگم به اقاي افتخاري بابت از دست دادن پدر بزرگوارشون،خسته نباشيد هم بابت تمام زحمت و تلاش هايي كه براي باشگاه بزرگ استقلال انجام داد چون واقعأ از نزديك شاهد تلاش هاي ايشون بودم، فقط بعد از صحبت ها لازم ديدم توضيحاتي رو بدم در مورد اتفاقاتي كه افتاد ، پوشيدن پيراهن پر افتخار استقلال مايه مباهات هر بازيكني در ايران و اسيا بوده و من نيز هرگز از اين امر مستثني نيستم، بعد از مسابقات جام جهاني كه من تهران رسيدم اقاي افتخاري تماس گرفت گفت بشينيم مذاكره كنيم كه بنده بهش گفتم من ١ ميليارد طلب دارم از ٢ فصل گذشته تكليفش رو مشخص كنيد بعد صحبت كنيم گفتن باشه، من به مسافرت رفتم و برگشتم ديدم هيچ خبري از باشگاه نشد و با توجه به پيشنهاد هايي كه شد رفتم مذاكره كردم و توافق شد،من بازيكن ازاد بودم و نميتونستم بگم لطفأ بيايد قرارداد امضا كنيم ،بعد از توافق تماس گرفتن كه ديگه من قرارداد رو امضا كرده بودم، من بازيكن ازاد بودم و بايد تلاشي انجام ميشد كه متاسفانه نشد و موقعي كه تماس گرفته شد موبايل من خاموش بود و قرارداد امضا شده بود،تمام واقعيت هايي بود كه اتفاق افتاد نه دنبال تخريب نه بي احترامي به كسي بوده و هستم، خواستم اتفاقات رو گفته باشم كه حرف و حديث بوجود نياد، اروزي موفقيت براي تيم محبوبم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
متاسفانه مجید حسینی هم آخر رفت با اون تیم ترکیه ای پیش قرارداد امضا کرد

تیام و جباروف هم مثل اینکه دیگه قضیه اشون منتفی شد و میگن از ترکیه هم رفتن

3 تا از بازیکن هایی هم که جذب کرده دوتاشون رو در خبرها نوشته شاید مصدومیتشون 9 ماه طول بکشه !!! و علی کریمی هم که دیسک کمر داره احتمالا از هفته سوم باید با صندلی چرخدار بازی کنه و وریا هم که مصدوم شد

چند روز دیگه لیگ شروع میشه و بازیکنی هم باقی نمونده که استقلال بخواد جذب کنه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظر من الان که بازیکن ها همه دنبال باج گرفتن و رقم های نجومی هستن و این روند متوقف هم نمیشه بهتره بجای اینکه قراردادهای چندین میلیاردی یکساله با این ها ببندن و بعد بدهی باشگاه سر به فلک بکشه و باز پرونده توی فیفا و کمیته انضباطی
بزارن اینا برن هر تیمی که می خوان ولی بهشون هم بگن که رفتن دیگه برنگردن. بازیکنی که دنبال سوء استفاده باشه و دلش با تیم نباشه بهتره زودتر بره

روزبه چشمی نمیگه وقتی مصدوم شد چقدر باشگاه خرجش کرد و پول قراردادش رو داد
ابراهیمی از پشت خنجر میزنه و بدون اینکه از هوادار خداحافظی کنه یا به باشگاه اعلام کنه سرش رو میندازه میره قطر !!! اونم توی این شرایط بدبختی استقلال که جانشینی براش توی بازار نیست
بعد اسم خودشونم میزارم متعصب
بهتره امسال به امید های استقلال اعتماد کنیم و نصفشون رو بیاریم تیم اصلی
ما که این فصل نتیجه نمیگیریم حداقل یک تجربه ای واسه تیم امید هامون میشه شاید از توشون 2 یا 3 نفر با استعداد بیرون بیاد که سرمایه استقلال بشن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
توفیقی با هواداران روبرو نشد/ معاون استقلال پس از حضور نیروی انتظامی به سرعت باشگاه را ترک کرد

بعد از متفرق شدن هواداران معترض استقلال توفیقی برای روبه‌رو نشدن با آنها با سرعت محل را ترک کرد.

هواداران معترض استقلال ساعت‌ها مقابل در ورودی باشگاه پرطرفدار پایتخت تجمع کردند تا در خصوص آخرین شرایط باشگاه اطلاعاتی به دست بیاورند و حتی با افتخاری و پندار توفیقی روبه‌رو شوند تا اعتراض خود را به گوش آنها برسانند.

هواداران استقلال بعد از اینکه ساعت‌ها معطل شدند با حضور نیروی انتظامی از مقابل درب باشگاه متفرق شدند. آنها اعتقاد داشتند که باید پندار توفیقی را ببینند و با او صحبت کنند و نسبت به عملکرد او در باشگاه استقلال اعتراض دارند.

بعد از صحبت‌های یکی از مأموران نیروی انتظامی با طرفداران معترض استقلال، آنها از تجمع مقابل در ورودی باشگاه خودداری کردند و از آنجا متفرق شدند.

پندار توفیقی بعد از اینکه هواداران از مقابل در باشگاه پراکنده شدند به سرعت از باشگاه خارج شد و به سمت ماشین خود رفت تا با هواداران روبه‌رو نشود.

پ. ن : میشه این مردک باشگاه استقلال رو ول کنه بره پی کارش !!!! چی از جون استقلال میخوان این انگل ها ... برو بزار یک آدم مسئولیت پذیر جات بیاد
فحش هم می خورن از رو نمیرن !!! حتما منتظر هست از هوادار کتک بخوره تا شاید دل بکنه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جالبه برومند گفته یکی از بازیکن هایی که جذب شده و بنظر میاد بخاطر وضعیتش نتونه برای استقلال بازی کنه رقم قرارداد اش 12 میلیارد تومن هست !!! فکر کنم شاخص ترین کسی که استقلال جذب کرده همین علی کریمی هست ... اگر واقعا درست بگه پس حق دارن بقیه بازیکن ها هم زیر 4 یا 5 میلیارد نگیرن

علی جباری هم امروز گفته دلیل این بهم ریختگی باشگاه خود همین شفر بوده که زده تو کار دلالی و برای همین باشگاه این همه بازیکن مصدوم و بدرد نخور با رقم های نجومی جذب کرده چون شفر دلالی اش رو میگرفته و میگفته همین ها رو می خوام !!! نمیدونم چرا حس میکنم داره درست میگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا