به یک دستگاه s8 نو با قیمت پایین تر بازار نیازمندم. لایو دمو هم داشتید خریدارم به قیمت منطقی
mohsenoo Registered User تاریخ عضویت 24 آگوست 2008 نوشتهها 632 لایکها 78 سن 33 محل سکونت Tehran-Shiraz-Bushehr 22 ژانویه 2019 #1 به یک دستگاه s8 نو با قیمت پایین تر بازار نیازمندم. لایو دمو هم داشتید خریدارم به قیمت منطقی
Alisarebani Registered User تاریخ عضویت 24 دسامبر 2018 نوشتهها 171 لایکها 71 22 ژانویه 2019 #2 به نقل از mohsenoo : به یک دستگاه s8 نو با قیمت پایین تر بازار نیازمندم. لایو دمو هم داشتید خریدارم به قیمت منطقی کلیک کنید تا بازشود... سلام جناب من یکی دارم اکبند و 64 گیگ مشکی بدون ریجستر البته اگه بخواین به نام خودتون و با هزینه خودتون انجام میدم اگه با فرایندش اشنا نیستین قیمت 4750
به نقل از mohsenoo : به یک دستگاه s8 نو با قیمت پایین تر بازار نیازمندم. لایو دمو هم داشتید خریدارم به قیمت منطقی کلیک کنید تا بازشود... سلام جناب من یکی دارم اکبند و 64 گیگ مشکی بدون ریجستر البته اگه بخواین به نام خودتون و با هزینه خودتون انجام میدم اگه با فرایندش اشنا نیستین قیمت 4750
mohsenoo Registered User تاریخ عضویت 24 آگوست 2008 نوشتهها 632 لایکها 78 سن 33 محل سکونت Tehran-Shiraz-Bushehr 22 ژانویه 2019 #3 به نقل از Alisarebani : سلام جناب من یکی دارم اکبند و 64 گیگ مشکی بدون ریجستر البته اگه بخواین به نام خودتون و با هزینه خودتون انجام میدم اگه با فرایندش اشنا نیستین قیمت 4750 کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز. گارانتی و مهلت تست؟ تهران تشریف دارید؟ هزینه ریجستر؟
به نقل از Alisarebani : سلام جناب من یکی دارم اکبند و 64 گیگ مشکی بدون ریجستر البته اگه بخواین به نام خودتون و با هزینه خودتون انجام میدم اگه با فرایندش اشنا نیستین قیمت 4750 کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز. گارانتی و مهلت تست؟ تهران تشریف دارید؟ هزینه ریجستر؟
Alisarebani Registered User تاریخ عضویت 24 دسامبر 2018 نوشتهها 171 لایکها 71 22 ژانویه 2019 #4 به نقل از mohsenoo : سلام دوست عزیز. گارانتی و مهلت تست؟ تهران تشریف دارید؟ هزینه ریجستر؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام گارانتی نداره جناب ولی مهلت تست میدم بله ارومیه هستم 290 هزینه ریجستر
به نقل از mohsenoo : سلام دوست عزیز. گارانتی و مهلت تست؟ تهران تشریف دارید؟ هزینه ریجستر؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام گارانتی نداره جناب ولی مهلت تست میدم بله ارومیه هستم 290 هزینه ریجستر
banihashemrazavi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 دسامبر 2018 نوشتهها 24 لایکها 1 سن 30 4 مارس 2019 #5 سلام s8 در حد نو میخوام