- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,288
سلام ثابت کردنش کاری نداره اسکرین شات درون تاپیک فروش مشکل از خودشه که اسکرین شات رو کامل نداشته و احتمالا عمدی هم نذاشتهسلام
آقا the boy به نظرم این جور مشکلات توی معامله اینترنتی پیش میاد شما نباید انتظار داشته باشی کل خسارتی که خوردی که مهمتر از همه تلف شدن وقت شماست جبران بشه به هرحال وقتی معامله اینترنتی می کنید یه درصدی از ریسک رو باید قبول کنید
دوما اینکه آقای smiley60 نمی تونه ثابت کنه سیستم خراب نبوده ، آخه خراب نبودن رو چطور میشه ثابت کرد؟ خراب بودن رو میشه ثابت کرد
من کل تاپیک رو خوندم ، به نظر نمیاد آقای smiley۶۰ قصد ندادن پول رو داشته باشه حالا اگر خسارت رو جبران کنه و کیس رو هم پس بگیره و یه منفی هم بخوره خیلی عادلانه نیست
هر دو طرف یه خورده کوتاه بیایید خیلی ساده تر از این حرفا حل میشه
اما من خیلی راحت میتونم ثابت کنم سیستم این آقا خرابه
بنده چقدر باید کوتاه بیام یه هفته الافم کرده یه هفته دیگه هم بیشتر به خاطر واسطه میخواد الافم کنه
پولی که بدون واسطه پرداخت کردم رو میخواد با واسطه بگیره به ضرر مالی هم بهم زده و میگین بگذر میگم چشم امتیاز منفی هم ندم بهش؟
امتیاز منفی بحثش جداست پولو بدون واسطه همین امروز پرداخت کنه امتیاز منفی پاک میشه اما در غیر این صورت من از حقم نمیگذرم
اگر پول برگردانده نشه که من درخواست محرومیت ایشون رو دارم و حق شکایت قضایی هم برام محفوظه